Διαφημίσεις

Ο Πάπας θα προσφέρει συγχώρεση στους Καθολικούς αν τον ακολουθήσετε την Παγκόσμια Ημέρα Νεολαίας στο Twitter.

Το Βατικανό ανακοίνωσε ότι ο Πάπας Francis θα προσφέρει συγχωροχάρτια για τους συμμετέχοντες στο φεστιβάλ – το πρώτο ταξίδι του στο εξωτερικό ως Ποντίφικας – στο Ρίο ντε Τζανέιρο, αυτό το μήνα.

Στούς προσκυνητές που ταξιδεύουν προς την πόλη της Βραζιλίας θα τους χορηγηθούν συγχωροχάρτια, σε μια ασυνήθιστη ενέργεια, ο Αργεντινός Πάπας έχει επεκτείνει την προσφορά του σε άτομα που συμμετέχουν στην εκδήλωση, παρακολουθώντας στην τηλεόραση, ακούγοντας από το ραδιόφωνο ή στο διαδίκτυο.

Τα συγχωροχάρτια προσφέρουν μια πλήρη αμνηστία της χρονικής τιμωρίας (μια τιμωρία που πρόκειται να υποστεί είτε σε αυτή τη ζωή ή την επόμενη) για τις αμαρτίες που έχουν ήδη συγχωρεθεί στην εξομολόγηση.

Η Καθολική εκκλησία διδάσκει ότι τα συγχωροχάρτια μπορεί να μειώσουν το χρόνο που δαπανάται στο καθαρτήριο.

Πρόσφατα ο πάπας πήρε έναν ακόμη τίτλο. Τον τίτλο του εγκληματία του περιβάλλοντος. Περισσότερα από 300 αιωνόβια δέντρα σε ένα εθνικό πάρκο στο Ρίο ντε Τζανέιρο θα κοπούν, για να μπορέσουν οι προσκυνητές να γιορτάσουν κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του Πάπα.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

10 σχόλια στο “ΤΟ ΒΑΤΙΚΑΝΟ ΘΑ ΣΥΓΧΩΡΕΣΕΙ ΤΙΣ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΣΑΣ ΑΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΣΤΟ TWITTER”
  1. Εκτός από συγχωροχάρτια θα μοιράσει και κουπόνια για σούπερ μάρκετ, βενζινάδικα κλπ?

  2. ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΤΗΣ ΕΒΓΑΛΑΝ….ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ….ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ…ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ….ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΝΟΥΝΟΥ….ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ….ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ….ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ….ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΝΗΡΙΕΣ ΣΑΣ…..ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ Ο ΣΑΤΑΝΑΣ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ ΤΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ….ΑΥΤΟΣ Ο ΠΑΠΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΨΕΥΔΟΠΡΟΦΗΤΗΣ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΠΑΝΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ….ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΘΑΡΟ ΝΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΦΤΕΤΕ ΣΤΙΣ ΑΠΑΤΕΣ ΤΟΥ….Ο ΣΑΤΑΝΑΣ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΟΥ ΧΑΡΤΙ…..ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΕΙ….ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ….ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΖΗΤΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΑΝΑΓΚΗ….Ο ΘΕΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΑΦΗΣΕΙ ΠΟΤΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ….ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ…..ΥΠΟΜΟΝΗ…ΠΙΣΤΗ…..ΚΑΙ ΘΑΡΡΟΣ….ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ….ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΚΑΛΟ ΚΑΡΠΟ….ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ….ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕΙ

  3. Σε τι διαφέρει λοιπόν η εποχή μας και τα γίδια απανταχού του πλανήτη Γη από την εποχή του Πάπα Αλέξανδρου – ή άλλως Βοργία – που μοίραζε αφειδώς συγχωροχάρτια στα γίδια του μεσαίωνα και ανάλογα την.. αμαρτία, πλήρωνε ο καθείς το τίμημα. 25 δουκάτα για την μοιχεία, 20 δουκάτα για την κλοπή και πάει λέγοντας. Εδώ θα αγιοποιήσουνε τον Πάπα Κάρολο Βοϊτίλα (γιατί άραγε;) με τα αλαλάζοντα πλήθη να προσκυνούν. Έχει άραγε αλλάξει τίποτα; Πάντα θα επικρατούν μια χούφτα ευφυείς άνθρωποι -και κακοί ναι, ναι..- και τα υπόλοιπα δις των..φόρεστ θα ασπάζονται τις θεωρίες και τις πράξεις τους. ..

  4. ο χριστος ειχε πη δεν μπορεις να εχεις δυο κηριου η το χρειμα θα ηπηρετης η τον θεο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *