Διαφημίσεις

Γράφει ο Θανάσης Καρτερός

Άφετε τα παιδία ελθείν προς με -είπε σύμφωνα με τον ευαγγελιστή ο Χριστός, όταν εμπόδιζαν τα παιδιά να τον πλησιάσουν. Αφήστε τα παιδιά να έλθουν σε μένα. Των γαρ τοιούτων εστί ἡ Βασιλεία των Ουρανών Γιατί είναι δική τους η βασιλεία των ουρανών.

Αν όμως για τον Ιησού τα παιδιά έχουν εξασφαλισμένη τη βασιλεία των ουρανών αυτό δεν πάει να πει ότι έχουν εξασφαλισμένα άλλα πιο πεζά πράγματα στη βασιλεία των μνημονίων. Διότι στη σημερινή Ελλάδα χιλιάδες παιδιά δεν έχουν ψωμί, γάλα, βιβλία. Και δεν έχουν, δεν μπορούν να έχουν, εισιτήρια του τρόλεϊ, του μετρό, ή του λεωφορείου.
Πράγματα λίγο πολύ γνωστά σε όλους:

Τα παιδιά που οι γονείς τους έχουν πολλά λεφτά δεν ξέρουν πώς είναι από μέσα το μετρό, το τρόλεϊ ή το λεωφορείο.
Τα παιδιά που οι γονείς τους έχουν κάποια λεφτά πληρώνουν το εισιτήριό τους και πηγαίνουν όπου θέλουν με το μετρό, το τρόλεϊ, ή το λεωφορείο.

Τα παιδιά που αντί να μετράνε τα άστρα, όπως έγραψε ο Λουντέμης, μετράνε τα λεπτά του ευρώ στην τσέπη τους, έχουν την επιλογή η να πάνε όπου θέλουν με τα πόδια, ή να επιχειρήσουν το επικίνδυνο ταξίδι Ζάππειο-Περιστέρι χωρίς εισιτήριο.
Με τον κίνδυνο του ελεγκτή ο οποίος αγνοεί τα λόγια του Χριστού και αντί για τη βασιλεία των ουρανών επιβάλλει πρόστιμα και απειλεί με συλλήψεις.

Τόσο απλά.
Ήταν θέμα χρόνου να γίνει το κακό, καθώς χιλιάδες παιδιά, αλλά και ενήλικες, διακινδυνεύουν για να μπορέσουν να μετακινηθούν. Και το κράτος, οι εταιρίες, εντείνουν τα μέτρα ελέγχου, πιέζουν τους ελεγκτές να είναι αυστηροί, ανακοινώνουν μέτρα για τους «τζαμπατζήδες», εξαπολύουν απειλητικές καμπάνιες και δυσβάσταχτα πρόστιμα. Όλα αναποτελεσματικά διότι ο Γιάννης Αγιάννης θα το αρπάξει τελικά το ψωμί μιας και δεν έχει να φάει, όσες απειλές και να κρέμονται πάνω από το κεφάλι του.

Ακούς βέβαια διάφορα. Ότι είναι κλοπή να μην πληρώνει κανείς εισιτήριο, ότι το τζάμπα βλάπτει την πατρίδα, ότι το εισιτήριο που δεν πληρώνει κάποιος το πληρώνουν οι άλλοι και άλλα παρόμοια. Σωστά ίσως για άλλες χώρες και για άλλες εποχές, αλλά εκτός τόπου και χρόνου για τη σημερινή Ελλάδα. Διότι όταν οι ανάγκες σφίγγουν και οι αδικίες βγάζουν μάτι, τότε όλα έρχονται τα πάνω κάτω – μαζί και το νόμιμο και ηθικό. Γίνεται ηθικό να δίνουμε βγαίνοντας το ακυρωμένο εισιτήριο του μετρό σε κάποιον που μπαίνει – και να το δίνουμε μάλιστα με τη βεβαιότητα ότι κάνουμε μια πράξη αλληλεγγύης και όχι μια πράξη συνενοχής σε κλοπή. Και γίνεται κουρελόχαρτο ο νόμος που θέλει να επιβάλει να πληρώσουν εκείνοι που δεν έχουν. Δεν έχουν πάει και τελείωσε και οι Άθλιοι γίνονται όλο και πιο Άθλιοι, όσο πιο αυστηρές γίνονται οι ποινές.

Αυτός ο δρόμος που μας έχουν βάλει είναι ένας δρόμος που δεν μπορεί να μετρηθεί με μέτρα, με βλακείες για τζαμπατζήδες, με μύδρους για λαϊκισμούς.
Είναι ένας δρόμος που μπορεί να μετρηθεί με θύματα. Αυτή είναι η πικρή αλήθεια.
Και είναι ένας δρόμος στον οποίο μας έχουν βάλει χωρίς να μας ρωτήσουν, χωρίς τη θέλησή μας, και με εισιτήριο χωρίς επιστροφή.
Αυτό το εισιτήριο είχε το παιδί από το Περιστέρι, κι ας λένε οι ηλίθιοι ότι δεν είχε εισιτήριο. Αυτό το εισιτήριο έχουν και πολλοί γύρω μας.
Χωρίς επιστροφή.

Γιατί, γιατί, γιατί, φώναζε με οργή και απελπισία μια γυναίκα στον ελεγκτή του μοιραίου τρόλεϊ που η αυστηρή του στάση οδήγησε στο θάνατο του δεκαοχτάχρονου παιδιού. Γιατί αναρωτιούνται οι γονείς του παιδιού, οι φίλοι του, η γειτονιά.
Όλοι μας.
Και όλοι μας χρωστάμε μιαν απάντηση.
Γιατί λοιπόν;

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

47 σχόλια στο “Κι όμως το παιδί είχε εισιτήριο”
  1. συγνωμη προκαταβολικα για αυτο που θα πω,αναρωτιεμαι ομως αν ηταν κανενας αλβανοπακιστανος τι ιδιο θα εκανε ο ελεγκτης;
    λιγη αλληλεγγυη μεταξυ μας χρειαζεται…..
    το μονο φοβαμαι που ειναι ικανος να κανει ο Ελληνας ειναι να πολεμαει τον Ελληνα……

  2. …..γιατι αυτή είναι η πουστροελλάδα με τα δημόσια παράσιτα και το 70-80% κομματοβολεμένων του πλυθησμού που ψηφίζουν συνεχώς τους ίδιους κώλους που γλείφουν για αυτους και τα παιδία τους:
    Η απάντηση: Πουστράκος ως Έλλην.

  3. Ελεγκτής, Οδηγός, προϊστάμενος, προϊστάμενος βάρδιας – παρατρεχάμενοι και μέχρι τον υπουργό θα έπρεπε να βρίσκονται ήδη στην Φυλακή.!!!!!!

    Τα πουστράκια της κοινωνίας όμως πάντα βγαίνουν κερδισμένα.

    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ η ΠΟΥΣΤΡΟΕΛΛΑΔΑ !!!!

    Κατά τα άλλα ….visit Greece!._

  4. Επίσης Ο Χριστός είπε…

    Δεν θέλει εισέλθει εις την βασιλείαν των ουρανών πας ο λέγων προς εμέ, Κύριε, Κύριε, αλλ' ο πράττων το θέλημα του Πατρός μου του εν τοις ουρανοίς. (Ματθαίος 7,21)

    Όστις από σας είναι αναμάρτητος, πρώτος ας ρίψη τον λίθον επ' αυτήν. (Ιωάννης 8,7)

  5. Όστις από σας είναι αναμάρτητος…???

    Όστις δημοσιος, παράσιτο, πουστρορουφιάνος πουστροέλληνας ουκ εστί, ας εκδιώξει φυλακίσει τιμωρήσει τους Πουστροέλληνες της Πουστροελλάδας.

    Και τα μεν αρχαία τα "σκοτώσαμε" αλλά υπάρχουν και άνθρωποι
    ουκ μ@λ@κ3ς και τους πουστροέλληνες πλέον τους μυρίζονται απο τα 100 χιλιόμετρα, όπως ακριβώς όπως όλη η υφήλιος ως συνώνυμος του Έλλην έχει καθιερώσει πλέον το "ο Ξεφτίλας ο ΠουστροΈλληνας".

    Στο τέλος αντί για Ελλάδα στους χάρτες θα αναφέρεται

    "Πουστράδα".

  6. Ζωντανός ή σκωτομένος, αυτός είναι ο σεβασμός και η σημασία που δείχνουν οι Πουστρόφαρες τα κόμματα οι "δημοσιογράφοι" και "σωτήρες" το περάσανε στο ντούκου, αν και τρομερό και συνταρακτικο γεγονός
    εκβιασμού,
    απειλής,
    επίθεσης,
    εξύβρισης,
    παράβασης καθήκοντος,
    μεροληψία
    και ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως-γιατί η επιβολή και ο καταναγκασμός με καμμία επιείκια δεν πρέπει να αντιμετωπίζονται, ιδιαίτερα δε οι Δημόσιοι – οι κατεξοχήν υπεύθυνοι για την κατάντια μας, με ειδικά προνόμια ειδική μεταχείριση ε΄δω και 30-40 χρόνια, δημόσιοι υπάλληλοι συνεργοί σε χιλιάδες εγκλήματα κατα της ζωής της περιουσίας και της αξιοπρέπειας και ως επι το πλείστον εθνικούς προδότες
    – εγκληματίες κατα συρροή με δωροδοκίες χρηματισμούς,
    εκβιασμούς, παράνομες διαδικασίες προσλήψεων απούκρυψη εκατοντάδων χιλιάδων εγκλημάτων.

    Αυτός είναι Δημόσιος γείτονάς σου, ο υπάλληλος στην εφορία
    στον Δήμο, στα Σχολεία, στο Στρατο, Στην Αστυνομία κ.ο.κ_

  7. Φοβάμαι πολύ, με 10 που συζητήσα το τραγικό
    συμβάν δυστυχώς οι 4 ήταν αμετακίνητοι στην
    άποψη της παραβατικότητας του αδικοχαμένου
    παιδιού, σε τι κοινωνία μετατρεπόμαστε;
    Αρχίζω να πιστεύω ότι οι εισοδηματίες μέσης
    τάξης κ παλαιάς φιλοτομαριστικής κοπής είναι
    πολλοί περισσότεροι από όσους νομίζουμε.
    Ατομα με ξενοίκιαστα σπίτια κ μαγαζιά υπαίτιοι
    της έκρηξης του κόστους διαβίωσης τα "καλά"
    χρόνια, θυμωμένοι γιατί τα έσοδα τους πήγαν
    στις 100.000 από 200.000, ωρύονται για άμεση
    άρση πλειστηριασμών, δεν δέχονται λένε να
    χαριστούν !!!!!!! τα χρέη των δανειοληπτών, να
    τους πάρουν τα σπίτια για να καταλάβουν πως
    είναι καλύτερο να πληρώνεις νοίκι σε αυτούς
    παρά δόση σε δάνειο, γιατί έτσι έχουν απώλεια.
    Το μόνο που δεν είπαν γιά το παιδί " καλά να πάθει " αν και κρεμόταν στα χείλη τους, έπρεπε
    να τηρεί τους νόμους, μπά!!!! και ποιός νόμος λέει ότι 19 χρονών δεν πρέπει νάχεις δεκάρα,
    να αντιμετωπίζεσαι με περιφρόνηση, αδιαφορία από ένα κράτος που παρέχει αποδοχές 15.000
    μηνιαίως στα πολιτικά όντα κ τους συν αυτώ;
    ποιός νόμος είναι δίκαιος όταν παρέχει στον
    ελεγκτή τα ίδια κίνητρα με αυτά των πολιτειών
    της άγριας δύσης στους κυνηγούς κακοποιών;
    ωραία κοινωνία, κάνεις το ρεπό σου, ελέγχεις
    τους επιβάτες, παίρνεις τα ποσοστά επι των
    εισπράξεων, bonus επί του συνολικού τζίρου
    συν διπλομεροκάματο, ήτοι πολιτεία πλήρους
    εκμαυλισμού και διάσπασης. Φτού σε όλους.

  8. Πρώτα να απαντήσω στον Σάκη που έγραψε το άρθρο αυτό που ρωτά με ύφος θλιμμένης Ντονατέλλας:
    "…Γιατί, γιατί, γιατί, φώναζε με οργή και απελπισία μια γυναίκα στον ελεγκτή του μοιραίου τρόλεϊ που η αυστηρή του στάση οδήγησε στο θάνατο του δεκαοχτάχρονου παιδιού… "
    – Γιατί είναι ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ!!! Σου λύθηκε η απορία Σάκη? Και ποια είναι η "αυστηρή στάση" ρε μαλακοβιόλη? Το ότι πήγε να εφαρμόσει τον νόμο? Δηλαδή γιατί υπάρχουν ελεγκτές? Σου πέρασε καμμιά φορά απ'το μυαλό αυτό? Ή κάτι πιό απλό… Γιατί υπάρχουν εισιτήρια?? Εσύ πληρώνεις ή όχι και γιατί?

    Όσον αφορά δε στην παρακάτω ρητορική ερώτηση / διαπίστωση που θέτεις Σάκη "…Γιατί αναρωτιούνται οι γονείς του παιδιού, οι φίλοι του, η γειτονιά.", έχω να σου πώ μόνο αυτό… Άπαξ και έσφαλε το τέκνο – ΣΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΟΜΕΑ!!! -, οι γονείς των παιδιών ΠΑΝΤΑ θα αναρωτιούνται "ΓΙΑΤΙ?" και ΠΑΝΤΑ θα κοιτάνε ψηλά στον Θεό όπως ακριβώς έκανε ο Λυμπερόπουλος όταν έχανε το γκολ με άδειο το τέρμα. Νόμος.

    ΕΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, να ξεκαθαρίσω – ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΛΙΟΜΟΥΝΟΠΑΝΟ/ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΟΡΦΩΜΑ – ότι το παλικάρι που έκανε αυτήν την κουταμάρα εύχομαι από βάθος καρδίας να συγχωρεθεί από τον Θεό, και να προσεύχεται για όλους μας από 'κει πάνω. Για τις δικές μας ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ αμαρτίες καθώς και για τα "ιδανικά" και τις "αξίες" που του δώσαμε εδώ κάτω απόρροια των οποίων είναι και το σφάλμα που έκανε πάνω σε μια στιγμή που ΔΕΝ ΣΚΈΦΤΗΚΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΙ ΠΗΓΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ….

    Τώρα επειδή βλέπω πως πολλούς – ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΟΛΛΟΥΣ και μου'ρχεται να ουρλιάξω στο βοϊδίσιο το αυτί τους μπας και ακούσουν – που τους έχει φάει η μαλακία να πω δυο ΑΠΛΑ ΛΟΓΙΑ…

    Καλά ρε μαλάκες,-το 'γραψα και σ'άλλη ανάρτηση-, καλά είναι δυνατόν ένας να πηδάει από το αστικό εν κινήσει και να βρίσκει μπελά ο μαλάκας ο ελεγκτής? ΔΗΛΑΔΗ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΊ ΣΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΤΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΕΛΕΓΚΤΗΣ?? ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ??? ΚΑΙ ΑΝ ΑΥΤΌΣ (το παιδί) ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΛΗΡΩΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ, ΑΥΤΟΣ Ο ΠΟΥΣΤΗΣ Ο ΕΡΜΟΣ Ο ΑΡΑΠΗΣ Ο ΤΑΜ-ΤΑΜ-ΤΑΜ Ο ΕΛΕΓΚΤΗΣ ΤΙ ΣΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΦΤΑΙΕΙ??? ΕΙΣΤΕ ΗΛΙΘΙΟΙ? ΜΑ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΙΣΤΕ ΤΟΟΟΟΟΟΟΟΣΟ ΒΟΔΙΑ????

    ΚΑΛΑ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΨΑΓΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΠΟΥΤΣΕΣ ΜΠΛΕ, ΕΣΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΜΟΥ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΚΗΝΙΚΟ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ???? ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΛΕΤΕ. ΔΩΣΤΕ ΒΑΣΗ ΒΟΔΙΑ:

    Μπαίνεις στο αστικό, έρχεται ο ελεγκτής, ζητά εισιτήριο, ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΕΣ:::::

    "ΦΙΛΑΡΑΚΟ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ. ΜΗ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΉΗΗΗ ΜΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΕΣ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΦΕΞΑΛΑ ΕΓΩ ΠΗΔΑΩ ΑΠ'ΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΚΑΙ 'ΣΥ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΜΠΕΛΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ…. ΠΑΡΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΙΠΑ ΤΩΡΑ ΜΗ ΣΕ ΜΗΝΥΣΩ ΓΙΑ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΑΥΣΤΗΡΟΤΗΤΑ – ΟΧΙ ΤΙΠΟΤ'ΑΛΛΟ ΑΛΛΑ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΠΟΥΝ ΜΠΡΑΒΟ!"

    Θα σας άρεσε αυτό ρε μαλακισμένα??? Άντε γιατί μερικοί που το παριστάνουν Ελληνάρες με το ένα κρατάνε το πουλί τους και με το άλλο γράφουν μαλακίες στο πληκτρολόγιο.

    ΕΣΕΙΣ ΡΕ ΚΟΘΌΝΙΑ ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ??? ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΕΙΣΙΤΉΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ. Ε???? ΓΙΑΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΕΡΙΣΣΕΎΟΥΝ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΩ ΤΟ ΓΑΜΟΛΕΩΦΟΡΕΙΟ Ή ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΠΑΙΖΩ ΛΕΦΤΑΣ? ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΠΕΡΙΣΣΕΥΟΥΝ??? ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ. ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΟΠΟΙΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ Ε???
    ΣΑΣ ΡΩΤΑΩ ΡΕ ΓΚΑΒΛΑΡΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ'ΓΩ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΩ ΕΙΣΙΤΉΡΙΟ ΑΦΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙ ΜΠΕΛΑ Ο ΕΛΕΓΚΤΗΣ??? ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΛΕΤΕ ΡΕ ΒΟΙΔΟΚΕΦΑΛΕΣ ΗΛΙΘΙΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟ ΘΡΑΣΣΟΣ ΠΙΑΣΑΤΕ ΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΤΟΞΕΥΣΕΤΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΝ ΠΑΡΕΙ Ο ΧΑΡΟΣ…?????
    ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΚΑΤΟΛΟΓΙΚΗ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΠΟΥΜΕ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΑΛΛΙΩΣ ΣΑΛΤΑΡΟΥΜΕ? Ε ΗΛΙΘΙΟΠΟΥΛΟΙ??????

    Δεν πειράζει ο,τι μας αξίζει παίρνουμε σαν κράτος. Αυτή είναι η μαύρη αλήθεια κύριοι. Και άν δεν σας αρέσει η αλήθεια,
    ΣΤ'ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ!!!!! Το 70% από εσάς είστε βόδια. Και είμαι αναγκασμένος να ζώ ανάμεσά σας. Βόδια…

    ^Ω^

    1. Είμαι ο 9.52. το μόνο που οφείλω να κάνω, λόγω της παραγράφου σου περί
      70% ( που σαφώς ανήκεις ) είναι μία
      ρήση ενός σοφού:
      Ευχαριστώ τον θεό που δεν με έκανε
      παληάνθρωπο, τον μέμφομαι όμως που
      με έβαλε να ζώ με παληανθρώπους.

  9. Από ότι ακούω στις ειδήσεις κι από ότι διαβάζω στα σχόλια το παιδί δεν έφταιγε αφού δεν είχε λεφτά λόγω μνημονίου κλπ, κλπ., ακόμα διάβασα εδώ στα Κατοχικά το σχόλιο που έλεγε “για ένα εισιτήριο…”. Τώρα διαβάζω ότι ο ελεγκτής και οδηγός ήταν 'αυστηροί'. Κρίμα στο παιδί και ειδικά στην οικογένειά του. Μία ερώτηση θα κάνω όμως σε όλους μας ακόμα κι εμένα. Εάν αυτοί που μας κυβερνούσαν ήταν αυστηροί σαν τον ελεγκτή θα φτάναμε εδώ που ήμαστε τώρα; Μία άλλη ερώτηση που μου γεννήθηκε καθώς διαβάζω τα σχόλια είναι, υπάρχει συγκεκριμένος αριθμός επιβατών που επιτρέπονται να χρησιμοποιούν τις συγκοινωνίες τις Ελλάδας μας χωρίς εισιτήρια;

  10. Ωμέγα-μαλάκα,

    Θα μας ζαλίζεις για πολύ ακόμη τ' αρχίδια;
    Δεν είσαι αναγκασμένος να ζεις ανάμεσα σε βόδια (τους συνανθρώπους σου αποκαλείς έτσι…), μπορείς άνετα να πάρεις το πούλο.

    Δεν θα σε παρεξηγήσουμε, και δεν θα μας λείψεις…

    Στα ξεκουμπίδια!!!

    Υ.Γ. Και εμείς σε ανεχόμαστε ανθρωπάκο αλλά δεν το κάνουμε θέμα…

  11. 10.09 ναι ρε ηλιθιε ετσι θα γινεται οποιος δεν εχη δεν πληρωνη και στο συνταγμα μας.εινε γραμενο ο αποδεδιγμενα σε οικονομικη αδυναμια προστατευεται!"! οσο για σενα με ικιου ραδικιου για πες μας πωσ χρεωθηκαν τα μμμ ?ε!να σου πω εγω απο τους εκαστοτες κυβερνητες μας και τα κοματοσκυλα τους!!!!"ζωον μας εχουν πεθανη στους φορους και αυτοι πασαδες το ενα σκανδαλο μετα το αλλο και εμεις στην κοσμαρα μας "!" και σου φταιη ο συχορεμενος ανεγκεφαλε.η μηπος νομιζης οτι για να κατεχης θεσουλα δεν εισε δικος τους .ξυπνα βοδι θα ερθη και η σειρα σου και τοτε σε θελω μαγκα μου εκτος αν εισε απο τους βολεμενους ?αυτοι τα φαγανε και πεταξανε τα κοκαλλα στα κοροιδα που τα πληρωνουμε με αιμα .

  12. 10:09 Πρώτον:Νομίζεις ότι αποκαλόντας μαλακισμένη τη κοπέλα,είσαι σταράτος;

    Δεύτερον:'Οταν κάποιοι ελεγκτές,παιρνάνε στο ντούκου,τους λαθραίους,οι οποίοι τους παρέχονται παράνομες βίζες,είναι νόμος;

    Τρίτον:Δεν είσαι σε θέση να κρίνεις εσύ,για το τι πιστεύουν οι γονείς του,για τον άδικο χαμό του παιδιού σου.

    Τέταρτον:Πάω στοίχημα,οτί δεν ξέρεις καν για το τι έγινε,και έτσι σου έρχονται και τα πετάς.

    Πέμπτον:Εμείς που πληρώνουμε εισητήριο,δεν πάει να πει ότι το παίζουμε ξύπνιοι και γαμιάδες.

    'Εκτον:Η περιγράφη που ανέβασες για το πως αντέδρασε ο νεαρός,και για το αν το κάναμε εμείς,στη θέση του,είναι τελείως άστοχη,αφού δεν έχεις αποδείξεις για τα γραφόμενα σου.

    'Εβδομον:Αν μας θεωρείς βόδια,μαλάκες,κοθόνια και αυνανιστές,και λες ότι αναγκάζεσαι να ζεις ανάμεσα μας,τότε το μόνο που έχω να σου προτείνω είναι,να πάρεις τα κουβαδάκια σου,και να πας σε άλλη παραλία.

  13. αν ο ελεγκτης ασκησε βια τραβηξε η εσπρωξε το παιδι τοτε φταιει αν οχι τοτε ειναι σφαλμα του παιδιου. πως εγινε τελικα δεν μπορω να καταλαβω.

  14. Και τώρα τί έχεις να μας πείς Ω ΜΕΓΑ ΖΩΟΝ που μιά γυναίκα περιέγραψε τί ακριβώς συνέβηκε λέγοντας οτι το παιδί έπεσε επειδή καθώς τον είχε στριμώξει ο ΄΄γαμάω΄΄ελεγκτής και ακουμπούσε με την πλάτη του την πόρτα εκείνη άνοιξε και βρέθηκε να σκάει με το κεφάλι στο έδαφος και απο πάνω του το βδέλυγμα;

  15. ΣΤΟΝ 10.09 ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΕΛΕΓΧΤΗ!! ΚΑΝΕΙ ΕΛΕΓΧΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΞΙΑ 0,70 ΕΩΣ 1,50 ΤΟΥ ΕΥΡΩ. ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΞΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΟΣΟ ΝΑ ΤΟ ΛΑΒΕΙΣ ΣΟΒΑΡΑ ΥΠΟΨΗ!! Ο ΠΑΡΑΒΑΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΛΕΦΤΗΣ. ΤΟΝ ΚΥΝΗΓΑΣ, ΤΟΝ ΠΙΑΝΕΙΣ, ΤΟΥ ΦΟΡΑΣ ΤΙΣ ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ, ΤΟΝ ΕΞΕΥΤΕΛΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΕΤΑΣ ΣΑΝ ΣΤΙΜΜΕΝΗ ΛΕΜΟΝΟΚΟΥΠΑ. ΕΠΙΑΣΕΣ ΕΝΑΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΠΕΝΤΑΡΑΣ.ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΛΛΑΒΕΙΣ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΕΣ!!!!!!!!!!!ΜΠΡΑΒΟ!!!!!!! ΒΟΝΟΥΣ!!! ΒΓΑΛΤΕ ΤΟΥ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ Μ.Μ.Ε ΩΣ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΛΕΓΚΤΗΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ.ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΙ Η ΤΡΟΙΚΑ ΝΑ ΧΑΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΙΓΟΙ ΕΣΤΩ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΣΠΡΟΠΡΟΣΩΠΗ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΓΑΡΑ ΕΛΛΑΔΙΤΣΑ!!!!!!!!! ΦΙΛΑΡΑΚΟ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΝ ΡΩΤΗΣΕΣ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟ ΓΕΜΑΤΟ ΣΚΑΤΑ ΚΕΙΜΕΝΟ, ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΤΗΝ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΑ, ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΕ ΚΡΕΜΑΣΕΙ ΑΝΑΠΟΔΑ ΝΑ ΣΤΕΓΝΩΣΕΙΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΑΚΙΑ ΠΟΥ ΣΥΣΣΩΡΕΥΣΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΒΛΑΚΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΜΥΑΛΟ. ΑΛΛΟΙΩΣ ΔΩΣΕ ΜΑΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΑΙΜΑΤΟΣ ΣΟΥ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΝ ΚΤΥΠΗΣΕΙΣ ΝΑ ΤΡΕΞΟΥΜΕ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΑΙΜΑ. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΙΝΕΙΣ ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΕΙΣ!!! ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΕΑΝ ΕΧΕΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ. ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ. ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ! ΠΕΣ ΤΑ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΑΣ ΞΑΝΑΓΡΑΦΕΙΣ… ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ ΟΜΩΣ ΚΑΝΕ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΣΟΥ ΟΣΟ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΚΙΑΝ ΕΙΣΑΙ. ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΝΑ ΑΦΟΔΕΥΕΙΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΑΛΕΤΤΑ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΣΟΥ ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ. ΒΡΩΜΑΕΙ!

  16. 10:09 Είσαι η θλιβερή κατάντια της Ελλάδας-συγκρίνεις με το ποδόσφαιρο την δολοφονία ενός παιδιού???

    Αξίζεις όσο αυτά που πανέ κάτω όταν τραβάμε το καζανάκι.
    Αν ήξερες να μιλάς, στοιχειωδώς να εκφράζεσαι, θα είχες μάθει και να σκέφτεσαι και όχι να βρίζεις.

    Πήγαινε, κοίταξε στα μάτια τον πατέρα του 18χρονου και …..εξηγησε του βρίζοντας για το… ποδόσφαιρο.

    Καρυωτάκης: … ζω στην θλιβερότερη επαρχία της χειρότερης χώρας του κόσμου.

    Είσαστε άνθρωποι εσείς;
    τι είσαστε; Ολοι πρωην φυλακισμένοι, συμμορίτες, χαφιέδες;

    Πάρτε το 1.5 Ευρώ σας, και χαθείτε…….ΟΛΟΙ ΣΑΣ!

  17. Simfono!!! kai epafxano!!!:

    ……
    Τα πουστράκια της κοινωνίας όμως πάντα βγαίνουν κερδισμένα.

    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ η ΠΟΥΣΤΡΟΕΛΛΑΔΑ !!!!

  18. Λυπάμαι που χάνουμε νέα παιδιά για μαλακίες,μα δεν φταίει η Ελλάδα μας για τους πολιτικούς που την κυβερνούν τόσα χρόνια και τους μαλάκες τους πολίτες της που δεν λένε να ξυπνήσουν..

  19. 15 Αυγούστου 2013 – 10:29 μ.μ.

    Το μουνί της μάνας σου. Για λύπηση είσαι και φαίνεσαι κοιμισμένε. Τράβα κάψε την Ελλάδα άμα θες όπως έκανες και για τον "ήρωα" τον Αλέξη που πέταγε μπουκάλια στους μπάτσους. (Σημειωτέον για τα ΒΟΔΙΑ σαν κι εσένα: Καλός μαλάκαρος και ο μπάτσος που τον πυροβόλησε).

    15 Αυγούστου 2013 – 10:56 μ.μ.

    Κάνεις λάθος μαλάκα. Το ότι είμαι στο 30% ποσοστό αυτών που σκέπτονται πριν μιλήσουν δεν σημαίνει ότι θα πάρω εγώ τον μπούλο. Τράβα παρ'τον ΕΣΥ και μόλις τον πάρεις πάρε και το υπόλοιπο 70% που είναι το συνάφι σου και βλέπει το δέντρο και όχι το δάσος. Ο ΑΛΛΟΣ ΑΝ ΣΑΛΤΑΡΕ ΑΠ'ΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΕΣΥ ΘΑ ΚΥΝΗΓΑΣ ΤΟΝ ΕΛΕΓΚΤΗ ΠΑΝΙΒΛΑΚΑ???!!! ΑΜΑ ΕΙΧΕΣ ΛΙΓΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΤ'ΑΡΧΗΝ ΘΑ ΠΑΡΑΔΕΧΟΣΟΥΝ ΟΤΙ ΑΦ'ΕΝΟΣ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΑΛΤΑΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΑΔΙΚΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΚΑΙ Β) ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΓΑΜΩΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΓΑΜΩΕΙΣΙΤΗΡΙΟ. ΜΕ ΠΙΑΝΕΙΣ ΒΛΑΚΑΚΟ?

    15 Αυγούστου 2013 – 10:57 μ.μ.

    1ον. Κάνε μια αντιμετάθεση σε αυτά που έγραψες. Εγώ είμαι στο 30 και εσύ σαφέστατα είσαι στο γαμώ-70.

    2ον. Τί τον κάνεις τον Θεό είπες? Τον μέμφεσαι? Σώπα ρε φίλε… Σώπα… Και ποιός είσαι ρε χθεσινό αρχίδι που θα επιρρίψεις μομφή στον Θεό? Μαλάκα… Ά μαλάκα… Σ'έχει φάει η μαλακία… Νεοέλληνα του κερατά που θα μου πεις κιόλας ότι εγώ ΣΑΦΩΣ είμαι στο 70….

    15 Αυγούστου 2013 – 11:21 μ.μ.

    Βρε γκάβλαρα ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΓΙΑΤΙ ΠΗΡΕ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΕΕΕΕΕΕΕΕ???!!!
    Εγώ όταν ΔΕΝ έχω ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΩ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ. Επίσης ξέρω άτομο που είναι σε πάρα πολύ χειρότερη θέση από 'μένα και για να πάει εκεί που πάει το παίρνει ποδαράτο. Άρα η απάντησή μου είναι ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ, ΔΕΝ ΠΑΣ ΜΕ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ. ΣΕ ΚΑΛΥΨΑ????

    ΕΠΙΣΗΣ ΑΚΟΜΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ. ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΑΝΕΒΕΙΣ ΣΕ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΚΑΙ ΕΡΘΕΙ ΕΛΕΓΚΤΗΣ ΚΑΙ ΣΟΥ ΖΗΤΗΣΕΙ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ, ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥ ΠΕΙΣ ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΣΤΑΡΑΤΑ ΚΑΙ ΩΡΑΙΑ "ΔΕΝ ΕΧΩ". ΔΕΝ ΘΑ ΦΟΥΝΤΑΡΕΙΣ. ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΑΥΤΟ? ΜΙΛΑΩ ΚΙΝΕΖΙΚΑ? ΑΠΛΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΓΡΑΦΩ…

    15 Αυγούστου 2013 – 11:45 μ.μ.

    – ΡΕ ΗΛΙΘΙΕ…. ΑΝ ΕΓΙΝΕ ΟΝΤΩΣ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΛΕΣ, 'Η ΑΝ ΕΠΕΣΑΝ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ 25 ΦΟΥΣΚΩΤΟΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΣΠΡΩΞΑΝ, 'Η ΑΝ ΤΟΝ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΑΝ ΜΕ ΚΑΛΑΖΝΙΚΟΦ ΚΑΙ ΕΠΕΣΕ, Ή ΑΝ ΡΙΞΑΝ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΑΤΟΜΙΚΗ ΒΟΜΒΑ ΚΑΙ ΕΠΕΣΕ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΑΡΔΗΝ. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΒΡΕ ΗΛΙΘΙΕ ΟΤΙ ΔΙΝΩ ΔΙΚΙΟ ΣΤΟΝ ΕΛΕΓΚΤΗ Ή ΣΕ ΑΥΤΟΝ/ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΕΠΡΑΞΑΝ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΑΓΜΑ? ΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΠΕΣΑΤΕ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΕΛΕΓΚΤΗ ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ. ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΑΤΕ ΚΑΤ'ΕΥΘΕΙΑΝ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΕ. ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΥΤΕ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ… ΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΔΕΧΤΗΚΑΤΕ ΚΑΤΙ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΣΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΠΗΔΗΞΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ. ΠΟΙΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΕΝΝΟΩ? ΤΟ ΟΤΙ ΕΑΝ ΠΗΔΗΞΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΤΟΤΕ ΗΤΑΝ ΜΕΓΑ ΣΦΑΛΜΑ. ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ Η ΟΧΙ????

    16 Αυγούστου 2013 – 12:06 π.μ.

    Μαράκι είσαι βλαμμένη? Μάλλον…. Δεν εξηγείται η μαλακία που σε δέρνει. Άν βρωμάει κάτι είναι το σκατό στο κεφάλι σου. Να το ξέρεις αυτό. Και όταν μου λες εμένα "ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ ΟΜΩΣ ΚΑΝΕ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΣΟΥ ΟΣΟ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΚΙΑΝ ΕΙΣΑΙ." έχω να σου πώ το εξής…: ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΠΑΣ ΝΑ ΑΠΕΙΛΗΣΕΙΣ ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΔΗΘΕΝ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ. ΚΟΙΤΑ ΜΗΝ ΕΡΘΕΙ Η ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ Η ΣΕΙΡΑ ΜΑΛΑΚΩ… ΟΣΟ ΓΙ'ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ, ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΤΡΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΣΕ 'ΜΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΕΙΠΑ ΕΓΩ. ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ ΣΟΥ… ΨΑΞ'ΤΟ. Ή ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ Η ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΑ ΓΡΑΨΕΣ ΓΙΑ 'ΣΕΝΑ. ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΟΥ ΒΟΔΙ.

    16 Αυγούστου 2013 – 1:08 π.μ.

    – Να του εξηγήσω του πατέρα του 18 χρονου ΤΊ ΠΡΑΜΑ ΒΡΕ ΗΛΙΘΙΕ?? ΤΙ ΕΧΩ ΝΑ ΤΟΥ ΕΞΗΓΗΣΩ ΕΓΩ ΒΡΕ ΖΩΟΝ? ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΑ ΚΑΝΕΝΑΝ?? ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΣΟΥΠΕΡ ΗΛΙΘΙΟΙ? ΝΑ ΞΑΝΑΠΩ ΑΠΛΑ ΟΤΙ ΕΙΠΑ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ. ΑΝ ΕΠΕΣΕ/ΣΑΛΤΑΡΕ ΑΠΟ ΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΑΠΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΤΟΤΕ ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΣΥΓΧΩΡΕΘΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ. ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΩΡΑ ΡΕ ΣΤΟΥΡΝΟΙ ΠΟΥ ΜΟΥ ΠΡΗΞΑΤΕ Τ'ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΣΑΣ??

    ^Ω^

  20. 16 Αυγούστου 2013 – 1:08 π.μ.

    "Καρυωτάκης: … ζω στην θλιβερότερη επαρχία της χειρότερης χώρας του κόσμου."
    – Αυτοεξορίσου στην Πρέβεζα. Μόνο έτσι θα του μοιάσεις ΥΠΟΚΡΙΤΑΡΕ…

    16 Αυγούστου 2013 – 1:09 π.μ.

    "10¨09 είσαι το σκουλήκι!!!! της χώρας σου."
    – Βρε άι σάλτα γαμήσου…

    16 Αυγούστου 2013 – 1:10 π.μ.

    "Xasou apo brosta mas kommatoskilo!!!! Goooooooollll !!!!!"
    – ΜΑΛΛΟΝ ΠΑΛΙΟΚΑΒΛΑΡΑ ΕΙΜΑΙ ΑΠ'ΤΟΥΣ ΕΛΑΧΙΣΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΑΝ ΠΟΤΕ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΟΛΛΑΚΙΣ ΒΓΗΚΑ ΖΗΜΙΩΜΕΝΟΣ ΑΠ'ΤΟ ΟΤΙ ΠΗΓΑ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ. Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ – ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΕ "ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ" ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΕΔΩ ΠΕΡΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΒΓΗΚΑΤΕ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΤΕ ΧΩΡΙΣ ΚΑΛΑ ΚΑΛΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΚΑΙ ΚΑΝΑΔΥΟ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΙΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΕΙΠΑΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΕΠΡΕΠΕ. ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΔΙΚΙΟ Ε???? ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΣΑΣ ΒΟΙΔΟΚΕΦΑΛΕΣ.. ΞΕΣΗΚΩΘΗΚΑΤΕ ΟΛΟΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΚΑΛΑ-ΚΑΛΑ ΤΙ ΕΓΡΑΨΑ…

    16 Αυγούστου 2013 – 1:11 π.μ.

    "10o9 eisai axiolipitos /axios tis moiras sou.!"
    – Σίγουρα, σάλτα γαμήσου και εσύ – ακόμα δεν έμαθες να μην γράφεις greeklish εσύ τζιμάνι….

    16 Αυγούστου 2013 – 1:15 π.μ.

    – Και τι μου το λες εμένα ρε μαλάκα αυτό? ΑΥΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ? ΚΑΛΑ ΣΠΑΣΜΕΝΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΡΕ ΜΑΛΆΚΑΡΟΙ? ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ? ΑΥΤΑ ΕΓΡΑΨΑ ΕΓΩ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ? ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΝΕΥ ΛΟΓΟΥ? Α ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΛΟ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ…

    15 Αυγούστου 2013 – 11:25 μ.μ.

    "Πρώτον:Νομίζεις ότι αποκαλώντας μαλακισμένη τη κοπέλα,είσαι σταράτος;"
    – ΠΙΟ ΣΤΑΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.

    "Οταν κάποιοι ελεγκτές,παιρνάνε στο ντούκου,τους λαθραίους,οι οποίοι τους παρέχονται παράνομες βίζες,είναι νόμος;"
    – ΟΧΙ ΡΕ ΗΛΙΘΙΕ, ΕΙΠΑ ΠΟΤΕ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΜΟΥΝΟΠΑΝΕ????

    "Δεν είσαι σε θέση να κρίνεις εσύ,για το τι πιστεύουν οι γονείς του,για τον άδικο χαμό του παιδιού σου."
    – Κάνεις λάθος μαγκάκο. Άν ο συγγραφέας της ανάρτησης είναι σε θέση να ρωτάει, εγώ γιατί δεν είμαι σε θέση να απαντάω? Επειδή διαφωνείς μαζί μου? Ή επειδή είστε περισσότεροι? Άι σάλτα γαμήσου και 'συ και όλοι σας βόδια.

    "Πάω στοίχημα,οτί δεν ξέρεις καν για το τι έγινε,και έτσι σου έρχονται και τα πετάς."
    – Πάω στοίχημα ότι δεν απάντησες τις ερωτήσεις που έκανα στις 15 Αυγούστου 2013 – 10:09 μ.μ.

    "Εμείς που πληρώνουμε εισιτήριο,δεν πάει να πει ότι το παίζουμε ξύπνιοι και γαμιάδες."
    – Και η γή είναι στρογγυλή. ΤΟ ΠΑΙΞΑ ΕΓΩ ΞΥΠΝΙΟΣ ΚΑΙ ΓΑΜΙΑΣ ΒΡΕ ΚΟΠΡΕΕΕ???

    "Η περιγράφη που ανέβασες για το πως αντέδρασε ο νεαρός,και για το αν το κάναμε εμείς,στη θέση του,είναι τελείως άστοχη,αφού δεν έχεις αποδείξεις για τα γραφόμενα σου."
    – Πω πω φίλε είσαι βλάκας μέχρι εγκεφαλικού. ΒΡΕ ΗΛΙΘΙΕ ΑΛΛΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ? Στο σημείο που αναφέρεις δεν περιέγραψα ΤΙ ΕΓΙΝΕ στο λεωφορείο. Αυτό το έγραψα/ρώτησα για να πάρω απάντηση στο ΕΑΝ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΑΝΕΒΑΙΝΑΜΕ ΟΛΟΙ ΤΖΑΜΠΑ ΣΤΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΛΕΓΑΜΕ ΣΤΟΥΣ ΤΥΧΟΝ
    ΕΛΕΓΚΤΕΣ/ΟΔΗΓΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΖΗΤΟΥΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΓΡΑΨΑ, ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΩΣΤΟ? ΑΥΤΟ ΡΩΤΗΣΑ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΕΝ ΠΗΡΑ. ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΘΑ ΠΑΡΩ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ. ΖΩΑ. ΜΟΝΟ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΤΕ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΕΞΥΠΝΟΥΣ…. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΙ ΡΩΤΗΣΑ ΘΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ. ΠΑΠΑΡΙΑ….

    "Αν μας θεωρείς βόδια,μαλάκες,κοθόνια και αυνανιστές,και λες ότι αναγκάζεσαι να ζεις ανάμεσα μας,τότε το μόνο που έχω να σου προτείνω είναι,να πάρεις τα κουβαδάκια σου,και να πας σε άλλη παραλία."

    – Λάθος. Και το 99,999% να ήταν όλα αυτά, ΤΡΑΒΑΤΕ ΕΣΕΙΣ Σ'ΑΛΛΗ ΠΑΡΑΛΙΑ. Δεν κατάλαβες καλά…

    ^Ω^

  21. Και αφού πια απάντησα σε όλα τα σχόλια των αμέτρητων ηλιθίων νεοελλήνων, τα μόνα που έχω να πω είναι 3 πραγματάκια:

    1. Ευχαριστώ τούτο το site όχι μόνο για την ενημέρωση, αλλά και για την δυνατότητα που μου έδωσε έως τώρα να πω ελεύθερα την άποψή μου.

    2. Είναι το τελευταίο μου ποστ και είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που δεν θα ξαναχαλαλήσω ούτε ένα δευτερόλεπτο από τον χρόνο μου σε μαλάκες οι οποίοι βλέπουν το λευκό και λένε "ΜΑΥΡΟ, ΜΑΥΡΟ!!!" Έτσι ύπουλα…

    3. Πραγματικά ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΑ ΜΟΥ ΝΑ'ΧΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΥΠΟΥΛΟΙ ΠΟΥ ΕΝΩ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΚΟΒΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙ ΛΕΩ, ΤΟ ΠΑΡΕΞΗΓΕΙΤΕ ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ… ΑΝ ΕΓΩ ΕΙΠΑ ΚΑΤΙ ΕΚ ΤΟΥ ΠΟΝΗΡΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΛΩ /ΚΟΡΟΙΔΕΨΩ / ΦΑΝΩ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΗΣ / ΥΠΕΡΑΝΩ / ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΤΕ ΠΕΙΤΕ ΤΟ, ΤΟΤΕ Η ΚΑΤΑΡΑ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΣΕ 'ΜΕΝΑ. ΑΝ ΟΜΩΣ ΡΕ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΟΤΕ Η ΚΑΤΑΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΥΛΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣΑΝ ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ ΟΠΩΣ ΚΑΝΑΝΕ ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΒΓΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΓΗ. ΚΑΚΟ ΜΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΡΑΣΤΗΚΑ ΚΑΝΕΝΑΝ. ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΡΤΥΣ ΜΟΥ Η ΙΔΙΑ Η ΠΑΝΑΓΙΑ, ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΡΙΕΜΑΙ. ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΙΕΜΑΙ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΠΟΥ ΜΕ ΣΤΑΥΡΩΣΑΝ ΕΝΩ ΔΕΝ ΕΦΤΑΙΓΑ. ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ Ή ΚΑΚΟΠΡΟΑΙΡΕΤΟ. ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΑΝ, ΤΟΤΕ ΗΤΑΝ ΗΛΙΘΙΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΙ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ. ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΟΥ ΜΗΝΥΜΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ. ΟΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΓΡΑΦΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ^Ω^ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΟΥ.

    ^Ω^

  22. Aυτος δεν ηταν ελεγκτης ηταν τερας ,και δεν χρειαζεται κανεις να μου πει την γνωμη του ,γιατι απλουστατα ειδα το βιντεο απο τα ΜΜΕ Ουτε μια στιγμη δεν σοκαριστηκε για τον θανατο που ο ιδιος προκαλεσε στον νεαρο ,ουτε μια στιγμη δεν λυπηθκε ,ουτε το βουλωσε Αντιθετα εκανε σαν πουστης επιτεθηκε και εβριζε τους αυτοπτες μαρτυρες και απειλουσε μια κοπελα με αυτοφωρο και μαλιστα διεταζε και τους αστυνομικους Φαντασου τι ψυχολογικο πολεμο θα εκανε νωριτερα στον νεαρο Αυτον τον μαλακα οποιος απο εσας τον υποστηριζει πρεπει να ειναι τα ιδια σκατα με αυτον Ηδουλεια του ηταν αφου δεν ειχε εισητηριο το παιδι στην επομενη σταση να τον κατεβασει , και οχι να παριστανει τον Σεριφη ξεφτυλιζωντας τον νεαρο και να θελει να τον παραδωση στο τμημα για να παρει το γαμημενο μπονους που του δινει η ξεφτυλισμενει κυβερνηση Αυτο το σιχαμα πρεπει να σαπισει στην φυλακη

  23. Δημήτρης 9.52>10.09.
    Εχεις αναρτήσει κείμενα κατεβατά τα οποία σε ποσοστό 65% περιέχουν λέξεις απόπατου. Δεν
    γράφεις καλά, δεν διαβάζεις καλά, δεν εννοείς
    καλά, έχεις μιά άποψη ( δικαίωμα σου ) θεωρώ
    ότι, ο πλούτος της Ελληνικής γλώσσας μπορεί
    να σε βοηθήσει ( αν την κατέχεις ) να είσαι πιό
    ευπρεπής, ίσως έτσι να εμφάνιζες καλλίτερη
    εικόνα, όπως όμως εκφράζεσαι ακόμη και να έχεις δίκηο ( που επί του προκειμένου δεν το
    έχεις ) το χάνεις, αφού το μόνο που κατάφερες
    είναι να μυρίζουν βόθρο οι υπολογιστές και τα
    κινητά μας.
    Μην ξεχνάς ότι την είσοδο στον σταύλο εσύ την
    άνοιξες.
    Αν δεν έπεσες από τα χέρια του χειρούργου στη
    γέννα, σίγουρα έχεις πέσει από την κούνια.

  24. αυτο θα μπορουσε να μη γινει και ολοι ξερουμε το πως και το γιατι. φτωχος ανεργος νεος ο ενας χαμηλομισθος εργαζομενος ελεγκτης ο αλλος ομως εκεινη την ωρα εκανε τη δουλεια του και απο οτι μαθαινουμε δεχτηκε γροθιες και κλοτσιες απο τον ατυχο νεαρο οπβς δεχτηκε και ενας αλλος επιβατης που πηγε να τον συηκρατησει. βεβαια δεν ξερουμε αν προκληθηκε για να δωσει γροθιες και κλοτσιες η επιρεαστηκε απο τα διαφορα κινηματα δεν πληρωνω αυτο θα πρεπει να το δειξει η ερευνα ομως πρεπει να αποφασισουμε τι θα γινεται στα λεοφωρεια. η καλυτερη λυση ειναι να μπει ηλεκτρονικη μπαρα στην μπροστινη πορτα απο την οποια να,μπαινουν ολοι και να μην ανοιγει αν δεν εχεις κωδικοποιημενο εισιτηριο η πασο ελευθερας διαδρομης πολυτεκνου φοιτητη κλπ. επισης αφου υπαρχουν κοινωνικα παντοπωλεια για ανεργους κλπ δεν θα μπορουσε να οργανωθει και δωρεαν διανομη εισητηριων σε ανεργους κλπ απο φορεις που οργανωνουν τα κοινωνικα παντοπωλεια; ακομη και η ιδια η εθελ θα μπορουσε να κανει δωρεαν διανομη καποιου εριθμου εισητηριων σε ανεργους κλπ ισοφαριζοντας το κοστος με την αυξηση του εισητηριου για δεκα η εικοσι λεπτα . παντως κανεις δεν πρεπει να συγχεει την μεταφορα χωρις εισητηριο με πολιτικες καταστασεις και κοματικα συμφεροντα,γιατι το λεοφωρειο και το τρολεη ειναι επιχειρησεις που απο το εισητηριο πληρωνονται οι οδηγοι και συντηρουνται σε καλη κατασταση τα λεοφωρεια και αφου κανεις απο εμας δεν θα δεχοταν να του ανεβει ο αλλος στην πλατη και να τον κουβαλαει οπως εκαναν οι τουρκοι στους ελληνες επι σκλαβιας ετσι θα πρεπει να να υπολογιζουμε και για τα μμμ χωρις να μας το επιβαλει κανενας αλλα απο μονοι μας εχοντας σωστη νοοτροπια.

  25. Υποστηρίζουμε τον ελεγκτή αλλά ξεχνάμε τις άπειρες μαρτυρίες για τους ελεγκτές που προσπερνούν τα λαθροΟρκ χωρίς απολύτως κανέναν έλεγχο στα λεωφορεία – Άραβες και Πακιστανούς!
    Αν ήταν συνηθισμένος Άραβας βρομιάρης με σανδάλι, σορτσάκι κάτω από το γόνατο και τσαντούλα στην οποία κουβαλάει τα στιλέτα του ως εργαλεία για τις εγκληματικές ενέργειες με τις οποίες τρομοκρατεί τους πολίτες της χώρας αυτής, το παιδάκι σίγουρα δεν θα είχε την κατάληξη αυτή, γιατί ο ψευτοτσαπουκάς των σκατόβλαχων ελεγκτών δεν περνάει στους τρομοκράτες από τις πρωτόγονες και βρωμερές Αραβικές χώρες και το Πακιστάν. Ξέρουν πολύ καλά πως θα καταλήξουν με τα έντερα στα χέρια και δεν επρόκειτο να ασχοληθεί κανείς, όπως και σε όλες τις εγκληματικές πράξεις που πράττουν σε αυτό το ξενολαγνικό κράτος.

    Αναφερόμαστε για την δήθεν δουλειά του ελεγκτή την οποία θα πρέπει να σεβόμαστε, αλλά παραλείπουμε τις μαρτυρίες των επιβατών που βρισκόντουσαν εκείνη την ώρα στο λεωφορείο:
    -"Ο ελεγκτής άρχισε επιτακτικά να ζητά το εισιτήριό του"
    -"Η κατάσταση ξέφυγε. Οι 2 άνδρες ήρθαν στα χέρια. Ο ελεγκτής έσκισε την φανέλα που φορούσε ο 19χρονος."
    Όλοι μας γνωρίζουμε για την απαίσια και ψευτομάγκικη συμπεριφορά των ελεγκτών προς τους επιβάτες, που μας βλέπουν σαν ζώα.
    Ο ελεγκτής κάνει την δουλειά του όταν ζητάει το εισιτήριο για έλεγχο και στην περίπτωση που ο επιβάτης δεν συνεργαστεί καλεί την αστυνομία για τα περαιτέρω.

    Επίσης, η περιορισμένη νοημοσύνη μας φαίνεται και από τα σχόλια τύπου "δικαιολογίες δεν έχουμε δουλειά κτλ δεν είναι σοβαρές." διότι βλέπουμε τις καταστάσεις από την γαμημένη βολεμένη μας πλευρά και δεν μπορούμε να φανταστούμε την απογοήτευση, κατάθλιψη, αγωνία, θλίψη, τραγικότητα που βίωνε το παιδάκι λόγω των δυσκολιών στην ζωή του και που οφείλονται στην πράξη που έκανε και του κόστισε τραγικά!

    Ο κόσμος δεν πρόκειται να σεβαστεί τους σκατόβλαχους ελεγκτές γιατί απλούστατα δεν κάνουν την δουλεία τους αλλά προσβάλλουν τους ανθρώπους με τον χειρότερο τρόπο, και όπως φαίνεται τους οδηγούν τώρα και στον θάνατο.

    Προσωπικά, μόριο σεβασμού θα νιώσω προς τους ελεγκτές όταν θα έχουν έστω και ένα γραμμάριο αρχίδια για να κοιτάξουν τα μαυριδερά λαθροΟρκ που έχουν κατακλύσει την χώρα και απολαμβάνουν όλες τις δυνατότητες για το οποίες εμείς πλέον θα πρέπει να πληρώνουμε με την ζωή μας!

    Τώρα καταλαβαίνω γιατί δεν υπάρχει καμία αλλαγή στην κοινωνία, υπάρχουν πολλά τομάρια με περιορισμένο μυαλό σαν και του λόγου μας που με την υποταγμένη προσωπικότητα μας έχουμε το ρόλο της βάσης του καθεστώτος αυτού.
    Τι περιμένεις κανείς από μια κουράδα που παραθέτει σχόλιο για ένα παιδάκι που έχασε την ζωή του με αυτό το τρόπο όπως είναι το παρακάτω:
    "Ο ΤΖΑΜΠΑΣ ΔΕΝ ΖΕΙ."
    Η κουράδα αυτή ούτε για λίπασμα δεν κάνει, γιατί μολύνει τα πάντα γύρω του!

    Και τέλος, μην τυχόν και αναφερθείτε για την επιβίβαση στα μέσα μαζικής μεταφοράς χωρίς εισιτήριο λόγω της οποίας δημιουργείται το έλλειμμα το οποίο πληρώνουμε όλοι μας όταν την ίδια στιγμή υπάρχουν πολιτικοί οι οποίοι μας εξουσιάζουν με τρομακτικά απίστευτη περιουσία από 50 σπίτια και πάνω τα οποία δεν έχουν ούτε οι αστέρες του Χόλιγουντ και με μισθούς μεγαλύτερους και από τον Ομπάμα!

  26. Νιωθω πολυ ασχημα που διαβαζω τετοιες χυδαιοτητες εδω μεσα. Σας λυπαμαι ολους.

  27. ΟΙ ΚΑΤΟΧΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΩΡΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΑΛΛΑ ΤΟΣΟ ΘΑ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΣ ΟΤΑΝ Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙ.
    ΟΙ ΕΛΕΓΚΤΕΣ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΖΗΤΟΥΝ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ ΑΠΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΥΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΤΟΧΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΟΥ ΦΟΝ ΑΝΤΩΝΑΚΕΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΟΙΡΙΝΟΥ.

  28. Ω, δεν ανήκεις σε κανένα ποσοστό. Εσύ είσαι ΦΥΡΑΑΑΑ!!! στον πλανήτη!

    Οσο και αν βρίζεις ουδένας σου δίνει σημασία.
    Ανήκεις σε αυτό που λέμε μηδενικό στοιχείο – το κενό.

    Αδειος σκουπιδοτενεκές είσαι. Ούτε για ανακύκλωση σκουπιδιών δεν κάνεις – ούτε καν σκουπίδι είσαι=ΤΙΠΟΤΑ.

    Οποιος δεν γνωρίζει και δεν θέλει και φοβάται τη σκιά του, δεν μπορεί παρά μόνο να απειλεί και να βρίζει.

    Αντε για ποδόσφαιρο τώρα, κλώτσα το τόπι
    και λίγο περα δώθε, πέρα δώθε και μετά καλόν ΥΠΝΝΟΟΟΟΟΟ!!! σκουπίδι πρόσεχε μην σε ρουφήξει καμμιά ηλ. σκούπα, που ούτε καν σκουπίδι είσαι.

  29. ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΕΓΚΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΠΟΥ ΤΟΛΜΟΥΝ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ ΝΑ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΏΠΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ
    Ε Υ Γ Ε Ν Ι Κ Ο Τ Α Τ Ο Ι, ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ!!!

  30. ^Ω^
    16 Αυγούστου 2013 – 3:28 π.μ.

    Ότι είναι σύννομο δεν σημαίνει ότι είναι και εύνομο.
    Επομένως το πρόστιμο για μία παράβαση ελαχίστου κόστους δεν μπορεί να αντιμετωπίζετε με πρόστιμο 100 φορές πάνω στο εισιτήριο γιατί τότε δεν έχουμε ελεγκτές αλλά κυνηγούς κεφαλών και όλα αυτά για να καλυφθεί η ανικανότητα τους στο να κάνουν ένα σύστημα ελέγχου της προκοπής.
    Όλοι μας είχαμε κάνει απερισκεψίες όταν ήμασταν μικροί αυτό τη σήμαινε ότι ο Ζητάς έπρεπε να μας κυνηγά του σκοτωμού επειδή δεν φορούσαμε κράνος για να το παίξουμε άνετοι και μάγκες στις γκομενίσεις και για να μη χαλάσει το μαλλί.
    Και εγώ σου λέω ότι ο πιτσιρικάς είχε λεφτά αλλά το θεωρούσε μαγκιά το να μη πληρώνει και ότι τους είχε όλους γραμμένους αυτό τη σημαίνει ότι πρέπει να τον στίσουμε στον τοίχο στα δύο μέτρα. Όταν θα μεγάλωνε θα καταλάβαινε τη μαλακίες έκανε όπως όλοι μας μόνο που αυτός δεν πρόλαβε δεν θα κάνει οικογένεια και εμείς θα μετράμε έναν λιγότερο στη ζωή. Ο ρόλος του ελεγκτής δεν είναι να το παίζει ντετέκτιβ ούτε ντίλιγκερ, είναι να ελέγχει και αυτό που μας κάνει να πληρώνουμε όλοι μας είναι ο εξευτελισμός η ντροπή πράγμα πού είναι άγνωστο για έναν έφηβο. Αυτά έπρεπε να τα ήξερε γιατί έχει να κάνει με ανθρώπους.

    Αριστόδημος

  31. ΔΩΣΤΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ 16 Αυγούστου 2013 – 6:32 π.μ.

    εχει βρει την σωστην γωνια, που θα επρεπε ολοι σας να ειχατε δει απο την αρχη ειδικα ο Ω που μαλλον ειναι μικρο ω με υπογεγραμμενη.

  32. Κυρίες/Κύριοι …. το παιδάκι χάθηκε!!! Αυτό είναι το πλέον σίγουρο. Επειδή όμως η φύση του ανθρώπου είναι μόνο για "ζήτω" και για "γιούχα" και επειδή πρέπει κάποιοι να μαθαίνουν από τα λάθη τους ή από τα λάθη των άλλων, θα πρέπει αν υπάρχει δικαιοσύνη σε αυτόν τον πουλημένο τόπο (που δεν υπάρχει) οι υπαίτιοι (οδηγός και ελεγκτής) να πάνε μέσα τουλάχιστον για μια δεκαετία …. απλώς για να υπάρχει δεδικασμένο! Ολα τα άλλα είναι απλώς … οδοντόκρεμες!

  33. Ρε ^Ω^

    Είσαι τόσο ηλίθιος από άποψη, ή έτσι γεννήθηκες;

    Κλάσε μας τ' αρχίδια ρε που μας στέλνεις και κατάρες!
    Από το πρώτο σου σχόλιο βρίζεις διαρκώς τους πάντες, είσαι στην κοσμάρα σου μέσα στις ασυναρτησίες, και σε χαλάει που σου τα χώνουμε στα ίσια μπινέ…

    Το μουνί της δικιάς σου μάνας ρε καργιόλη, αν και Κουράδα σαν του λόγου σου έχει βγει από κώλο, και μάλιστα από κώλο που έχει να χέσει πολλές μέρες…

  34. Νύχτωσε και σήμερα την βγάλαμε και απόψε.
    Δυό χρόνια άνεργος. Σταμάτησα να έχω φίλους. Η οικογένεια βοηθάει.Τα παιδιά μου δεν μου μιλάνε γιατί σταμάτησα να δίνω διατροφή…
    Ευτυχώς και το θετικό έχασα και 19 κιλά ( εδώ να δεις δίαιτα).
    Μου είπανε μην φύγεις είτε εξωτερικό είτε για εκεί που πήγαν περίπου 3 χιλιάδες γείτονες κάτσε εδώ να την παλέψεις την κατάσταση.
    Στην τηλεόραση τσακώνονται όλοι ένα συνονθύλευμα δημοσιογράφοι , πολιτικοί , ειδικοί , άνθρωποι του πνεύματος όλοι για το καλό μου . Ας είναι καλά οι άνθρωποι .
    Ξεκίνησα σήμερα από τα Πατήσια να πάω στον Ερυθρό Σταυρό γιατί λένε ότι εκεί μπορούσα να κάνω κάτι εξετάσεις ( λόγω καλοπέρασης ) γιατί άκουσα δεν χρειάζεται βιβλιάριο υγείας μιας και έχει λήξη .
    Σαφώς που χρήματα για εισιτήριο .Για να είμαι ευνομούμενος πολίτης και μη θερωθει ότι κλέβω το κράτος το έκοψα με τα πόδια Πατησίων , Αλεξάνδρας , Κηφισίας και έφτασα . Θυμήθηκα των πρώην πεθερό μου που μου εξιστορούσε στην κατοχή που με το καροτσάκι από την Αλεξάνδρας πήγαινε πίσω από το Σωτηρία να μαζέψεις ξύλα . Βρε πως αλλάζουν οι εποχές .
    Πάντως η διαδρομή ήταν ιδανική .Αφού μέτρησα πάνω από 50 καταστήματα κλειστά . Αφού πέρασα από την ΑΣΟΕΕ λίκνο της εκπαίδευσης και του εμπορίου στα προπύλαια του ( εμ πως θα εκπαιδευτούν οι μελλοντικοί οικονομολόγοι ) αφού ανέβηκα την Αλεξάνδρας ( ανηφόρα δεν λέω ) . Αφού πέρασα και αγνάντεψα τους πύργους των Αθηνών ( άδειοι πλέον ) έφτασα στο προορισμό μου όπου <> securitades στα προπύλαια του Νοσοκομείου με υποδέχτηκαν καλοσυνάτα θέλοντας να με βοηθήσουν αν δεν είχα κάτι να κάνουν κάτι για να έχω .

  35. Πραγματικά η λογική του αφού δεν ειχε λεφτά για εισητηριο γιατι πήρε το λεωφορείο κοντεύει να με τρελανει!δηλαδη αν πειναγε για να ειναι σωστός πολίτης θα έπρεπε να πεθάνει απο την πείνα και οχι να κλέψει για να φάει??οι συνθηκες ειναι αυτες που πρεπει να εξετασουμε για να κρινουμε μια πραξη!ολα τα ζώα που το λένε αυτο δεν εχουν σκεφτεί οτι όλοι οι βουλευτές εχουν δωρεάν μετακινήσεις με τα ΜΜΜ ενώ παράλληλα τους πληρώνουμε και μια λιμο να τους μεταφέρει αλλα ο απορος δεν εχει δωρεάν μετακίνηση!δηλαδη πραγματικά βρε στόκοι τι δεν καταλαβαίνετε?θα μας πεθάνουν ρεεεεε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *