Διαφημίσεις

«Ραβασάκια», τρία τον αριθμό, θα λάβουν σύντομα στα χέρια τους οι ιδιοκτήτες ακινήτων. H αρχή θα γίνει με τα εκκαθαριστικά για τους φόρους παρελθόντων ετών (ΦΑΠ 2011 και ΦΑΠ 2012) και θα ακολουθήσει το «χαράτσι» μέσω της ΔΕΗ για το 2013.

Εντός της τρέχουσας εβδομάδας ξεκινά από τη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων η αποστολή των σημειωμάτων για την πληρωμή του Φόρου Ακίνητης Περιουσίας των ετών 2011 και 2012. Η διαδικασία αναμένεται να ολοκληρωθεί έως τα τέλη Ιουλίου. Από τους συγκεκριμένους φόρους, το οικονομικό επιτελείο αναμένει έσοδα της τάξης των 600 εκατ. ευρώ (300 εκατ. ευρώ από τον ΦΑΠ του 2011 και άλλα τόσα από τον ΦΑΠ του 2012).

Αποπληρωμή σε επτά δόσεις

Η αποπληρωμή τους θα γίνει σε επτά μηνιαίες δόσεις. Ο ΦΑΠ επιβάλλεται σε ιδιοκτήτες ακινήτων που έχουν στην κατοχή τους κτίσματα και εντός σχεδίου πόλεως οικόπεδα συνολικής αξίας μεγαλύτερης των 200.000 ευρώ.

Στη συνέχεια και μέσω των λογαριασμών του ηλεκτρικού ρεύματος, που θα σταλούν μέσα στον Ιούλιο και θα πρέπει να πληρωθούν εντός του Αυγούστου – τόσο άμεσα – θα έλθει το τέλος ακινήτων για το 2013.

Οι ιδιοκτήτες ηλεκτροδοτούμενων ακινήτων θα πληρώσουν φέτος το «χαράτσι» με έκπτωση της τάξης του 15% σε σχέση με το 2012.

Στο υπουργείο Οικονομικών έχουν προγραμματίσει για τον Σεπτέμβριο την αποστολή των εκκαθαριστικών σημειωμάτων για τον ΦΑΠ του 2013 (θα αποπληρωθεί σε πέντε μηνιαίες δόσεις).

iefimerida.gr/



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

7 σχόλια στο “«Γονατίζουν» οι ιδιοκτήτες ακινήτων – Μπαράζ ΦΑΠ και χαράτσι του 2013 με απαίτηση εξόφλησης μέσα στο καλοκαίρι”
  1. ωραια. τοσους μηνες το λεγανε και επιτελους ηρθε η ωρα να πληρωσουμε.μακαρι διλαδη να μαζεψει το κρατος τοσα λεφτα γιατι σαν πολυ τα στραβα ματια κανει τοσο καιρο με ολους αυτους που βρισκουν προσχημα την ανεργια και την κριση για να μην πληρωσουν.

  2. ΠΡΟΣ 2:23. ΕΝΤΑΞΕΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΠΩΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ. ΑΠΛΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ. ΣΕ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΝΑ ΣΕ ΒΡΙΖΟΥΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΤΡΟΛΑΡΙΣΜΑ ΣΟΥ; ΤΗΝ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ; ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΠΟΣΟ ΜΑ ΠΟΣΟ Β-Λ-Α-Κ-Α-Σ ΕΙΣΑΙ;;;;;;; ΒΡΕΣ ΓΥΝΑΙΚΑ,ΑΝΔΡΑ,ΔΟΥΛΕΙΑ, ΠΑΙΞΕ ΚΑΜΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ Η ΒΡΕΣ ΚΑΠΟΙΟ ΧΟΜΠΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΞΕΚΟΛΛΑ ΜΕ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΧΑΛΑΕΙ……

  3. ελα 2 23 των γραφειων της συγγρου εισαι το καταλαβαμε.Γνωριζεις οτι ενα περιουσιακο στοχειο δεν μπορει να φορολογηθει για δυο και τρεις φορες?Γνωριζεις οτι τα τεκμηρια ειναι συνταγματικως επιτρεπτα εφοσον το υπαγορευουν ειδικοι λογοι οπως οτι θα πρεπει να συνυπολογιζονται οι ατομικες περιστασεις για τον καθε φορολογουμενο και οτι το τεκμηριο πρεπει παντα να ανταποκρινεται σε πραγματικη και οχι πλασματικη φορολογητεα υλη.Γνωριζεις οτι με την υπερφορολογηση της ακινητης περιουσιας καταργειται η συνταγματικως κατοχυρωμενη αρχη της ιδιοκτησιας[αρ 17Σ]? Καταλαβες τωρα γιατι η υπερφορολογηση ειναι παρανομη ?λακε ε λακε!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek