Διαφημίσεις

Συγκλονιστικά και αποκαλυπτικά ήταν τα όσα ανέφερε ο κ.Δ.Κιτσίκης, γνωστός Διεθνολόγος και Τουρκολόγος καθηγητής του Πανεπιστημίου της Οττάβας στον Καναδα.Είπε σχετικά:

« Αν και δεν πιστεύω στις προφητείες του Κοσμά του Αιτωλού και του Παϊσίου διότι προσεγγίζω μονον επιστημονικά τα θέματα ,παρόλα αυτά βλέπω με μία εκπληκτική σύμπτωση να εκπληρώνονται!

Το σχέδιο των ισχυρών είναι ο διαμελισμός της Τουρκίας,πράγμα το οποίο βλέπουμε να επληρώνεται με τις συγκρούσεις που γίνονται στην Τουρκία οι οποίες και αποτελούν την αρχή ενός μακρόπνοου σχέδιου διαμελισμού της.

Το ένα τρίτο της Τουρκίας (25 εκατομύρια ,από τα 75 εκατ.) είναι Αλεβίδες όπου βλέπουν θετικά τον Χριστιανισμό,(Το ένα τρίτο των τούρκων θα γίνουν Χριστιανοί όπως έλεγε ο π.Παίσιος) ενώ το άλλο 1/3 θα περιοριστεί στο νέο κράτος του Κουρδιστάν (θα πάει στην κόκκινη μηλιά κατά τις προφητείες)το οποίο και θα αποτελέσει κατόπιν ισχυρή ενεργειακή δύναμη.

(Για το άλλο 1/3 πραγματικά απευχόμαστε να ακολουθήσει την προφητεία του π.Παίσίου ότι έχουν τα κόλλυβά τους στο ζωνάρι τους)

Όπως ανέφερε ο καθηγητής όλα αυτά τα διεθνή θέματα είναι για μας υλικό που το επεξεργαζόμαστε καθημερινά.

Υπάρχουν συγκεκριμένα σχέδια στα γραφεία των Αμερικανών. εντός αριθμημένων φάκελων, για κάθε κράτος (όπως για την Σερβία,Αβγανιστάν ,Ιράκ κ.α.) όπου περιμένουν σε συγκεκριμένο χρόνο και την εκπλήρωσή τους.

-Για την Ελλάδα υπάρχει φάκελος;

-Και βέβαια υπάρχει ,αλλά ας μην αναφέρουμε τι περιέχει γιατί είναι πολύ δυσάρεστο!

Όμως δεν δίστασε κατόπιν να αποκαλύψει ότι τα σχέδια των ισχυρών Αμερικάνων για την Πατρίδα μας είναι:

Α)Η έξοδος,δίχως συζήτηση, της Ελλάδος από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Β)Η ανακατανομή της Ανατολικής Μεσογείου ,όπου και στο Αιγαίο θα δημιουργηθούν διάφορα νέα Μορφώματα.

Γ) Και ο Διαμελισμός της Ελλάδας.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

17 σχόλια στο “ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Οι προφητείες του γέροντα Παΐσιου εκπληρώνονται…”
  1. Ο ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ? ΜΑΛΛΟΝ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑ ΣΥΡΤΑΡΙΑ ΤΟΥΣ,ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ!!

  2. Για τον Κοσμά τον Αιτολώ, συμφωνούμε διότι στην εποχή του δεν υπήρχε C.I.A. Αλλά για τον Παϊσιο κάπου έχει ξεφύγει η κατάσταση. Συνέχεια βγαίνουν και καινούργια πράγματα, που είχε πει!!! Βγαίνουν κάποιοι κατά καιρούς και διαστήματα… πετάνε ένα καινούργιο βιβλίο εκ Παϊσίου… για τα τρέχοντα γεγονότα.

    Είναι σαν ένα σήριαλ, που ο σεναριογράφος προσαρμόζει το σενάριο αναλόγως την ακροαματικότητα.

    Τρελλλλλή βιομηχανία ο φόβος και η ελπίδα.

    Την μια η ελλάδα και οι έλληνες δεν θα πάθουν τίποτα διότι η χάρη του Θεού, ο εκλεκτός λαός… κ.λ.π. κ.λ.π. και την άλλη η ελλάδα θα διαμελιστή.

    Ρε ελλαδέμποροι… αποφασίστε τελικά… μας έχετε ζαλίσει τα ούμπαλα.

  3. Kαλά και στην Συρία ,τον Άσαντ θα τον έριχναν οι αμερικάνοι σε λίγο καιρό….και φάγανε τα μούτρα τους…..το ότι θέλουν να κάνουν κάτι δεν σημαίνει ότι θα γίνει….

  4. Ο ΚΙΤΣΙΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟΣ ΤΥΠΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΣΕ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΟΜΟΣΠΟΝΔΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ,ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΙΑΝΕΙ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡ ΠΑΙΣΙΟ

  5. Η Προφητεια εχει σαν σκοπο να προειδοποιησει και να προετοιμασει τους Πιστους για τις δυσκολες ωρες.Ειναι ομως και κηρυκας μετανοιας με την ενννοια οτι εαν υπαρξει μετανοια τα γεγονοτα αναβαλονται στο μελλον.Τωρα θα πρεπει να ξερουμε οτι η Προφητεια δεν ειναι προσωπικες αποψεις του καθε Προφητη ειναι αποκαλυψη στον Προφητη απο το ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ τον μελλοντικων γεγονοτων ωστε ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΜΕΤΑΝΟΙΑ.Τωρα ο καθενας που βγαινει και γινεται και αυτος προφητης αναπαραγοντας τους Γεροντες αν ηταν πραγματικος ΠΙΣΤΟΣ θα επρεπε να ξερει να διαχωριζει την σεβαστη αλλα οχι αλαθητη προσωπικη εκτιμηση των Γεροντων επι των προφητειων.Η Προφητεια διδεται απο το ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ με συγκεκριμενους τροπους συνηθως με μορφη ΟΡΑΜΑΤΟΣ και ολοι οι Προφητες διατυπωνουν γραπτα την εμπειρια αποκαλυψεως που ειχαν.Ολα τα αλλα κατα την Ορθοδοξη Θεολογια ειναι εκ του πονηρου και σαν σκοπο δεν εχουν την μετανοια αλλα την παραπλανηση και την πτωση.

  6. Οι Αμερικανοι καλα θα κανουν να κοιταξουν τα δικα τους χαλια και ας δωσουν στο δικο τους λαο να πινει ασταματητα coca-cola, πλαστικα burgers και να καθεται μπροστα στην τηλεοραση του αποβλακωμενος σαν μια μαζα κρεατος παρακολουθοντας σαπουνοπερες και τρωγοντας hot dogs…. Εμας δε θα μας κανουν ΠΟΤΕ σαν τα χαλια τους… Οσο και αν η παγκοσμιοποιηση τους εξυπηρετει! Αλλα το κακο δε θα προελθει απο τους αμερικανους στη χωρα μας, αλλα απο τους πληρωμενους πρακτορες τους εδω στη χωρα μας, απο τις λεσχες σιωνιστων συμπατριωτων μας και τους πουλημενους για μερικα μηδενικα παραπανω στους τραπεζικους λογαριασμους τους συμπολιτες μας. Αυτους να φοβαστε… Τους ελληνες ρουφιανους καταδοτες!!! Και ειναι πολυ περισσοτεροι απο αυτους που φανταζεστε… Ανατρεξτε στο παρελθον και ξαναθυμηθειτε την ελληνικη ιστορια του εθνους μας…

  7. ΚΥΡΙΕ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΕ ΤΑ ΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΑΧΤΑΡΜΑ,ΜΠΕΡΔΕΥΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ Κ ΔΙΝΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΠΙΣΤΟΥΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ!ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΚΠΛΗΡΩΘΕΙ ΑΚΟΜΑ.

  8. …Ή δύναμη τους,υπάρχει ΜΟΝΟ όταν ΕΜΕΙΣ ΖΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΜΑΡΤΙΑ..!!!
    Είναι τόσο ΑΔΥΝΑΜΟΙ,τόσο ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ,μπροστά στόν Θεό,πού τά ΥΠΕΡΣΥΓΧΡΟΝΑ ΤΡΟΜΕΡΑ ΟΠΛΑ τους,είναι ώσαν τά πλαστικά τών παιδιών μας…
    ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ,ΜΟΝΟ ΠΡΟΣΕΥΧΗ,Μ Ε Τ Α Ν Ο Ι Α καί ΚΑΘΑΡΗ(αναμάρτητη)ζωή νά έχουμε…ό ΧΡιστός καί ή ΟΡΘΟΔΟΞΗ Εκκλησία Του,είναι ή Δύναμη μας…ή ΑΛΗΘΙΝΗ Υ Π Ε Ρ Δ Υ Ν Α Μ Η όλων τών αιώνων…+
    IC.XC + NIKA

  9. Μην βιαζονται μερικοι.Πολλα γινανε μεχρι τωρα,ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΥΣΗΧΕΙΤΕ γι'αυτα που ερχονται!

  10. ΣΩΘΗΚΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΤΑΜΟΙΑ! ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ! ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ? Η ΣΤΑΥΡΩΣΗ ΚΑΙ Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ, ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ?
    ΩΡΑΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ! ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΑΝΕ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΟΙΕΣ!
    ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΔΙΟΤΙ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ.ΠΡΟΦΗΤΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ! ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΡΙΧΝΟΥΝ ΣΤΑΧΤΗ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΠΙΣΤΩΝ!

  11. τι λες βρε παιδακι μου γιατι μπερδευεις γερονταδες φωτισμενους με απλους ανθρωπους. Σαν τον Μακαριστο Γεροντα ΣΤΕΛΝΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΘΕ 1000 ΧΡΟΝΙΑ εχεις λιγη πιστη φιλε μου μακαρι να ερθει στα χερια σου ενα βιβλιο του γεροντα και μετα απο σενα μονο μια προσευχουλα θελει και θα καταλαβης ποιος ειναι ο Γεροντας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *