Διαφημίσεις

Την φωτογραφία την εντόπισε ο συνάδελφος δημοσιογράφος Θανάσης Αργυράκης και βέβαια την “ανέβασε” στο facebook ,γιατί πραγματικά αξίζει. Όπως και το σχόλιό του που τη συνοδεύει:

“Για τους άπιστους Θωμάδες που μονίμως διαμαρτύρονται (και ορθώς) ότι, ενώ η Ελλάδα χάνεται, οι Ελληνες βρίσκονται σε αποχαύνωση και σε μόνιμα μακροβούτια. Η φώτο από πλάζ στην Αίγυπτο (από @tina_kandelaki δεν αναφέρει πόλη) δείχνει ότι, ενώ ένα κομμάτι της πόλης καίγεται από τα επεισόδια και τις συγκρούσεις, η πλάζ είναι τίγκα. Σουρεαλιστικό σκηνικό “Αποκάλυψης“.

Οπως βλέπετε δεν είναι μόνο το Γιουνανιστάν. Συμβαίνει και εκεί που υπάρχουν εκατόμβες νεκρών”.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

4 σχόλια στο “Αίγυπτος: απίστευτη φωτογραφία – η πόλη καίγεται αλλά η παραλία είναι “τίγκα””
  1. ΕΜΕΙΣ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΟΛΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΤΟΥ ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΥ… ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΟΡΟ "ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ" ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

    ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ… ΤΥΝΗΣΙΑ…

    ΟΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ… ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΚΑΙ ΛΑΟΙ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ… ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΦΑΣΙΑΣ….

    ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΓΚΕΙΤΑΙ ΣΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΚΑΙ ΛΑΟΙ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΓΙΑ ΠΡΟΓΟΝΟ ΕΝΑΝ ΗΡΑΚΛΕΙΤΟ… ΕΝΑΝ ΣΩΚΡΑΤΗ… ΕΝΑΝ ΠΛΑΤΩΝΑ… ΕΝΑΝ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ… ΕΝΑΝ ΠΥΘΑΓΟΡΑ… ΕΝΑΝ ΔΗΜΟΚΡΗΤΟ… ΕΝΑΝ ΑΝΑΞΗΜΑΝΔΡΟ… ΕΝΑΝ ΣΚΟΠΑ… ΕΝΑΝ ΓΑΛΗΝΟ… ΕΝΑΝ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ… ΕΝΑΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ Γ΄… ΕΝΑΝ ΠΥΡΡΟ… ΕΝΑΝ ΛΕΩΝΙΔΑ… ΕΝΑΝ ΑΓΑΘΟΚΛΗ… ΕΝΑΝ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗ… Κ.Α.

    ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ "ΤΙΜΗ" ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΞΩΣΤΡΑΚΙΣΟΥΝ… Η ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΟΥΝ.

  2. Δεν παίρνω στο στόμα μου τους Αιγύπτιους, μιλάω για μας.

    Το ευρουλάκι του μη χάσει ο Ρωμιός… Τη συνταξούλα, τον μισθουλάκο, το κατιτις… Γελοίοι…

    Θα έρθει ξαφνικά. Θα τρομάξουν όλοι. Εκεί που περίμεναν να τους χαρίσει το ένα τριακοστό του φόρου ο Success Story Σαμαράς, τότε άλλα θα έρθουν…

    Εκεί που στρώσαμε θα κοιμηθούμε.

  3. Πρέπει να μάθετε κάτι:

    Ό,τι βλέπετε μπορεί να μην είναι αληθινό και ειδικά σε φωτογραφίες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *