ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»
⌂

6,3 Ρίχτερ στην Ινδονησία – Δεν υπάρχει προειδοποίηση για τσουνάμι μετά το σεισμό

· Κατοχικά Νέα

Σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών σημειώθηκε σήμερα στα ανοικτά των νησιών Μολούκες, στην ανατολική Ινδονησία, σύμφωνα με το αμερικανικό Γεωφυσικό Ινστιτούτο (USGS). Δεν υπάρχει κίνδυνος για τσουνάμι.

Η δόνηση σημειώθηκε στις 09:53 (τοπική ώρα, 03:53 ώρα Ελλάδας) στην περιφέρεια Κεπουλαουάν Μπάμπαρ, στο ανατολικό τμήμα του αρχιπελάγους των Μολούκων, διευκρίνισε το USGS.

“Το επίκεντρο του σεισμού ήταν στη θάλασσα, αλλά δεν υπάρχει κίνδυνος για τσουνάμι”, δήλωσε προς το Γαλλικό Πρακτορείο ένας αξιωματουχος της ινδονησιακής υπηρεσίας μετεωρολογίας, κλιματολογίας και γεωφυσικής (BMKG).

Ένας εργαζόμενος στην υποδοχή του ξενοδοχείου Γκάλαξι στο Σαουμλάκι, την πόλη που βρίσκεται πιο κοντά στο επίκεντρο του σεισμού, δήλωσε πως δεν διαπίστωσε καμιά ζημιά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

“Δεν ήταν πολύ δυνατός, οι πελάτες μας δεν πανικοβλήθηκαν”, διευκρίνισε ο Ενίκ Αριέσαμ.

newsit.gr/

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

Ευρωπαϊκή Ένωση και οικονομίαΔΙΕΘΝΗ

Ευρωζώνη: Νέα άνοδος πληθωρισμού από την ενέργεια – Αυξάνεται η πίεση στην ΕΚΤ

Θαλάσσια ναυσιπλοΐα στη Μέση ΑνατολήΔΙΕΘΝΗ

ΗΠΑ–Ιράν: Νέα κίνηση μέσω Κατάρ για επταήμερο σχέδιο αποκλιμάκωσης και το Ορμούζ

Ρωσικό πολεμικό πλοίο στο ΚαλίνινγκραντΔΙΕΘΝΗ

Ρωσία προς ΝΑΤΟ: Πυρηνική προειδοποίηση για το Καλίνινγκραντ – «Η απομόνωση θα είχε ακραίες συνέπειες»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *