Διαφημίσεις

Δύο τουρκικές εταιρείες είναι μεταξύ των συνολικά 11 επενδυτικών σχημάτων που προκρίθηκαν από το Διοικητικό Συμβούλιο του ΤΑΙΠΕΔ στη δεύτερη φάση του διαγωνισμού για τη λειτουργία, τη διαχείριση και την εκμετάλλευση του λιμανιού της Ύδρας, του τουριστικού καταφυγίου του Πόρου,
της μαρίνας Αλίμου και του τουριστικού αγκυροβολίου της Νέας Επιδαύρου.

Μοιάζει απίστευτο αυτό που γίνεται. Η κυβέρνηση επιτρέπει την οικονομική διείσδυση των Τούρκων στην Ελλάδα. Της «ανοίγει» διάπλατα τις πόρτες να καταφέρει ότι δεν κατάφερε δεκάδες χρόνια τώρα. Να υποδουλώσει ξανά τους Έλληνες και να υψώσει την ημισέληνο σε ελληνικά εδάφη.

Η διοίκηση του ΤΑΙΠΕΔ ανακοίνωσε τα επενδυτικά σχήματα που ενδιαφέρονται να αποκτήσουν τα τέσσερα ελληνικά λιμάνια. Στη τρίτη θέση της λίστας φιγουράρει η τουρκική εταιρεία «GLOBAL LIMAN IŞLETMELERI A.Ş.», ενώ λίγες θέσεις πιο κάτω βρίσκεται και η επίσης τουρκική «DOĞUS HOLDING A.Ş.» που κατεβαίνει σε συνεργασία με τη «LAMDA DEVELOPMENT ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ».

Οι άνθρωποι του ΤΑΙΠΕΔ και η κυβέρνηση γενικότερα δεν έχουν ιερό και όσιο. Αφού επέτρεψαν στους Τούρκους της «DOGUS» να πάρουν το 50% της μαρίνας του Φλοίσβου, ποσοστό της μαρίνας Ζέας και μέσω της εξαγοράς του 51% της ελληνικής εταιρείας MedMarinas του Ομίλου Κυριακούλη να ελέγξουν τις μαρίνες των Γουβιών στην Κέρκυρα και της Λευκάδας, τώρα ετοιμάζονται να δώσουν στους Τούρκους για μερικές χιλιάδες ευρώ και το λιμάνι της Ύδρας.

“Τρίζουν τα κόκκαλα” του ναυάρχου Ανδρέα Μιαούλη και των υπολοίπων Υδραίων αγωνιστών της επανάστασης του 1821 που έδωσαν τη ζωή τους για να αποτινάξουν τον τουρκικό ζυγό, να βουλιάξουν τον τουρκικό στόλο και να κατεδαφίσουν κάθε σημείο που ανέμιζε η τουρκική σημαία.

Και η κυβέρνηση του πατριώτη Α. Σαμαρά επιτρέπει να μπει η τουρκική σημαία δίπλα στις πολεμίστρες και στα κανόνια της Ύδρας που προάσπιζαν το νησί. Δίπλα στη Ναυτική Σχολή που βρίσκεται στην άκρη του λιμανιού και αντικρίζει κάθε επισκέπτης που πατάει το πόδι του στο νησί του Αργοσαρωνικού για να θυμάται την ιστορική της σημασίας στον αγώνα της Επανάστασης.

Έτσι τιμά η κυβέρνηση τους ήρωες της επανάστασης και τους Υδραίους αγωνιστές, όπως οι Μιαούλης, Κουντουριώτης, Κριεζής, Τομπάζης, Τσαμαδός, Σαχίνης και πολλοί άλλοι. Αυτοί οι άνθρωποι έδωσαν το βιός τους, μετέτρεψαν τα καράβια τους σε πολεμικά για να αντιμετωπίσουν το τουρκικό στόλο στην Πάτρα, στον Κορινθιακό, και σε πολλά άλλα σημεία των ελληνικών θαλασσών.

Έδωσαν τη ζωή τους για να είναι αυτοί οι τύποι που σήμερα διαχειρίζονται τις τύχες του ελληνικού λαού ελεύθεροι. Αλήθεια έχουν διαβάσει ιστορία, γνωρίζουν για τη «Ναυμαχία του Γέροντα» (τι ρωτάμε τώρα;).

Κρίνουμε από το αποτέλεσμα. Λίγες ημέρες μετά τα “Μιαούλεια”, τη σημαντικότερη γιορτή στην Ύδρα, το ΤΑΙΠΕΔ ανακοίνωσε πώς Τούρκοι διεκδικούν το λιμάνι της Ύδρας.

defencenet



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

5 σχόλια στο “ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΙΕΡΟ ΚΑΙ ΟΣΙΟ – Δίνουν το λιμάνι της Ύδρας σε Τούρκους – “Τρίζουν τα κόκκαλα” του ναυάρχου Α. Μιαούλη”
  1. Συνθημα τους ειναι.Με λιγα ευρω σου δινω οτι βρω. Το δικο μου ειναιΟταν γινω εξουσια θα σε βαλω μες τα πλοια σε νησακι θα σ αφησω και της σαρκες σας θα σκισω.

  2. Ο καθενας και τα οπλα του… οταν θα ξαναρθει η σειρα μας θα τα ξαναπουμε. Τωρα οσον αφορα την κινηση αυτη να δωσουν το λιμανι σε τουρκικα χερια δειχνει καθαρα οτι δεν προκειται για οικονομικο κινητρο αλλα κατι πολυ ασχημο ετοιμαζεται και με αυτον τον τροπο κανουν ενα ακομη βημα προς τον στοχο τους. Ας μην ξεχνανε ομως ολα τα λαμογια και οι γυμνοσαλιαγκες οτι ξεβρακωτοι και ξυπολυτοι ηταν οι παπουδες μας και τους γαμησαν. Δεν μετραει μονο το γιαταγανι αλλα και η ψυχη.

  3. Η ιστορία είναι ένα ανοικτό γραμμάτιο που ζητάει πληρωμή. Ο όρος αντιπεπονθός δεν είναι τυχαίος και αυτό γιατί οι πράξεις μας μένουν στους αιώνες.

    Γιατί να τρίζουν τα οστά το Μιαούλι; Όταν ζούσε ο αείμνηστος πυρπόλισε την φρεγάτα "Ελλάς", και την κορβέτα "Ύδρα", έτσι βοήθησε και αυτός με τον τρόπο του, την έλευση των τότε Γερμανών στην Ελλάδα, ήταν πολιτική η κίνηση του αυτή. Για αυτό και επιλέχθηκε αργότερα από την Βαυαρική αυλή… ώστε να είναι ένας από τους τρεις που παρέδωσαν το στέμμα και το σχετικό ψήφισμα στον νεαρό Όθωνα.

    Πολλάκις τιμημένος και παρασημοφορημένος από την βαυαρική αυλή εν Ελλάδι… και τώρα να ζούσε ο αείμνηστος… αγγαλιά με τον Ράιχμπαχ θα ήταν… το υπουργείο θα ήταν σίγουρο… κατά προτείμηση το ναυτιλίας.

    Αν ζούσε ο αείμνηστος Μιαούλις… το πρόβλημα θα ήταν με τον Άδωνι, για την πρωτοκαθεδρία στην μάχη της ξεφτίλας.

    Αγγλόφιλοι… Γαλόφιλοι, Ρωσόφιλοι, Γερμανόφιλοι και τώρα ιστορικά προσφάτος και Αμερικανόφιλοι… σκατόλακος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *