07:41 - 10/07/2013

ΣΟΚ:AΠΟΡΡΗΤΗ ΕΚΘΕΣΗ ΜΟΣΑΝΤ ΜΕ ΤΟΝ ΧΕΝΡΙ ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ: ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΤΩΝ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ. ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΕΙΝΑ

Διαφημίσεις

Μας το έστειλαν. Και την εγκυρότητα του την αμφισβητούμε. Όπως κάθε δημοσίευμα που αφορά απόρρητες εκθέσεις μυστικών υπηρεσιών.

Διαβάστε το όμως. Αξίζει.

Η “απόρρητη έκθεση της Μοσσάντ από ιδιωτική συνομιλία του Χένρι Κίσσινγκερ, σε εκπροσώπους των Γερμανικών Εβραικών συναγωγών, κατά την επίσημη επίσκεψή του στη Γερμανία, το 1983.”
Εαν ισχύει, τότε αυτός ο τύπος έχει πολλά κιλά και οι ηγέτες μας πολύ λίγα…

makeleio

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (11)

  1. Ανώνυμος 07/10/2013 @ 7:55 ΠΜ

    υπαλληλος του διαβολου..θα καει στην κολαση

  2. πατριωτης 07/10/2013 @ 7:56 ΠΜ

    άλλαξε πλευρό μεγάλε………

  3. Ανώνυμος 07/10/2013 @ 8:10 ΠΜ

    αμα ζουσε η γιαγια μου θα ελεγε παλια μου τεχνη κοσκινο…!

  4. Ανώνυμος 07/10/2013 @ 9:06 ΠΜ

    Όταν κάποιος λέει κάποιο "μυστικό" σε άλλους 2.. τότε αυτομάτως παύει να είναι μυστικό.. τόσο απλά.

    Ο Χένρι είναι Ισραηλινός πατριώτης… αγαπάει την πατρίδα του… και επειδή αγαπάει την πατρίδα του το Ισραήλ, δεν θα ήθελε να την δει περικκλωμένη και χωρίς έξοδο διαφυγείς σε περιπτώση γενικευμένου πολέμου.

    Η Γεωπολιτική έξοδος – πόρτα διαφυγής για το Ισραήλ λέγεται Ελλάς. Ότι μπαίνει και ότι βγαίνει από εδώ περνάει.

    Ο Χένρι πολλάκις μας έχει προειδοποιήση έμεσα, κατά το παρελθών για πολλά δεινά που μας περιμένουν. Προσπαθεί έτσι να προστατέψει την πατρίδα του… Εμείς αντί να πάρουμε τα μέτρα αυτά για το καλό μας, ώστε να μην υποφέρουμε… του εναντίων παίρνουμε αυτά τα μέτρα όπου μας φέρνουν στην ποιο δεινή θέση που μπορεί να βρεθούμε…

    Είναι όπως τον απατημένο σύζηγο, όπου για να εκδηκηθεί την σύζηγο του… αυτοευνουχίζεται. Τώρα μωρή θα δεις τι θα σου κάνω… τσααακ και την κόβει!!

    Εδώ έχουμε ανακυρήξει "Εθνάρχη" τον Κ. Καραμανλή τον Α΄γιατί εκτός από την προδωσία της Κύπρου, πρόδωσε (διακομματικά) την Ελληνική γλώσσα, έκλεισε ο και καλά "δεξιός" και "καπιταλιστής" τις ιδιωτικές επιχειρήσεις κάνοντας της δημόσιες, έκλεισε την ΙΖΟΛΑ και την ΠΙΤΣΟΣ και μας έφερε την SIEMENS… μετά ήρθε ο Α. Παπανδρέου και έβαλε κόσμο στις πρώην ιδιωτικές και νυν δημόσιες εταιρείες… άρχισε και τα δάνεια.

    Για χρόνια ολόκληρα.. δεκαετίες προδίδαμε την πατρίδα μας προς χάριν την πάρτις μας. Η προδωσία μας ήταν πολυσχιδείς και σε πολλά επίπεδα.. και τώρα που οφθαλμοφανώς χάσαμε την πατρίδα μας, αρχίζουμε να αντιλαμβανόμεθα ότι υπάρχει σοβαρή περίπτωση να χάσουμε και την πάρτι μας… και δεν μας αρέσει.

    Εμείς ζούσαμε καλά στην χώρα των Ελλήνων, την παιρνούσαμε κοτσάνι, τώρα τι θέλλουν όλοι αυτοί από εμάς; Γιατί δεν μας δανείζουν και άλλα χρήματα και να μας αφήσουν ήσυχους;

    Σίγουρα εθιμοτυπικά μας φταίνε πάντα οι άλλοι… οπωσδήποτε μας φταίει ο Κίσσιγκερ γιατί τολμάει να μας προειδοποιεί με έμμεσο τρόπο, λέγοντας "μυστικά" σε τρίτους για να τα ακούμε εμείς.

    Πάρε το αυγό και κούρευτο. Άλλα λέει η καρδιά μου, άλλα ακούνε τα αυτιά μου.

  5. Ανώνυμος 07/10/2013 @ 9:32 ΠΜ

    Και σα αλα με υγεια.Ελληνα τα ακους

  6. Ανώνυμος 07/10/2013 @ 10:03 ΠΜ

    vre vgazh enas mia idish kai olh trexete na malako graceteth eise re elllnoil ???

  7. Ανώνυμος 07/10/2013 @ 8:32 ΜΜ

    ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΑΧΟΥΛΟΣ ΠΟΛΛΗ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ;

  8. Ανώνυμος 07/11/2013 @ 9:37 ΠΜ

    Ρε παλιοτόμαρα… ρε, σκεφτήτε σαν Έλληνες ρε!
    Ναι σαν αυτούς που μπήκαν στην Τροία (όχι γιατί η τέσσερα ήταν κλειστή) αλλά με τον Δούρειο Ίππο που είναι παγκοσμίως διάσημος και όχι μόνο στους ιούς των ηλιθίων windows του Βασιλάκη (Βill Gates) ….
    Είναι ο δρόμος που μας δείχνουν εδώ και χρόνια οι hackers, η ιστορία με τον ανορθόδοξο πόλεμο, η παροιμιώδης ανοργανωσιά των Ελλήνων που όμως σαν ομάδα κάνει θαύματα, όπως οι κλέφτες και αρματωλοί, που αν και ξεκίνησαν σαν ΣΔΟΕ των Τούρκων τελικά τους κατάκλεψαν και τους έπεισαν ότι δεν μαζεύεται μία από τους Έλληνες και πολλά πολλά ακόμα τέτοια παραδείγματα.
    Αν λοιπόν οργανωθεί σωστά η "ανοργανωσιά", αυτή θα αποδώσει τους αναμενόμενους καρπούς.
    ΟΜΩΣ !
    Η επόμενη μέρα μετά τη νίκη που μόνο με αυτό το σύστημα είναι σίγουρη, πρέπει να βρεί τους Έλληνες ΜΟΝΙΑΣΜΕΝΟΥΣ.
    Πάλι η ιστορία δείχνει δύο πράγματα.
    Πρώτα τα κακά νέα.
    Οι Έλληνες είναι της λογικής
    "Ο γείτονας έχει καλό σπίτι"
    "Εγώ όχι"
    "Θεέ μου κάψε το σπίτι του γείτονα"
    Τα καλά νέα τώρα.
    Όποτε οι διάφοροι "Έλληνες" σαν φυλή, σαν περιοχή, όπως θέλετε εννοήστε το, συνεργάστηκαν, παρέμειναν ΑΗΤΤΗΤΟΙ ! Η ιστορία το λέει όχι εγώ… (κάπου τα έχω ξανακούσει αυτά τα λόγια).
    Άρα και στην παρούσα περίπτωση με τους ρουφιάνους των εθνών και συνομότες της οικουμένης οφείλουμε και πρέπει να βγούμε νικητές και να τους αποκλείσουμε στα αντίστοιχα Τάρταρα.
    Πιστεύω ότι μπορούμε να το κάνουμε απλά μόνον αν νικήσουμε τα "κακά νέα".
    Τότε και θα ωφεληθούμε, θα μας σέβονται όλοι, δεν θα μας κολλάνε και να μας πουλάνε μαγκιά ακόμα και τα ελληνόφωνα φερέφωνα και ανδρείκελα που έχουμε και ψηφίζουμε, αφήστε που θα έχουν εξαφανιστεί ήδη.

    Δεν νομίζω ότι έχουμε καιρό για χάσιμο. Οι παγίδες μας πρέπει να αρχίσουν να στήνονται αλλά πριν από αυτό πρέπει να αγαπηθούμε μεταξύ μας. Η συνταγή έχει σίγουρη επιτυχία Η ιστορία το λέει όχι εγώ…

    Αριστοφάνης από το Bahrain (ελλ. Τύλος).

  9. Πάλι θ' απαντήσω όπως και προηγουμένως…… Άλε αι βουλαί ανθρώπων και άλλα Ο Θεός κελεύει…….

  10. Ναι, καλά…"απόρρητη έκθεση Μοσάντ" κι έπεσε στα χέρια κάποιων άγνωστων Ελλήνων. Για πόσο ηλίθιους περνούν τους αναγνώστες του τέτοια βοθρομπλόγκ;

  11. Ανώνυμος 08/18/2014 @ 7:39 ΠΜ

    στο δια ταυτα λοιπον οπως ειπα σε καποιο αλλο αρθρο προχθες και οπως λενε 2 αλλοι στο ρετιρε εδω,βαλτε το καλα στη κουτρα σας οτι πρεπει να ξαναβρουμε την ομονοια μεσα μας και να παμε στα ιδανικα που ξεχασαμε και εντεχνως μας τα ξεχασαν.να μην κοιταμε μονο τη παρτη μας και να σταθουμε και στο διπλανο μας με οποιο τροπο μπορουμε.διαφορετικα ο αφανισμος που μας εχουν ετοιμασει μας περιμενει με ορθανοιχτη αγκαλια!!! οι εθνοπροδοτες μισελληνες ανθελληνες και ξενοφερτοι βαλαν το ενα χερι και το αλλο ηταν το δικο μας. ηρθε η ωρα!!! σωτηρης γυθειο

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*