Διαφημίσεις

OI G8 ΔΕΝ ΤΑ ΒΡΗΚΑΝ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΣΦΑΖΟΝΤΑΙ.

ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΟΙ ΒΡΕΤΑΝΟΙ ΘΑ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ ΣΤΡΑΤΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ, ΠΕΡΙΠΟΥ 4000 ΑΝΔΡΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΤΟΙΜΗ ΜΙΑ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

ΚΑΙ ΟΙ ΒΡΕΤΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΣΟΒΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ
ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΣΤΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ.

ΤΟ ΙΔΙΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΟΡΔΑΝΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ.

Η ΕΡΤ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΤΙΑ ΑΛΛΑ Η ΑΦΟΡΜΗ. ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΕΡΤ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΕΙΤΕ ΕΔΩ , ΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ.

ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΕΩ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ.

ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ
http://volcanotimes.blogspot.gr/



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

26 σχόλια στο “ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΕΩ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ!!!ΑΝΑΒΕΙ ΤΟ ΦΙΤΙΛΙ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΣΤΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ!!!”
  1. Αυτη την στιγμη στην πολη της δραμας δεν υπαρχει σημα απο κανενα μεγαλο ιδιωτικο καναλι

  2. ρε μεγάλε τη με είπες τώρα η ερτ θα ξεκινήσει τον τρίτο παγκόσμιο πόλεμο ; ρε μεγάλε εσύ εισαι αετός εισαι ο μεγαλοτεραστιος της πληροφόρησης ευτυχώς που η ελλαδα έχει ανθρώπους σαν και σένα γιαυτό η ελλαδα ποτέ δεν πεθαίνει

  3. ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ . ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ ΚΙ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ , ΤΟ ΝΙΩΘΕΙΣ .

  4. Βρεττανοι και UCKδες σε μια συμμαχια που σημαινει φιασκο εντος της Επικρατειας της Ελλαδος. Κοσσοβοποιηση του UCK στην Ηπειρο με προφαση τα Βρεττανικα στρατευματα ως δηθεν ο ''καλος διαμεσολαβητης'' και κατευναστης των Βαλκανιων… Αν αληθευει η ειδηση, τοτε θα μιλαμε μια κατασταση καρμπον οπως τον Α'ΠΠ και στον Βαλκανικο Πολεμο που οι γυφτοτουρκοβουλγαροι σφαζανε βορειοελλαδιτες. Κι αν συγκρινω πως εδω και 2 μηνες που ολοκληρη η ΕΛ.ΑΣ. κυνηγαει 3-4 UCKαδες εδω μεσα, μπορουμε να φανταστουμε τι θα γινει αν κατεβουν 500-800 απο δαυτους….

  5. Γράφει απο κατω το λινκ που το πηρε ρε παιδιά. Δεν είναι δικό του το αρθρο. ποσο δυσκολω να το καταλαβαιτε? Απο εκει και περα αυτοι που πραγματικά ξερουν δεν προκειτε να δωσουν τετοιες πληροφοριες. Ισως ομως το αρθρο να εχει μια δοση αληθειας.

  6. koita na deis epoxi pou dialeksane mesa sto kalokairi…
    oute mpanio sti thalassa de tha efxaristithoume…..
    de to anavaloun lew egw?? alli doulia de exoune na kanoune??
    wxouuuu….

  7. re file kai na mpoune oi rwsoi stin tourkia (pou tha ginei auto kapoia stigmi) esena tha pistevoune oxi ton kosma ton aitwlo, ton paisio, ton nostradamo kai den kserw kai gw poion allon!!!!! Eisai o aperigraptos daemonas pou kserei ti apofasise to g8!!!! proskinaw!!! tha mas peis telika kai ti kanoun ou tektones otan den to kserei kanenas allos!!!??? esy prepei na ksereis!!!

  8. ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΘΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΟΤΙ Η ΕΡΤ ΕΦΤΑΙΞΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΜΑΓΕΔΩΝΑ.ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΙΜΗΣΗ.ΤΟ ΧΕΙ ΠΕΙ ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΓΕΡΟΝΤΑΣ..ΟΤΑΝ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΡΤ ΧΩΡΙΣ ΣΗΜΑ ΤΟΤΕ ΚΟΝΤΑ ΕΙΝΑΙ….

  9. Καλως να ορισουν τα καμαρια μας
    Απο εδω και λιγο καιρο αισθανομαι σκουριασμενος
    Θα το ευχαριστηθω πολυ να πλακωσω καμποσους απο
    δαυτους στις τουφεκιες.

  10. Ρε πάλι μασάτε?
    Βάλτε το ρημάδι να σκεφτεί λίγο. Πόσους Άγγλους και Γερμανούς χωράει αυτή η Αλβανία ώστε να είναι αρκετοί να σταματήσουν τον Ρώσσο, έ?
    Ή μήπως θα τον τρομάξουν φωνάζοντας?
    Και τα άλλα τα καλόπαιδα από την Ιορδανία τί θα προλάβουν να κάνουν? Για μετρήστε αποστάσεις σε κανένα χάρτη και θα δείτε ότι έχω δίκιο.
    Εκτός βέβαια κι αν υπάρχουν κανόνες στον πόλεμο και οι Ρώσσοι πρώτα θα ειδοποιήσουν κανένα μήνα νωρίτερα, πόσοι, πού ακριβώς και τί ώρα θα χτυπήσουν.
    Το να την πέσουν σε μάς το βλέπω σαν δικαιολογία που ευσταθεί καλύτερα. Πράγμα που σημαίνει ότι κάποιοι θα την κάνουν τη σκατιά γιατί την ετοιμάζουν εδώ και καιρό και θα το ρίξουν στην ένταση για να προλάβουν το ελικόπτερο…
    Αλλά αν είναι έστω κι έτσι τότε οφείλω να παραδεχτώ ότι ο παπάκης είχε δίκιο τουλάχιστον στην αρχή σε ό,τι προφητεία έγραψε.

    Αριστοφάνης από το Bahrain (ελλ. Τύλος).

  11. Πολλοι ειρωνευονται .
    Ο Αριστοτελης ελεγε:
    " Οι μη οργισμενοι εφ΄οι δει , ηλιθιοι δοκουντες ειναι" .
    Σοδομα και Γομορα …Πομπηία η Ελλας !
    Αλλα συντομα θα καταλαβουν .
    Καλη δυναμη και καλη Λευτερια στους Ελληνες !

  12. "…OTAN ΘA ΣΑΣ ΡΩΤΑΝΕ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΑΕΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ , ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΛΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ…" . ΑΣ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ ΑΥΤΟ . ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΥΧΕΙ .

  13. Προσέξτε την πηγή: volcanotimes.blogspot.gr.
    Ιδιοκήτισσα είναι μια άσχετη (Μαρία (Μαρκέλλα) Τουφεξή) που γράφει ότι να 'ναι.
    Τις προάλλες έγραψε για καρχαρίες στην Ελλάδα που τους κρύβουν οι αρχές για να μην πανικοβάλλεται ο κόσμος και μας έδειξε φωτογγραφία και καλά σημερινή που ήταν από το '80. Και σαν να μην έφτανε αυτό, είχε χάρτη της Ελλάδος με χτυπήματα καρχαρία και μέσα σε αυτά τα σημεια, ήταν ένας στις Σέρρες και ένα στα Τρίκαλα! ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΔΕΝ ΈΧΟΥΝ ΘΑΛΑΣΣΑ!
    Κύριοι του ΚΑΤΟΧΙΚΑ, γελοιοποιήστε…

  14. ρε παιδια τι πολεμος και μαλακιες ολοι ελεγαν και καλα οτι θα γινει πολεμος τον ιουλιο Ελλαδα-Τουρκια ο αυγουστος τελειωνει και ακομα να δουμε πολεμο. Μονη περιπτωση για πολεμο τωρα ειναι αν βοιθησουμε τους αμερικανους για την Συρια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *