Διαφημίσεις

Η υπογεννητικότητα θεριεύει με αποτέλεσμα η Ελλάδα να αργοπεθαίνει. Ο ερχομός στην επιφάνεια έκθεσης της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής (ΕΛ.ΣΤΑΤ.) σχετικά με τον αριθμό των γεννήσεων το 2012 δείχνει την τραγικότητα της κατάστασης….

Σύμφωνα με την έκθεση οι γεννήσεις μειώθηκαν κατά 6% συγκριτικά με το 2011, ποσοστό ασυνήθιστα υψηλό. Και ενώ μειώνονται οι γεννήσεις, οι θάνατοι κατά το ίδιο έτος αυξήθηκαν κατά 5%. Έτσι, σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΛ.ΣΤΑΤ, το 2012 ο πληθυσμός της Ελλάδας μειώθηκε κατά 16.299 άτομα σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά. Προβλήματα, όμως, δημιουργούνται και με τους γάμους καθώς αυτοί μειώθηκαν κατά 9,78% από 55.099 το 2011 σε 49.170 το 2012.

Σε όλα αυτά, βεβαίως, σημαντικό ρόλο παίζει η λαίλαπα του μνημονίου και της αντεθνικής – αντιλαϊκής πολιτικής από τους εγχώριους υπαλλήλους των διεθνών τοκογλύφων. Τα υψηλά ποσοστά ανεργίας, και οι βαθιές περικοπές στους μισθούς αποτρέπουν τα ζευγάρια στο να κάνουν παιδί ή αν έχουν ήδη δεν το σκέφτονται καν για άλλο. Αυτό, άλλωστε, φαίνεται από το γεγονός ότι το 2012 υπήρξε το έτος με τις λιγότερες γεννήσεις εδώ και τουλάχιστον 30 χρόνια, με την υπογεννητικότητα να χτυπάει κόκκινο.

Στον αντίποδα αυξάνονται ολοένα και περισσότερο οι θάνατοι, καθώς πέρυσι πέθαναν 116.670 Έλληνες έναντι 111.099 το 2011. Το ποσοστό αύξησης των θανάτων ανέρχεται στο 5%, ενώ αναδεικνύεται και το γεγονός ότι τα επόμενα χρόνια, αν συνεχιστούν αυτοί οι ρυθμοί, η Ελλάδα θα μετατραπεί σταδιακά σε μια χώρα γερασμένων, όπου η συντριπτική πλειοψηφία των νέων θα είναι οι λαθρομετανάστες.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

5 σχόλια στο “ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ: ΤΟ 2012 ΟΙ ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ 30 ΕΤΩΝ”
  1. ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΕΙΧΕ ΕΛΘΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 35 ΧΡΟΝΙΑ.

    ΕΠΙ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΜΑΣ, ΑΠΛΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ (ΟΣΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΛΟΓΟ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ) ΚΑΙ ΒΙΩΝΟΥΜΕ (ΟΣΟΙ ΤΟ ΒΙΩΝΟΥΝ) ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΡΑΓΙΚΟΥ ΤΕΛΟΥΣ.

    ΑΠΟ 33 ΜΕΧΡΙ 20 ΕΤΗ ΜΙΑΣ ΓΕΝΕΑΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΠΛΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙΣ ΜΙΑ ΦΥΛΗ, ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΣ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ. ΤΟΥΣ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΠΩΣ ΝΑ ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ!… ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟΧΑΥΝΩΣΗ… ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ!

    ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΠΕΔΙΟ… ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΧΕ ΜΕΓΙΣΤΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.

    ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΗΓΕΤΗΣ ΤΟΥ 3ου ΡΑΙΧ, ΑΔΟΛΦΟΣ ΧΙΤΛΕΡ:

    …ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΤΟΥ!…

    ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΤΟΥ 4ου ΡΑΙΧ… ΑΥΤΟ ΕΠΡΑΞΑΝ.

  2. Oταν εισαι μεσα στην εκκλησια και οι κυριες διπλα σου καθυβριζουν μια νεα κοπελα με 4 παιδακια με σχολια του τυπου "τι τα ηθελε, με ενα μισθο ζουν, καλα δεν εχει μυαλο, οι γυφτοι κανουν πολλα παιδια κλπ" τοτε καταλαβαινετε που εχουμε φτασει. Στον ιερο χωρο της εκκλησιας, αντι να προσευχονται και να ζητουν συγχωρεση για τις αμαρτιες μας, κατακρινουν μια νεα γυναικα που δεν ενοχλει κανεναν. Και εγω εχω τρια παιδια και δεν φανταζεστε τι εχω ακουσει. Φοβομουν να ανακοινωσω την πιο προσφατη εγκυμοσυνη μου ακομα και στους δικους μου.

  3. το επαθλο ειναι αυτο ακριβως.μετατραπικαμε σε ζομπι που ολοι κατακρινουν ολους .
    το επομενο βημα ειναι η μετατροπη φραστικων επιθεσεων σε βια

  4. ΠΡΟΣΕΥΧΕΣΤΕ ΑΔΕΡΦΟΙ ΜΟΥ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ. ΜΟΝΟ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΚΑΝΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ. ΤΑΠΕΙΝΩΘΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΥΡΙΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΑΓΟΥΛΟ ΣΤΟΥΣ ΔΟΣΥΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΡΑΠΙΖΟΥΝ. ΑΓΑΠΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΣΑΣ Κ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ: ΔΕΙΧΤΕ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΘΑ ΔΩΣΕΙ. ΜΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΝΑ ΑΚΟΥΤΕ ΤΟΝ ¨ΑΓΙΟ¨ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΜΑΣ ΙΕΡΩΝΥΜΟ. ΕΤΣΙ ΑΜΝΟΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ? ΕΤΣΙ ΝΑ ΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΧΑΥΝΩΣΗ ΠΡΩΤΗ ΕΥΘΥΝΗ ΦΕΡΕΙ Η ΑΠΟΥΣΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ. ΑΛΛΟΙΜΟΝΟ ΤΟΥΣ!! ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΞΕΡΙΖΩΘΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΓΕΝΙΑ….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *