Διαφημίσεις

Μεγασεισμο λέμε κάποιον σεισμό που θα είναι πάνω από 8+! (Τωρα αν δωσουν τα σεισμολογικα 7,5 να μην το κανουμε θεμα!!)

Σας έδωσα ένα άρθρο ..το … Ας μιλήσουμε για επερχόμενους σεισμούς … Θεωρώ το ότι μπήκαμε στον Αύγουστο είναι μια καλή στιγμή να κατανοήσουμε το συγκεκριμένο άρθρο!

Στο τέλος θα σας βάλω και ένα βίντεο να δείτε ξανά!

Χρησιμοποιώ την τακτική του δείτε τι λέει αυτός μιας και εμενα οι αρκετοί αρνητές-εχθροί δεν θα με ακούσουν αλλά εγώ θέλω όλοι να δουν αυτή την πληροφορία !

Στον μεγασεισμο έχουμε σειρά επιλογής 2!..Δηλαδή σαν περιοχή ΕΜΕΙΣ, η Ιταλία ,η Ισπανία,η Τουρκία!!! είναι στην δεύτερη περίπτωση χτυπήματος !

Πρώτη είναι η Αλάσκα …και το δωράκι στον Ομπαμια!(Ο φιλος μας δηλωνει για την πρωτη γραμμη τις εξης περιοχες “North American Western Coastline Region- California/Baja up to Oregon/Washington/BC/Alaska”)

Ημερομηνίες ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 4-5 , ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 11-13 ,ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 23-26 +- ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ !

Υπάρχει μεγάλη περίπτωση εμπλοκής του Ηλίου , μαγνητική ακτινοβολία!

Πιθανές ώρες , 18: 00 ,11:00,16:00 ,18:18 11:18

Τρία χρονικά παράθυρα μεγασεισμου , τρεις δοκιμασίες στο πεδίο , δυο γραμμές στόχευσης …η δεύτερη εμείς …η πρώτη ο Ομπαμιας …. μια από την δεύτερη γραμμή …..είναι σε εντολή από την πρώτη!

Τρεις φορές η γνώση σου ,τρεις φορές η συνείδηση σου ,τρεις φορές η θέληση η εμείς η αυτοί… ας προσπαθήσουμε!!

Stranger….. Πολυ πιο σοβαρος απο οτι σε αφηνω να αισθανεσαι!!



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

63 σχόλια στο “Ο Μέγα-σεισμός τους Αυγούστου!”
  1. Αυτά τα λές για να μας τρομάξεις ή για να μας προφυλάξεις?
    Και αν τα λές για να μας προφυλάξεις,εμείς τι πρέπει να κάνουμε κάθε φορά που μιλάς για σεισμό??..να βγαίνουμε και να κοιμόμαστε στις σκηνές??
    Δεν ξέρω,μπορεί να κάνω και λάθος,αλλά έχω την εντύπωση οτι θα έχεις την γλυκιά ικανοποίηση της επιβεβαίωσης αν γίνει ένας τέτοιος σεισμός,αυτό νομίζω..
    8+..ούτε δέντρο δεν θα μείνει όρθιο αν γίνει κάτι τέτοιο,ο Θεός να μας φυλάξει..

  2. καλημέρα στρεϊντζεροπαράξενε και καλό μήνα. Φχαριστουμε για το ποσταρισμα, θα χουμε το νου μας. Χ.

  3. ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ….?
    ΔςΧΟΜΑΣΤΕ ΑΝΕΛΕΗΤΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ(ΝWO, CODEX ALIMENTARIUS,CHEMETRIALS ,ΔΥΣΒΑΤΑΧΤΟΙ ΦΟΡΟΙ ,ΑΠΩΛΕΙΑ-ΠΟΥΛΗΜΑ ΠΛΟΥΤΟΠΑΡΑΓΙΚΩΝ ΠΗΓΩΝ ,ΚΥΜΑΤΑ ELF ,ΑΠΟΚΡΥΨΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ)<-ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΟΓΟΝΗ ΕΠΟΧΗ….
    ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΓΙΑ ΠΑΜΠΟΛΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ(ΒΟΥΔΙΣΜΟ,ΙΝΔΟΙΣΜΟ, ΕΒΡΑΙΣΜΟ, REIKI, ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΑΝΤΟΣ ΦΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ)ΓΙΑ ΚΒΑΝΤΙΚΗ ΦΥΣΙΚΗ, ΑΣΤΡΟΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΟΥΜΕ ΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ(1+1=5)Ε ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΡΕ ΑΛΑΝΙΑ ΠΕΦΤΕΙ ΠΟΛΥ ΚΟΡΟΔΙΑ ΠΑΝΤΟΥ.
    ΑΛΛΑ ΕΝΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ:Η ΨΥΧΗ ΜΑΣ
    ΤΟ ΦΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΔΩ ΤΟ ΠΑΣ ΑΠΟ ΚΕΙ ΠΑΛΙ ΣΤΟΝ ΤΡΙΑΔΙΚΟ ΘΕΟ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ ΟΛΟΙ….ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΤΕΞΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ(ΣΗΚΩΣΤΕ ΑΣΠΙΔΕΣ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΝΑ ΒΑΡΑΝΕ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΑΠΟΤΟΜΑ ΘΑ ΧΤΥΠΥΣΟΥΜΕ ΑΠΟΤΟΜΑ ΕΜΕΙΣ)
    ΠΑΡΕΠΙΠΤΟΣ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ?????????
    ΑΦΟΥ ΟΛΟΙ ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ…ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΟΛΕΜΟΝΤΑΣ ΣΩΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΨΥΧΙΚΑ
    ………

  4. ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΕΙ "ΠΟΥΘΕΝΑ" ΣΕΙΣΜΟ!!! ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ "ΚΑΝΕΝΑΣ". ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΠΑΛΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Ο "ΚΟΣΜΑΚΗΣ"….ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΕ Ο ΟΜΠΑΜΙΑΣ ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΟΥΤΕ Η ΜΕΓΑΛΟΠΙΑΣΜΕΝΟΙ ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ …ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΘΑ ΠΑΘΟΥΝ ΚΑΤΙ….ΣΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΤΡΕΨΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΕΙΣΜΟΥΣ???ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ…..ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ…ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΡΙΨΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ "ΑΘΩΟ" ΝΑ ΖΗΣΕΙ…ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΟΧΙ ΓΥΡΩ ΤΟΥΣ…ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ…..

  5. Απο τα λιγα αρθρα σου,που ειναι περα ως περα κατανοητο.thank you,stranger!Ας κανουμε ολοι λοιπον αυτο που πρεπει,μπας και ξορκισουμε το κακο!
    ΑΣΤΕΡΙ

  6. Αν δεν γίνει κάτι έστω και αν δεν μας αφορά εμάς άμεσα θα υποβάλλω μήνυση για ψευδείς ειδήσεις.

  7. ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΩΡΟ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΗΘΩΣ Ο ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΟ 'ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΟΣ' ΜΗΝΑΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΚΑ ΣΥΜΒΑΝΤΑ ΓΙΝΟΝΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΙΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΑΥΓΟΥΣΤΟ.ΠΧ:TO EΚΡΥΞΗ ΣΤΟ ΜΑΡΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΗΤΑΝ ΙΟΥΛΙ,ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΟ 1974,ΤΟ 2005 Η ΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΥ ΗΛΙΟΣ,2007 ΟΙ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ…

  8. ΦΡΟΝΩ ΟΤΙ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΛΙΓΟ ΝΩΡΙΣ…

    Η ΦΥΣΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΗ, ΣΤΙΣ ΤΕΧΝΕΣ ΕΚΦΡΑΖΕΤΑΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ. Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΛΙ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΧΝΗ ΤΟ ΕΦΙΚΤΟΥ… ΣΤΗΝ ΜΟΡΦΟΔΙΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΕΦΙΚΤΟΥ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΒΙΩΝΟΥΜΕ, ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΝΩΡΙΣ ΓΙΑ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΕΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ.

    ΕΑΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΛΙΓΟ ΠΟΙΟ ΕΝΤΑΤΙΚΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ, ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΜΕΙΩΣΗΣ ΜΙΣΘΩΝ, ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ, ΚΑΙ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ… ΜΗΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΦΕΤΟΣ ΑΣ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΕΗ!!!

    ΒΕΒΑΙΩΣ Η ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΜΕΤΑΞΥ Η.Π.Α. (Δ.Ν.Τ.) ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ (ΤΡΟΪΚΑ) ΘΑ ΑΥΞΗΘΕΙ… ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΤΟ Δ.Ν.Τ. ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ Η ΤΡΟΙΚΑ… ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Η ΤΡΟΙΚΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΤΑΞΕΙ ΕΝ ΜΙΑ ΝΥΚΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ… ΑΝ ΚΡΙΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΘΑ ΕΡΘΕΙ.

    … ΤΟΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2014 ΙΣΩΣ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΟΥΝΙΤΕΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ… ΕΚΕΙ ΕΝΔΙΑΜΕΣΑ Η ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ Η ΛΙΓΟ ΜΕΤΑ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΓΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ 8 ΣΕ ΑΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ.

    ΠΡΟΣ ΣΤΙΓΜΗ ΑΥΤΑ ΠΡΟΚΥΠΤΟΥΝ ΠΑΝΩ – ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΡΦΟΔΙΑΤΑΞΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ.

  9. Μην με εξοργιζετε..τα γεγονοτα δεν τα ξερει ουτε η ουρανια ιεραρχια ουτε οι αγγελοι..ποσο μαλλον εμεις τα ανθρωπακια..για συνελθετε..μονο ο Θεος οριζει χρονο και ημερομηνια..βαλτο καλα στο μυαλο σου..

  10. τωρα ελληνες ξυπνατε μας την εχουν πεσει απο παντου οι πρακτορες οι φιλοι μας οι αμερικανοι εχουν δωσει στον νικο φραγκα και λεει αρες μαρες κουκουναρες μαζι με κατι αλλους ομοιους του για να μας φοβιζουν.

  11. Παράξενε….το σύστημα ξέρει τους αντιπάλους του και ξέρει πως να τους βγάζει ψεύτες-λάθος εκτιμητές-μη εγκυρους (κόλλα δίπλα ότι αλλο θέλεις) και να ισοπεδώνει την αξιοπιστία τους. Μετά από την ισοπέδωση της αξιοπιστίας, ακόμα και τηλ από τον θείο να δεχτείς και να σου δίνει συντεταγμένες με ακρίβεια πρώτων και δεύτερων για τον μεγασεισμό και συ να βγεις και να μιλήσεις στα κανάλια, μπλογκ κλπ ΚΑΝΕΙΣ δεν θα σε πάρει σοβαρά…..

  12. …."Ενημέρωνε όλους τους φοροτεχνικούς της χώρας, οι οποίοι αυτή την περίοδο συναλλάσσονται με εκατομμύρια Έλληνες, ότι ανακαλούνται οι άδειες των στρατιωτικών από τις 22 Αυγούστου λόγω… εθνικών εκλογών."….
    http://www.antinews.gr/2013/07/31/223465/
    Μια μέρα πριν τις ημερομηνίες που έδωσες εσύ και God Code Matrix of 188, ανακαλούνται οι Στρατιωτικοί strange !!!!

  13. αχινε και για ποιο λογο να ενημερωθουν οι λογιστες και οχι οι ιδιοι στρατιωτικοι;

  14. ΣΟΣ!!!!

    ΠΡΟΟΡΑΤΙΚΟ ΤΕΚΝΟ ΤΟΥ ΠΑΙΣΙΟΥ ΕΔΩΣΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΔΕΚΑ ΗΜΕΡΕΣ ΕΝΑ ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ !!!
    ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΤΟ SITE ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΑΝΑΓΡΑΦΕΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕΙΩΣΩ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΕΙΔΗΣΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΩ ΤΟΝ ΜΠΛΟΚΕΡ …
    ΨΑΧΤΕ ΤΟ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ …

  15. 9.14 είσαι χαζός???ακόμα και να μην γίνει τίποτα…θα κάνεις μύνηση γιατί εσύ επιλέγεις να μπείς σε ένα site και εσύ επιλέγεις να διαβάζεις αυτά που γράφει???Ξέρεις τί θα καταφέρεις με αυτό??? Να ισχυροποιήσεις τις θέσεις της λογοκρισίας…..Θέλεις να υπάρχει θέσφατο που να λέει πως θα σκεφτόμαστε και τι θα γράφουμε??? Σαν την τηλεοραση είναι και το net….Αν δεν σου αρέσει άλλαξε "καναλι"…..

  16. Ολοι αυτοι που προβλεπουν σεισμους, το εχουν απωθημενο επειδη δεν περασαν στο πανεπιστημιο; Πηγαινετε εθελοντες στην ομαδα του Βαρωτσου ρε παιδες θα σας δεχτει! τι μανια ειναι αυτη με τους σεισμους; παλια δηλαδη οταν γινοταν σεισμος ηταν φυσιολογικος, τωρα προβλεπονται και ειναι συνομωσια. Μνηστητι μου Κυριε.

  17. Re: ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟΙ ΣΕΙΣΜΟΙ

    Μη αναγνωσμένη δημοσίευσηαπό spiros » Σάβ Ιούλ 06, 2013 9:28 pm
    Αναμενόμενη σεισμική δραστηριότητα: 7 Αυγούστου 2013
    Με αφετηρία σεισμό που εκδηλώθηκε:

    2013-06-15 17:34:28.011.52 N 87.20 W 52 6.5 NEAR COAST OF NICARAGUA
    http://static1.emsc.eu/Images/EVID/32/3 … gional.jpg

    αναμένεται σεισμός μικρότερος κατά 0,5R τουλάχιστον,ή σμήνος σεισμών μικρότερου μεγέθους στην Ελλάδα, γύρω στις 7 Αυγούστου 2013.
    Η πρόβλεψη ακυρώνεται, ως προς το μέγεθος τουλάχιστον, αν γύρω στις 3 Αυγούστου 2013 εκδηλωθεί ισχυρή σεισμική ή ηφαιστειακή δραστηριότητα στην Ιταλία.

    Άβαταρ μέλους
    spiros
    Συντονιστής

    Δημοσιεύσεις: 426
    Εγγραφή: Παρ Φεβ 06, 2009 9:41 pm

    Κορυφή
    Re: ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟΙ ΣΕΙΣΜΟΙ

    Μη αναγνωσμένη δημοσίευσηαπό spiros » Σάβ Ιούλ 06, 2013 9:36 pm
    Αναμενόμενη σεισμική δραστηριότητα: 8 Αυγούστου 2013.
    Με αφετηρία σεισμό που εκδηλώθηκε:

    2013-06-16 05:19:02.018.36 N 99.02 W 56 6.1 PUEBLA, MEXICO
    http://static1.emsc.eu/Images/EVID/32/3 … gional.jpg

    αναμένεται ανάλογου μεγέθους σεισμός ή σμήνος μικρότερου μεγέθους στην Ελλάδα, γύρω στις 8 Αυγούστου 2013.
    Η πρόβλεψη ακυρώνεται, ως προς το μέγεθος τουλάχιστον, αν γύρω στις 4 Αυγούστου 2013 εκδηλωθεί ισχυρή σεισμική ή ηφαιστειακή δραστηριότητα στην Ιταλία.

  18. 8.09 γιατι οχι ; Απο που κι ως που εισαι αθωος ; Εσυ , εγω , ολοι μας ; Επειδη κλεινουμε τα ματια σε καθε αδικια και κοιταμε μονο τον εαυτο μας και οσους κλεινει η πορτα μας αυτοχριζομαστε και αθωοι ; Κανενας δεν ειναι αθωος . Ολοι εχουμε ευθυνες για οτι μας συμβαινει τοσο σε τοπικο , οσο και σε παγκοσμιο επιπεδο και ολοι θα πληρωσουμε αργα η γρηγορα το τιμημα -της αδιαφοριας μας στην καλυτερη περιπτωση-στο βαθμο που μας αναλογει . Κι αν η "τιμωρια" σου φανει καπως δισαναλογη , ειναι γιατι λειτουργει η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΤΡΙΑ . Ο ΘΑΝΑΤΟΣ , ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΥΜΒΕΙ .

  19. αχ κουνελακι καουνελακι ξυλο που θα το φας μεσ σε ξενο περιβολακι τρυπες γιατι τρυπασ
    η κακια σκουφιτσα και ο κκοκινος λυκος
    ο νανος και η 7 χιονατες
    ο καλος λυκος και τα 3 βρωμογουρουνα
    και πολα αλλα ομορφα παραμυθακια και παιδικα τραγουδακια προσεχως απο την οδεον

  20. STRANGER ΣΤΑ ΜΕΡΗ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΙΡΟ ΠΑΛΑΜΙΔΕΣ, ΠΡΑΓΜΑ ΑΦΥΣΙΚΟ, ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΣΥΝΕΒΑΙΝΕ ΠΑΛΙΑ, ΕΛΕΓΑΝ ΟΙ ΨΑΡΑΔΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΣΕΙΣΜΟ……ΛΕΣ?????

  21. ΜΑΚΑΚΑ STRANGER…ΑΜΑ ΦΑΩ ΦΑΣΟΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΛΑΣΩ ΝΑ ΔΕΙΣ ΕΣΥ ΜΕΓΑ ΣΕΙΣΜΟ…ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΣΕΙΣΜΟ ΤΣΟΥΝΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΥΦΩΝΕΣ ΜΑΖΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ.

  22. Όλα στην ώρα τους.. γελαστε χαρείτε κάντε μπανακια… όχι ΦΟΒΟΣ. Τους τρέφει! Όπα.. όπα. ήλθε η ώρα. Χάλκινο περιλαιμιο στον σκύλο. Ο χειρομυλος θα βγει από το κουτί…

  23. Φτασανε πικρα χαμπερια στο κουτουκι του Γιαβρη , και στηλωσαμε τα χερια κι ειπαμε αλλο μη μας βρει…αλλα…ΟΠΑ – ΟΠΑ – ΟΠΑ . Νικολακη φιλε μου χωρις τραγουδακι μας αφησες σημερα πρωτομηνιατικα . ΓΙΑΤΙ ;

  24. Τροφή για Σκέψη:

    Ποια η σχέση Λιακόπουλου, Stranger και Ε.Ο.Ε. (Ερευνητικός Οργανισμός Ελλήνων) ??

    -Topmail-

  25. 12.24 αν έχεις τάσεις φυγής ή αυτοκτονίας κάντην μονο σου……αν και το νόημα του κειμένου δεν ήταν αυτό που κατάλαβες…..αυτό που μου την δίνει εδώ μέσα είναι ότι διαβάζουν κάποιοι ένα κείμενο του Nίκου και βγάζουν συμπεράσματα χωρίς να έχουν διαβάσει, "ακούσει" και ψυχανεμιστεί μέσα από τα προηγούμενα(ΠΟΛΛΑ) κείμενα του ΤΙΠΟΤΑ…….κάποιοι γιατί ακόμα είναι στην "εφηβεία" και κάνουν επανάσταση του κωλου μέσα από το πληκτρολόγιο…άλλοι γιατί απλά είναι Ομπάμιες του Ομπάμια ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΓΙΑΤΙ ΕΤΥΧΕ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΣΤΙΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΦΙΛΟΥΣ ΦΙΛΩΝ…..ΞΑΝΑΛΕΩ….ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΣΕΙΣΜΟ ΓΙΑ "ΚΑΝΕΝΑ" …..ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ "ΑΘΩΟ" ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ…ΣΕΙΣΜΟ ΘΕΛΩ "ΜΕΣΑ" ΤΟΥΣ ΚΑΙ "ΠΑΝΩ" ΤΟΥΣ…

  26. ΤΙΚ ΤΑΚ ΤΙΚ ΤΑΚ 11-13 ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΣΧΕΔΟΝ…………………ΤΙΚ ΤΑΚ ΤΙΚ ΤΑΚ ΩΡΑ 18-18……………ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΤΙΚ ΤΑΚ ΤΙΚ ΤΑΚ……………………………

  27. 4.08 ΘΕΣ ΔΕ ΘΕΣ ΕΡΧΕΤΑΙ…ΚΑΙ ΤΟ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΘΩΟ , ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ Η ΕΔΩ Η ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΥ . ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΙ ΟΡΙΖΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΩΣ "ΑΘΩΟ" ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΚΡΙΝΟΥΝ . Υ.Γ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Ο 12.24 , ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΛΛΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ . ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΘΩΟΣ .

  28. http://www.katohika.gr/2013/08/entuposiakous-anemostrovilous-stous-othonous-tis-kerkyras-dimosievthikan-stin-istoselida-tis-nasa.html

    STRANGER ΜΑΚΑΚΑ ΟΡΙΣΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΤΟ ΜΙΣΟ ΠΙΑΤΟ ΦΑΣΟΛΑΔΑ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ(ΧΩΡΙΣ ΜΠΟΥΚΟΒΟ ΠΑΡΑΚΑΛΩ), ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΣΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ ΚΑΝΟΝΙΣΕ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΙ ΓΙΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΣΩ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΟΥ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ, ΟΛΑ ΕΚΕΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ , ΣΟΥ ΔΙΝΩ ΔΙΟΡΙΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΓΕΙ Ο ΑΥΤΓΟΥΣΤΟΣ, ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΦΕΡΩ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΟΤΙ ΣΥΜΒΕΙ…I WILL UNLEASH THE F.A.R.T SYSTEM FURY ΟΠΩΣ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΕΓΡΑΨΕ Ο ΦΙΛΤΑΤΟΣ ΜΕΛΕΤΗΤΗΣ MOY ΣΤΟ 8:19 μμ.

  29. Stranger? Οταν θα σε κοπανανε σε λιγο καιρο κατω σαν το χταποδι, οχι για να μαλακωσεις, γιατι μαλθακος και μαλακας εισαι οπως και να χει, αλλα για να νιωσεις τον μεγα σεισμο που σου ρχεται απο πρωτο χερι, τοτε θα τις κοψεις τις μαλακιες και θα πας να βρεις καμια δουλεια να δουλεψεις και οχι να σε πληρωνουν για να λες παπαριες. Καλομελετα και ρχεται.

  30. ΛΟΙΠΟΝ ΜΑΓΚΕΣ ΕΓΩ ΕΧΩ ΜΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΣΑΒΒΑΤΟ 32 ΣΕΜΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΛΕΕΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ 02 ΟΚΤΩΜΒΡΙΟΥ ΛΟΓΩ ΕΝΟΣ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟΥ ΜΕΤΑΤΟΠΙΣΗΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΗΛΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑΣ ΕΝΟΣ ΗΛΙΟΥ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΗΣ 10ΗΣ ΔΙΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ 3ATDICKWHERECRYINGAND3WHERECARRYINGIT. ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΛΥΠΑΜΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΩΣΩ, ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΔΗΛΩΣΩ ΑΝΩΝΥΜΑ ΕΙΝΑΙ: ΤΙΚ-ΤΑΚ ΤΙΚ-ΤΑΚ Η ΜΑΛΑΚΙΑ MOY ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΣΕ ΕΝΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟ BING BANG. META ΤΙΜΗΣ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΑΣ, ΠΑΝΤΟΤΙΝΑ ΔΙΚΟΣ ΣΑΣ STRANGER ΤΗΕ ΑΝΟΝΥΜΟΥS.

  31. ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΠΟΙΟ ΠΑΝΩ… ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΣΕΙΣΜΟΣ ΠΕΡΙ ΤΩΝ 8R ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΑΥΓΟΥΣΤΟ…

    ΑΛΛΑ ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ… ΕΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΟΤΙ ΝΑΙ… ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ.

    ΑΝ ΣΥΜΒΕΙ ΣΕ ΑΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΣΑΝ ΤΗΝ ΑΪΤΗ ΤΟ 2010…
    http://cdn.sansimera.gr/media/photos/main/Haiti_Earthquake-2010.jpg

    ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΝΕΚΡΟΙ… ΠΟΛΛΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ…
    Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΣΕ ΑΔΙΕΞΟΔΟ… ΠΑΠΑΛΑ ΜΝΗΜΟΝΙΟ…

    ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ…. ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

    ΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ…

    ΕΚΛΟΓΕΣ.

    ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ… ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΑΣΤΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ Η.Π.Α.

    ΑΠΑΡΧΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ ΜΕΤΑΞΥ ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΜΕ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ… ΛΟΓΟ ΛΑΘΡΑΙΩΝ… ΜΕΓΑΛΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΑΝΑΤΑΡΑΧΗ ΚΑΙ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ.

    Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΦΕΡΝΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΟ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΓΙΑ ΕΞΟΔΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Ε. ΛΟΓΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ Κ.Λ.Π.

    ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΙΑ… ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΗΝΑ… ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΜΗΝΑ… ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΧΩΡΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΣΕ ΝΗΣΙ ΤΟΥ Β. ΑΙΓΑΙΟΥ… Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΝΕΙ ΧΡΗΣΕΙ ΤΗΣ ΣΥΝΘΗΚΗΣ ΤΗΣ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΤΟΥ 1997… ΠΕΡΙ ΖΩΤΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ… ΟΠΩΣ ΤΟ 1974 ΕΚΑΝΕ ΧΡΗΣΕΙ ΤΗΣ ΣΥΝΘΗΚΗΣ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ…

    ΓΕΝΕΥΗ ΝΟ2… ΜΕ ΕΥΛΟΓΙΕΣ Η.Π.Α – ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ… Η ΓΑΛΛΙΑ ΜΕΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΑΝΟΙΚΤΟ… Η ΑΓΓΛΙΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΘΑΥΜΑΖΕΙ.

    ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΡΩΣΙΑΣ…

    ΠΡΟΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΑ ΚΑΖΑΝ – ΚΑΖΑΝ… ΓΙΑ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗ.

    ΜΕΤΑ ΑΠΟ 3ις ΗΜΕΡΕΣ… ΣΥΝΟΡΕΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ.

    ΜΕΤΑ ΑΡΧΙΖΕΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ…

    ΕΤΣΙ ΒΛΕΠΩ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΕΓΑΛΟΥ ΣΕΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΝ, ΑΝ, ΑΝ ΑΥΤΟΣ ΓΙΝΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ 2013… ΕΠΙΜΕΝΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΕ ΕΜΑΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ. Η ΜΟΡΦΟΔΙΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΕΠΙΤΑΣΗ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

  32. ακουουουουουσατε ακουουουουοσατε,μεγασεισμος στην ελλαδα,ποολυ προτοτυπο,σε μια χωρα που εχει καταστραφη πολες φορες απο σεισμους,ακομη και ο μινωικος πολιτισμος απο σεισμο πηγε,
    που καθεται πανω εκι που σμιγουνε δεν ξερω ποσες πλακες γεωλογικες,
    που γεωλογικα νηκει σε μιας πολυ μεγαλης σεισμηκοτητας περιοχη
    ε δεν ειναι και δυσκολο να πει κανεις πως μεγαλο σεισμο μπορει να κανει ανα πασα ωρα και στιγμη μια που πολλα χρονια τωρα ευτηχως δεν ειχαμε κανενα.
    και εγω ουτε παραμορφωμενος ειμαι ουτε προφητης

  33. ΑΝΤΙ ΑΛΑΣΚΑ ΒΑΛΕ ΒΑΛΕ ΠΑΡΑΛΙΑ ΡΩΝ ΗΠΑ ΚΑΙ ΙΤΑΛΙΑ ΚΑΝΑ ΗΦΑΙΣΤΙΟ ΒΛΕΠΩ ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΑΔΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ 6,5- 7,5 ΡΙΧΤΕΡ ΤΕΛΕΤΑΙΟ ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΗΜΕΡΟ ΤΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

  34. Stranger έχεις παει Κωνσταντινούπολη Δεκαπενταύγουστο να δεις πως κουναει….;;;;μπαμ μπουμ ξυπνατεεεεεε ρεεεειιιιιι κάτι κριτσαναει!!!!χαχαχαχα

  35. Μολις εγινε σημερα (7/8/2013) σεισμος ανατολικα της Λαμιας 5,3 βαθμων της κλιμακας Ριχτερ

  36. Που χαθηκες τοσες μερες;Φοβηθηκες τον σεισμο η εισαι αραχτος σε καμια παραλια;

  37. δεν μπορω να καταλαβω το ΓΙΑΤΙ πρεπει να ψαχνομαστε στις διαφορες προφητιες και προβλεψεις της καθε εγκεφαλονωτιαιας λειτουργιας οποιουδηποτε ασε που εχουμε γεμισει και μας πλακωσαν το τι ειπε ο καθε τρελαμενος αγειωρητης μοναχος που μας φλωμονουν με σεισμους καταποντισμους και ολα τα δεινα του δικου τους θεου… οι ΕΛΛΗΝΕΣ ειμασταν και ειμαστε ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ στο πνευμα και ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ στην σκεψη ωστε να μπορουμε να περνουμε ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ χρεισιμοποιοντας την εφυια μας για να καταφερνουμε να ανοιγουμε ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥΣ δρομους για τον ΑΝΘΡΩΠΟ και οχι να ειμαστε ΧΑΜΕΝΟΙ στην μοιρολατρεια και στις κατευθυνομενες επιταγες προφητειων…. φανταστειτε τον ΛΕΩΝΙΔΑ με τους 300 κατα των ορδων των περσων με ολες τις προφητειες αλλα και την λογικη εναντιοντηςωεπιλογης του εγχειρηματος του εαν υπηρχε μεσα του η σημερινη ελληνικη νοοτροπια μαλλον θα ειχε κατσει σπιτακι του και θα απολαμβανε τα βασιλικα προνομια του αντι να τρεχει να υπερασπιστει την τιμη των ΕΛΛΗΝΩΝ ! δεν ξεχνω οτι τοτε δεν υπηρχε αγιο ορος αλλα ΛΑΚΕΔΑΙΜΟΝΕΣ ουτε και παπουλιδες-μοναχοι αλλα ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ και μαντειο των Δελφων!!! Καταληγοντας ευχαριστουμε τον γραφοντα που θελει να μας προετοιμασει θα το εχουμε υποψη μας αλλα δεν ορεπει να αποδεχτουμε την ομαδοποιηση της αναμονης στην σκεψη μας αφου οι καιροι αυτοι ζητουν την ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ στα πλαισια των δυνατητων του καθενος μας και οχι την κοπαδοποιηση και την τηλεκατευθυνση της Ζωης μας απο τις εγκεφαλονωτιαιες εμπνευσεις του οποιουδηποτε παπουλη/μοναχου/μεντιουμ/παραξενοκτυπημενου που θελει να μας προβληθει σαν σπουδαιος και σαν βαθυς γνωστης των μυστικιστικων κανονων του Συμπαντος! (κατι τετοιο αραγε δεν θα μας προβαλει και ο αντιχριστος τους…)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *