Διαφημίσεις

Η «τελική λύση» εξολόθρευσης της κοινωνίας μας – Ιδού η «Νέα Ελλάδα»…

Με την χώρα μας να βρίσκεται σε καθεστώς συνεχούς οικονομικής ύφεσης και αρκετά νοικοκυριά να αδυνατούν να πληρώσουν τις υποχρεώσεις τους, τα ξένα distress funds έρχονται σαν «κοράκια» στη χώρα μας για να εκμεταλλευτούν την ευκαιρία των προβλέψεων του Μνημονίου που οι άνθρωποι που ψηφίσατε έκαναν πραγματικότητα, ώστε οι «οικονομικοί δολοφόνοι» από Αμερική και Γερμανία να κάνουν μπίζνες αγοράζοντας τα «κόκκινα» δάνεια από τις τράπεζες.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της αγοράς αυτή τη στιγμή ένα στα τέσσερα δάνεια βρίσκονται στο «κόκκινο» και σύντομα το ποσοστό των υποχρεώσεων που δεν θα εξυπηρετούνται θα ξεπεράσει το 30%. Εκεί μπαίνουν στο… κάδρο τα distress funds. Πληροφορίες της εφημερίδας «Έθνος» αναφέρουν ότι πρόσφατα μεγάλο fund του εξωτερικού κατάθεσε πρόταση σε μία από τις σημαντικότερες ελληνικές τράπεζες για να εξαγοράσει ένα μεγάλο μέρος των στεγαστικών της δανείων στο 30% της αξίας τους. Δηλαδή, για κάθε 100 ευρώ δανείου, να δώσει 30 ευρώ και να αναλάβει το δανειακό χαρτοφυλάκιο.

Ανάλογες προτάσεις έχουν γίνει και σ” άλλες τράπεζες που θέλουν να ξεφορτωθούν χιλιάδες «κόκκινα» δάνεια, δίνοντάς τα σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές. Τα distress funds έχουν μπει δυναμικά στην ελληνική αγορά και στοχεύουν στην απόκτηση, κυρίως στεγαστικών, δανείων σχεδόν… τσάμπα.

Ο σχετικός τιμοκατάλογος των distress funds αναφέρει ότι τα δάνεια που διαθέτουν εξασφαλίσεις ακινήτων μπορούν να πουληθούν στο 30-40% της αξίας τους, ενώ όσα δεν έχουν τέτοιες εξασφαλίσεις «πωλούνται» ακόμα και στο 10%. Έτσι, τα στεγαστικά που έχουν δοθεί με προσημειώσεις ακινήτων θεωρούνται τα καλύτερα στο χαρτοφυλάκιο των τραπεζών, ακόμα κι αν δεν εξυπηρετούνται κανονικά, αφού οι μπορούν να προσελκύσουν ξένους επενδυτές που θεωρούν ότι μπορούν να εισπράξουν ποσά μεγαλύτερα του κεφαλαίου που δαπάνησαν για την αγορά του δανείου. Ακόμα κι αν δεν πετύχουν το στόχο τους, όμως, θα παραμείνουν στην κατοχή τους ακίνητα με σαφώς μεγαλύτερη αξία.

Παράλληλα, οι fund managers φέρονται να έχουν βάλει στο μάτι και τα λεγόμενα «καλά» δάνεια, κυρίως αυτά που έχουν δοθεί στο χώρο της ναυτιλίας και του τουρισμού.

Τι σημαίνει για τους δανειολήπτες αυτό
Το ερώτημα είναι τι συμβαίνει με όσους δουν το δάνειό τους – κυρίως τα στεγαστικά όπου δεν προβλέπεται όρος αλλαγής κατόχου – να περνά στην κατοχή ενός ξένου fund; Το δάνειο θα εξακολουθεί να το διαχειρίζεται η εκάστοτε τράπεζα, αλλά αυτή τη φορά θα το κάνει για λογαριασμό του fund και οι πιέσεις θα αυξηθούν στον μέγιστο βαθμό και η όποια κοινωνική ανοχή θα εξαφανιστεί μπροστά στη εισπρακτική λογική.

Αν, μάλιστα, το 2014 απελευθερωθούν οι κατασχέσεις και οι πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας, θα υπάρξει τεράστιο πρόβλημα, αφού εκτιμάται πως υπάρχουν περίπου 150.000 κατασχέσεις. Στα δικαστήρια της Αττικής, άλλωστε, σύμφωνα πάντα με το «Έθνος», έγιναν οι πρώτες αγωγές ξένων εταιριών κατά δανειοληπτών που δεν μπορούσαν να πληρώσουν το δάνειό τους.

Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, πως μόνο αυτή την εβδομάδα, όπως αναφέρει το «Πρώτο Θέμα» ήρθαν στην Αθήνα εκπρόσωποι έξι funds τα οποία συναντήθηκαν με στελέχη τραπεζών. Συγκεκριμενα, στη χώρα μας φέρονται να βρίσκονται στελέχη των Apollo Capital, Monarch Alternative Capital, Oaktree Capital Management, York Capital, Marathon Asset Management, Fairfax.

Το πρόβλημα όμως δεν θα τα έχει μόνο ο καταναλωτής που δεν μπορούσε να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις του, αλλά ακόμα και ο ενήμερος δανειολήπτης.
Σε αυτόν έρχεται το Fund και τον καλεί στο τηλέφωνο. Και του λέει κ. τάδε αύριο το πρωί θέλω πλήρη αποπληρωμή του δανείου μου. «Μα δεν μπορώ» θα πείτε εσείς… «Κανένα πρόβλημα, μόλις χάσατε το σπίτι σας και το σπίτι της μητέρας σας που βάλατε για εγγύηση», θα σας πει. Εσείς θα τρέξετε σε δικηγόρο, αλλά τα ελληνικά δικαστήρια θα είναι αναρμόδια.

Οι εταιρείες αυτές πηγαίνουν σε ρημαγμένες χώρες σαν τη δικιά μας, (με το αζημίωτο βέβαια για τους πολιτικούς που τους ανοίγουν τον δρόμο), και αγοράζουν σε σετ τα δάνεια με τα σπίτια, τα οποία εξίσου μετά πωλούν σε σετ. Δηλαδή ένας Γερμανός με το 1/30 του κόστους που πήρατε εσείς το σπίτι σας θα αποκτά 4-5 ακίνητα στην Ελλάδα!!…. Αυτή είναι η «Νέα Ελλάδα» που οραματίζονται και επιτέλους …ξυπνήστε!

Γράφει ο Θοδωρής Παναγιωτίδης – logioshermes



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

9 σχόλια στο “Έλληνες μόλις χάσατε τα σπίτια σας! – Η «τελική λύση» εξολόθρευσης”
  1. ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΟΥΣ ΠΛΗΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ, ΕΧΕΙ ΔΟΘΕΙ ΣΤΟΝ ΠΛΗΣΤΗΡΙΑΣΜΟ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ : ΤΟ ΟΜΑΔΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ.. ΤΟ ΑΦΑΙΡΕΣΑΝ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ- ΣΕ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΧΑΦΙΕΔΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ 30 ΕΤΩΝ ΚΥΡΙΩΣ, ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΑΓΑΠΗΣΕΣ ΕΛΛΗΝΑ ΚΟΝΤΟΦΘΑΛΜΕ ΛΑΟΥΤΖΙΚΟ (ΒΛΕΠΕ ΤΗ ΝΑΥ-ΑΡΧΙΔΑ ΑΝΤΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ Κ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΥΝΑΠΑΝΤΗΜΑ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ..). ΠΩΣ ΣΟΥ ΠΗΡΑΝ ΤΟ ΟΜΑΔΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ? ΜΑ ΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΣΟΥ ΚΑΘΕ ΤΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΡΟΑΓΕΙ, ΟΠΩΣ : ΘΡΗΣΚΕΙΑ ( ΕΛΕΩ ΑΝΑΞΙΩΝ ΠΟΙΜΕΝΩΝ), ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ ( ΕΛΕΩ ΥΠΟΥΡΓΕΙΩΝ Κ ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΩΝ Κ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΦΡΑΓΚΟΦΟΝΙΑΔΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΤΩΝ). ΓΛΩΣΣΑ (ΕΛΕΩ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΑΛΛΑ Κ ΤΩΝ ΜΜΕ), ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ (ΕΛΕΩ ΜΜΕ Κ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΩΝ – ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΜΟΙΧΕΙΑΣ Κ ΑΜΒΛΩΣΕΩΝ). ΚΑΙ ΤΙ ΣΟΥ ΑΦΗΣΑΝ ΚΑΚΟΜΟΙΡΕ ΕΛΛΗΝΑ? ΣΟΥ ΑΦΗΣΑΝ ΤΟΝ ΕΓΩΙΣΜΟ ΣΟΥ Κ ΤΟΝ ΑΤΟΜΙΚΙΣΜΟ ΤΗΣ ΨΕΥΤΟΕΥΜΑΡΕΙΑΣ ΣΟΥ. ΕΙΣΑΙ ΕΔΩ Κ ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΕΑΚΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΤΟΜΙΚΙΣΜΟ. ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ . ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ? ΟΠΩΣ ΕΜΑΘΕΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΚΟΙΤΑΣ ΜΟΝΟ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΣΟΥ, ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΗ ΘΑ ΠΟΡΕΥΤΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ, ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΑΒΗΞΕΙΣ ΤΟ ΚΟΥΠΙ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ, ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΣΟΥ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ. ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ? ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΝ ΕΙΧΕΣ ΧΕΣΜΕΝΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΣΕΝΑ. ΓΙΑΤΙ ΟΤΙ ΕΣΠΕΙΡΕΣ ΑΥΤΟ ΘΑ ΘΕΡΙΣΕΙΣ. ΓΙΑΥΤΟ ΑΓΑΠΗΤΕ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΕ ΔΕΝ ΞΥΠΝΑ Ο ΝΕΟΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΑΣ ΦΩΝΑΖΕΙΣ ΕΣΥ. ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ? ΟΤΑΝ ΘΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΥΤΟΠΙΚΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΡΕΦΕΙ ΤΟΝ ΕΓΩΙΣΜΟ : ΤΑ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ ΤΟΥ!! ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΩ ΟΥΤΟΠΙΚΑ ΔΙΟΤΙ ΗΤΑΝ ΟΥΤΟΠΙΚΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ! ΗΤΑΝ ΑΓΑΘΑ ΠΟΥ ΑΠΟΚΤΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΨΕΥΤΙΚΟ ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΚΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΧΘΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΚΟΠΟ Κ ΠΛΟΥΤΟ. Η ΝΕΜΕΣΙΣ Η Η ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΨΕΓΑΔΙΑΣΤΗ, ΚΑΙ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΣΤΟ ΕΠΑΚΡΟΝ. ΚΑΙ Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΛΟΓΗ ΤΗΣ "ΣΑΠΙΛΑΣ¨" . ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΥΨΟΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΞΕΛΙΣΟΜΕΝΗΣ ΤΙΜΩΡΙΑΣ ΜΑΣ, ΤΟ ΠΟΣΟ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΕΙΧΑΜΕ ΓΙΝΕΙ.

  2. καινουργιο ????
    το ξερεις φιλε οτι απειρος κοσμος κοιματε τον υπνο του δικαιου και δεν τα πιστευει ολα αυτα που τα λεμε τα τελευταια 2-3 χρονια ???

  3. Γιατι ολοι μιλατε για τις κατασχεσεις των Τραπεζων λογω δανειων και κανενας δεν μιλαει για τις κατασχεσεις για 500και 1000 ευρω απο απληρωτους λογαριασμους νερου η Δεη η Οτε Η Εφορεια????Εκει δεν υπαρχει αδικια????

  4. ΓΙΑ 15 Ιουλίου 2013 – 10:49 μ.μ.

    Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, πως μόνο αυτή την εβδομάδα, όπως αναφέρει το «Πρώτο Θέμα» ήρθαν στην Αθήνα εκπρόσωποι έξι funds τα οποία συναντήθηκαν με στελέχη τραπεζών. Συγκεκριμένα, στη χώρα μας φέρονται να βρίσκονται στελέχη των Apollo Capital, Monarch Alternative Capital, Oaktree Capital Management, York Capital, Marathon Asset Management, Fairfax….

    ΒΓΑΛΕ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΕΣ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΑΚΙ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ/ΣΑΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΜΕ .

    ΤΩΡΑ ΑΝ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΘΕΜΑ ΓΥΡΩ ΣΟΥ (ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΒΟΛΕΣ ΑΠΟ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΕΦΟΡΙΕΣ – ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑ <> ΚΑΙ ΜΜΕ) ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΩΡΑ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΑ, ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ!
    ΚΑΤΣΕ ΓΙΔΙ ΝΑ ΣΕ ΦΑΕΙ Ο ΛΥΚΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΞΕΦΥΓΩ ΤΕΛΕΙΩΣ ΚΑΙ ΣΟΥ ΠΩ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΡΙΝ ΣΕ ΦΑΕΙ!!!
    ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑ ΜΕΓΑΛΕ ;
    ΠΑΛΙ ΣΩΤΗΡΕΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ;
    ΕΣΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΞΕΚΟΥΝΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΠΟΠΟΥΔΑΚΟ ΣΟΥ ΕΤΣΙ;
    ΑΥΤΟΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΔΩΣΑΝ ΕΝΑ ΤΡΟΠΟ ΟΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ!
    ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΜΙΑ ΝΟΜΙΜΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΤΟ ΤΑΡΑΚΟΥΝΑ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ !
    Η ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ , ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΒΕΒΑΙΑ ΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ «ΤΑΜΠΕΛΑ» ΚΑΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝ !
    Η ΘΑ ΒΑΛΕΤΕ ΚΑΛΑ ΣΤΗ ΚΑΡΚΑΛΑ ΣΑΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΝΑ ΑΝΑΔΟΜΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΡΙΖΙΚΑ (ΠΑΙΔΕΙΑ-ΥΓΕΙΑ-ΑΝΑΠΤΥΞΗ-ΣΥΝΟΡΑ-ΣΤΡΑΤΟΣ….), ΑΦΟΥ ΒΕΒΑΙΑ ΠΕΤΑΞΕΙ ¨ΟΛΟΥΣ¨ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟΝ ΚΑΙΑΔΑ , ΠΡΕΠΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΩΣΤΟ ΤΡΟΠΟ ¨ΠΡΩΤΑ¨!!!
    ΟΣΟ ΑΚΟΥΩ ΓΝΩΜΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΙΧΑΖΟΥΝ ΚΟΣΜΟ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΩΝ ΣΥΣΠΕΙΡΩΝΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΠΛΕΟΝ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ!!!

    ΣΟΥ ΑΦΙΕΡΩΝΩ ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΣΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΑΛΛΑ…. http://youtu.be/UDqI3rmnv0U

    ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΔΩ http://www.katohika.gr/2013/07/diadikasia-kata-trapezon-kaieforis-i-amina-sou-analitikes-odigies.html

  5. ΕΓΩ ΦΟΒΑΜΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ. ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΗ. Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΣΑΛΛΑ ΠΗΡΕ ΜΕ ΥΠΟΠΤΟ ΤΡΟΠΟ ΤΗΝ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ. ΤΙΣ ΠΡΟΑΛΛΕΣ ΗΛΘΕ Ο ΣΟΡΟΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΩΣ ΔΙΑ ΜΑΓΕΙΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΓΥΠΕΣ ΣΟΡΟΣ, ΠΟΛΣΟΝ ΚΑΙ ΛΟΕΒ (ΟΛΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ) ΕΓΙΝΑ ΜΕΤΟΧΟΙ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ. ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ ΝΕΑ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ. ΘΑ ΒΡΟΥΝΕ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΟΛΑ ΘΑ ΥΠΟΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ. ΜΗΠΩΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ Η ΑΡΒΕΛΕΡ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΡΑΤΟΣ;;;
    Τζωρτζ Σόρος, John Paulson και Daniel Loeb οι νέοι μέτοχοι

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *