Διαφημίσεις

Στον ανακριτή οδηγήθηκαν προκειμένου να απολογηθούν οι δύο Σύριοι που συνελήφθησαν την πρώτη ημέρα της μεγάλης πυρκαγιάς στην περιοχή της Ζωοδόχου Πηγής, στη Σάμο. Οι δύο Σύροι αρχικά είχαν ομολογήσει ότι έβαλαν φωτιά προκειμένου να ζεσταθούν το Σάββατο το βράδυ όταν είχαν φτάσει από τα απέναντι τουρκικά παράλια.

Κατά την προανάκριση, όταν τους ζητήθηκε να υποδείξουν το μέρος, αυτό που υπόδειξαν ήταν τουλάχιστον 1.500 μέτρα μακριά από εκεί που εκδηλώθηκε η πρώτη εστία της φωτιάς. Την επόμενη ημέρα είχε βρεθεί άλλος ένας ομοεθνής τους ο οποίος “δήλωνε” ότι είχε μαζί του μια γυναίκα με δύο παιδιά για να αποπροσανατολίσει την έρευνα των διωκτικών αρχών.

Με την συνδρομή της αστυνομίας το κατηγορητήριο από απλή αμέλεια έχει μετατραπεί σε κακούργημα δηλαδή εμπρησμός από πρόθεση και οι δύο αλλοδαποί, 42 και 26 ετών αντίστοιχα, μετά την προθεσμία που πήραν από τον ανακριτή θα βρεθούν εκ νέου ενώπιον των δικαστικών αρχών για να αποφασιστεί η όχι, η προφυλάκισή τους.

Υπενθυμίζεται ότι η πυρκαγιά ξέσπασε την περασμένη Κυριακή το μεσημέρι σε δασική έκταση, στην περιοχή Ακρωτήρι Ζωοδόχου Πηγής του Δήμου Σάμου. Η φωτιά πήρε γρήγορα διαστάσεις λόγω των ισχυρών ανέμων και οι δυνάμεις πυρόσβεσης έδωσαν μάχη με εναέρια μέσα για να την θέσουν υπό έλεγχο αρκετές ώρες μετά.

Για άλλη μια φορά οι ξένοι πράκτορες αλωνίζουν στο ξέφραγο αμπέλι που λέγεται Ελλάδα, η ΕΥΠ είναι μονίμως “άφαντη” και οι αρμόδιοι υπουργοί κοιμούνται ήσυχοι στις άνετες δερμάτινες καρέκλες τους. Έρχεται η ώρα που θα ηχήσουν τα ξυπνητήρια για όλους αυτούς!



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

8 σχόλια στο “Αλωνίζουν ανενόχλητοι οι ξένοι πράκτορες και καίνε τα νησιά μας!”
  1. Η ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ ΒΡΙΘΕΙ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ… ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΠΡΟ – ΠΟ… ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΝ ΕΙΣΗΤΗΡΙΩΝ… ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΟΥ ΚΤΕΛ… ΕΦΟΡΙΑΚΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ (ΣΔΟΕ)…

    ΠΕΡΑΝ ΑΥΤΟΥ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΣΕΞΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΑΛΛΑΧ ΟΥ ΑΚΜΠΑΡ (ΣΟΥΝΙΤΕΣ) ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΗΛΙΚΙΕΣ ΑΠΟ 20 ΜΕΧΡΙ 40 ΕΤΩΝ ΜΕΣΩ ΟΡΟ;

    ΕΙΔΑΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ Η ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΓΕΡΟΝΤΩΝ; ΤΟ 20% (ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ) ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΕΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ!!! ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

    Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΣΕ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΑΓΕΛΑΔΙΝΩΝ… ΗΤΑΝ Ο ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΩΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΟ 2009… Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ… ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕΙ, ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΜΑΝΙΑΣ ΝΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΖΕΙ… ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΞΗ… ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΣΠΑΝΙΟ ΕΙΔΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΜΑΛΑΚΙΝΣΕΙΣ… ΠΟΥ ΔΕΝ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΣΕ ΨΕΚΑΣΜΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΒΡΩΣΗ ΣΙΤΟΥ, ΓΛΟΥΤΕΪΝΗΣ Κ.Λ.Π. ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΦΥΣΕΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΘΕΣΕΩΣ.

  2. 11:23 Καλά αυτά που λες . Σε παρακαλώ πολύ όμως , μην δολοφονείς την Ελληνική γλώσσα . Οι ορθογραφικές σου γνώσεις καθώς και πολλών άλλων συμπατριωτών μας νέων σε ηλικία όπως διαπιστώνω τα τελευταία χρόνια είναι κάτω του μετρίου έως ανύπαρκτες !!! Δεν το λέω για να μειώσω εσένα προσωπικά ή τους άλλους γιατί κι εγώ είμαι μέτριος στην ορθογραφία και κάνω λάθη πολλές φορές .Έχω όμως μία διαφορά , αλλά και απορία για σας τους νέους (είμαι 46 ετών)καλά ρε παιδιά λάθη κάνουν όλοι ,εντάξει; Γιατί δεν χρησιμοποιήτε τον υπολογιστή για να σας βοηθάει όταν γράφετε ένα κείμενο ; Τόσο πολύ βιάζεστε ; απορώ …όταν είστε απο 17 ως 35 ετών και γράφετε σαν παιδάκια της Β΄τάξης δημοτικού εξευτελίζετε τον εαυτό σας . Δεν το καταλαβαίνετε αυτό ;

  3. ΓΙΑ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΨΟΥΝΕ ΠΡΩΤΑ ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΛΑΒΟΥΝΕ ΜΕΤΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΡΙΖΑΡΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΡΗΘΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟ ΕΤΩΝ ΣΥΜΦΩΝΗΘΕΝΤΑ ΤΟΥΣ ; ΟΛΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΤΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΟΜΙΖΩ . Η ΦΩΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ "ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ" ΤΡΟΠΟΥΣ ΝΑ ΥΠΟΦΑΘΜΙΣΕΙΣ ΕΝΑ ΤΟΠΟ , ΝΑ ΤΟΝ ΦΤΩΧΙΝΕΙΣ , ΝΑ ΑΠΕΛΠΙΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ , ΝΑ ΤΟΝ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΦΤΗΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΛΕΝΞΕΙΣ . ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙΣ ΠΙΑΤΟ…

  4. Ο Ελληνικός λαός έχει γύψο στον εγκέφαλο ,και ξεχνάει πολύ πολύ εύκολα!!! Όταν οι ψηφοφόροι του Πασόκ και μάλιστα οι ηλικιωμένοι έλαβαν μέρος σε εκλογές με μόνο υποψήφιο τον Βενιζέλο και μάλιστα τον πλήρωσαν κι απο πάνω είπα : Τώρα τα έχω δει όλα .Έκανα όμως λάθος ! Τώρα πάνε να βγάλουν πρώτο τον Σύριζα ο οποίος ενώ διατείνεται πως είναι κομουνιστικό κόμμα έχει για αρχηγό κάποιον ΖΑΠΛΟΥΤΟ νεαρό που έχει πάρει το χρίσμα απο τους Αμερικάνους και στο κόμμα του διατηρεί στέλεχος που είναι υπάλληλος του ΝΑΤΟ (Ρεπούση) γιαυτό λέω όλος απορία : Μήπως ο Σύριζα είναι γενετικός τροποποιημένο-μεταλλαγμένο κόμμα απο την Μονσάντο; λέω μήπως , αφού το κάνουν με τα φρούτα γιατί όχι και με τα κόμματα . Είμαστε άξιοι της τύχης μας .

  5. ΑΓΑΠΗΤΕ 11:33… ΔΕΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩ ΕΓΩ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ… ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 1975 ΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ, ΟΠΩΣ Γ. ΡΑΛΛΗΣ Υ. ΠΑΙΔΕΙΑΣ, Χ. ΚΑΡΑΠΙΠΕΡΗΣ ΥΦ. ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ Μ. ΓΛΕΖΟΣ, ΚΑΙ Λ. ΒΕΡΥΒΑΚΗΣ…

    ΚΑΙ Ο ΓΡΑΦΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΔΟΣ ΓΛΩΣΣΑΣ… ΕΡΗΜΗΝ ΚΑΙ ΕΝ ΓΝΩΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

    ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Ο ΘΥΤΗΣ… ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΠΡΑΞΕΩΣ.

    ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΜΕ ΜΙΚΡΑ… ΚΑΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΤΑ ΦΙΛΤΡΑΡΟ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΤΟ OFFICE… ΑΛΛΑ ΠΡΟΤΙΜΟ ΝΑ ΤΑ ΓΡΑΦΩ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟ ΕΥΑΝΑΓΝΩΣΤΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΠΛΗΘΟΣ ΛΑΘΩΝ, ΕΝ ΓΝΩΣΗ ΜΟΥ.

  6. 5.36 MΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΜΟΝΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΒΕΒΑΙΑ . ΕΣΕΝΑ-ΤΟΝ ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΟ-ΚΑΠΟΙΟΙ ΦΙΛΟΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΣΕ ΕΣΤΕΛΝΑΝ ΕΛΑΦΡΑ ΤΗ ΚΑΡΔΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΤΑΞΗ . ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΠΙΟΡΚΟΙ , ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΣΩΣΤΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΝΑ ΤΗ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *