ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Πέμπτη, 03 Σεπτεμβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»

ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΠΟ ΠΑΝΩ;Σήμερα Άνοιξαν πυρ ΜΕ ΒΑΡΕΙΑ ΑΡΜΑΤΑ ΜΑΧΗΣ οι φιλορώσοι στο Ντόνετσκ!

· Κατοχικά Νέα

Σφοδρά πυρά πυροβολικού γύρω από το προπύργιο των φιλορώσων αυτονομιστών του Ντονέτσκ, στην ανατολική Ουκρανία, ακούγονταν σήμερα το πρωί, παρά την εκεχειρία που έχει τεθεί σε ισχύ από τα μέσα Φεβρουαρίου, σύμφωνα με δημοσιογράφους του Γαλλικού Πρακτορείου.

Η ανταλλαγή πυρών βαρέος πυροβολικού άρχισε το πρωί στην περιοχή κοντά στο αεροδρόμιο του Ντόνετσκ, το οποίο τελεί υπό τον έλεγχο των ανταρτών από τον Ιανουάριο έπειτα από μήνες σφοδρών μαχών μεταξύ των αυτονομιστών και του ουκρανικού στρατού.

Η περιοχή του αεροδρομίου είναι ένα από τα σημεία όπου εξακολουθούν να ξεσπούν σποραδικές συγκρούσεις από τότε που τέθηκε σε ισχύ η εκεχειρία, στις 15 Φεβρουαρίου, μετά την υπογραφή των συμφωνιών “Μινσκ 2”.

Οι δύο πλευρές αλληλοκατηγορούνται για παραβίαση των συμφωνιών του Μινσκ 2 που υπογράφηκαν στην πρωτεύουσα της Λευκορωσίας με τη μεσολάβηση του Προέδρου της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ και της Καγκελαρίου της Γερμανίας Άγκελα Μέρκελ, παρουσία του Ρώσου Προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΠΗΓΗ

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

Κουβέιτ: Ο στρατός λέει ότι αναχαιτίζει ιρανική επίθεση με πυραύλους και dronesΔΙΕΘΝΗ

Κουβέιτ: Ο στρατός λέει ότι αναχαιτίζει ιρανική επίθεση με πυραύλους και drones

Ο Τραμπ υπέγραψε προσωρινό προϋπολογισμό και απομακρύνθηκε ο κίνδυνος shutdown στις ΗΠΑΔΙΕΘΝΗ

Ο Τραμπ υπέγραψε προσωρινό προϋπολογισμό και απομακρύνθηκε ο κίνδυνος shutdown στις ΗΠΑ

Νορβηγία: Κατασχέθηκε ρωσικό πλοίο στο Σβάλμπαρντ για αποζημίωση 4,22 δισ. δολαρίων στην NaftogazΔΙΕΘΝΗ

Νορβηγία: Κατασχέθηκε ρωσικό πλοίο στο Σβάλμπαρντ για αποζημίωση 4,22 δισ. δολαρίων στην Naftogaz

4 απαντήσεις στο “ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΠΟ ΠΑΝΩ;Σήμερα Άνοιξαν πυρ ΜΕ ΒΑΡΕΙΑ ΑΡΜΑΤΑ ΜΑΧΗΣ οι φιλορώσοι στο Ντόνετσκ!”

  1. ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΚΕΧΕΙΡΙΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.
    ΕΠΑΝΑΣΥΝΤΑΞΗ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΗΤΑΝ.
    ΤΟ ΕΙΧΑΜΕ ΠΕΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΡΙΝ.
    ΚΑΤΑ ΤΟ ΜΑΡΤΙΟ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ Η ΕΑΡΙΝΗ ΕΠΙΘΕΣΗ.
    Η ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΟΝ ΜΟΛΙΣ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΛΙΩΝΟΥΝ ΤΑ ΧΙΟΝΙΑ ΚΑΙ ΦΕΥΓΕΙ ΤΟ ΚΡΥΟ.
    ΤΩΡΑ ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑ-ΝΑΤΟ ΠΗΓΑΝ ΟΠΛΑ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΑΝ ΚΟΣΜΟ, ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΡΧΙΣΟΥΝ.
    AΛΛΑ ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΘΑ ΤΟ ΛΥΞΟΥΝ ΜΟΛΙΣ ΔΟΥΝΕ ΤΑ ΝΕΟ-ΡΩΣΙΚΑ ΤΑΝΚΣ ΝΑ ΦΤΑΝΟΥΝ ΣΤΟ ΔΝΕΙΠΕΡΟ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΛΗΞΗ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΤΟ ΘΕΜΑ.
    "Τhe best name"

    • Αδερφέ,ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕ ΘΑ ΛΗΞΗ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΤΟ ΘΕΜΑ,αφού είναι "καρατσεκαρισμένο" η "λυπητερή" για το ΝΑΤΟ'Ι'ΚΌ ΚΌΣΤΟΣ των Πολεμικών Επιχειρήσεων σε ποιούς θα πάει.

  2. εχεις δικιο φιλε μου μονο που τα νεα ρωσικα αρματα θα περασουν και τον δνειπερο και ισως φτασουν και στην λισσαβωνα ντασβιντανια το νατο.

  3. Το θεμα ειναι να ξεκινησει χωρις συμετοχη της Ελλαδος …ναι στο νατο οχι εναντιον Ρωσιας….η συμετοχη στο νατο δινει χρονο κινήσεων οταν πιαστει απο κατω με συμετοχη μας θα ειμαστε ο στοχος το θυμα….ουδετερότητα…και συμαχια μεΙσραήλ….ηββυζαντινή εποχή θελει από τωρα προετοιμασίαμασιατικό….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elΕλληνικά