Διαφημίσεις

Για όλους αυτούς που με έχουν βάλει στο μάτι εδώ και αρκετό καιρό ένα μόνο έχω να τους πω…

Εγώ προδότης των ιδανικών μου, των απόψεων μου, της φιλοσοφίας μου, της θρησκείας μου, της πατρίδος μου, των ανθρώπων που με στήριξαν δεν θα γίνω ΠΟΤΕ για λίγη δόξα…

Δόξα δεν θέλω γιατί μου δίνετε εσείς πρακτοράκια αρκετή, προβολές και views δεν ζητώ τα έχω γραμμένα και το έχω αποδείξει, λεφτά δεν ψάχνω γιατί αυτά και τα λίγα που έχω μου αρκούν, δεν δίνω το οκ για συνεντεύξεις που θα προκαλέσουν ή που θα ξεπεράσουν κάτι…

Για εμένα εδώ και 11 χρόνια 2 πράγματα με οδηγούν. Το μοίρασμα της γνώσης-έρευνας και η πληροφορία… Τους μόνους που ευχαριστώ και υμνώ είναι όλους του τωρινούς μου συνεργάτες που σπαταλούν χρόνο, χρήμα και ουσία και όλους εσάς…

Δεν σας έγλυψα ποτέ, ίσα-ίσα σας την είπα όταν έπρεπε, αυτό δείχνει ποιός είμαι και τα πιστεύω μου. Πιστεύω που δεν πρόδοσα ποτέ για κανένα σπαθί, διαστημόπλοιο, καλάμι γιατί κανένας δεν μου έκανε πλύση εγκεφάλου.

ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΦΟΒΗΘΗΚΑ ΕΔΩ ΚΑΙ 11 ΧΡΟΝΙΑ ΟΥΤΕ ΟΛΟΣ Ο ΕΟΕ ΦΟΒΗΘΗΚΕ ΠΟΤΕ ΤΟΥ. Σας τα δείχναμε όλα με φωτογραφίες και ονόματα δημόσια…

Για αυτούς που θέλουν να με βγάλουν από την μέση, ας το κάνουν γρήγορα, ξέρουν που θα με βρουν, δεν κρύβομαι, γιατί όταν ξεκίνησα έδωσα μια υπόσχεση: να το πάω μέχρι τέλους και να τα αλλάξω όλα, ακόμη και αν πρέπει να τα τινάξω όλα στον αέρα… και εσείς φίλοι μου ξέρετε πως τις υποσχέσεις μου (μπορεί να τις αργώ) αλλά πάντα της κάνω πράξη…

ΙΔΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΑΜΕ ΠΟΤΕ…

ΣΑΣ ΑΦΙΕΡΩΝΩ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΚΑΝΑΤΕ ΘΡΥΛΟ

ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ ΚΟΦΣΑΝΙΔΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΟΕ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription
Διαφημίσεις

Ελληνα ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα. Μοιραστείτε αυτή την ανάρτηση



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

7 σχόλια στο “ΜΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΙΠΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΔΕΙΞΑΝ ΠΟΤΕ…”
  1. eke;
    lisi;
    PALI DIAPISTOSIS….
    TA KXEROYME RE…………
    TA KATALABAME REEEEEEEEEEE…………..
    MIA APO TA IDIA…..
    MIA EPANALIPSI……….

    ASE PAO DIAKOPES XIXIXI….

  2. Ωραία όλα αυτά και τα ξέρουμε εδω και χρόνια, αλλά τι μπορούμε να κάνουμε? Ο ΕΟΕ εκτός του να παρουσιάζει τέτοια βίντεο και άρθρα κάνει τίποτα για να αντιστρέψει την κατάσταση? Υπάρχουν χιλιάδες δημοσιογράφοι και άρθρα τέτοιου τύπου! Βέβαια κανείς απ' όλους αυτούς δεν οργάνωσε ποτέ τίποτε για να αντιστρέψει την κατάσταση!
    ΔΗΛΑΔΗ όλοι αυτοί που έχουν υποτίθεται ξυπνήσει και μας παρουσιάζουν τέτοια άρθρα, μπήκαν στόν κόπο να ψάξουν την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ και αφού την ανακάλυψαν μετά δεν κάνανε τίποτα? Μια οργάνωση ρε παιδί, διαδηλώσεις, μεγάλα ρεπορτάζ στην τηλεόραση, εφημερίδες κλπ. συνεχή βομβαρδισμό με κάθε μέσο μέχρι να φέρουν τα πάνω κάτω! να ξυπνήσουν τον κόσμο! να ρίξουν κυβερνήσεις!….ΑΛΛΑ ποτέ και κανείς τίποτε….

    Συμφωνώ ότι όλα αυτά τα άρθρα έχουν μεγάλες αλήθειες. Μήπως όμως είναι και αυτός ένας από τους στόχους των εβραίων-σιωνιστών-μασωνων-κλπ?
    Αυτό που θέλω να πω είναι: μήπως παρουσιάζοντάς μας κάθε τόσο και από ένα τέτοιο άρθρο μας δίνουν την λύση στα προβλήματα μας? Δηλαδή ενώ βλέπουμε ότι ο κόσμος πάει κατά διαόλου και συνέχεια περνούν καινούριους περίεργους νόμους, όπ! Έρχεται ένα τέτοιο άρθρο και μας δίνει την λύση και την εξήγηση του γιατί συμβαίνουν όλες αυτές οι αθλιότητες σήμερα στην κοινωνία. Ααα!!! τώρα εξηγούνται όλα… λέει ο αναγνώστης! και κάπως του λύνονται οι απορίες που είχε γιατί ο κόσμος είναι τόσο χάλια και επαναπαυόμαστε…. λύσαμε το πρόβλημα! Βρήκαμε ποιοί είναι οι κακοί! επιτέλους έμαθα ποιά είναι η πραγματικότητα στον κόσμο!
    Μετά??? Δεν έχει μετά… Μετά τίποτα…!!!

    Τα παρουσιάζουν με τέτοιο τρόπο ώστε εσύ ο άμοιρος που τα διαβάζεις, αναρωτιέσαι και λες: χμμμ.. τώρα που έμαθα ποιοί είναι οι κακοί πρέπει να αντιδράσω… να κάνω κάτι… αυτό που μας κάνουν είναι άδικο και πρέπει να μπει ένα τέλος…! Αφού έχεις γίνει έξω φρενών και η πίεση σου έχει φτάσει στα ύψη μετά από αυτά που έμαθες και θές να αντιδράσεις εδώ και τώρα, λες: καλά εγώ είμαι ένας και αυτοί ελένχουν όλο τον κόσμο! Ποιος θα τα βάλει μαζί τους? Αφού το άρθρο λέει ότι ξέρουν τα πάντα και ελέγχουν τα πάντα, πως γίνεται να τα βάλω μαζί τους???

    Ναι μεν σου είπε ο αρθρογράφος ότι έτσι έχουν τα πράγματα και ότι αυτές είναι οι αλήθειες για τον σημερινό κόσμο αλλά από την άλλη, έμμεσα βέβαια, σε παρακινεί να μην αντιδράσεις.
    Είναι πολύ λεπτό το θέμα εδώ και θα προσπαθήσω να εξηγήσω αναλυτικά. Σου λέει: ελέγχουν τα πάντα, ξέρουν τα πάντα, κάνουν ότι θέλουν και με λίγα λόγια τους παρουσιάζει σαν πλανητάρχες! Εσύ από την άλλη λές: ναι έτσι είναι τα πράγματα και διακατέχεσαι παράλληλα από μία ηττοπάθεια επειδή, πολύ φυσικά, δεν μπορείς να τα βάλεις με υπερδυνάμεις, όπως αυτές που παρουσιάζει ο αρθρογράφος!

    Εγώ τώρα θέλω να ρωτήσω: Εάν ήταν όντως έτσι τα πράγματα, δηλαδή έλεγχαν τα πάντα, γιατί ακόμα δεν έχουν φτάσει στον τελικό τους σκοπό? Γιατί δεν κάνουν επιτέλους αυτό που έχουν σαν στόχο? Τι περιμένουν και δεν βάζουν σε εφαρμογή ακόμη τα σχέδια τους?
    Μήπως όντως ελέγχουν πολλά αλλά όχι τα πάντα? Μήπως έχουν δύναμη πολύ αλλά όχι αρκετή? Μήπως ακόμη φοβούνται την οργή, φωνή και την δύναμη του λαού? Όταν κάποιος είναι δυνατός κάνει αυτό που θέλει, οταν όμως δεν είναι, κάνει ενέργειες για να αποκτήσει περισσότερη δύναμη η προσπαθεί να εκφοβίσει τον άλλον ώστε να νομίζει ότι δεν έχει δύναμη και ότι έχει να τα βάλει με κάποια υπερδύναμη. Αυτό είναι προπαγάνδα. Με τέτοια άρθρα κάνουν την προπαγάνδα τους! Παρουσιάζονται σαν κυβερνήτες και υπερδυνάμεις.

  3. Συνέχεια…
    Τώρα ο αρθρογράφος και ο κάθε αρθρογράφος αφού ξέρει τόσα πολλά και είναι ψαγμένος, ας ψαχτει και λίγο παραπάνω και ας βρεί ποιά είναι τα προβλήματα αυτών των υπερδυνάμεων και ποιά τα τρωτά σημεία τους και πως μπορούμε να τους πολεμήσουμε.
    Ξέρετε δεν είδα ποτέ ενα άρθρο που να λέει ότι π.χ η Μασωνία έχει αυτά και αυτά τα προβλήματα γιατί δεν μπορούν να πετύχουν αυτόν και αυτόν τον στόχο τους ακόμα, η οι σιωνιστές φοβούνται αυτό και αυτό γιατί μπορεί να τους δημιουργήσει πρόβλημα στα σχέδια τους. Τα μονα άρθρα που έχω δει παρουσιάζουν τους "κακούς" για το πόσο δυνατοί είναι και τι έχουν κατορθώσει μέχρι στιγμής. Βέβαια πετάνε μέσα και ένα "ξυπνήστε" η " δεν πάει άλλο" η "χανόμαστε", γιατί αν δεν το κάνανε αυτό τότε το άρθρο θα ήταν 100% διαφήμιση της δύναμής τους και των επιτεύξεων τους.

  4. ΕΥΓΕ ΦΙΛΕ ΜΟΥ …εισαι κλητος κι εκλεκτος .
    Τα γνωριζουμε μεν , οχι ολα δε , παρ' αυτα οι ταινιες σου μας δημιουργουν θρησκοληψια με την καλη εννοια …τρεφουν την πιστη μας στον Χριστο και το εθνος μας ,με ατελειωτη δυναμη …για ολους και για ολα !
    Να σαι καλα ,καλο αγωνα ! .-

  5. Να! Αυτό ακριβώς είναι που έλεγα πριν! Ο 11:29 όπως και ο κάθε 11:29 λένε ένα: "μπράβο" "εύγε" κλπ κλπ… Αλλά μετά τίποτα! Ορίστε, ο 11:29 τα είπε και συμφώνησε με τον αρθρογράφο. Επαναπαυτικε τώρα! Αφού διάβασε το άρθρο και είπε και την γνώμη του ηρέμησε τώρα!

  6. Καλές οι διαπιστώσεις κι οι πληροφορίες,αλλά μετά τι;Αν δε μιλάτε για την ανάγκη ενότητας,για έξοδο από το φασιστικό μόρφωμα της Ε.Ε,για ανατροπή από τα κάτω των προδοτικών κυβερνήσεων,που πάντα προκύπτουν από τις "δημοκρατικές" εκλογές τους,κι αν δεν προτείνετε ένα συγκεκριμένο πλαίσιο εξόδου από το λάκκο των λεόντων,ποιο είναι το αποτέλεσμα;Η παραίτηση,ο συμβιβασμός κι η ηττοπάθεια;Γιατί βρε αδέρφια δεν προβάλλετε και κάποιους καθαρούς,έντιμους και συνεπείς ανθρώπους σαν τον κ. Καζάκη,που κυνηγήθηκαν,που -δυστυχώς-δικαιώθηκαν και που δεν ενδιαφέρονται παρά για το κοινό μας καλό;Πότε θα ανοίξουμε τα αυτιά και τα μάτια μας για να δούμε ότι τα έργα κι όχι τα λόγια δείχνουν τον καθένα μας;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *