Διαφημίσεις

Oργισμένοι άνεργοι πολίτες κτύπησαν, αποδοκίμασαν και εξύβρισαν τον υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη πριν λίγο κατά την προγραμματισμένη επίσκεψή του στο Αττικό Νοσοκομείο.

Σημειώνεται ότι είχε προηγηθεί ανακοίνωση εργαζομένων του νοσοκομείου, στην οποία ανέφεραν ότι ο υπουργός “είναι ανεπιθύμητος”.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Α.Γεωργιάδης ενώ κινούνταν προς το νοσοκομείο δέχθηκε την επίθεση πολιτών που διαμαρτύρονταν για την εξαθλίωση στην οποία τους έχουν ρίξει οι κυβερνήσεις των Μνημονίων.

Οι πολίτες όρμησαν επάνω στον υπουργό Υγείας τον έσπρωξαν και τον χτύπησαν ενώ η φρουρά του δεν μπορούσε να κάνει τίποτα μπροστά στην ορμή και στην απόγνωση των πολιτών.

Συνεργάτες του αναφέρουν, ότι ο ‘Αδωνις Γεωργιάδης επέστρεψε στο υπουργείο “Κτυπημένος στο λαιμό τους και το κεφάλι. Ήταν κατακόκκινος από τα σημάδια των κτυπημάτων”.

Με μεγάλη δυσκολία η αστυνομία που βρισκόταν εκεί κατάφερε να γλιτώσει τον Α.Γεωργιάδη από τα χέρια των εξαθλιωμένων πολιτών.

Μετά το συμβάν, ο υπουργός σε κακή ψυχολογική κατάσταση μίλησε για λίγο στους γιατρούς και στο προσωπικό του νοσοκομείου και αποχώρησε συντομότερα από το προγραμματισμένο.

Είναι ο πρώτος ξυλοδαρμός υπουργού της κυβέρνησης Σαμαρά και αν συνεχίσει η κατάσταση σίγουρα δεν θα είναι ο τελευταίος. Καλά θα κάνουν να λαμβάνουν περισσότερα μέτρα ασφαλείας, αφού το καζάνι “βράζει”…

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

27 σχόλια στο “Έδειραν το Α.Γεωργιάδη στο Αττικό Νοσοκομείο – Το καζάνι της οργής βράζει…”
  1. ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΛΕΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΤΟΝ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΠΑΡΑΜΕΓΑΛΩΣΕΙ Η ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥ.ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ.ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΟΝΤΡΟΥ.

  2. ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΠΟΥ ΠΛΑΚΩΣΑΤΕ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΤΟΝ ΑΔΩΝΗ ??????
    ΝΑ ΤΟΝ Γ@@@@ΤΕ ΕΠΡΕΠΕ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΜΥΑΛΟ, ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ
    ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ !!!!!!!!!!!
    ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ……..ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η ΩΡΑ……..ΤΙΚ ΤΑΚ ΤΙΚ ΤΑΚ

  3. Άντε και την επόμενη φορά να κάτσει καμία βδομάδα στο νοσοκομείο
    Σε κανένα Ράτζο ξεφτίλα

  4. Ε! ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΔΕΙΡΑΝ!… ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΟΥΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΥΤΑΡΑ (ΔΟΞΑ ΤΟΝ ΘΕΟ) ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΜΕ ΒΙΑΙΟ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΤΟΥ ΕΠΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ… ΝΑ ΤΟΥ ΘΥΜΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

    ΜΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΑΔΩΝΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ… ΕΧΕΙ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ, ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ ΣΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ… ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ.

    ΕΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΤΟΥ ΦΙΛΟΙ… ΟΙ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΥΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΦΑΝΕΡΟΙ ΚΑΙ ΑΦΑΝΗΣ… ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΟΙ ΑΦΑΝΗΣ… ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΟΝ.

    ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΙΟ ΑΛΟΓΟ ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ… ΚΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΓΛΥΚΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ… ΑΓΡΙΕΥΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.

    ΤΕΛΙΚΑ ΕΧΕΙ ΚΟΚΚΙΝΙΛΕΣ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ; ΟΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΑΠΟΚΡΥΦΑ ΜΕΡΟΙ ΤΟ ΣΩΜΑΤΟΣ; ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΣΤΗΝ ΕΥΓΕΝΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΤΥΠΙΚΗ ΠΡΩΚΤΟΛΟΓΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ… ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΑΝΑΜΠΟΥΜΠΟΥΛΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ.

  5. ΑΝ ΤΟΝ ΑDONI ΤΟΝ ΕΔΗΡΑΝ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΜΙΑ ΦΑΠΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΤΗ ΖΩΗ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ , ΤΟΤΕ Η ΕΝΟΙΑ ΤΗΣ ΦΡΑΣΗς ΕΦΑΓΕ ΞΥΛΟ , ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ . ΞΥΛΟ ΡΕ , ΟΧΙ ΜΠΑΤΣΑΚΙΑ . ΞΥΛΟ , ΞΥΛΟ . ΚΑΝΤΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΜΠΑΝΟ ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΝΕ ΟΙ ΚΕΡΑΤΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΞΕΧΑΣΑΝΕ ΚΙ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ . ΤΟΥΜΠΑΝΟ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΠΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΡΧΕΤΕ .

  6. ΡΕ Μ@ΥΝΟΠΑΝΑ ΟΛΟΙ ΛΟΛΙΤΕΣ! ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΒΡΥΖΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑ ΑΔΩ ΝΗ. ΑΛΛΑ ΡΕ ΚΟΤΕΣΒ ΤΟ ΠΑΛΙΟΤΟΜΑΡΟ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΥΠΑΙΤΙΟΣ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΤΟΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΝΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΟΥ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΗΣΙΑ !ΟΙ ΧΑΧΟΛΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΟΥΣ ΕΔΕΙΡΑΝ ΤΟΝ ΑΔΩΝΗ. ΜΕ ΤΟΝ ΓΡΑΙΚΥΛΟ ΓΑΠ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ? ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ

  7. ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΔΕΙΡΑΝ ΚΙΟΛΑΣ.. ΚΑΤΙ ΚΑΦΕΔΕΣ, ΚΑΤΙ ΞΩΦΑΛΤΣΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ Η ΔΡΑΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΑ ΜΜΕ.

  8. TIS KEFALES EXEI KANEIS ARXIDIA NA KTYPHSEI??? OLOI MILANE GIA KSESIKOMO KAI OLOI FEYGOYN SHMERA GIA THALASSA…..KALO S/K SYNELLHNES….EPREPE APO KAIRO NA REEI TO AIMA…..NA THYMASAI OMOS FILE ELLHNA OTI AKOMA KAI OI APLOI TABERNIARHDES SYNEXIZOYN TO KLEPSIMO EIS BAROS TOY ANERGOY KAI EKSATHLIOMENOY ELLINA….GINETAI PANTOY THS POYTANAS…OPOY PAEI TO SDOE OI ARXILOGISTES THS PERIOXHS TO KSEROYN KAI EIDOPOIOYN…….PANTOY XAMOS…TIS LIGES SARKES POY APEMEINAN EPANV MAS TIS TROME MONOI MAS….

  9. http://www.koutipandoras.gr/40043/%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CE%B3%CE%B3%CE%AD%CE%BB%CE%BB%CE%B5%CE%B9-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%80%CE%B7%CE%BB%CE%B1%CE%BA%CE%B9%CF%83%CE%BC%CF%8C-%CE%BF-%CE%AC%CE%B4%CF%89%CE%BD%CE%B7%CF%82-%CF%83%CF%84.html

    ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ(ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ ΠΡΩΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕ ΜΕΓΑΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟ ΕΒΓΑΛΕ ΤΟ ΝΤΗΦΕΝΣ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ ΠΑΡΑΜΑΓΑΖΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΚΑΙ ΤΡΙΠΛΟ ΡΟΛΟ)

  10. ΔΥΣΤΙΧΩΣ ΕΠΕΣΑΝ ΜΟΝΟ ΜΕΡΙΚΕΣ ΚΛΩΤΣΕΣ ΕΝΩ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΕΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΓΑΜΗΣΙ.
    ΝΑ ΜΑΘΗ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΙΛΑ Ο ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ.
    ΚΥΡΙΕ ΜΑΛΑΚΑ…..ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΛΕΣ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΣΤΑ ΤΣΟΝΤΟΚΑΝΑΛΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΟΤΙ ΕΣΥ ΚΑΝΗΣ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΗΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ.ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΗΣ ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΕΡΘΗ! ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΟ ΚΑΤ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΗΣ .ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΟΥ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΤΟ ΣΚΕΛΕΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ.ΙΔΙΚΟΤΗΣ!ΣΙΓΑ ΤΙΣ 5 ΓΡΑΤΖΟΥΝΙΕΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ!ΓΥΝΑΙΚΟΤΟ ΕΙΣΑΙ? ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΤΟΥΜΠΑΝΟ ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ .ΑΝΤΕ ΔΥΝΕΤΟΥ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟ ΚΑΘΗΚΙ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ!ΣΤΟ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ ΝΑ ΠΑΣ ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΤΩΡΑ. ΑΛΗΤΕΣ ΟΛΟΙ ΣΑΣ!

  11. Το πουσταριό της ανθελληνικής βουλής πήρε ένα πρώτο μήνυμα. Από τώρα και στο εξής, θα συμβαίνουν πολλές τέτοιες σποραδικές καταδρομικές ενέργειες Ελλήνων εναντίων των πάσης φύσεως προδοτών. Ν' αγιάσουν τα χέρια σας παιδιά!!! Να καεί να καεί, το μπουρδέλο η βουλή…

  12. ΜΙΑ ΜΠΟΥΝΙΑ ΕΦΑΓΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ. ΤΟ ΕΙΠΕ ΚΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΜΕΤΑ. ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ. ΙΣΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΛΛΑΞΑΝ ΤΗ ΧΩΡΙΣΤΡΑ. ΠΟΥ ΤΕΤΟΙΑ ΤΥΧΗ.

  13. το σχολιο οτι πρεπει να λαμβαννουν περισσοτερα μετρα ασφαλειας,δεν το σχολιασε κανεις??????

  14. Αυτοι δεν καταλαβαινουν τιποτα ρε ειναι ταγμενοι στον σατανα , πιστευουν πως τους προστατευει και ειναι παντοδυναμοι. Δεν ακουσατε το αλλο το καθηκι τον Τζαμτζη τι ειπε στην Μακρη των ΑΝΕΛ; ' Θα μου ……. τα …..'

    Οσο ξυλο και να φανε οσο ειναι στην εξουσια τα ιδια θα κανουν.

    Γιώτης

  15. ΟΧΙ ΑΠΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΚΑΡΤΕΡΗ ΚΙΟΠΟΥ ΤΥΟΣ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΚΛΗ ΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΙΟΝ ΤΟΥΣ ΞΥΛΟ ΜΑΠΟΛΥ ΞΥΛΟ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΙ ΔΙΚΕΟΣΥΝΗ.

  16. ΜΕ ΔΥΟ ΔΙΜΟΙΡΙΕΣ ΜΑΤ ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΜΑΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΟΤΙ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΤΟ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟ.ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΚΕΙ ΗΤΑΝ ΣΥΝΟΔΟΙ ΑΣΘΕΝΩΝ,ΚΛΠ.ΠΑΛΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΟΡΜΗΞΑΝΕ.ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΜΑΣ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΝ
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΑΥΤΑ…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek