Διαφημίσεις

Έλα, ρε άτιμε. Έλα να τα πάρεις όλα. Και για όσα πάλεψαν οι πρόγονοί μου και για τα δύο μέτρα κήπο που μου άφησαν οι παππούδες μου. Έλα να πάρεις και τα μεροκάματα, τα σκληρά, που τα έβαζα στην άκρη για μια ώρα δύσκολη, εκείνη της αρρώστιας. Έλα να τα πάρεις όλα. Πάρε και τον ήλιο που
τόσο τον γουστάρεις για να λιάζουν οι συφιλιδικοί τα κορμιά τους αποκτώντας το μεσογειακό χρώμα που τόσο επιθυμούν και τόσο απεχθάνονται… Πάρε ρε, και τις θάλασσές μου να εξάγεις αέριο και τα ποτάμια μου να παράγεις ενέργεια φθηνή μόνο για την πάρτη σου. Πάρε και το γάλα των προβάτων μας και τα στάρια των κάμπων μας.

Το ξέρω που το πας, άτιμε. Το πας εκεί που πάντα ήθελες να το φθάσεις. Να καταστήσεις έναν λαό υπηρέτη. Να βλέπω απελπισμένες μεσόκοπες να βγάζουν μεροκάματο σε μπουρδέλα παραπήγματα ενώ οι πιο νέες να φεύγουν καραβιές για τα διεθνή καλογυαλισμένα μπουρδέλα σου. Να βλέπω γέρους να πεθαίνουν από αφόρητο κρύο κλεισμένοι μέσα στα 20 τετραγωνικά λίγο πριν τους τα πάρεις κι αυτά ή από ασφυξία όταν θα τους κλείνεις τον διακόπτη από την συσκευή οξυγόνου λόγω ληξιπρόθεσμων λογαριασμών. Να βλέπω 50ρηδες σε απόγνωση , 40ρηδες στις ουρές ανεργίας και 20ρηδες να λένε την ξενιτειά πατρίδα τους. Να βλέπω τα παιδιά ως μελλοντικούς σκλάβους της Φάρμας των Ανθρώπων που χρόνια στήνεις και τώρα θα εγκαινιάσεις εκεί ακριβώς που ξεκίνησε ο Ανθρωπισμός.

Βλέπω που το πας. Δεν θα ρίξεις απλά το μεροκάματο στο 1 ευρώ την ημέρα για 18 ώρες δουλειάς. Θα μας κάνεις να χαιρόμαστε που ζούμε κι ας μην παίρνουμε ούτε το 1 ευρώ. Φτιάχνεις το νέο Νταχάου και αυτό θα είναι η ίδια μου η χώρα. Τα Νταχάου ποτέ δεν κλείνουν, απλά αναστέλλουν τις εργασίες τους, έτσι δεν είναι λουκανοθρεμμένε μου; Έφθασε η ώρα να μπουν μπροστά οι μηχανές αυτού του τεράστιου κρεματορίου που θα έχει για οροφή τον ουρανό που λατρέψαμε και για πάτωμα το χώμα που μας έθρεψε.

Έλα, ρε άτιμε, πισώπλατα αυτή την φορά γιατί την προηγούμενη που ήρθες είχες τουλάχιστον τα κότσια να μου υψώσεις κατάμουτρα το όπλο και να μου πεις να σκύψω. Και είχα την επιλογή ή να σκύψω ή να πάρω τα βουνά. Τώρα όμως μού έχεις κλέψει και τα βουνά. Μου μένει λοιπόν να σκύψω χωρίς τον φόβο της σφαίρας που θα έβγαινε από το προτεταμένο σου όπλο. Είναι τρελό να παραδίνομαι χωρίς να έχω πάρει εντολή για αυτό. Είναι τρελό να φοβάμαι μια σφαίρα που δεν υπάρχει. Πώς γίνεται να βλέπω μπροστά μου ένα όπλο που δεν υπάρχει; Άτιμε, τα όπλα σου αυτή την φορά δεν έχουν κάνη, ούτε σκανδάλη. Τα λάδωνες όμως δεκαετίες ολόκληρες και έχουν τις φάτσες όλων αυτών των υπανθρώπων που βγάζουν ακόμα λόγους, που κάνουν κόμματα και παρακόμματα, που σφάζονται μπροστά στην κάμερα ενώ πίσω από αυτή στήνουν το σχέδιο για το πλιάτσικο που έχει ξεκινήσει. Α, ρε άτιμε. Για αυτόν τον λόγο πέταγες ξεροκόμματα στα κομματόσκυλα της Ελλάδας. Για την στιγμή που θα τους έδινες την εντολή να κάνουν επίθεση πισώπλατα στον ίδιο λαό που τους έδινε τις ελπίδες του μέσα από ένα σταυρωμένο κωλόχαρτο.

Έλα, ρε μπούλη του Βορρά, να με συμμορφώσεις, να με κάνεις ευρωπαϊκό είδος, να φτιάχνομαι με Μότσαρτ και όχι να κλαίω όταν ακούω κλαρίνο. Να νιώθω «πολιτισμένος» με προθήκες Μουσείων και όχι με τους σπαρμένους κίονες στα χωράφια μας, που κράτησαν όλον τον δήθεν σου πολιτισμό. Έλα να σε πάω τελευταία βόλτα στα πατρικά μας να μυρίσεις την ακόμα καμμένη πέτρα των σπιτιών από τον πολιτισμό των δικών σου προγόνων.

Έλα να με κάνεις άνθρωπο εμένα, τον γύφτο του Νότου. Έλα για να δω αν τελικά έχει μείνει ίχνος Ελλάδας μέσα μου. Έλα ρε, για να μου αποδείξεις αν το μαχαίρι του παππού μου είχε τα αποτελέσματα που μου περιέγραφε ή ήταν ένα παραμύθι για να κάνω όνειρα κόκκινα

Αγνώστου Συγγραφέα



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

13 σχόλια στο “ΕΛΑ , ΡΕ ΑΤΙΜΕ..!!‏”
  1. ΡΕ ΕΤΣΙ ΜΕ ΛΕΓΑΝΕ ΚΑΙ ΜΕΝΑ Ο ΓΥΦΤΟΣ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΑ
    ΘΕΟΦΙΛΟΣ Ο ΦΟΥΣΤΑΝΕΛΛΑΣ ΖΩΓΡΑΦΟΣ

  2. ΠΕΡΙ ΑΤΙΜΙΑΣ.

    Ο ΣΟΪΜΠΛΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΤΙΜΟΣ… Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΤΙΜΟΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΜΕΡΟΣ… ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΤΙΜΗ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΚΟ ΜΕΡΟΣ… ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΧΡΗΜΑΤΙΚΗ ΤΙΜΗ ΨΗΦΗΖΕ ΚΑΤΑ ΣΥΡΡΟΗ ΚΑΙ ΣΥΝΗΘΕΙΑ Ο ΛΑΟΣ… ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΟΥ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΠΡΟΣ ΧΑΡΗΝ ΤΗΣ ΠΑΡΤΙΣ ΤΟΥ… ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΚΟΝΤΕΥΕΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΤΙ ΤΟΥ ΕΠΙΚΑΛΛΕΙΤΑΙ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΙΔΑΝΙΚΑ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ ΣΩΣΜΕΝΑ.

    Ο ΣΟΪΜΠΛΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΤΙΜΟΣ… ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΟΥ.. ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ.
    ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥΣ.

    ΑΤΙΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΟΪΜΠΛΕ… ΑΤΙΜΗ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΜΕΡΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.. ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙ ΤΟ ΠΟΙΜΝΙΟ ΤΗΣ ΣΤΙΣ ΟΡΕΞΗΣ ΤΟΥ ΣΟΪΜΠΛΕ…. ΓΝΩΡΙΖΕΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΟΤΙ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΥΡΩ… ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΘΗΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.

    ΑΤΙΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΟΪΜΠΛΕ… ΑΤΙΜΗ ΚΑΙ ΟΦΘΑΛΜΟΦΑΝΟΥΣΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ… ΠΟΥ ΓΙΑ ΧΡΟΝΑΙ ΕΒΛΕΠΕ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΦΑΥΛΟΥΣ ΝΑ ΛΥΜΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΒΛΕΠΕ.

    ΑΤΙΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΟΪΜΠΛΕ… ΑΤΙΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΩΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΝΩΤΕΡΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΡΟΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ… ΠΟΥ ΜΕΤΟΥΣΙΩΘΗΚΑΝ ΣΕ ΕΝΣΤΟΛΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΓΑΛΟΝΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ… ΚΑΠΟΙΑ ΘΕΣΗ ΟΤΑΝ ΒΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ.

    ΑΤΙΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΟΪΜΠΛΕ… ΑΤΙΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΔΩΣΑΝ ΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΒΟΛΕΥΤΙΚΑ ΕΔΡΑΝΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΙΛΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΙΣΙΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΙΣΙΝΟΥΣ…

    ΑΤΙΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΟΪΜΠΛΕ…

  3. πολυ καλο ,παρα πολυ καλο,αλλα αυτο το τελευταιο με το μαχαιρι του παπου μας…ειναι η ουσια για μενα!!!!!!!!!!!!

  4. ΤΙ ΕΛΑ ΡΕ ΑΤΙΜΕ ΛΕΣ ΡΕ ΦΙΛΕ ; ΑΚΟΜΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ; ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΣΤΑΚΟΜΕΝΟΙ ΝΤΟΠΙΟΙ ΚΑΙ ΞΕΝΟΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΑ ΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΟΛΑ . ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΟ ΛΕΝΕ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΓΙΑ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΟΥΝΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ . ΕΜΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ; ΑΝΤΕ , ΑΝΤΕ . ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΑΝ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΝΑ ΠΕΙΡΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ , ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ (ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ) , ΘΑ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΣΩ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΜΕ ΔΙΩΞΕΙ !!! ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΟΧΙ ΑΣΤΕΙΑ !!!!

  5. ποσο λογια θα ακουσουμε ακομα ποσα?ενα καταλαβενω ο κοσμος θελει και μπορει να βγει στους δρομους αλλα δεν ξερει μεμονομενα τι να κανει και που να παει,ασε που οι μισοι ασχολουντε με το ποδοσφερο και δεν εχουν χρονο για χασιμο.(μια παριμια λεει διερι και βασιλευε)αυτο εχουν καταφερει!!!

  6. χαχαχαχαχαχαχα ωραια ολα τα σχολια. Καθε νεο μετρο που περναει καθε φορος μπορει στην τελικη να αποτελεσει ευλογια. Που θα παει??? Αμα δεν εχουμε να φαμε ολοι ε θα ξυπνησουμε θελουμε δεν θελουμε μπορουμε δεν μπορουμε.

  7. Δεν είναι άτιμος ο Σοιμπλε; Ποιος δωροδοκούσε, ποιος εξαπατούσε και ποιος εκβιάζει; Ποιος κερδοσκόπησε με τα επιτόκια πάνω μας, διέλυσε την Ελληνική οικονομία και συνθλίβει τον κοινωνικό ιστό; Με συνέπεια το χρέος να μεγαλώνει; Γιατί βέβαια δε θέλει τα λεφτά του, τη χώρα θέλει. Και το πνεύμα του Ελληνικού λαού, μια χαρά ζει, εσείς δεν το βλέπετε…

  8. πισω απο το γουρουνι ειναι ο εβραιος κ τριβει τα χερια του
    υ.γ. αυτος ο Παναγιωτης Τραϊανου μ εχει ανοιξει το ματι..τ αλλο μ τ εβγαλε ο στ-ρειντζερ..χαχα πλακα κανω

  9. Άτιμος δεν είναι ο σακάτης, άτιμοι είναι οι γέροι και οι γριές που ψηφίζουν τους εβραίους Σαμαρά και Βενιζέλο… άτιμοι είναι οι μπαρμπάδες και οι θειάδες που ψηφίζουν τον εβραίο τον Αλέξη ο οποίος στερείται εθνικής συνειδήσεως… Αλλά ας μη γίνομαι κακός, ίσως να μην είναι άτιμοι ίσως απλά να είναι πρόβατα που τα κατευθύνει ο τσοπάνης με την απειλή του λύκου!
    Αχ βρε ΕΛΛΑΣ

  10. 3.16 σου απαντησε ο 4.56 εγω απλα να συμπληρωσω πως καρφι δε μου καιγεται τι ειναι ο σοιμπλε . Οι μονοι ΑΤΙΜΟΙ που με αφορουν ειναι τα ελληνοφωνα λαμογια που "κυβερνουν" και θα κυβερνησουν συντομα τη χωρα και αυτοι που τους ψηφιζουν καθαρα για ιδιον ωφελος .ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ ΛΟΓΟ ΘΑ ΨΗΦΙΖΕΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ ; ΑΠΟ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ; Αυτοι καταστρεψαν τη χωρα και μ αυτους θα λογαριαστω οταν ερθει η δικη μου ωρα . Οι αλλοι κοιταζουν απλα το συμφερον τους . Ξενοι ειναι , καλα κανουν .

  11. μπραβο ρε φιλαρακο 12.οο,εισαι μεσα 1000 τα εκατο λεμε!!!!
    αυτη ειναι η πραγματικοτητα αλλα μη νομιζεις πως ολοι αυτοι που μεχρι προχθες χαμερποντας και γλειφωντας βαραγανε χειρωκροτηματα στους κλεφταραδες,και επαινουσαν τους ιδιους κλεφταραδες,και ονομαζαν μαλακα οιονδηποτε επροσπαθουσε να κανει τη δουλειασ του,και να κρατηση ισοροπιες,και δικαιοσυνη στην ζωη του,μπορουν να τη δεχτουνε ετσει απλα!!!!!!
    αρε κακομοιρη ελληνα πως σε καταντησε η δημοκρατια και η ευρωπη!!!σου πηρανε την ψυχη σου με χαντρουλες πολυχρωμες και κουτια κοκα κολα!!!!!!!!!
    θυμασαι τοτε που ειχες ψυχη,που εκλεγες και ετρεχε ο γειτονας ο αδερφος να δει τι εχεις και πως να βοηθησει,που πηγαινες για μπανιο με το φαι σου απο το σπτιτι που κοιμοσουνα εξω με τις πορτες και τα παραθυρα ορθανοιχτα,
    που η τιμιοτητα και η ευγενεια και η αρχοντια ητανε που σε ανεβαζε καθε μερα στα ουρανια,και ας μην ειχες κινητο και λαπ τοπ και μερσεντε και εξοχικο με πισινα,ουτε καταθεσεις στην τραπεζα,
    τοτε που ξεφουρνιζε ο φουρνος στην γειτονια σου και μοσχομυριζε ολη η γειτονια που το γαλα ειχε γευση γαλα και
    ο μπακαλακος σουδινε και βερεσε μεχρι να βρεις τα φραγκα να του τα πας!!!!
    τι να πω θα μπορουσα να γραφω 3 μερες!!!!
    τυχεροι εμεις που ζησαμε τετοιες εποχες και εχουμε εικονες για την ψυχοθεραπια μας!!!!!

  12. Ναι,αλλά τότε είχαμε ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ,ενώ τώρα έχουμε δημοκρατία-μη χέσω.Δε΄ν΄το ίδιο.Χα χα χα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek