Διαφημίσεις

ΑΠΛΑ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΤΡΑΒΗΞΕ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ “ΠΕΔΙΟΝ ΑΡΕΩΣ“.

ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΑΙ Η ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΕΙΝΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΤΡΙΤΗ ΕΠΙΣΗΜΗ ΓΛΩΣΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

15 σχόλια στο “ΕΠΙΣΗΜΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΑ ΑΡΑΒΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ….ΦΩΤΟ ΝΤΡΟΠΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΔΙΟ ΤΟΥ ΑΡΕΩΣ.”
  1. ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΦΙΛΕ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΜΕ ΔΕΥΤΕΡΟΤΡΙΤΗ ΤΑ ΑΛΒΑΝΙΚΑ . ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ .

  2. και που σαι ακομα σε λιγο καιρο θα ειναι η επισημη γλωσσα και η ελληνικη μαλλον προς εξαφανιση αφου δεν θα υπαρχουν ελληνες, πρεπει να μαστε και πολυ βλακες για να μην καταλαβαινουμε τι γινεται γυρω μας.

  3. ΕΛΑ ΜΩΡΕ ΠΩΣ ΚΑΝΕΤΕ ΕΤΣΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ!ΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΤΙ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΝΑΙ.ΔΕΝ ΠΥΣΤΕΥΩ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΚΟΠΕΣΕΙ ΚΙΟΛΑΣ.ΓΙΑΤΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΑΣΑΤΕ ΜΟΚΟ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΛΑΓΟΥΜΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΤΑΓΜΕΝΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΣΑΣ.

  4. Επειδή ζω στο κέντρο, είναι ο μόνος τρόπος να επικοινωνήσεις με πολλούς λαθραίους ή κατά το πρόσφατο λογοπαίγνιο "παράτυπους" φιλοξενούμενους στη χώρα μας. Οι περισσότεροι διαβάζουν μόνον αραβικά οπότε πώς να τους επισημάνεις να κρατήσουν τους χώρους καθαρούς (που δεν θα το κάνουν έτσι κι αλλιώς)…..

  5. Αγαπητοί σχολιαστές δεν φταινε μόνο οι κρυπτοεβραικές κυβερνήσεις της Ελλάδας. Ξέρουμε πιά ότι παίρνουν διαταγές από Μασονικές στοές, τις σιωνιστικές Βρυξέλλες όπου εβραίοι που δεν τους εχει ψηφίσει κανείς κάνουν τους κανονισμούς και διατάσουν τα κράτη να ανοιξουν τα συνορά τους. Θέλουν λέει 50 εκατομύρια αλλοδαπούς στην Ευρώπη. Η Ελλάδα και οι Βαλκανικές χώρες όμως έχουν κάποια ιδιαιτερότητα διότι η δύση δεν γνώρισε οθωμανική σκλαβιά. Είναι μόλις 200 χρόνια που τους ξεφορτωθήκαμε τους μουσουλμάνους εχθρούς μας και φονιάδες μας.
    Ωστόσο δεν φταίνε όλα τα ανωτέρω. Φταίμε εμείς οι Ελληνες που αφήσαμε τους ελληνόφωνους ξένους μέσα στην Ελλάδα να τους βοηθούν να βάλλουν ρίζες στον τόπο μας και να μας επιβάλλουν τον ¨πολιτισμό τους¨ τις αρρωστιές τους (από φυματίωση μέχρι ειντζ), την βρώμα τους, τα εγκληματά τους (φονεύουν τους Ελληνες), το παραεμπόριο τους (ναρκωτικά και όπλα) κλπ.

    Αν δεν τους δίνανε δουλειές, αν δεν τους νοίκιαζαν τα σπίτια τους, αν δεν έτρεχαν όποτε εγκληματούσαν να τους υποστηρίξουν, αν η εκκλησία δεν τους έδινε και οικόπεδο για νεκροταφείο, αν δεν τους κτίζανε τζαμιά, αν δεν τους πουλούσανε όλα τα κτίρια στο κέντρο της Αθήνας και αλλού, αν δεν τους δίνανε γή, αν δεν τους δίνανε λεφτά να ανοίξουν επιχειρήσεις ΟΛΟΙ οι αλλοδαποι λαθροέποικοι δεν θα μπορούσαν να σταθούν στην Ελλαδα.

  6. 2.08 και τα ζωα γαμανε και γενανε , για το απο κει και περα εχεις καμια ιδεα τι θα τα κανουμε , θα μας τα ταιζεις εσυ , η θα ζουνε σα διακονιαρηδες κι εμεις με στη κλαψα (εχω παιδια , πεινανε τα παιδια μου , μια δουλεια οτι να ναι να ταισω τα παιδια κλπ…) . Η καλυτερα να τα βγαλουμε στο μεροκαματο μολις αρχισουν να περπατανε ε τι λες ; ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΤΙ ΓΥΡΙΣΑΜΕ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ ; ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΜΑΡΑΝΑΝΕ . ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΑΖΕΥΤΕΙ ΕΔΩ ΟΛΗ Η ΛΙΜΟΥΡΑ ΤΗΣ ΓΗΣ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΤΗΣ ΥΠΟΓΕΝΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΑΦΟΥ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΜΟΝΟ ΖΗΜΙΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΖΟΥΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ .

  7. ####%&&&&***@@@***????.Aυτο θα πει.Κρατηστε την πολη καθαρει απο τους λαθρομεταναστες ουστ.

  8. μην μου ανχωνεσται βρε παλιοπαιδα,η συνταγη ειναι δοκιμασμενη,
    δειτε ποιοι αποκαλουνται αμερικανοι σημερα και βρειται που βρισκονται οι γνησιοι αμερικανοι,η ιθαγενεις επι το επιστημονικοτερον,επισης δειτε τι εχουνε παθει ολες οι χωρες που τις κυριευσανε οι ισλαμοφασιστες με την σαρια τους και ,,ε δεν ειναι δυσκολο να μαντεψεται την συνεχεια του εργου.
    μεινατε στον καναμπεδαρα σας και απολαυστετην

  9. Η παράνοια στην Ελλάδα έχει γίνει εθνικό σπόρ! αφού ήρθαν όλοι όπως ήρθαν τώρα πρέπει να εξυπηρετούμε καί τίς ανάγκες τούς.πρέπει καί με δικα μας έξοδα βα κάνουμε το τζαμί τούς πρέπει να τούς εντάξουμε στην κοινωνία μας.καί γιατί ήρθαν όλοι οι ταλεποροι αγραματοι φανατικοί εδώ;; καί γιατί φεύγουν οι ελληνες επιστήμονες; καί γιατί γιατί πάει η Χ.Α.στο20%καί γιατί γινόμαστε κωλανθωποι; ίσως επειδή δε μας αφήνουν να είμαστε άνθρωποι.

  10. 11.13 ζώα είμαστε. υπερδοξασμένοι πίθηκοι. γιατί να μην τα βγάλεις στο μεροκάματο; θα τους πέσει ο κώλος; βουτυρομπεμπέδες ρε καλά σας κράζω. το χαμπάρι είναι τουρκική λέξη. δεν φταίνε οι ξένοι βέβαια. εύκολη λύση είναι για τον ανεύθυνο. το στραβό σας το κεφάλι τα φταίει όλα.

  11. Ο μόνος τρόπος να φύγουν οι λαθροάποικοι από την χώρα είναι πρώτον να γυρίσουμε στην δραχμή. Εκατομύρια ευρώ φεύγουν από την χώρα μας από το παραεμπόριο και από την μαύρη δουλείά που εμείς δίνουμε στους ξένους. Με δραχμή δεν θα μπορούν να κάνουν εμπόριο ούτε να βγάζουν μαύρα στις χώρες τους.

    Δεύτερον να ξαναγυρίσει η θανατική ποινή για αυτούς που τους μπάζουν κρυφά μέσα και για τους λαθροάποικους εγκληματίες. Στις χώρες τους στον κλέφτη κόβουν το χέρι, στον ψεύτη την γλώσσα, για τον εγκληματία έχει αγχόνη. Αυτό λέει η σαρία δηλ ο θρησκευτικός νόμος τους. Καταλαβαίνετε γιατί η Ελλάδα είναι παράδεισος για αυτούς.

    Τρίτον να μην κτιστεί κανένα τζαμί στην Ελλάδα. Να σταματήσει κάθε ανακαίνηση τζαμιού και συναγωγής. Η Ελλάδα πρέπει να βγεί από τον βάλτο της οθωμανικής ραγιαδοσύνης. Πρός τι συντηρούμε με τα λεφτά μας αλλόθρησκα ιδρύματα και τούρκικα ονόματα σε χωριά, οδούς, βουνά κλπ. Τι είμαστε Τουρκία, Ισραήλ ή Ελλάδα; Μήπως δεν ξέρουμε τι είμαστε;

    Τέταρτον τιμωρήστε κάθε ¨Ελληνα¨ που νοικιάζει ή πουλάει ακίνητο και γή σε λαθροαλλοδαπό, παίρνει στην δουλειά του αλλοδαπό αντί για Ελληνα. Διαμαρτυρηθήτε στην κωλοκυβέρνηση που τους δίνει παράνομα επιδόματα, ασφάλειες και ιθαγένειες, κυνηγήστε κάθε δικηγοράκι που τρέχει να τους σώσει κάθε φορά που εγκληματούν. Φύγετε από πελάτης στίς τράπεζες που τους δώσανε εκατομύρια δάνεια να αγοράσουν ακίνητα και γή. Ναί οι τράπεζες τους βοηθάνε ενώ βγάζουν σε πλειστηριασμό τα σπίτια των Ελλήνων και πουλάνε τα δάνεια των Ελλήων σε ξένες εταιρείες.

    Πέμπτον να δημιουργήσουμε εθελοντικές ομάδες οπλισμένων πολιτών να προσέχουν τα σύνορα μας. Αυτό το κάνουν οι Αμερικάνοι στα σύνορά τους με το Μεξικό. Εμείς γιατί όχι; Ακόμη και τα ζώα ορίζουν τα σύνορά τους με τον τρόπο τους ή με την μυρωδιά των ούρων ή με το κελαίδημα ή με ομαδικό βρύχισμα κλπ γιατί το κάθε είδος χρειάζεται τον χώρο του όπου με ασφάλεια μπορεί να θρέψει και να μεγαλώσει τα παιδιά του. Ο άνθρωπος δεν αποτελεί εξαίρεση. Ο καθένας μας σε μικρογραφία προσπαθεί να ασφαλίσει το σπίτι του, την οικογένεια του να δημιουργήσει κάτι να κληρονομήσουν τα παιδιά του. Το ίδιο όπως το σπίτι μας είναι και η χώρα μας. Το μπαίτε σκύλοι αλέστε είναι το σχέδιο της νέας τάξης να αλλοιώσει τα έθνη και να καταστρέψει τα εθνικά κράτη ώστε να μην υπάρχει καμμία αντίσταση.

    Δεν φταίνε οι αλλοδαποί. Βρίσκουν και τα κάνουν. Οι Ελληνες φταίνε.
    Αυτή η κατάσταση αν δεν αλλάξει, ξεχάστε την Ελλάδα και το ελληνικό έθνος.
    Σε δέκα χρόνια δεν θα υπάρχει. Αυτός είναι ο σιωπηλός πόλεμος της εθνοκαθάρσης και του αφανισμού μιας φυλής. Αυτός είναι ο σιωπηλός πόλεμος που αναιμακτα καταλαμβάνει ένα άλλο κράτος. Μας παίρνουν την χώρα μας κάτω από την μύτη μας και δεν το βλέπουμε.

    Μην ακούτε τις σειρήνες περί ρατσισμού και αηδίες. Καιρός να αντιδράσουμε.

  12. 11.05 Εσυ σιγουρα εισαι πιθηκος και ανευθυνος πραγμα που δειχνει και το πρωτο και το δευτερο σχολιο σου . Αλλιμονο αν υπαρχουν πολλοι σαν κι εσενα για τα παιδια που γεννατε . Πραγματικα αλλιμονο τους .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *