Διαφημίσεις

Εξαφάνιση 17χρονης στην Αργυρούπολη

Η 17χρονη Κατερίνα Ιορδανίδου αγνοείται από τις 18 Ιουνίου και την αναζητά η αστυνομία αλλά και το Χαμόγελο του Παιδιού.

Σύμφωνα με το Χαμόγελο του Παιδιού τα στοιχεία είναι τα ακόλουθα:

Ονοματεπώνυμο: ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΙΟΡΔΑΝΙΔΟΥ

Ημερομηνία γέννησης:21/3/1996

Χρώμα μαλλιών: Μαύρα

Χρώμα ματιών: Καστανά

Ημερομηνία εξαφάνισης: 18/6/2013

Στις 18/06/13 στις 08:00, εξαφανίστηκε από την περιοχή της Αργυρούπολης η Κατερίνα Ιορδανίδου, 17 ετών. Η ανήλικη έκτοτε δεν έχει επικοινωνήσει με την οικογένειά της. Η Κατερίνα έχει μαύρα μαλλιά και καστανά μάτια, ύψος 1,65 μ. και βάρος 60 κιλά. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε άσπρο σορτς, μαύρη αμάνικη μπλούζα και μαύρα σανδάλια. Να σημειωθεί ότι φοράει πολλά βραχιόλια και έχει σκουλαρίκια στη μύτη και στα αυτιά.

Αρχική



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

11 σχόλια στο “Εξαφάνιση 17χρονης στην Αργυρούπολη”
  1. Λέει :
    "Η Κατερίνα έχει μαύρα μαλλιά και καστανά μάτια, ύψος 1,65 μ. και βάρος 60 κιλά. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε άσπρο σορτς, μαύρη αμάνικη μπλούζα και μαύρα σανδάλια. Να σημειωθεί ότι φοράει πολλά βραχιόλια και έχει σκουλαρίκια στη μύτη και στα αυτιά."

    Μάλιστα…. Φαίνεται καλό και σεμνό κοριτσάκι… Που δεν προκαλεί τους περίεργους της κοινωνίας… Φαίνεται ήσυχη και κορίτσι για οικογένεια… Τα σκουλαρίκια στην μύτη προφανώς τα είχε για να κρεμάει τα μπρελόκ της και όχι για άλλον λόγο εκ του πονηρού που ίσως κάποιος να σκεφτόταν… Τί να πω… Τέτοια χαμηλών τόνων κορίτσια είναι που "τραβάνε" τον υπόκοσμο…

    1. Την κοπελα την ξερω και μονο καλη κοπελα δεν ειναι, ειχε πολλα μπλεξιματα και προβληματα με την οικογενεια της και δεν μου κανει εντηπωση… Μακαρι να βρεθει φυσικα!
      Σοκαριστηκα μολις το ειδα.

    2. Αρα για τον "2:46" καθε παιδακι με σκουλαρικι στη μυτη και διαφορα αλλα το στελνουμε στη πυρα ετσι ; Αφου λοιπον δεν ντρεπεσαι λιγο , το λιγοτερο που θα σου ευχοταν καποιος ειναι να συμβει τα ιδια και χειροτερα στα δικα σου παιδια , αν εχεις , πανιβλακα και πανηλιθιε τυπε . Αλλα μαλλον δεν εχεις κι ουτε προκειται να κανεις με τα μυαλα που' χεις απολυτιστε κουνουποιδεανθρωπε της πορδης…….. Μηλαμε για κοριτσακι ρεεεεεεε ………..

  2. Το σκουλαρικι στην μυτη δεν σε κανει απαραιτητα προκλητικο ανθρωπο. Ωστοσο καταλαβαινω τι θες να πεις. Απλα τα σημερινα παιδια εχουν μαθει αλλιως και ξεπεταγονται πολυ πολυ νωρις. Λιγο κρατει δεν βλαπτει

  3. Οσο και να θελει να καταλαβει καποιος τον – την "2:46" μονο εμετο μπορει να κανει μ'αυτα που λεει . Σε λαθος εποχη γεννηθηκες μεγαλε και οι αποψεις σου σε δειχνουν "ΜΑΛΑΚΑ" απο 15χιλιομετρα μακρια . "Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΖΩΗ ΒΟΥΤΥΡΟΚΛΑΝΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ" …………

  4. Τουλαχιστον ρε τρομπα (2:46) πετας που πετας τη βλακια σου , σκεψου και λιγο τους γονεις της ; Ελα για λιγο στη θεση τους , αρχηπαπαρα ………..

  5. Αδελφέ, έχω δύο μανίκια τατουάζ μέχρι κάτω (όπου στερεοτυπικά παραπέμπει σε junkie ή 'περίεργου' κοινωνικού δικτύου) και δουλεύω για Αμερικανική πολυεθνική επάνω στους υπολογιστές έχοντας 4 πτυχία. Ξεκολλήστε με το κόμπλεξ της εμφάνισης πια και ενδιαφερθείτε με την ψυχή που κουβαλάει ο καθένας από εμάς. Είδαμε και τα 'κουστούμια' που μας φτάσανε…

  6. "6:38" , ετσι ειναι τα πραγματα . Εντομεταξι βρε παιδια μηλαμε για εφηβο κοριτσι . Ολοι περασαμε απο αυτη την ηλικια με ολα τα στραβα και τα παλαβα της . Πως μπορουνε ορισμενοι ανθρωποι να κρινουνε εφηβους απ' την εμφανηση και μονο ,,, ελεος ,,, μαληστα οταν κινδυνευει η ζωη τους οπως αυτου του παιδιου …..

  7. "" τετοια χαμηλων τονων κοριτσια ειναι που τραβανε τον υποκοσμο "" – (2:46)……… Οταν υπαρχουν τετοιοι ανθρωποι στην εποχη μας με αυτες τις αποψεις , ε μην περιμενουμε να αλλαξη και τιποτα σ'αυτον τον τοπο . Σκεφτητε οτι εστω και λιγοι τετοιοι ακομα να υπαρχουνε πως μπορουν να επιρεασουν την κοινονικη επιβιωση των πολλων . Να λοιπον μια ευκαιρια να καταλαβουμε γιατι σ'αυτη τη χωρα ζουμε με τεραστιες αντιφασεις . Και εξηγω ,,,, 35 ολοκρηρα χρονια μας καποιοι μας καταστρεψαν κυριολεκτικα και μεις τους ξαναδιαλεξαμε για να μας σωσουν και να μας οδηγησουν στην ευημερια . Μην ψαχνουμε αδικα αιτιες για τιποτα . Σημερα εχουμε απαντησεις μπροστα μας , τον συναθρωπο μας "" 2:46 "" . Και τωρα ας συνεχισουμε τον κρυο φραπε μας ……………

  8. 6:38
    Φιλε να σε ρωτησω εσυ που δουλευεις στην Αμερικανικη πολυεθνικη μπορεις να κανεις κατι για μενα για δουλεια? Παιρνουν κοσμο η και εκει κανουν περικοπες? Αμα ειναι σου στελνω cv.

  9. 12:34
    χαχαχαχα… έγραψες φίλε! Οι άλλοι φαγώνονται μεταξύ τους κράζοντας τον 2:46 κι εσύ ψάχνεις για δουλειά μέσω του 6:38!! Καλοπροαίρετα γελάω έτσι… χωρίς παρεξήγηση 🙂

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek