Διαφημίσεις

Υπάρχουν αποδείξεις, ενδείξεις και φωνές εκ των εσω… οι έξω όμως κοιμούνται… Καλημέρα σας!

Η ιονόσφαιρα ανοίγει και σωματίδια εισέρχονται και αδρανοποιούν κάθε ηλεκτρονική συσκευή… αυτό είναι ένας από τους σύγχρονους τρόπους ηλεκτρονικού πολέμου!

Νερά και τρόφιμα, μολύνονται από αλουμίνιο που ψεκάζουν καθημερινά αεροπλάνα του ΝΑΤΟ και πολυεθνικών εταιρειών!
Τα κράτη και οι κυβερνήσεις σωπαίνουν…

Ο κόσμος είναι κοιμισμένος…
Το Υπουργείο Ανάπτυξης ανέφερε ότι 2 με 3% των παραδοσιακών σπόρων της Ελλάδας από το 1940, έμεινε σήμερα!
Είχαμε 200 είδη σιταριού στην πατρίδα μας και τώρα έχουμε 7!

Όλοι η παραγωγή αγροτικών προϊόντων μας προέρχεται από μεταλλαγμένους σπόρους της Αμερικής!
Η κοινωνία μας δεν είναι αγγελικά πλασμένη!

Δείτε το αποκαλυπτικό βίντεο του γνωστού επιστήμονα κ. Νικολάου Κατσαρού… και μετά συνεχίστε την καθημερινότητά σας…
Μόνο να ξέρετε τι να απαντήσετε στα παιδιά σας, όταν ρωτήσουν… «μπαμπά, μαμά γιατί έχω καρκίνο… όταν ψεκάζανε εσείς τι κάνατε…;»

Δείτε: Nik Katsaros Chemtrails

Όσοι ακόμα θεωρείτε συνωμοσία τους αεροψεκασμούς και όλα τα παραπάνω, κρατήστε μόνο, τα γεγονότα που σας ανέφερε, αυτός ο ηλικιωμένος επιστήμονας, τα φόρουμ, τα πειράματα και τα λάθη του παρελθόντος, τις υπογραφές των 130 κρατών, για την παύση των ανύπαρκτων για εσάς, αεροψεκασμών κλιματικής αλλαγής κλπ.

130 κράτη αναγνώρισαν επίσημα ότι γίνονται ψεκασμοί αλουμινίου κλιματικής αλλαγής.
Δεν κάνουμε λόγο για ψεκασμούς εντόμων, αλλά για ψεκασμούς σχεδόν καθημερινούς, πόλεων και ανθρώπων!!!



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

10 σχόλια στο “130 κράτη αναγνώρισαν επίσημα ότι γίνονται ψεκασμοί αλουμινίου κλιματικής αλλαγής.”
  1. στο βλάκα το μικέιους να τα στείλετε αυτά, το μπλόγκερ της τρύπιας δεκάρας που το παίζει και σκεπτικιστής συνωμοσιολόγος, ποστάρετε του το στο προφίλ του στο tube. "μπραφ" ονομάζει τα βίντεο του… μόνο χάρλεμ σέηκ ξέρει να οργανώνει

  2. Tο μουνί της μάνας του αν κοροιδεύει. Προφανώς δεν δίνει δεκάρα τσακιστή αν αυτό ισχύει ή όχι την στιγμή που αυτός κονομάει από του γιουτιουμπ τα φράγκα.

    ^Ω^

  3. Μη σε νοιαζει 9 50 τι λεει αυτος ο χυδαιος.Χυδαιο το χιουμορ του,αισχρες οι φωτογραφιες που δειχνει…. Μισος βγαζει και το ντυνει με σαχλα και κρυα αστεια.Ειναι δυνατον να σε εκνευριζει αυτο το νουμερο?

  4. Πραγματικά, είναι τόσο απλό. Τα ίχνη συμπήκνωσης δημιουργούνται σε θερμοκρασίες -40 βαθών Κελσίου και κάτω. Σε αυτή την θερμοκρασία τα μικροσκοπικά σταγονίδια συμπυκωμένου νερού παγώνουν ακαριαία. Μόλις παγώσουν δεν μπορούν να εξατμιστούν. Επίσης δεν μπορούν να λιώσουν γιατί η θερμοκρασία είναι -40 βαθμοί. Μπορούν μόνο να ξεθωριάσουν μέσα από μία διαδικασία που ονομάζεται εξάχνιση όοπου ένα στερεό μετατρέπεται σε αέριο.

    Έχετε ξαναδεί εξάχνωση, τα μπαλάκια ναφθαλίνης ή τον ξηρό πάγο που δεν είναι τίποτε άλλο από διοξείδιο του άνθρακα. Δεν λιώνει απλά μετατρέπεται απ' ευθείας σε αέριο. Αν πάρετε ένα κομματάκι ξηρού πάγου και το αφήσετε στον ήλιο απλά θα ξεθωριάσει και θα χαθεί. Αυτό ακριβώς συμβαίνει με τον πάγο στα ίχνη συμπύκνωσης.

    Ο πάγος θα περάσει από την διαδικασία της εξάχνωσης αν η υγρασία (σε εκείνο το ύψος) είναι χαμηλότερη ή γύρω στο 60% – 70%. Αν είναι υψηλότερη τότε το ίχνος συμπύκνωσης μπορεί να διαρκέσει για πολλές ώρες όπως μπορούν και τα σύννεφα. Αν η υγρασία είναι χαμηλή, τότε η εξάχνωση συμβαίνει πολύ γρήγορα και το ίχνος διαρκεί μόλις λίγα λεπτά. Αν η υγρασία είναι πάνω από 70% τότε έχουμε αντίστροφη εξάχνωση, όπου οι υδρατμοί μετατρέπονται απ' ευθείας σε πάγο, αλλά μόνο σε επαφή με πάγο και με αυτό τον τρόπο σχηματίζεται ακόμα περισσότερος πάγος πάνω στην παγωμένη συμπύκνωση κάνοντας το ίχνος να απλωθεί.

    ΣΤΑΜΑΤΉΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΠΑΡΑΜΎΘΙ ΤΩΝ ΨΕΚΑΣΜΩΝ!
    ΣΤΟΠ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ!! http://www.sfak.org/page/contrails%20-%20chemtrails%20-%20%CF%88%CE%B5%CE%BA%CE%B1%CF%83%CE%BC%CE%BF%CE%AF/519

  5. 6.50 ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΙΣΧΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ. ΤΑ ''ΑΛΛΑ'' ΠΕΤΑΝΕ ΛΙΓΟ ΑΛΛΟΚΟΤΑ…..

  6. 6.50 ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΙΣΧΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ. ΤΑ ''ΑΛΛΑ'' ΠΕΤΑΝΕ ΛΙΓΟ ΑΛΛΟΚΟΤΑ…..

    ΝΑΙ ΝΑΙ!
    ΠΕΤΑΝΕ ΛΙΓΟ ΚΟΥΝΙΣΤΑ!
    ΕΙΝΑΙ ΓΚΕΙ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek