Διαφημίσεις

Ξημερώματα ! Η απόλυτη ησυχία σταμάτησε από το επίμονο κουδούνισμα στο κινητό! Συνήθως η ώρα μαρτυρά ότι ο ήχος της φωνής πίσω από το κουδουνισμα θα φέρει άσχημη πληροφορία !

Παρατηρητης : Ελα…

Εποπτεύων :Τι έγινε?…

Παρατηρητης :Έχουν ξεφύγει οι ξένοι!! Το αφήσανε ελεύθερο δεν μπορούμε να το προσδιορίσουμε!! Δεν μπορεί να εμποδιστεί!!!

Εποπτεύων :Αν δεν μπορεί να εμποδιστεί να το στείλουμε αλλού….!!!

Παρατηρητης :Είναι τεράστιο το μεγαλύτερο που έγινε ποτέ …. ποιος τολμά να αποφασίσει που? Εσύ παίρνεις πάνω σου το κρίμα?

Εποπτεύων :Εγώ απλά λέω ότι οι προτεραιότητες είναι η προστασία η δική μας πρώτα …όλα τα άλλα είναι ηθικοπλασιες ….δεν φταις εσύ και εγώ που αμολύσανε τον τρόμο …. ας τον λουστουν αυτοί!!

Παρατηρητης : Δεν ξέρω αν είναι εφικτό …. το μέγεθος δημιουργεί συναίσθημα …λύπη ..και αυτό μας αποδυναμώνει!

Εποπτεύων :βάλτε καθρέφτη χρονικό να κερδίσουμε χρόνο…..

Παρατηρητης : Δεν γίνεται έχουν ρίξει λοκαρισμα στο 818 …κατεβαίνει με τόννους δύναμη …..είναι συνδυαστικό με αρχέτυπα …και δυστυχώς ενισχυμένο με κάτι που δεν έχουμε δει …κάτι μας έχει ξεφύγει!!

Εποπτεύων :…..Ενημερώστε του μαυροφορεμενους…..

Παρατηρητης :…Είσαι σίγουρος ότι αυτή είναι η απόφαση σου ?….Θέλεις αλήθεια να φθάσουμε εκεί? …..

Εποπτεύων :…Μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο?…σου είπα για καθρέφτη και σήκωσες τα χέρια ψηλά!!

Παρατηρητης :…Να το πούμε ανοικτά στον κόσμο? …. Ίσως έτσι ξεκολλήσουμε το λοκαρισμα στο 818 …

Εποπτεύων :….Και να ρισκάρουμε να ανοίξει για μια Βδομάδα ελεύθερο πεδίο με το ΘΗΡΙΟ να σέρνεται στην ουρά μας?…ΟΧΙ κατηγορηματικά ΟΧΙ!

Παρατηρητης :…..Να στοχεύσουμε στο 23 με δύναμη 23-26 …. και να το πάρεις πάνω σου…. Δεν μπορώ να στο ζητήσω …είναι επιλογή σου … νομίζω έχεις αντοχές για την ζημια …..άλλα δεν μπορώ να σου ζητήσω να ρισκάρεις εγώ ….μόνο εσύ αν θες…αν θεωρείς ότι θα αντέξεις!!

Εποπτεύων :…Και αν αποτύχω τότε τι? ….τι κάνουμε μετά ?

Παρατηρητης :…Τότε αναγκαστικά οι στους αόρατους η στους μαυροφορεμενους ….τελευταία Ελπίδα !!!

Εποπτεύων :…Με ποιον χρόνο μιλάς?…οι μαυροφορεμένοι μόνο μέχρι σήμερα μπορούν στην μεγάλη γιορτή τους! …αν φύγει το σήμερα δεν θα έχουν την δύναμη..τώρα το πεδίο είναι στοχευμενο από όλους ! …Όσο για τους αόρατους ….. ξέρεις ότι μετά …εμείς τελειώσαμε έτσι δεν είναι?…

Παρατηρητης :…Μην μου το φορτώνεις σε παρακαλώ..είναι δικό σου το κάλεσμα… εγώ λέω ότι δεν εμποδιζεται…ο καθρέφτης ΕΣΠΑΣΕ …. η απόφαση δική σου…. δεν αντέχουμε την ευθύνη εμείς!

Εποπτεύων :….ΣΤΟΧΕΥΣΤΕ 23-26 …. Ότι και να συμβεί μετά αφήστε έξω του αόρατους …. Μόνο στην περίπτωση Ελλάδα εμπλέξτε τους …Τέλος !

Παρατηρητης :…Τελευταία απάντηση?

Εποπτεύων :…Ναι τέλος ….ΣΤΟΧΕΥΣΗ 23-26 … να προσεχεις!

STRANGER…. ΑΝ ΗΤΑΝ ΑΛΗΘΙΝΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΘΑ ΕΓΙΝΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ!!



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

94 σχόλια στο “Μια φανταστική ιστορία!”
  1. μετα το κλεισιμο του μαντειου του ΑΠΟΛΛΩΝΑ στους Δελφους οπως διαπιστωσε και ο τελευταιος ΕΛΛΗΝΑΣ βυζαντινος αυτοκρατορας ο ΙΟΥΛΙΑΝΟΣ Ο ο παραβατης(;!;) πας προφητης "γαιδαρος" εστι.
    τωρα εαν υπαρχει επιστημοσυνη πισω απο την προφητεια για τον δηθεν σεισμο μεταξυ 23-26 και για 8+ ριχτερ τοτε να απλωσεις τον συλλογισμο της
    εαν οχι τοτε διαλεγουμε ΕΛΛΗΝΙΚΑ διαλεγουμε ΑΠΟΛΛΩΝΑ και αγωνιζομαστε σε ΠΡΩΣΟΠΙΚΟ επιπεδο για να απαλλαγουμε απο την γερμανοδουλη κυβερνηση του σαμαρικου/βενιζελακου/στουρναρια για να αποκτησει μελλον η ΕΛΛΑΣ

  2. πρέπει να είναι πολύ καλά τα χάπια που παίρνεις.
    Σε έχουν αποκλήσει τελείως από την πραγματικότητα.
    Τα παραμύθια για τρίχρονα είναι πραγματικότητα για εσένα, νιρβάνα για πάντα!

  3. Εχει σχεση με το κομματι του ηλιου που τρεχει με ιλλιγγιωδη ταχυτητα; Και μονο αν εχει σχεση με Ελλαδικο χωρο αναλαμβανουν καποιοι, ΠΟΙΟΙ;
    Σαφεστατο το κειμενο.

  4. δεν επρεπε να στοχευσετε 23-26. επρεπε να στοχευσεις 50 60 για να σκοτωσεις το θηριο σιγουρα. αν καποιος ανθρωπος δει το θηριο πεθαινει ακαριαια γιατι δεν το βλεπει με τα ματια του αλλα με την εκτη αισθηση.

  5. το θηριο εφαγε εναν φιλο μου χθες το βραδυ ενω καθομασταν στο μπαλκονι και μιλουσαμε. σημερα τον ξεχασαν ολοι πως γινεται αυτο?

  6. …παντα προσπαθεις…το ασυμβιβαστο!
    -Δεν ξερω…αν χρωστας στης Μιχαλους…η…
    το παιζεις…Μπακαγιοκο…Διευκρινισε τις προθεσεις σου,για να παρουμε κι εμεις θεσεις!

  7. δεν συμφωνω με τον χλευασμο των αποψεων του συγραφεα του κειμενου θα αποδεχομουν την την ΕΛΛΗΝΙΚΗ συμπεριφορα που περιεχει την περιεργεια του πνευματος και την διαθεση της ΑΝΑΚΑΛΥΨΗΣ της αληθειας επισης θα ηταν προτιμοτερο ο καθε σχολιαστης να εχει ενα μικρο χαρακτηριστικο για να τον παρακολουθουμε στον συλλογισμο του.
    μην ξεχνατε : κανουμε ΑΣΤΙΚΕΣ ΑΓΩΓΕΣ στις τραπεζες και ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ στους υπαλληλους αυτων τβν γωνιακων μαγαζιων του συστηματος για να ξεσηκωθει η λαικη οργη απο τις φαλτσες αποφασεις υπερασπισης του πολιτικου συστηματος απο την δικαιοσυνη και αν ειναι να γινει κατι μεχρι τις 26 .8.13 θα αποδειχθει κοντος ψαλμος αλληλουια.

  8. 818= Γρηγοριανο ημερολογιο
    23-26
    1 Κορινθίους 11:23-26

    23 Διότι εγώ παρέλαβα από τον Κύριο αυτό που επίσης πέρασε σε σας: Ο Κύριος Ιησούς, τη νύχτα προδόθηκε, πήρε το ψωμί, 24 και όταν ο ίδιος είχε δώσει χάρη, το έσπασε και είπε: «Αυτό είναι το σώμα μου, το οποίο είναι για σένα?. το κάνετε αυτό σε ανάμνησή μου »25 Κατά τον ίδιο τρόπο, μετά το δείπνο πήρε το κύπελλο, λέγοντας:« Αυτό το ποτήρι είναι η νέα διαθήκη στο αίμα μου? να το κάνετε αυτό, κάθε φορά που θα το πιείτε, εις την εμήν ανάμνησιν . "26 Για όποτε τρώτε αυτό το ψωμί και πίνετε αυτό το ποτήριο, διακηρύσσουν θάνατο του Κυρίου, ώσπου να έρθει.
    Αλλη μια προδοσια?
    Η
    Μια φανταστική ιστορία?

  9. δεν τα λες εξω απο τα δοντια μπας και ξυπνισουμε και καταλαβουμε τι προκειτε να παθουμε γιατι ειμαστε απολυτα καθικια και πραγματικα μας αξιζη η τιμορια !!!!!

  10. Το οτι το ξημερωμα ηταν τουτο δω το ξημερωμα , δε χωραει αμφιβολια . Ας περιμενουμε μεχρι 18/8 και βλεπουμε . Ετσι κι αλλιως , ο καθρεφτης ΕΣΠΑΣΕ . Υ.Γ να προτιματε τα μαυρα ρουχα . ~ΒΑΘΥ ΜΠΛΕ~

  11. Τελικα πιο νωρις απο τον Σεπτεμβριο….το γεγονος.Εν αναμονη Νικο…ειδωμεν. frappedakis.

  12. Οι μαυροφορεμένοι είναι οι χριστιανοί? Γιατί είναι σήμερα η μεγάλη τους γιορτή, έτσι δεν είναι? η Κάνω λάθος?

  13. Είναι απλή η ερμηνεία. Ο πάγκαλος είναι Σαντορίνη και τα εστιατόρια έχουν μείνει χωρίς ρεύμα. Χρειάζονται 23-26 γεννήτριες , αλλιώς ο αρχέτυπος Πάγκαλος δεν θα βρίσκει τροφή και θα τους καταβροχθίσει όλους.

    === ο ΠΗΤΕΡ ΠΑΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΕΛ ====

  14. Υποθέτω αλλά δεν ξέρω ακριβώς ποιοι είναι οι αόρατοι και αυτοί με τα μαύρα.Αν το έλεγες, αν το προσδιόριζες ρε stranger, μια χαρά θα μπορούσαμε να συνεννοηθούμε!!!!

  15. αυτοι με τα μαυρα εχουν καμια σχεση με τον Πολεμαρχο ή ξεφυγα πολύ;ας πει ρε παιδια καποιος που ξερει μην φτιαχνουμε ιστοριες με αρκουδες αδικα…

  16. Κωδ 818 Καλιφόρνια Agoura Hills, Burbank, Calabasas 818 Κωδικός περιοχής μήπως εννοεί το 818 την Καλιφόρνια;

  17. αυτοι με τα μαυρα εχουν καμια σχεση με τον Πολεμαρχο ή ξεφυγα πολύ;ας πει ρε παιδια καποιος που ξερει μην φτιαχνουμε ιστοριες με αρκουδες αδικα…

  18. Stranger, είχες γράψει:"Αν κάποιος από αυτούς τους σεισμούς μας επηρεάσει άμεσα η έμμεσα , κοινώς αν ακόμα και ο απόηχος τους αλλάξει με κάποιο τρόπο την δική μας πραγματικότητα είτε άμεσα είτε έμμεσα μέσα στον χρόνο …η αντεπίθεση μας με γεγονός ίδιας ισχύος και ικανότητας αλλαγής της πραγματικότητας σας θα γίνει στις 16 Οκτωβρίου 2013 …. Οφθαλμός αντι οφθαλμού! Αν οι σεισμοί σας δεν μας αγγίξουν και επιλεξετε αντι για σεισμό να δημιουργήσετε γεγονός που μας εμπλέκει ,θυσία ,ατύχημα ,προβοκάτσια ,σαμποτάζ, πόλεμο τότε η δέσμευση μας για μη εμπλοκή λύεται δια παντός χωρίς καμία ευκαιρία δημιουργίας ΞΑΝΑ εκεχειρίας!!! …Να στε καλά!|…" Τώρα ο καθρέφτης έσπασε, άρα τι? Μπήκαμε στην τελική ευθεία πραγματοποίησης των όσων πρέπει να γίνουν αφού δεχθήκαμε μετωπική ισοπεδωτική επίθεση? Μάλλον… 23-26 αυγούστου λοιπόν….

  19. εννοει οτι υπαρχει επεισοδιο προγραμματισμενο για τις 23 με 26 κ οτι αν θα μπορουσε να αλλαξει , αυτο θα γινοταν στις 18, αλλα δεν γινεται τελικα να αλλαξει, γιατι το λοκαραν…οποτε, καποιος που εχει τρομερη δυναμη στο να αλλαζει συμπαντα, θα προσπαθησει στις 23 με 26…αλλα δεν ειναι τοσο απλο, γιατι μιλαμε για καποιο μεγαλο, ενισχυμενο με κατι πολυ δυνατο, γεγονος. τωρα, ποιοι ειναι οι μαυροφορεμενοι, οι οποιοι δεν εχουν μεγαλη εμβελεια δρασης απο οτι φαινεται…κ ποιοι οι αορατοι, οι οποιοι μετα αναλαμβανουν αυτοι, κ μαλλον με αμφιβολες προθεσεις…δεν εχω ιδεα….θα ψαξω κ θα επανελθω…καινουργιο μας εβαλες βρε stranger…αντε να τους βρουμε αυτους τωρα…

    ομως , τωρα που το ειπες, δεν σερνεται το θηριο στην ουρα της ελλαδας? μας εχεις για τοσο δυνατους? προβλεπω να μαθαινουμε συντομα, ποιοι ειναι οι αορατοι!!!!

  20. και πουσαι παραξενιαρη,αμα δεν σου κατσουν τωρα ημερομηνιες και γεγονοτα μην απελπιζεσαι,εχει και ο σπτεμβριος 30 μερες και ο οκτωμβριος 31,και ασε λιγο την φαντασια σου ελεθυερη,υπαρχουνε πολλα γεγονοτα ,γιατι εχεις κολησει τον σεισμο και κοντρα σεισμο,οσο ανοιγεσαι σε διαφορετικα γεγονοτα ,και διαφορετικες περιοχες ,ημερομηνιες,τοσο ανεβαζεις τα ποσοστα επυτιχιας τρομαρα σου!

    1. anaferetai se plirwma alla den yparxei ena alla para polla se para polles omades ///akomi kinountai …se alli sfaira oi perissoteroi…dystryxws den mporounn na kanoune polla an den enwthoun kai aytoi oloi mazi …yparxoun se olo tokosmo plirwmata …

  21. god cod matrix
    20-23/8 παράθυρο για μεγάλο σεισμό (μάλλον ρήγμα Αγίου Ανδρέα λένε)

    Μυτιληνίος 2

  22. ….ο τελευταιος ΕΛΛΗΝΑΣ πολιτικος ηταν ο αειμνηστος ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΥΠΡΙΟΣ ΤΑΣΣΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Και Ελλαδιτης ο ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ μαζι με τον ΜΟΛΥΒΙΑΤΗ !Θεε μου ποσο φοβαμαι τον νικο αναστασιαδη και τον εγγονο αυτης που αυτοκτωνησε οταν εισεβαλλε ηδικτατορια του φασισμου ο αντωνης σαμαρικος που εξελισσεται σε μεγα και στιγνο δικτατορα επι των συμπολιτων του …. θεε μου κανε κατι ωστε συντομα συντομοτατα αμεσα να ενεργοποιηθει η ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΨΥΧΗ των ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ για να μην μας προλαβουν εθνικα θεματα που με αυτους τους δυο (μαζι με τον αρχομανη βαγγγελη βενιζελο) θα τα ……… προς οφελος της δικης τους της προσωπικης τους βολης. ελπιζω οτι ο θεος της ΕΛΛΑΣ θα μας ακουσει και δεν θα μας προλαβουν εθνικα γεγονοτα και ιδιαιτερα μετα απο ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ στο αμερικα!
    τωρα τι σχεση εχουν αυτα με το 818/23-26/με ακους ΗΛΙΘΙΕ;
    απλα προκειται περι της ιδιας ομοταξιας σκεψης…..

  23. ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΓΑ-ΣΕΙΣΜΟ ΤΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΣΤΟΝ ΜΕΓΑ-ΠΑΠΑΡΑ ΤΟΥ ΜΕΣΟΝΥΚΤΙΟΥ…
    ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ…

  24. ΕΓΩ ΘΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΩ ΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ
    ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΜΕ ΑΚΟΥΝΕ
    Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ

  25. ΣΤΡΑΝΤΖΕΡ ΣΟΥ ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ -ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΙ ΕΙΝΑΙ
    Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ

  26. -Εφοδευων: Υπέκλεψα τηλεφώνημα παρατηρητή… Ξέρουν για το λοκάρισμα 818. Σκέφτονται και για μαυροφορεμένους!
    -Πομποδέκτης: Ας τους. Οι αόρατοι ειναι με το μερος μας.
    -Εφοδευων:Να ελευθερώσω και άλλο πεδίο τότε?
    -Πομποδέκτης: Καλύτερα όχι… Πλησιάζει με τεράστια ταχύτητα. Θα έχουμε θέμα με τον προσδιορισμό. Αλήθεια τον καθρέφτη τον έφτιαξες?
    -Εφοδευων: Εχει σπασει για τα καλα. Ολα στραβα πάνε. Μεχρι και το λοκαρισμα του 818 προκαλει πεδια. Μηπως να παμε για 23-26?
    -Πομποδέκτης:Οχι! Η στοχευση τους συμφέρει. Παρε τηλ τους αόρατους. Οβερ. Τουυυυυυτ.-

  27. χθες ειδα ενα ονειρο…ημουν σε ενα καραβι και ξαφνικα ο ουρανος εγινε καταμαυρος και αρχισε να φυσα αερας. Ψηλα φαινονταν να ξεπροβαλλει ενα μεγαλο μαυρο αλογο. Αισθανθηκα τρομο μονο και μονο απο την αποκοσμη μαυριλα μπροστα μου. Το ιδιο βραδυ το ρολοι στο τοιχο του σπιτιου μου ειχε σταματησει στις 09: 54 (21:54 κανονικα γιατι ειναι αναλογικο).

  28. μαυροφορεμενοι = παπαδες (μεχρι της παναγιας 15/8)
    θα γινει συμβαν αλλα δεν αφορα σε ΚΑΜΙΑ περιπτωση την χωρα μας ουτε θα γινει το μεγεθος του αντιληπτο αμεσα και δεν μιλαμε ΜΟΝΟ για σεισμους εχει και αλλα…
    οσο για τους αορατους δεν θελει πολλη σκεψη, ο νοων νοειτο…

  29. παμε υποθετικα 23παναγιας φανερωμενης 26αγιου φανουριου παραμονη μεγαλη χαρη τους τι θες να φανεροσουν?οεο"!! και λεμε γιατι οχι30 αγιου αλεξανδρου?μια και μας δινης ημερομινιες μεγαλων εορτον

  30. 23-26 +- μια μερα ; Γιατι αν ειναι ετσι , ξαναπεφτουμε λιγο-πολυ στο ιδιο ξημερωμα . Υ.Γ γι αυτους που θελουν και μονο . Να εχετε πανω σας παντα δυο Σταυρους . Ενα κρυφο κι ενα φανερο .

  31. Ρε φίλε και εσύ 15 Αυγούστου 2013 – 6:53 μ.μ.
    και εσύ 15 Αυγούστου 2013 – 7:08 μ.μ.
    και εσύ 15 Αυγούστου 2013 – 6:21 μ.μ.
    και εσύ 15 Αυγούστου 2013 – 4:39 μ.μ.

    και όλοι οι παρόμοιοι
    θέλετε να λέτε την παπαριά σας για να κάνετε πλακίτσα και έχετε την απαίτηση η μαλακίες που γράφετε και λέτε να δημοσιεύονται …. η πλειοψηφία όμως που διαβάζει εδώ μέσα θέλει να ασχοληθεί και να ανταλλάξει απόψεις. Είναι δυνατόν να πιάνετε ο χώρος στα σχόλια διαρκώς με τις "εξυπνάδες" και τις μαλακίες σας;

  32. ——τελικα οι ΜΑΥΡΟΝΤΥΜΕΝΟΙ ειναι οι σκατοψυχοι που μας κυβερνουν και απο το κακο τους εχουν αποκτησει μαυρη αυρα!!!
    ——και οι ΑΟΡΑΤΟΙ ειναι οι τροικανοι και οι εξωελληνες ευρωπαιοι που ελεγχουν τους ελληνες υπουργους ( το συντομοτερο ανεκδοτο: ελληνας υπουργος που αποφασιζει για τα του υπουργειου του……..)
    ——το 23% θα ειναι το ποσοστο της ΣΥΡΙΖΟΥΛΑΣ και το 26% θα ειναι το ποσοστο του κομματος ΑΛΛΗΛΕΓΓΓΥΗΣ ΑΝΑΞΙΟΠΑΘΟΥΝΤΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ (τα τρεια ΑΑΑ των αγορων που δεν μπορεσε ο σαμαρικος/βενιζελακος/στουρναρια να πιασουν παρολη την εξαθλιωση των ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ τους απο την διακυβερνηση τους γιαυτο και εκαναν συμμαχικο κομμα Α.Α.Α)
    ——στις εκλογες της 18 του 8βριου.
    —-θελετε και αλλην επεξξηγηση? τοτε μην παρεκλινετε του σκοπου μας που ειναι η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ μας για να πεσει η γερμανοδουλη κυβερνηση τους ωστε ναεχει μελλον η ΕΛΛΑΣ!
    διαφορετικα θα γινουμε εμεις οι ΑΟΡΑΤΟΙ απο την αδυναμια εξ αιτιας της πεινας και οι ΜΑΥΡΟΝΤΥΜΕΝΟΙ θα ειναι οι εναπομειναντες συγγενεις μας που θα πενθουν για εμας…..

    ΟΧΙ!ΟΧΙ! μην αυταπατασαι ο βενιζελακος θα διατηρησει το λιπωδες εκτωπισμα του και ο σαμαρικος το δικτατορικο/αυταρχικο υφος του και ο στουρναρις τις καλες διαδυνδεσεις του με τις αγορες, εσυ θα μετασχηματιστεις σε αορατο μαυροντυμενο ….και στην κορφη κανελλα;…………

  33. Όσοι χλευάζουν τον Stranger και τον θεωρούν βλαμμένο τότε είναι κρίμα να σπαταλούνε χρόνο από την ζωή τους για να επισκέπτονται το ιστολόγιό του.
    Μυνημα προς τον Stranger:

    Το έχω πει και σε βίντεό μου στο youtube. Οι γρίφοι και τα μισόλογα ΔΕΝ ΜΑΣ ΒΟΗΘΑΝΕ. Θα πρέπει να μας ξεκαθαρίσεις ποιούς ή ποιά δύναμη εκπροσωπείς. Επίσης θα πρέπει να μας πεις ανοιχτά ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΣΕΙΣΜΟ 8,5 ΡΙΧΤΕΡ ΣΤΟ ΛΕΚΑΝΟΠΕΔΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ? Τα μισολογα δλδ η μισή αλήθεια δεν διαφέρουν από το ολοκληρωμένο ΨΕΜΑ. ΚΑΝΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΗΝ ΥΠΕΡΒΑΣΗ.

    ΟΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΛΕΣ ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΠΟΡΡΗΠΤΩ.

    ARKOUDOS88

  34. Απο 3.59 για οσους ρωτανε για το μαυρο θα κανω μονο τρεις ερωτησεις : 1) Γιατι οι Ελληνες αλλα και γενικοτερα οι μεσογειακοι λαοι εχουν μια ιδιαιτερη προτιμηση σε αυτο ; 2) Γιατι μας το εχουν περασει ως συνωνυμο του κακου ; 3) Γιατι το φορουν αυτοι που πενθουν κυριως για να μην πω αποκλειστικα στις χωρες τις μεσογειου και δεν το βγαζουν μετα απο την κηδεια οπως αλλου ; Αυτα τα λιγα και ευχαριστω οποιον μπει στον κοπο να απαντησει . ~ΒΑΘΥ ΜΠΛΕ~

  35. ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ
    ΓΝΩΡΙΖΩ
    ΤΟΝ ΑΡΧΑΙΟ ΕΧΘΡΟ ΜΟΥ
    ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΓΝΩΡΙΖΕΙ
    ΕΣ ΕΔΑΦΟΣ ΦΕΡΕΙΝ
    ΠΡΟΔΟΘΗΚΑΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ
    ΑΠΟ ΔΙΑΓΑΛΑΞΙΑΚΟΥΣ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ
    ΑΠΟ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΝΗΘΙΚΟΥΣ
    ΑΠΟ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΨΥΧΟΥΣ
    ΑΠΟ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΕΧΝΗΤΟΥΣ
    ΑΠΟ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΥΤΟΜΑΤΑ
    ΑΠΟ ΑΠΕΘΑΝΤΟΥΣ (ΣΤΗΝ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΜΑΣ)
    ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΡΠΕΤΟΜΟΡΦΩΝ ΕΧΘΡΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ
    ΥΠΟΔΟΥΛΩΘΗΚΑΜΕ
    Ο ΧΡΟΝΟΣ ΠΕΔΙΩΝ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ (ΣΕ 231 KAI 232 ΕΝ CΧ26 CΧ28)
    Ο ΔΕΚΤΗΣ (ΚΑΘΡΕΦΤΗΣ) ΠΕΔΙΩΝ ΕΣΤΙΑΣΕ ΟΤΑΝ ΟΙ ΟΡΟΙ ΤΩΝ
    ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ ΑΠΟΔΕΚΤΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ
    ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
    ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΧΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΠΟΛΕΜΟΥ
    ΑΡΣΗ ΧΡΟΝΙΚΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ
    ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΗ ΠΕΔΙΟΥ ΕΛΕΙΠΗΣ
    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2500 ΧΡΟΝΙΑ CΧ…'' ΤΕΛΟΣ
    ΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΠΕΔΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΡΕΧΟΥΝ
    ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ
    ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΜΑΧΗΤΕΣ ΦΩΝΑΖΟΥΝ
    ΔΥΝΑΜΙΣ
    ΚΛΕΙΔΕΣ
    ΕΣ ΕΔΑΦΟΣ ΦΕΡΕΙΝ
    ΔΙΟΣ ΕΛΞΟΜΕΝ ΧΑΟΣ ΙΠΤΑΤΑΙ
    ΥΒΡΙΣ ΥΠΟ ΝΕΜΕΣΙΝ ΔΙΑΤΕΛΕΙ

    ΡΕ ΕΣΥ ΑΣΜΟΝΤΑΪ (ΣΙΝ ΤΖΕΝΤΑΪ ΓΙΕΧΟΒΑΪ) ΚΑΙ Ο ΓΙΟΣ ΣΟΥ ΒΑΑΛ (ΒΑΛΑΛ – ΒΟΩΤΗ E' ΑΛΛΑΛ)
    ΤΕΛΙΚΑ ΟΝΤΩΣ ΤΑ ΘΕΛΕΙ Ο ΥΠΕΡΘΕΡΜΟΣ ΧΟΝΤΡΟΣ ΚΩΛΟΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙ GJ 1214 b ΤΟΥ ΟΦΙΟΥΧΟΥ ΘΑ ΠΑΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.

    ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ

  36. Επομένως σε εμάς τι μένει να κάνουμε?ΠΡΟΣΕΥΧΗ και ΜΕΤΑΝΟΙΑ…..η Μεγαλόχαρη να βάλει το χέρι Της! Χρόνια πολλά καλά και ευλογημένα να έχουμε!

  37. GJ 1214 b

    GJ 1214 b (alternatively Gliese 1214 b is an extrasolar planet that orbits the star GJ 1214. The parent star is 13 parsecs (approximately 40 light-years) from the Sun, in the constellation Ophiuchus. The planet was discovered in December 2009. It is classified as a super-Earth because it is larger than Earth but has a mass and radius significantly less than those of the gas giants in the Solar System. After COROT-7b, it was the second such planet to be known[6] and is the first of a new class of planets with small size and relatively low density.[8] GJ 1214 b is also significant because its parent star is relatively near the Sun and because it transits (crosses in front of) that parent star, which allows the planet's atmosphere to be studied using spectroscopic technologies.[6]

  38. 1. Ξημερωματα-επιμονο κουδουνισμα κινητου
    Εδω προφανως καταλαβαινουμε πως ειναι κατι πολυ επειγον για να γινει τηλεφωνημα τετοια ωρα αρα προφανως κατι πρεπει να αποφασιστει-συζητηθει αμεσσα

    2. 'βαλτε καθρεφτη χρονικο να κερδισουμε χρονο' 'δεν γινεται το εχουν λοκαρει στο 818'
    λοκαρει-lock= κλειδωνω αρα αυτο που εχει αποφασιστει εχει 'κλειδωθει-κανονιστει για 818

    3.818
    α. ειναι ημερομηνια?
    β. ειναι ωρα?
    3. ειναι λογαριθμος? (ιδου η απορια οποιος εχει προγραμμα με λογαριθμους ας μας πει βρε παιδια τι βγαζει το 818)
    δ.ειναι κατι αλλο και αν ναι τι?

    4. 'ενημερωστε τους μαυροφορεμενους' 'εισαι σιγουρος πως αυτη ειναι η αποφαση σου ?θες να φτασουμε εκει?' 'να το πουμε ανοιχτα στον κοσμο? ισως ετσι ξεκολλησουμε το λοκαρισμα στο 818'
    Προφανως αυτοι οι μαυροφορεμενοι αποτελουν την εσχατη λυση και ο αλλος κανει οτι μπορει για να μην φτασουν στους μαυροφορεμενους μεχρι και που προτεινει να το πουν ανοιχτα στον κοσμο με προφανη διαθεση να μην φτασουν στους-μαυροφορεμενους. Ποιοι μπορει να ειναι αυτοι??? Παπαδες? μοναχοι?? καποιοι αλλοι?

    5. Αν μας το πουν ανοιχτα ρισκαρουν να άνοιξει΄το πεδιο. Τι εννοουν εδω? Προφανως πως τα πραγματα θα γινουν χειροτερα ακομα (εξου και οι γριφοι δεν μπορουν να μιλησουν ανοιχτα)

    6.''''Παρατηρητης :…..Να στοχεύσουμε στο 23 με δύναμη 23-26 …. και να το πάρεις πάνω σου…. Δεν μπορώ να στο ζητήσω …είναι επιλογή σου … νομίζω έχεις αντοχές για την ζημια …..άλλα δεν μπορώ να σου ζητήσω να ρισκάρεις εγώ ….μόνο εσύ αν θες…αν θεωρείς ότι θα αντέξεις!!''''
    Ισως εδω υποννοειται πως το 818 ειναι ημερομηνια αρα προσπαθουν να το αλλαξουν βαζοντας δυναμη πνευμτικη σε 23-26 (ισως αποδυναμωνεται ετσι). Ωστοσο αυτο προφανως αποτελει παρεμβολη με συνεπειες γιαυτον που θα το αλλαξει. Τι ειδους συνεπειες? Σε πνευματικο επιπεδο υποθετω και εντονες προφανως. Και κατα ποσο μπορει ενας να το αλλαξει μονο???

    7.Εποπτεύων :…Και αν αποτύχω τότε τι? ….τι κάνουμε μετά ?

    Παρατηρητης :…Τότε αναγκαστικά οι στους αόρατους η στους μαυροφορεμενους ….τελευταία Ελπίδα !!!

    Εποπτεύων :…Με ποιον χρόνο μιλάς?…οι μαυροφορεμένοι μόνο μέχρι σήμερα μπορούν στην μεγάλη γιορτή τους! …αν φύγει το σήμερα δεν θα έχουν την δύναμη..τώρα το πεδίο είναι στοχευμενο από όλους ! …Όσο για τους αόρατους ….. ξέρεις ότι μετά …εμείς τελειώσαμε έτσι δεν είναι?…

    αορατοι-ποιοι να ειναι?? ομως σιγουρα οι αορατοι ειναι πιο δυνατοι απο τους μαυροφορεμενους μιας και λεει πως μετα αυτοι τελειωσαν αν αναλαβουν οι αορατοι. Χτες ηταν 15γουστος αρα ποιων ειναι αυτη η μερα μεγαλη γιορτη?? Και κυριως γιατι οι μαυροφορεμενοι μπορουσαν μεχρι αυτην την μερα αι οχι πιο μετα???

    8.Εποπτεύων :….ΣΤΟΧΕΥΣΤΕ 23-26 …. Ότι και να συμβεί μετά αφήστε έξω του αόρατους …. Μόνο στην περίπτωση Ελλάδα εμπλέξτε τους …Τέλος !
    Γινεται μεγαλη προσπαθεια να αποφευγθει η αναμειξη των αορατων παρα μονο στην 'περιπτωση Ελλαδα' (εννοει εδω καποιο εθνικο θεμα??? Το στοχευστε 23-26 ειναι με κεφαλαια γραμματα προφανως για να τονιστει η αναγκαιοτητα να γινει αυτο κ η κρισιμοτητα της καταστασης

    9.Παρατηρητης :…Τελευταία απάντηση?

    Εποπτεύων :…Ναι τέλος ….ΣΤΟΧΕΥΣΗ 23-26 … να προσεχεις!

    'τελευταια απαντηση?' θελει να ειναι σιγουρος και ξανα η λεξη στοχευση 23-26 με κεφαλαια συν η λεξη τελος.

    10. STRANGER…. ΑΝ ΗΤΑΝ ΑΛΗΘΙΝΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΘΑ ΕΓΙΝΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ!!
    υποθεση δευτερου ειδους βλεπω με αποδοση υποθετικη ρεαλιστικη αν ηταν-θα εγινε και οχι θα γινοταν αρα το τηλεφωνημα εγινε οντως

    Αγνωστη_Χ

  39. ΒΑΘΥ ΜΠΛΕ/16.8.13/12.12 :βαργιεεεεεεεεεεεμαι να σου αναλυω και να σου εξηγω τα απλα ……. ΑΛΛΑ ομως ενα μικρο θα σου το πω για να "ψιλο-ψαχτεις" : το μαυρο προυπηρχε του φωτος ετσι λοιπον οταν εγινε το μεγαλο "μπαμ" της δημιουργιας του συμπαντος κοσμου εγινε σε απολυτο μαυρο σκοταδι για να φωτιστει απο το φως.
    και οτι καταλαβες καταλαβες . τωρα για τις ροπες των χηρων και των κηδειων μπορω να υποθεσω οτι επειδη ειναι πιο σεξιστικο το χρωμα η εκκλησια δινει ακομη μια ευκαιρια για να απολαυσει την γιηνη φυση της πριν παει να συναντησει τον….μακαριτη!

  40. Το μαυρο χρωμα ειναι αποτρεπτικο και προφυλασει αυτων που το φοραει απο επιθεσεις πνευματικου τυπου . Τι πιο απλο απο το να το φοραν ατομα που θελουν να προστατεψουν την Αυρα τους απο κινδυνους και μαλιστα σε περιοδους που ειναι ευαλωτα οπως π.χ κατω απο τον πονο του χαμου καποιου αγαπημενου προσωπου τους . Οπως τοσα και τοσα αλλα ετσι κι αυτο εχει περασει μεσα απο την παραδοση . Το μαυρο δηλωνει πενθος και απωλεια αλλα ταυτοχρονα θωρακιζει και κανει τον ανθρωπο πιο εσωστρεφη . Τον βοηθα να βρησκει τη δυναμη μεσα του και να μην αποσπαται απο εξωτερικους παραγοντες . Για τους ιδιους αλλα και αλλους λογους το εχει υιοθετησει ο κληρος και ο μοναχισμος . Δεν ειναι τυχαιο χρωμα το μαυρο , ειναι ενα ειδος ασπιδας που συντομα θα φανει χρησιμη κατω βεβαια απο προδιαγραφες και προυποθεσεις . ΨΙΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ…Ξεσκονιστε τα μαυρα σας κι αφηστε τα λευκα για οταν θα ειναι η ωρα τους . ΘΑ ΑΡΓΗΣΕΙ ΛΙΓΟ , ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΙ ΑΥΤΗ .

  41. θα γίνει αλλά δεν θα ειναι αντιληπτό-ορατό σε εμάς!!! έρχεται και όσοι το νοιώθουν ξυπνούν.

  42. ΤΟ ΟΤΙ 23-26 ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΩΣ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΡΑΠΕΖΩΝ; ΛΕΩ ΕΓΩ ΤΩΡΑ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΣΑΝ ΣΚΕΨΗ.

  43. θα γίνει αλλά δεν θα ειναι αντιληπτό – ορατό σε εμάς!!!
    όσοι το νοιώθουν ειναι αυτοί που ξυπνούν!!!!!

  44. ΦΙΛΕ STAINGER ΘΕΛΩ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ, ΝΑ ΠΑΩ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΑΘΕΡΙΖΕΙ ΑΠΟ 23 ΕΩΣ 26? ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΩ? ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ Η ΓΙΑΓΙΑ (ΜΕΓΑΛΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ) ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 9, ΜΕΝΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΧΩΡΙΣ ΚΟΛΩΝΕΣ, ΠΑΛΙΟ. ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ.
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

  45. 11.52 αν δεν ειναι ορατο , τοτε πως θα δημιουργησει λυπη … συναισθηματα … τρομο…και κουβαλαει αρχετυπα … αρα " γνωριμες" κατα καποιο τροπο καταστασεις στη μαζα ;

  46. ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ
    818= Καλιφορνια-Λος Αντζελες (απειρες προφητειες για βυθιση της ακτης και αναδυση μερους της Ατλαντιδας)
    23-26= ημερομηνια Αυγουστου για μεγα σεισμο
    Μαυροφορεμενοι= χαρισματικοι χριστιανοι μοναχοι
    αορατοι= πνευματικες δυναμεις

    ΑΡΑ, κλειδωμενο κοσμοϊστορικο γεγονος 1η επιλογη L.A και 2η Ελλαδα.
    Δικη μου εκτιμηση 11:00(+-1ώρα τοπικη γεγονοτος)

  47. ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΡΟΥΧΑ ΤΑ ΦΟΡΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΜΕΡΑΚΛΗΔΕΣ
    ΦΟΡΟΥΝΕΝΤΑ ΚΙ,ΟΙ ΚΟΠΕΛΙΕς ΠΟΥ ΧΑΣΑΝΕ ΤΣΕΛΠΙΔΕΣ
    ΜΑΥΡΑ ΘΑ ΒΑΨΩ ΝΑ ΦΟΡΩ ΜΑΥΡΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΑΥΡΑ
    ΓΙΑ ΝΑ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΤΟ ΚΟΡΜΙ ΜΕ ΤΣΙ ΚΑΡΔΙΑς ΤΗ ΛΑΥΡΑ

    ΜΑΥΡΟ ΦΑΡΗ ΜΑΥΡΑΡΜΑΤΑ ΜΑΥΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΥΛΑΡΙ
    ΜΑΥΡΗΤΟΝΕ ΚΙ ΦΟΡΕΣΑ ΚΙΟΥΝΟΥ ΤΟΥ ΚΑΒΑΛΑΡΗ
    ΑΝΤΡΕΙΩΜΕΝΟΣ ΔΥΝΑΤΟΣ ΚΑΙ ΣΤΑΡΜΑΤΑ ΤΕΧΝΙΤΗΣ ΕΓΙΝΕΙ ΚΙΑΝΑΘΡΑΦΗΚΕ
    ΕΙς ΤΟ ΝΗΣΗ ΤΣΗ ΚΡΗΤΗΣ

    ΚΙΟ ΚΟΤΣΙΦΟΣ ΠΟΥΝΑΙ ΠΟΥΛΙ ΚΙΕΚΕΙΝΟΣ ΕΧΕΙ ΠΙΚΡΑ
    ΓΙΑΥΤΟ ΤΟΥΤΑΔΩΚΕ Ο ΘΕΟΣ
    ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΚΑΙ ΦΟΡΕΙΝΤΑ
    ΓΕΛΟΥΝ ΤΑ ΧΕΙΛΗ ΜΑ Η ΚΑΡΔΙΑ,ΠΑΝΤΑΝΑΙ ΜΑΥΡΙΣΜΕΝΗ
    ΤΣΙ ΜΟΙΡΑΣ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ

  48. MHNPOS EINAI 18/8 PROTA H AMERIKH KAI META H ELADA KAI ALES XORES? 23,26/8 GIA AFTO ADIASAN THS PRESBIES STHN AMERIKH? TELEFTE POLA SINBENOUN, POLI PERIERGES KATASTROFES SE POLES XORES!!APOTI BLEPOUME LIPOUN KAI OLOI H POLITIKIH THS ELADAS SE DIAKOPES EXOUN ANTIKATASTATES( BLEPOUME STA KANALIA).

  49. Α γεια σου 2.05 . ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΟΡΑΝΕ ΜΑΥΡΑ , ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΓΙΑΤΙ . ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΝ …

  50. Παρατηρητης :Έχουν ξεφύγει οι ξένοι!! Το αφήσανε ελεύθερο δεν μπορούμε να το προσδιορίσουμε!! Δεν μπορεί να εμποδιστεί!!!

    Εποπτεύων :Αν δεν μπορεί να εμποδιστεί να το στείλουμε αλλού….!!!

    Παρατηρητης :Είναι τεράστιο το μεγαλύτερο που έγινε ποτέ …. ποιος τολμά να αποφασίσει που? Εσύ παίρνεις πάνω σου το κρίμα?

    Εποπτεύων :Εγώ απλά λέω ότι οι προτεραιότητες είναι η προστασία η δική μας πρώτα …όλα τα άλλα είναι ηθικοπλασιες ….δεν φταις εσύ και εγώ που αμολύσανε τον τρόμο …. ας τον λουστουν αυτοί!!
    ΑΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ,ΤΟΤΕ ΠΡΟΣ ΤΙ Η ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ??ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΜΑΣ ΠΑΕΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΓΙΑ 18/08,ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΕΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΤΕΙΛΕΙ ΑΛΛΟΥ!ΤΟ ΧΟΥΝ ΟΜΩΣ ΛΟΚΑΡΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΝ.ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΤΟ ΜΕΤΑΘΕΣΕΙ ΓΙΑ 23-26 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΤΡΕΨΕΙ.ΑΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ…!
    ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
    ΑΣΤΕΡΙ

  51. Φίλε 16 Αυγούστου 2013 – 1:52 μ.μ. με έκανες και ανατρίχιασα. Σε ευχαριστώ για την μαντινάδα… Όπως ευχαριστώ και όλους όσους κάνουν προσπάθειες να προσεγγίσουν το άγνωστο με τα σχόλια τους, με αποτέλεσμα να ανοίγουν τα μάτια όλων μας σιγά σιγά…Κάτι για τον παράξενο: Τρία σημεία του παρόντος κειμένου δείχνουν ότι είναι αληθινό φίλε μου, δεν τα απέκρυψες σωστά…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *