Διαφημίσεις

Είμαστε παντοδύναμα αθάνατα πνεύματα, που μπορούμε να κάνουμε ότι κι ο Πατέρας μας, δια του Λόγου μας να δημιουργούμε τα πάντα. Που κολλάμε και δεν τα κάνουμε όλα αυτά, αλλά αντιθέτως οι περισσότεροι ζούμε στη δυστυχία; Είναι γιατί είμαστε ταυτισμένοι με το εγώ μας, που είναι οι σκέψεις μας για το παρελθόν, ταυτίζουμε τον εαυτόν μας με αυτή την πραγματικότητα, η οποία είναι απολύτως ψεύτικη κι όμως εμείς αυτό πιστεύουμε για πραγματικότητα.

Όλοι οι άνθρωποι που έχουν φόβο απόρριψης (διότι μικροί επειδή δεν έχουμε δημιουργήσει πνευματικό εγκέφαλο, δεν έχουμε τη δυνατότητα να κρίνουμε λαμβάνουμε για απόρριψη την αυστηρότητα, την έλλειψη προσοχής ή την απουσία των δικών μας), έχοντας φορέσει για όλη τους τη ζωή τα παραμορφωτικά αυτά γυαλιά λαμβάνουν για απόρριψη κάθε συμπεριφορά και το χειρότερο βλέπουν ερωτικά μόνο συντρόφους που θα τους απορρίψουν. Επίσης θεωρούν ότι αυτοί αγαπούν και δίνουν και δεν λαμβάνουν ποτέ τίποτα από τους άλλους, δεν υπάρχει μεγαλύτερη πλάνη από αυτή τη θεώρηση της πραγματικότητας.

Οι ρόλοι που παίζουμε στη ζωή, δεν είναι παρά παγιδεύσεις του εγώ μας, είναι ότι χανόμαστε σε εικόνες του εαυτού μας που είχαμε στο παρελθόν. Οι περισσότεροι που αισθάνονται θύματα είναι εντελώς παγιδευμένοι από το εγώ τους στις σκέψεις του παρελθόντος και επικεντρώνουν τη συνείδηση τους σε γεγονότα που τους θυμίζουν πόσο τους έχουν αδικήσει. Μεταφράζουν όλα τα γεγονότα της ζωής τους μέσα από τους φακούς και της εκμετάλλευσης του θύματος. Το ίδιο κάνουν και για το μέλλον, το οποίο είναι μια προβολή των γεγονότων του παρελθόντος, όπου αναμένουν από τους δικούς τους, την κοινωνία, το κράτος να τους φερθεί άπονα και άδικα. Θεραπεία είναι η απαλλαγή από τις εικόνες και τους ρόλους του παρελθόντος, απαλλαγή από αυτό που ονομάζουμε εγώ.

Δημιουργούμε μόνο όταν είμαστε συνδεδεμένοι με την Πηγή, και αυτό γίνεται όταν είμαστε επικεντρωμένοι στο παρών. Όταν σκεπτόμαστε κλείνουμε τους διακόπτες του δημιουργού. Η σκέψη μας, μας απομακρύνει από το παρών μας πηγαίνει στο παρελθόν ή στο μέλλον. Το Θεό, τον πραγματικό μας εαυτό τον συναντάμε στο τώρα, με την σκέψη απομακρυνόμαστε από την Πηγή μας, το φως, την αγάπη, την δημιουργία. Όταν σκεπτόμαστε, παύουμε να έχουμε επίγνωση, παύουμε να αντιλαμβανόμαστε. Ζούμε λοιπόν μέσα σε φίλτρα του χρόνου που μας τρώει τη ζωή, τα φίλτρα που μας κάνουν να βιώνουμε ότι είμαστε ξεχωριστοί, ότι απειλούμαστε, όλα αυτά είναι η αιτία για την δυστυχία που βιώνουμε και για τις ασθένειες που μας βρίσκουν.

Χρειάζεται να θελήσουμε να αφήσουμε αυτήν ερμηνεία της πραγματικότητας και τότε μας περιμένει ο παράδεισος στη γη. Είναι τόσο απλό όσο επιλέξει κανείς να ζει κανείς φυλακισμένος σ’ ένα ανήλιαστο υπόγειο ή να επιλέξει να ζει ελεύθερος σε μια ηλιόλουστη μονοκατοικία γεμάτη πολύχρωμα λουλούδια δίπλα στη θάλασσα. Προσωπικά ήμουν σε ανήλιαστο υπόγειο (σκλήρυνση κατά πλάκας) και τώρα επέλεξα να είμαι ελεύθερος μέσα στα λουλούδια την ομορφιά και αυτό βιώνω. Τόσο απλό αρκεί να θελήσετε να κάνετε ένα κλικ μέσα σας, να πείτε αυτό που βιώνω για πραγματικότητα, μήπως είναι μια λανθασμένη ερμηνεία των γεγονότων από μέρους μου; Μήπως δεν είναι τυχαίο που με απορρίπτουν και δεν μ’ αγαπούν οι άλλοι; Μήπως δεν είναι τυχαίο που δεν έχω με κανένα άνθρωπο καλές σχέσεις και αισθάνομαι ότι όλοι μου φέρονται άσχημα και θέλουν το κακό μου; Μήπως δεν είναι στραβός ο γιαλός, αλλά εγώ στραβά αρμενίζω; Αυτές οι σκέψεις είναι ένα ξεκίνημα για την μείωση του εγώ κι από εδώ ξεκινά η απελευθέρωση, εδώ είναι η πύλη της ευτυχίας και της αφθονίας, η συνειδητοποίηση ότι αυτό που πιστεύω για πραγματικότητα είναι η ερμηνεία του εγώ μου και πρέπει ν’ απελευθερωθώ από αυτή.

Το cd στο νέο μου βιβλίο “Μια Ζωή Γεμάτη Φως” σας επαναπρογραμματίζει το υποσυνείδητο και δεν σας υπενθυμίζει συνεχώς πως να σβήσετε το εγώ σας, που είναι ο κλέφτης της ζωή σας, της αγάπης, της ψυχής σας των πάντων. Μερικές εκφράσεις: “Όταν συλλαμβάνω τον εαυτό μου να αισθάνεται την ανάγκη να κρίνει έναν άνθρωπο, μια κατάσταση, να αισθάνεται αδικία, απογοήτευση, να θεωρεί ότι είναι θύμα, να θέλει να παραπονεθεί, αμέσως τον σταματώ, διότι γνωρίζω ότι όλα τα αυτά, προέρχονται από το εγώ μου, τον ψεύτικο εαυτό μου. Τα αγνοώ και τα διαγράφω διότι γνωρίζω ότι τα αρνητικά αυτά συναισθήματα είναι ψυκτικά, επινοήσεις του νου μου, που υπηρετεί το εγώ μου και θέτουν σε συναγερμό τον εαυτό μου και του δημιουργούν όλες τις ασθένειες. Επικεντρώνω την συνείδηση μου στην καρδιά μου, που εκεί βρίσκεται η ψυχή μου, ο αληθινός εαυτός μου, αναλαμβάνω την ευθύνη για την κατάσταση μου, θεωρώ ότι μου συνέβη ήταν καλό μου και ήλθε να με διδάξει. Μεταφράζω θετικά όλα τα γεγονότα που μου συμβαίνουν, τότε η καρδιά μου πάλλεται σε αρμονικούς ρυθμούς και δημιουργεί αρμονία στο εγκέφαλο μου και σ’ όλα τα κύτταρα μου”.

Είμαστε Δημιουργοί όπως ο Πατέρας μας μεταμορφώνουμε την άπειρη άμορφη ενέργεια σε ότι εμείς θελήσουμε. Σβήστε το εγώ σας και τότε η θεϊκή ενέργεια θα ρέει ελεύθερη μέσα σας, θα αγαπήσετε τους πάντες και τα πάντα και θα πετάξετε.

Είμαι πάντα δίπλα σας.
Με άπειρη, χωρίς όρους αγάπη,
Αλέξης Φωτόπουλος



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

5 σχόλια στο “Είμαστε παντοδύναμα αθάνατα πνεύματα, που μπορούμε να κάνουμε ότι κι ο Πατέρας μας, δια του Λόγου μας να δημιουργούμε τα πάντα, αρκεί να απαλλαγούμε από το εγώ μας”
  1. Ολοι οι ΨΕΥΤΟΔΙΔΑΣΚΑΛΟΙ γεμιζουν προσκαιρα τις καρδιες των ανθρωπων,αλλα δεν μπορουν να σβησουν τον πονο που νιωθουν βαθια μεσα τους.Πονο γιατι εχουν σαν κινητρο το κερδος και οχι την αγαπη.Δεν πιστευουν αυτα που λενε και κρυβουν το θηριο μεσα τους μεταμφιεσμενοι σε ευεργετες ΤΟΥ ΑΖΗΜΙΩΤΟΥ.

  2. αμα ριξεις στα γουρουνια μαργαριταρια …τι θα κανουν; θα τα εκτιμησουν μηπως; μεσα στην λασπη και τα σκατα τους θα τα ποδοπατησουν…ετσι και καποια διποδα που εσπευσαν να επιβεβαιωσουν την φυση τους σχολιαζοντας..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *