Διαφημίσεις

Μια ακόμη προκλητική και σκανδαλώδης ενέργεια, που συνηθίζεται πριν την εκχώρηση δημόσιου πλούτου σε ιδιώτες, εκτυλίσσεται με την επιχορήγηση της Εγνατίας Οδού που προβλέπεται να ιδιωτικοποιηθεί.

Λίγο πριν η κυβέρνηση βγάλει στο σφυρί τον οδικό άξονα, ενέκρινε, τον Ιούλιο, πίστωση 59,2 εκατομμυρίων ευρώ για δαπάνες συντήρησης και λειτουργίας του αυτοκινητοδρόμου, ενώ ήδη είναι εγκεκριμένα για τους ίδιους λόγους 66,3 εκατ. ευρώ.

Την ίδια ώρα το ΤΑΙΠΕΔ σχεδιάζει τη λειτουργία 21 σταθμών διοδίων από τον ιδιώτη που θα πάρει τον οδικό άξονα, μαζί με τους κάθοτες άξονες ! Στην υφιστάμενη κατάσταση, οι σταθμοί διοδίων που υπάρχουν καλύπτουν τα δάνεια που είχε συνάψει η κυβέρνηση Καραμανλή για να ολοκληρώσει το δρόμο αφού οι εισπράξεις έχουν εκχωρηθεί.

Ήδη τα διόδια όπως αναφέρει το xanthipress έχουν προκαλέσει επιβάρυνση του παλιού εθνικού δικτύου, κάτι που θα γίνει ακόμη και πιο έντονο και με περισσότερα θύματα στην άσφαλτο, μόλις υλοποιηθεί το τρομακτικό σχέδιο για 21 σταθμούς διοδίων στα 670 χιλιόμετρα της οδού, δηλαδή ένα, ανά 32 χιλιόμετρα!



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

7 σχόλια στο “Σε ιδιώτη η Εγνατία οδός: θα μπούν 21 διόδια!”
  1. Παίδες μία ερώτηση παρακαλώ πολύ…
    Η Εγνατία οδός έχει ολοκληρωθεί στο σύνολό της?
    Δηλαδή είναι έτοιμο όλο το δίκτυο ή κάποια τμήματα απομένουν ακόμα για να ολοκληρωθεί…?
    Θα μου πείτε γιατί το ρωτάω αυτό?
    Κοιτάξτε, εγώ μπορεί να είμαι τρελός ή χαζός, αλλά αν θέλει κάποιος απάντηση "στο γιατί το ρωτάω" θα του είμαι ειλικρινής: Το ρωτάω διότι κάτι είχε πάρει το μάτι μου στο παρελθόν για μία ας το πούμε προφητεία η οποία έλεγε ότι μόλις ολοκληρωθεί η Εγνατία οδός, να περιμένουμε γεγονότα με Τουρκία… Κάπως έτσι έλεγε αυτό που διάβασα. Δεν ξέρω άν εννοούσε την Εγνατία ή άλλη οδό. Όπως επίσης δεν ξέρω εάν ήταν μούφα ή όχι. Απλά ρωτάω ΕΥΓΕΝΙΚΑ όποιος φίλος γνωρίζει να μ απαντήσει πληροφοριακά και μόνο για αυτό που διάβασα… Να'στε καλά!

  2. μα καλα ποια η λογικη να πληρωσει το κρατος τοσα λεφτα για εναν δρομο και τελικα τα λεφτα απο τα διοδια να τα παρει ιδιωτης. αυτο δεν ειναι ξεπουλημα?

  3. To 22o θα γινει με τα χρηματα απο το τελη κυκλοφοριας που πληρωνουμε στο ΥΠΕΧΩΔΕ για εργα υποδομων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *