Διαφημίσεις

ΑΘΗΝΑ 12-8-2013.

Η πατρίδα μας βρίσκεται σε πλήρη αποδιοργάνωση των βασικών υποδομών ασφαλείας εν μέσω μιας αυξανόμενης προκλητικής συμπεριφοράς από τούς προσωρινούς μας γείτονες. Το τεχνητό περιβάλλον τής κρίσης έχει ατονήσει την επιβεβλημένη προσοχή που θα έπρεπε να δοθεί στην χρησιμοποίηση ύπουλων χτυπημάτων σε βάρος μας με κυριότερο όπλο λόγω εποχής την καταστροφή τού φυσικού μας περιβάλλοντος.

Η φύση έχει πολλαπλή σημασία για την οικονομική ανάπτυξη και την εθνική άμυνα τής πατρίδος μας. Οι πλούσιες πρώτες ύλες και τα αγαθά που βγάζει η γη μας επαρκούν για να αντιμετωπίσουμε τις ανάγκες για την ανάπτυξη τόσο τής παραγωγικής μας αλυσίδας όσο και τής τροφοδοσίας του λαού. Επιπλέον ο πλούσιος γεωφυσικός μας ορίζοντας είναι σε θέση να προσφέρει φυσικούς χώρους προκάλυψης και οχυρώσεως από μια εχθρική επίθεση καθώς και υποστήριξη σε υλικοτεχνικές υποδομές τού στρατού μας.

Επιπλέον μέσα σε ένα περιβάλλον έντονων πιέσεων σε βάρος τής εθνικής μας οικονομίας είναι προφανώς προβλέψιμο πως κάποιοι μισέλληνες θα κοιτάξουν να βλάψουν τον τουρισμό μας. Και το κυριότερο όπλο εναντίον αυτού τού ζωτικού τομέα είναι η καλλιέργεια ενός κλίματος τρόμου και ανασφάλειας μαζί με την ισοπέδωση ξενοδοχειακών εγκαταστάσεων και βιότοπων.

Όμως οι προσκυνημένοι τού κατοχικού καθεστώτος ουδόλως νοιάζονται για την προστασία μιας πατρίδος που έχουν ήδη ξεπουλήσει στον «περιούσιο» νεοταξισμό. Και έτσι οι αρνητικές παρενέργειες σε βάρος τής ελληνικής φύσης μπήκαν και φέτος σε λειτουργία. Φωτιές ζώνουν την πατρίδα μας με επίκεντρο τα ελληνικά νησιά, από Μήλο και Σέριφο έως Ρόδο, Κρήτη και Σάμο.

Η γειτνίαση πολλών στόχων με την Τουρκία που έχει χαρτογραφήσει ορισμένα από τα αναφερόμενα νησιά ως τουρκικά κάθε άλλο παρά τυχαία είναι. Στη Σάμο άλλωστε συνελήφθησαν κάποιοι δήθεν Σύριοι ως εμπρηστές και πλησίον τής Χίου πιάστηκαν δύο Έλληνες και δύο Τούρκοι κουρδικής καταγωγής που είχαν μέσα σε φουσκωτή βάρκα ολόκληρο οπλισμό. Στον δε Έβρο εμποδίστηκαν Έλληνες εργάτες από Τούρκους στρατιώτες ενώ πραγματοποιούσαν αντιπλημμυρικά έργα.

Πολλές φορές στο παρελθόν είχαν παρατηρηθεί ύποπτες κινήσεις αλλοδαπών που συνδέθηκαν άμεσα με μεγάλες πυρκαγιές που σημειώθηκαν στην Αττική, στην Κρήτη και στην δραματική μεγάλη πυρκαγιά τής Πελοποννήσου που χάθηκαν δεκάδες ελληνικές ψυχές. Πολλές από αυτές τις πυρκαγιές σημειώθηκαν είτε σε καλλιεργημένες εκτάσεις είτε σε απόκρημνες και απρόσιτες από πεζοπόρα τμήματα περιοχές είτε σε δασικές εκτάσεις, πολλές εκ των οποίων βρίσκονταν κοντά σε στρατόπεδα.

Τα χτυπήματα σε βάρος τής ελληνικής φύσης σημειώνονται πάντα σε ευνοϊκές καιρικές συνθήκες για την επίτευξη καταστροφών, με την συνδρομή ισχυρών ανέμων. Τα δε ύποπτα περιστατικά που αφορούν αλλοδαπούς έχουν πολλές φορές εξιχνιαστεί. Υπάρχουν κρούσματα συλλήψεων που αφορούν λαθρομετανάστες εισερχόμενους δήθεν τυχαία από την Τουρκία αλλά και πράκτορες γειτονικών και «συμμαχικών» μυστικών υπηρεσιών.

Υπάρχουν βέβαια και τα τυχαία περιστατικά που οφείλονται σε εγκληματική αμέλεια ημεδαπών καθώς και κάποια άλλα περιστατικά που αποδίδονται σε δήθεν τυχαία περιστατικά. Έχουμε επιπλέον την ξεκάθαρη ομολογία Τούρκων κυβερνητικών αξιωματούχων και πρακτόρων για τη συμμετοχή τους στο βρώμικο μισελληνικό «έργο».

Σε πάσα περίπτωση η καταστροφή τού ελληνικού οικοσυστήματος για εμάς τούς Έλληνες Εθνικιστές είναι ένα κακούργημα και μια πράξη εσχάτης προδοσίας σε βάρος τού Ελληνικού Έθνους. Αυτός ο χαρακτηρισμός δεν αλλάζει είτε πρόκειται για εχθρική επιθετική ενέργεια είτε για δραστηριότητα οργανωμένων κερδοσκοπικών συμφερόντων.

Η περίπτωση μιας αμέλειας κατά τη διάρκεια κάποιας εργασίας, κατά κύριο λόγο αγροτικού περιεχομένου, δεν μπορεί να αποκλειστεί. Η αλλοίωση όμως τού περιβάλλοντος με την στέρηση των ευεργετικών στοιχείων τής ατμόσφαιρας και την αποψίλωση τής χλωρίδας και τής πανίδας και η ανακοπή τής δυνατότητας ανατροφοδότησης τής παραγωγικής διεργασίας είναι εγκληματική συμπεριφορά που δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή.

Το ξαρμάτωμα τής πατρίδος μας από τις φυσικές αμυντικές της θέσεις και η πρόκληση καταστροφών και απωλειών ανθρωπίνων ζωών στα στρατόπεδα τής χώρας είναι μια ακόμη παρενέργεια που πρέπει να είμαστε σε θέση να αποτρέψουμε.

Η πρόκληση τής σκόπιμης και δόλιας καταστροφής τού φυσικού μας περιβάλλοντος είναι μια αισχρή πράξη που δικαιολογεί απολύτως την θανατική καταδίκη των υπαιτίων. Η έκθεση τού λαού μας στον κίνδυνο απώλειας τής ζωής του και η διασάλευση τής εθνικής ασφάλειας επιτρέπουν πάσα μορφή πρόληψης και καταστολής τού επικίνδυνου φαινομένου.

Η αντιμετώπιση τής καταστάσεως επιβάλλει επιπλέον τον επανασχεδιασμό και την ενίσχυση τού ρόλου τόσο τής Αγροφυλακής όσο και τής Υπηρεσίας Δασοπροστασίας και Δασοπυρόσβεσης. Οι δε περιπολίες και οι δυνατότητες επεμβάσεως των υπηρεσιών αυτών πρέπει να συνεπικουρούνται από τις περιπολίες των Ενόπλων Δυνάμεων. Οι εισβολείς των συνόρων και οι πεμπτοφαλαγγίτες θα έχουν την ίδια αντιμετώπιση, είτε κρατούν όπλα είτε εμπρηστικούς μηχανισμούς.

Η μέγγενη τού νόμου στην Εθνικοκοινωνική Ελλάδα που έρχεται θα συμπεριλάβει εκείνους που θέλουν να οικειοποιηθούν δημόσια και λαϊκή περιουσία. Όποιος χάριν τής τσέπης και ιδιοτελών συμφερόντων στερεί ανθρώπινη ζωή και εθνική ασφάλεια θα βρίσκεται ενώπιον τής εσχάτης των ποινών. Σε περίπτωση που αποδειχτεί η ανάμειξη ξένου κρατικού παράγοντα, η ενέργεια θα αντιμετωπίζεται ως επιθετική πολεμική ενέργεια. Η ελληνική φύση είναι το μέλλον τής Πατρίδος μας και θα τη διαφυλάξουμε.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

11 σχόλια στο “Ο ΒΡΩΜΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΦΥΣΗΣ”
  1. Πολύ σωστό άρθρο. Εύγε συγγραφέα.
    Δένδρα και άνθρωπος είναι αλληλένδετα. Το δένδρο μας δίνει το οξυγόνο που αναπνέουμε. Χωρίς δένρα δεν υπάρχει ανθρώπινη ζωή στον πλανήτη.
    Η αρχαία Ελλάδα ήταν γεμάτη δάση. Σήμερα μόνο το 2% των δασών έχει απομείνει για να αναπνέουμε.
    Τα δάση καλυπτουν τις αμυντικές μας δυνατότητες. Χωρίς αυτά όλα είναι ξάστερα στούς εχθρούς μέσω των συστημάτων παρακολούθησης από ψηλά.
    Δεν θα τολμούμε να αρχίσουμε κάτι και θα αντιμετωπίζεται πρίν σκεφτούμε να κάνουμε βήμα.
    Πως αρχίζουν τόσες φωτιές ταυτόχρονα σε στρατηγικά σημεία και σε άβατα εδάφη;
    Εχω την εντύπωση ότι τις ανάβουν απο πάνω. Ισως με κάτοπτρα ίσως με άλλο τρόπο ίσως και από μακριά.
    Πρώτον να τους δώσουμε λίγο από το δικό τους φάρμακο. Ξέρουμε ποιοί τις βάζουν και γιατί.
    Δεύτερον θανατική ποινή στους εμπρηστάς.

  2. Με την ισοπέδωση της Γιουγκοσλαβίας από το Νάτο, η Ελλάδα απεκόπει από την υπόλοιπη Ευρώπη και περικυκλώθηκε από Βαλκάνιους και Μογγόλους εχθρούς. Αλβανία, Φύρομ, Βουλγαρία, Τουρκία. Αυτές οι ασιατικές φυλές δεν είναι γηγενείς αυτόχθονοι Ευρωπαίοι. Μας έχουν πάρει ελληνικά εδάφη. Μας εχθρεύονται. Είμαστε περικυκλωμένοι από ένα εχθρικό τόξο με εχθρούς που μπαίνοβγαίνουν όποτε θέλουν μέσα στην Ελλάδα.

    Να φύγει ο Τούρκος διοικητής του Νάτο στην Λάρισα. Η Ελλάδα έχει γίνει αποθήκη χημικοατομικών όπλων του Νάτο (Αμερικής). Εξω η Ελλάδα από το Νάτο. Εξω από ΕΕ που μας επιβάλλει τους αλλοδαπούς.
    Να γίνει εθελοντική πολιτοφυλακή με οπλισμένους Ελληνες. Που θα πρωτοκοιτάξει ο στρατός έξω που καραδοκούν οι εχθροι ή μέσα; Ασε που από εθνικός ο στρατός μας μετατρέπεται σε μισθοφορικός.
    Εμείς ο Ελληνες φταίμε που δεν ενδιαφερομαστε.
    Να αφήσουν τους καναπέδες οι Ελληνες και τα φραπέ στις καφετερίες.
    Να επανέλθει η θανατική ποινή.

  3. Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ… ΑΠΛΑ ΜΙΑ ΦΟΥΣΚΑ ΣΤΗΘΗΚΕ… ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕ ΧΑΡΤΙ – ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΘΕΣΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ… ΚΑΙ ΑΦΟΥ Ο ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΒΟΛΕΥΟΝΤΑΝΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ, Η ΕΠΑΙΡΝΕ ΠΛΗΘΟΣ ΕΥΚΟΛΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ… ΝΟΜΙΖΕ ΩΣ ΑΛΛΟ ΚΟΥΝΑΒΙ, ΟΤΙ ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΠΕΡΙΦΗΜΑ… ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ!!!

    ΠΟΙΑ ΦΥΣΗ; ΟΙ ΚΑΤΟΚΟΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΑΛΛΑΞΗ ΤΗΝ ΦΥΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΦΥΣΗ…. ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΩΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΑΡΧΗΚΑ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΜΕ ΑΙΟΛΕΣ ΕΝΟΧΕΣ…

    http://www.youtube.com/watch?v=F3TXklDBDJc
    ΩΠΑ…ΩΠΑ ΔΩΣΕΕΕΕΕ!!!!

    ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΔΑΣΟΠΥΡΟΣΒΕΣΗ ΚΑΙ ΔΑΣΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

    ΤΟ 1993 – 1997 ΣΥΣΤΑΘΗΚΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΗΣ ΔΑΣΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΕΝΑ ΝΕΟ ΣΩΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΔΑΣΩΝ… ΟΙ ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΔΑΣΟΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ… ΓΙΑ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΙΔΙΟ, ΑΦΗΣΑΝ ΠΙΣΩ ΤΟΥΣ ΕΝΑ ΟΝΟΜΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΘΡΥΛΟΣ… ΤΟΥΣ ΔΑΣΟΚΟΜΑΝΤΟΣ.

    ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΑ ΕΦΑΓΑΝ… ΗΤΑΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΔΑΣΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ… ΔΑΣΙΚΟ ΣΩΜΑ, ΝΑ ΦΤΙΑΧΤΕΙ ΜΟΝΙΜΗ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΒΑΣΗ ΦΥΣΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΩΝ, ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ…

    ΑΠΟ ΤΟ 1993 ΜΕΧΡΙ ΤΟ 1997 ΚΑΗΚΑΝ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΔΑΣΟΣ ΚΑΙ ΒΟΣΚΟΤΟΠΟΙ.

    ΔΑΣΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ.
    1993 – 2.406 ΔΑΣ. ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ – 540.492 ΣΤΡΕΜΑΤΑ ΚΑΗΚΑΝ
    1994 – 1.763 ΔΑΣ. ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ – 579.081 ΣΤΡΕΜΑΤΑ ΚΑΗΚΑΝ
    1995 – 1.438 ΔΑΣ. ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ – 272.026 ΣΤΡΕΜΑΤΑ ΚΑΗΚΑΝ
    1996 – 1.508 ΔΑΣ. ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ – 253.101 ΣΤΡΕΜΑΤΑ ΚΑΗΚΑΝ
    1997 – 2.057 ΔΑΣ. ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ – 354.880 ΣΤΡΕΜΑΤΑ ΚΑΗΚΑΝ

    ΤΟ 1998 Η ΔΑΣΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΔΩΘΗΚΕ ΩΣ ΔΩΡΟ ΣΤΟ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑ. ΟΙ ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΔΑΣΟΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ ΔΙΑΛΥΘΗΚΑΝ… ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΟΠΟΥ ΚΑΤΕΣΒΗΝΑΝ ΤΙΣ ΔΑΣΙΚΕΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ.

    ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑ.
    1998 – 1.842 ΔΑΣ. ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ – 1.016.545 ΣΤΡΕΜΑΤΑ ΚΑΗΚΑΝ.

    ΜΕΤΑ ΤΟ 1998 ΚΑΙ ΕΝΤΕΥΘΕΝ ΣΤΗΘΗΚΕ ΤΡΕΛΟ ΓΛΕΝΤΙ…
    Ο ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΠΕΔΕΙΞΕ ΤΟΣΟ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΟΥ.

  4. Καταρες επανω σε οσους προκαλουν αυτην την τεραστια καταστροφη για την χωρα μας και στα παιδια και τα εγγονια τους. Να μην δουν ξανα χαρα στην ζωη τους και το κλαμα των ανθρωπων που εχασαν δικους τους ανθρωπους σε φωτια η το βιος τους να γινει ο εφιαλτης που θα τους συντροφευει σε αυτην και στην αλλη ζωη. Αναπαυση και αγαλλιαση να μην βρουν ποτε και να τους στοιχιωνει παντα το βαρος της ανομης πραξης τους. Και λιγα ειπα……….

  5. Σίγουρα οι γείτονες Τούρκοι πράκτορες, αλλά μήπως δεν είναι μόνο αυτοί;;;…Δηλαδή στην Αμερική τις βάζουν οι Μεξικάνοι και οι Καναδοί; Στην Αυστραλία οι Νεοζηλανδοί; Ας είναι καλά το παρακράτος της Παγκοσμιοποίησης που κάνει όλη την βρώμικη δουλειά…Όταν αρχίσουμε να διακρίνουμε τους λόγους για τους οποίους κάποιοι βάζουν τις φωτιές, θα είναι πλέον πολύ αργά, γιατί το μόνο που θα έχει μείνει τότε θα είναι στάχτη και Burberry!!!

  6. Δυστυχώς δεν βλέπουμε σωστά το όλο θέμα. Βέβαια τα δάση μας η γή μας που καίγεται είναι μεγάλο κακό. Αλλά σε λίγο αυτή η γή και ότι έχει δεν θα είναι δικιά μας.
    Ο εβραίος Σάλλας ιδιοκτήτης της τράπεζας Πειραιώς αγόρασε την Αγροτική με τα λεφτά που του έδωσε η κυβέρνηση Καραμανλή. Η Αγροτική είχε όλα τα δάνεια των αγροτών. Ο Σάλλας λοιπόν έχει στα χέρια του 40% της Ελληνικής γής. Αλλοι λένε το 70%.
    Πριν ένα μήνα περίπου τρία από τα μεγαλύτερα αρπακτικά ο Soros, Poulson και ο Loeb
    εγιναν μέτοχοι της τράπεζας Πειραιώς. Λέγεται ότι ο Σόρος είναι λαγωνικό του Ροθςτσαιλντ. Κάτι πολύ σοβαρό παίζεται ίσως η μεγαλύτερη κλοπή στην ιστορία της ανθρωπότητας. Και εμείς οι Ελληνες κοιμόμαστε και πάμε και διακοπές σαν να μην άλλαξε τίποτα σαν να μην συμβαίνει τιποτα. Νομίζουμε ότι τίποτα δεν θα μας αγγίζει στην γυάλα μας. Κούνια που μας κούναγε….

  7. Μήπως για αυτό η Αρβελέρ με τον Εβραίο σύζυγο είπε ότι μέχρι το Σεπτέβριο δεν θα υπάρχει κράτος Ελλάδα. Κάτι θα ξέρει αυτή κάποια πληροφορία θα ξέφυγε στο εβραικό σόι. Πάντως κάτι πολύ άσχημο θα συμβεί τον Αύγουστο (ή μήπως πολλά άσχημα και τραγικά;) Θα μας πιάσουν στον ύπνο.

  8. Αυτοί είναι "εραστές"του θανάτου,του ολέθρου,της καταστροφής.Εμείς τι είμαστε που ακόμα τους κοιτάμε;Τι κάνουμε για την αντίσταση στο "μαύρο"και την κόλαση;Περιμένουμε τα χειρότερα!Μα αυτοί το ξέρουν ,ό,τι περιμένεις και σκέφτεσαι σε βρίσκει…Γι'αυτό βάλανε την Αρβελέρ,που είναι δικό τους "λαγωνικό"να τα πει αυτά…Αυτοεκπληρούμενες "προφητείες",είναι μια από τις τακτικές τους…Μήπως είμαστε άρρωστοι πολλοί από εμάς;Σίγουρα είμαστε άρρωστοι,αν πιστεύουμε πως οι άνθρωποι είναι ταμπέλες κι όχι ψυχές,που "χτυπιούνται"το ίδιο αλύπητα όποια ιδεολογία κι αν έχουν…Υπάρχει ένα κίνημα από τις πλατείες,που έχει σχέδιο και όραμα την ενότητα του λαού και την αντίσταση…Είναι το νέο ΕΑΜ της νέας κατοχής.Αν δεν οργανωθούμε πώς θα ξεμπερδέψουμε από αυτούς;Στο Ενιαίο Παλλαικό ΜΈΤΩΠΟ δεν περισσεύει κανείς κι αν κάποιος έχει πιο λειτουργικές προτάσεις για την Ελλάδα που θέλουμε να δημιουργήσουμε,θα τις υιοθετήσουμε όλοι…Ψάξτε λίγο να μάθετε πώς μπορούμε να αντισταθούμε στην πράξη και αφήστε τις αυτοεκπληρούμενες" προφητείες"τους για δική τους κατανάλωση.Εμείς ξέρουμε ότι δε μπορεί να υπάρχει ζωή για εμάς και τα παιδιά μας ,αν δεν πάρουμε στα χέρια μας τη γη που μας παρέδωσαν οι παππούδες μας,και γι'αυτό θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *