Διαφημίσεις

Ο Planet X φωτογραφήθηκε από το LASCO C2 στα δεξιά του ήλιου

Το βίντεο που πρόκειται να δείτε δεν έχει υποστεί επεξεργασία, εκτός εάν δηλώνεται σαφώς ότι έχει γίνει έτσι. Σε αυτές τις περιπτώσεις θα σας εξηγήσω όσο καλύτερα μπορώ την διαδικασία που έλαβε χώρα. Επιτρέψτε μου να διαβεβαιώσω περαιτέρω ότι δεν προσπαθώ να ξεγελάσω ή να παραπλανήσω τον αναγνώστη. Δεν έχω καμία κρυφή ατζέντα.

Οι πληροφορίες που θα δείτε σε αυτό το βίντεο είναι εξίσου μια έκπληξη για μένα, όπως είμαι σίγουρος ότι θα είναι και για εσάς. Δεν έχω καμία επιθυμία να δείξω ότι η πληροφορία αυτή δεν αντιπροσωπεύει τίποτα άλλο παρά μια ανωμαλία, αλλά αφήστε την να «μιλήσει» για τον εαυτό της.

Και ακριβώς όπως οι περισσότεροι από εσάς, δεν είμαι αστροφυσικός, οπότε δεν μπορώ να αποκλείσω ότι είναι πράγματι ένα φυσικό φαινόμενο. Αν υπάρχει κάποιος με τη δυνατότητα να αποδείξει την πραγματική φύση των πληροφοριών αυτών, σας καλώ να επικοινωνήσετε μαζί μου αμέσως και να μοιραστείτε την άποψή σας. Είναι η σαφής εστίαση στην αναζήτηση της αλήθειας στην επιστήμη, με το να το πράξεις με τη συμβατική επιστημονική μέθοδο της παρατήρησης.

Δημοσιεύθηκε στις 8, Αυγούστου 2013

Όταν άκουσα τα podcasts, αρρώστησα
Έχω ακόμη δέκα ημέρες ζωής;
Η Pattie Brassard ακούγεται αξιόπιστη
Σεισμός μεγέθους 15 Ρίχτερ στην Καλιφόρνια;
Μεγάλο μέρος της Καλιφόρνια θα εξαφανισθεί;
Μπορεί αυτό να είναι αληθινό;
Το αστέρι έχει μέγεθος το 1/10 του Ήλιου μας και ένας από τους πλανήτες είναι 4 φορές το μέγεθος του Δία: Δεν το πιστεύω αυτό! Ο Δίας είναι τεράστιος!
Υπάρχουν κάτοικοι σε αυτούς τους πλανήτες; Ναι, σύμφωνα με την Pattie
Τι πρέπει να κάνουμε; Σκάψτε μια τρύπα, θάψτε ένα όχημα ή ένα σπίτι σε εκείνη την τρύπα και αφοδεύετε έξω
Με δουλεύεις; Όχι! Δεν μπορείτε να κάνετε κακά μέσα! Δεν υπάρχει τουαλέτα! Δεν υπάρχει νερό! Κάνετε την ανάγκη σας στο φούρνο μικροκυμάτων, ο οποίος είναι ό, τι θα είναι η γη , μέχρι τότε

Pattie Brassard

Από beforeitsnews

Απόδοση Κειμένου dorieas



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

21 σχόλια στο “Planet X: Ειδικό Δελτίο! Ένα Αστέρι Νάνος Και Επτά Πλανήτες Έρχονται, Τώρα!”
  1. Ε, να ντυθούμε. Να βάλουμε κάτι, μη μας βρούνε μεσ' την ακαταστασία.

    Α, να πεταχτούμε και μέχρι το ζαχαροπλαστείο, να πάρουμε κανένα φοντάν.
    Μη μας πούνε και γύφτους!

  2. ΚΑΡΝΤΑΣΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΘΑ ΖΗΣΩ……………..ΠΡΟΣΕΧΕ ΤΩΡΑ……………..ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΔΕΙΞΕΙΣ ΧΑΡΤΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ………………….ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΕΡΘΩ ΜΕ ΚΑΝΑ ΣΤΥΛΙΑΡΙ ΝΑ ΣΟΥ ΜΑΥΡΙΣΩ ΛΙΓΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ με τισ μακακιεσ που λεσ καλοκαιριατικα!!!

    ΑΝ ΠΑΛΙ ΠΕΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΞΕΡΩ ΕΙΣΑΙ ΠΑΟΚ ΟΕΕΕΕΕΕ ΟΕΟΕΟΕΕΕΕΕ ΟΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

  3. Οι συνεχείς σεισμοί έχουν σχέση;
    Και εαν είναι να γίνει ένας τόσο μεγάλος σεισμός (που ουσιαστικά σημαίνει ότι το ρήγμα του Αγίου Ανδρέα θα δημιουργήσει ένα νησί..οπς τι μου θυμίζει…ααα την ταινια 2012) μήπως θα έπρεπε ήδη να έχουμε σημάδια;
    Βέβαια θα μου πεις αλλαγη πολικότητος, σεισμόί κλπ δεν σου φθάνουν. Εμένα όχι.
    Εσάς ;

    Μυτιληνίος 2

  4. Αν ισχύουν τα μισά από αυτά τότε δεν πληρώνω την δόση της εφορίας και πάω διακοπές όσο προλαβαίνω. Επίσης αν ισχύουν αυτά τότε πολύ καλά κάνουν και δεν τα δημοσιοποιούν γιατί η ματαιότητα θα οδηγούσε τους ανθρώπους στο σκοτάδι.

    Βέβαια κατ'εμέ πρόκειται για σκέτη τρομοκρατία προς τους πιθήκους που κάθονται και τα πιστεύουν………………

    Καλές διακοπές σε όλους και καλή αντάμωση.

  5. Αν ειναι να ρθει θε να ρθει , αλλιως ας προσπερασει . Αυτο μας ελλειπε τωρα να αρχισουμε να φοβομαστε και γι αυτο . Θρεφταρια τους εχουμε κανει πια με τη μασαμπουκα που τους δινουμε . Ποτε φοβο , ποτε απογνωση , ποτε θυμο κλπ , με δεκα μασελες τρωνε .

  6. Καλά… ούτε σκόνη δεν θα μείνει …. Βομβαρδιζόμαστε από πληροφορίες καταστροφών που θα γίνουν μέσα στον Αύγουστο που βέβαια έχουν αντίκτυπο και στους επόμενους μήνες… Δεν ξέρω τί θα γίνει και τί δεν θα γίνει, Κασσάνδρα δεν είμαι, αλλά ΑΥΤΟΙ κάτι ετοιμάζουν…. Επείγει η μείωση πληθυσμού και η τρομοκρατία των εναπομείναντων. Τουλάχιστον έστω και τώρα αφυπνίζονται οι Αμερικανοί, ο πιο δυστυχής λαός του κόσμου τελικά. Οψόμεθα….

  7. mitilinaios 2 .edo eisai; den to kouno apopae an den mou paipseis to seismo !!prin 2imeres parexigithikes pou apantisa sto sxlio sou …epeidi eipes oti tha kanei 7 r stin kriti me tosi sigouria !! thimase;; egrapses "" 7 r pou tha kanei avrio to proi stin kriti""…….!!!!

  8. τωρα που γνωριστηκαμε ας του βγαλουν ενα ονομα της προκοπης, πιχι αδωνης,χαρ χαρ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *