Διαφημίσεις

Του Λιακόπουλου Δημοσθένη

Θα τα πω με λίγα και απλά λόγια, γιατί εκείνοι που ετοιμάζουν νομοσχέδια μπορεί να μην κατάλαβαν ότι πάνε να συνδέσουν το όνομά τους με το λεγόμενο χάραγμα του αντιχρίστου, την ραγδαία στοχευμένη αύξηση της εγκληματικότητας και την αιώνια κόλαση, εκτός και αν δεν τους ενδιαφέρει το θέμα.

1. Το περιουσιολόγιο που ετοιμάζουν για του χρόνου, απαιτεί να καταγραφούν τα μετρητά, αλλά και τα αντικείμενα αξίας που έχει κάθε οικογένεια.

Αυτό έχει δύο κινδύνους.

α. Να τα δηλώσει κανείς και να γίνει στόχος των ληστών που θα κάνουν πλέον στοχευμένες επιδρομές στα σπίτια. Μη μου πει κανείς ότι αυτά τα δεδομένα θα τα ξέρει μόνο το κράτος γιατί θα σκάσω στα γέλια.

β. Να μην τα δηλώσει, να κάνει ντου στο σπίτι του ο οικονομικός εισσαγγελέας και να βρεθεί στη φυλακή για απόκρυψη στοιχείων και παράνομο πλουτισμό.

2. Η σύνδεση όλων των ταμειακών μηχανών με το υπουργείο οικονομικών και η αγορά όλων των αγαθών με δήλωση του Α.Φ.Μ του αγοραστή (αριθμός φορολογικού μητρώου)

Αυτό σημαίνει ότι κάθε ιδιωτική πτυχή της ύπαρξής μας καταργείται αφού κάθε μας κίνηση θα παρακολουθείται, αφού θα ξέρει το κράτος που είμασταν και τι αγοράσαμε. Δεν μπορώ να φαναστώ ένα κοριτσάκι να δηλώνει το ΑΦΜ του στο περίπτερο της γειτονιάς αγοράζοντας παγωτό.

Σκεφθείτε όμως κάποιος να ψωνίζει οτιδήποτε δηλώνοντας το ΑΦΜ κάποιου άλλου και στο τέλος της χρονιάς να ζητάει το υπουργείο πόθεν έσχες από κάποιον που δεν έκανε αγορές;

Εκτός και αν θέκουν να δείχνουμε κάποια κάρτα με το ΑΦΜ μας για να αγοράσουμες μαστίχες από το περίπτερο.

Επίσης, αν το κράτος παίρνει τον ΦΠΑ όλων των εισπράξεων από τις επιχειρήσεις και δεν επιστρέφει τον ΦΠΑ των εξόδων μιας εταιρείας, ‘οπως συνηθίζει εδώ και πολλά χρόνια, τότε όλες οι εταιρείες δεν έχουν πάνω από δύο με τρεις μήνες ζωής.Μετά φαλιμέντο.

3. Προτείνουν κάποιοι, να γίνονται όλες οι αγορές με μία κάρτα debit, δηλαδή κάρτα πορτοφόλι, ώστε και ο καταναλωτής να ελέγχεται για το πόθεν βρήκε το χρήμα για οποιαδήποτε αγορά, αλλά και ο έμπορος να ελέγχεται για το τι εισέπραξε.

Για σκεφθείτε όμως πόσα εκατομμύρια κάρτες πορτοφόλια θα βρίσκονται στα χέρια γερόντων και παιδιών που θα τις χρησιμοποιούν για αγορές ακόμη και από ψιλικατζίδικο.

Πόσοι φόνοι θα γίνονται κάθε μέρα και πόσοι τραυματισμοί κατά τις αναπόφευκτες ληστείες;

ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΟΥΝ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΤΣΙΠ ΣΤΟ ΧΕΡΙ, αφού σας κλέβουν τις κάρτες

Για το λόγο αυτό,

καλά θα κάνουν αυτοί που ανακάλυψαν την πυρίτιδα και τον Μεγάλο Αδελφό του σοβιετικού κομμουνιστικού τύπου, να μειώσουν τους φόρους για να κόψουν την φοροδιαφυγή και όχι να καούνε στην κόλαση, εισάγοντας στην Ελλάδα την μέθοδο με την οποία δεν θα μπορείς ούτε να αγοράσεις ούτε να πουλήσεις χωρίς να έχεις την κάρτα ή το τσιπάκι στο χέρι σου.

Εκτός, ξαναλέω, αν δεν τους ενδιαφέρει η κρίση του Θεού και θεωρούν ότι αυτά όλα είναι για γραφικούς και για παπάδες.
Νομίζω τα είπα απλά και κατανοητά.

Αρχική



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

11 σχόλια στο “Μέρες αντίχριστου ετοιμάζουν στο υπουργείο οικονομικών”
  1. afta einai prosopika dedomenon!!ean exoume xrhmata ,xrisafika,h pinakes aksias!!!diladi ua kseri o ka8e enas ipalilos sthn eforia ti exei o poliths sto spiti kai 8a mas steloun tous kleftes???einai aparadextos aftos o nomos kai den prepi na ginei!!!

  2. Ξέρετε τι απώλειες εσόδων έχει το δημόσιο από τις τσίχλες και τα παγωτά;
    Μιλάμε για καταστροφή!!!

  3. Mακαρι Παναγια μου μακαρι, τα γεγονοτα θα προλαβουν, αλλιωσ χαθηκαμε ! Γιατι ο χρονοσ στενεύει και ειμαστε κοντα στην αυγουστο !

  4. Πες τα Δημοσθένη, πες τα.
    Οι μόνοι που χλευάζουν είναι αυτοί οι οποίοι λόγω το υπέρτατου φόβου τους προσπαθούν να διακωμωδούν ή να ειρωνεύονται τις πραγματικές καταστάσεις.
    Ο μόνος τρόπος είναι να δούμε το πρόβλημα κατάματα και να το αντιμετωπίσουμε στα ίσια. Όλα τ' άλλα είναι μπαρούφες.

  5. τελικα το κρατος ποιοι το χρεωσαν οι μισθωτοι και οι συνταξιουχοι ή οι ελευθεροι επαγγελματιες οι οποιοι δε κοβαν ποτε αποδειξεις περναν και στην εφορια δηλωναν σχεδον αποροι αλλα η ανθρωποφαγια δεν εχει ορια αλλα οταν η αγορα θα πεσει και αλλο τοτε θα κλαινε ολοι αλλα τοτε θα ειναι αργα???

  6. Ο Δημοσθένης είναι ο πρωτος που φύτεψε στο μυαλό του μέσου Έλληνα τις λέξεις παγκοσμοιοπιηση,ψεκασμοί,νεφελιμ κλπ.ναι μεν κ πριν από αυτόν υπήρχαν ψαγμένοι αλλά ένα μεγάλο μέρος του πλυθησμου από αυτόν τις πρωτακουσε.οφειλουμε να το αναγνωρίσουμε.τωρα όλοι είναι ειδικοί κ ψαγμένοι..της π..τσ..ς και το παίζουν κάποιοι.διαβαστε τα βιβλία του κ βουλωστε το στομα σας.σκεφτειτε…ο λιακό ξύνει για μας τον τοιχο.εμεις πρέπει να τον ρίξουμε.

  7. ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟΥ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek