Διαφημίσεις

Για μια ακόμα φορά η διοίκηση της ΔΕΗ είναι έκθετη απέναντι στους εργαζομένους της, αλλά και στο κοινωνικό σύνολο. Η επιλογή της διοίκησης Ζερβού από τη μία να κλείνει πρακτορεία της επιχείρησης και από την άλλη να προχωρά παράνομα σε συνεργασία με ανταγωνιστή στο χώρο της ενέργειας στην ίδρυση καταστημάτων franchising είναι σκανδαλώδης και δεν πρέπει να περάσει.

Η δε μεθόδευση πρωτοφανής, καθώς η εταιρεία franchising για τη διανομή φωτοβολταϊκών υπηρεσιών, επιχειρείται να γίνει με τη διαδικασία σύστασης κοινοπραξίας με την ανταγωνιστρια εταιρεία Damco, συμφερόντων Κοπελούζου, χωρίς να έχει καν συζητηθεί η πιθανότητα διενέργειας πλειοδοτικού διαγωνισμού… Δηλαδή, εντελώς αυθαίρετα, παράνομα και σε πλήρη αντίθεση με τα συμφέροντα της ΔΕΗ!

Η διακοπή χθες για τρίτη φορά του ΔΣ της ΔΕΗ όπου τέθηκε προς συζήτηση το θέμα καταδεικνύει ότι η αλήθεια και το δίκαιο είναι με την πλευρά των συνδικαλιστών. Όπως είναι φυσικό, οι αντιδράσεις των σωματείων των εργαζομένων είναι έντονες και μάλιστα η Ενωση Διοικητικού και Οικονομικού Προσωπικού (ΕΔΟΠ) καταγγέλλει την ενέργεια αυτή, καθώς «δεν έχει προηγηθεί καν πλειοδοτικός διαγωνισμός», ενώ «επιδιώκεται η εκχώρηση της εμπορίας σε ιδιώτη και μάλιστα ανταγωνιστή της ΔΕΗ». Το δε εξωφρενικό είναι ότι η διοίκηση Ζερβού αφήνει την ίδια ώρα υποστελεχωμένα ή κλείνει καταστήματα της ΔΕΗ, κυρίως στην περιφέρεια, και από την άλλη παραχωρεί το έργο αυτό σε μικτή εταιρεία, όπου την πλειοψηφία των μετοχών και το μάνατζμεντ θα τα έχει ο ιδιώτης εταίρος, κύριος Κοπελούζος!!!

Η παράνομη παραχώρηση στον εν λόγω ιδιώτη φαίνεται μάλιστα να είναι μεθοδευμένη προ πολλού, καθώς η διοίκηση Ζερβού έχει κάνει πράξη τη σταδιακή αδρανοποίηση του δικτύου καταστημάτων της ΔΕΗ τα τελευταία χρόνια, ώστε να μοιάζει με φυσικό επακόλουθο η παραχώρηση δραστηριοτήτων franchising και εμπορίας σε τρίτους.

Δεν αντιλαμβάνεται όμως ότι με την στάση της απομειώνει την αξία της ίδιας της ΔΕΗ, της οποίας τα συμφέροντα οφείλει δια νόμου, αλλά και από τη θέση του να εξυπηρετεί. Παράλληλα με τις μεθοδεύσεις αυτές, προκαλείται υπερβολική κίνηση στα καταστήματα και ταλαιπωρία στους υπάρχοντες πελάτες της ΔΕΗ…

ΑΠΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

3 σχόλια στο “Έκθετος ο Ζερβός – πάνε από το “παράθυρο” να περάσουν παράνομη συμφωνία στη ΔΕΗ με ανταγωνιστή της!!!”
  1. αληθεια τωρα????τι λενε ρε οι ξεφτιλες με τα δικα μας τα λεφτα χρονια τωρα κανουν επενδυσεις για ευρεση αλλων πηγων ενεργειας…ο νταβατζης σπιτι μας κοινως…σε μας ποτε δεν εδωσαν ποσοστο μια κ απο εμας τα επαιρναν[οι βασικοι τους επενδυτες ειμασταν]…σε ποια μαγαζι πας να ψωνισεις κ εκβιαστικα σου λεει θα μου δωσεις κατι παραπανω γιατι σαν επιχειρηματιας θελω να κανω επενδυσεις κ τα δινουμε????επειδη ειναι μονοπωλειο τσαμπουκαλευονται κιολας????ρε οπλα θα παρουμε κ θα εκτελουμε οποια οποιον προισταμενο κ υπαλληλο της ΔΕΗ…ρε οι ξεφτιλες εχουν μειωμενο ρευμα κ τους το πληρωνουμε ολοι εμεις…γιατι???κ γω δουλευω περα απο ενα ξερο μισθο δεν εχει κατι αλλο…ποιοι ειναι αυτοι?????τα λεφτα μου κ γρηγορα πισω…εχω δικαιωμα κ γω στα κερδη…λαμογια…το κυριο Καραγιαννη στο Βολο τον ξερει καποιος????εκανε αγωγη στη ΔΕΗ 2010 απειλωντας πως αν δεν παρει πισω το ποσοστο του δε θα δωσει μια για ρευμα…μεχρι τωρα δεν τολμησε κανεις να το πειραξει!!!!μαθετε κ πραξτε!!!!!

  2. ΑΝΤΕ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ!!!!! PE AΠO ΠOY ΞEΦYTPΩNETE EΣEIΣ TA KAΛOΠAIΔA MΕ TIΣ KAPAMΠINEΣ EΠΩMOY ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΣ;;; EXETE ΩPE ΓKIAOYPHΔEΣ TO TΣAΓANO NA TA BAΛETE ME TOYΣ EΓXΩPIOYΣ ΣOYΛEIMANHΔEΣ KAI TOYΣ KAPXAPIEΣ ΠOY TΩΣA XPONIA ΣAΣ POYΦANE TO AIMA XΩPIΣ EΛEOΣ KAI EΣEIΣ NOMIZETE OTI ΣAΣ KOBOYN BENTOYZEΣ ΓIA TO KPYΩMA….TI ΣAΣ ΦTAINE OI YΠAΛΛHΛOI TOY ENOΣ H TOY AΛΛOY OPΓANIΣMOY;;;;ΔEN MΠOPEITE NA KOYNHΘHTE ΣTA ΣKYΛOΨAPA KAI TA BAZETE ME TIΣ MAPIΔEΣ;;;TΣOΛIAΔEΣ MOY EΣEIΣ…ME EΣAΣ TA ΓYNAIKOΠAIΔA ΣE KAIPO ΠOΛIOPKIAΣ ΘA ΠHΔOYΣAN AΠ TA TEIXH ΓIATI ΘA TA BPIZATE ΛEΓONTAΣ TOYΣ OTI EINAI ΠPONOMIOYXOI TOY ΣYΣTHMATOΣ EΠEIΔH ΔEN ΠANE ΠOΛEMO…ΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΜΩΡΕ…ΚΡΙΜΑ…

  3. πρεπει να το ψαξετε λιγο καλυτερα διοτι αλλος ετοιμαζει καταστηματα σόλη την Ελλαδα για παροχη ρευματος και κατασκευη φωτοβολταικων

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *