Διαφημίσεις

Στο Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων οι επιτελείς έχουν αρχίσει να κοιτούν το σχέδιο εκκένωσης Ελλήνων πολιτών απο “φλεγόμενες” περιοχές. Η κατάσταση στην Αίγυπτο μυρίζει μπαρούτι με τους αδελφούς μουσουλμάνους να στρέφουν την οργή και το μίσος τους εναντίον “αλλόθρησκων”. Επιπλέον η μάχη προπαγάνδας που αποκαλύπτεται ότι δίνουν με την διασπορά στο διαδίκτυο ακόμη και “στημένων” φωτογραφιών και βίντεο δείχνουν ότι αυτός ο πόλεμος θα έχει μεγάλη συνέχεια.

Μέχρι αυτή την ώρα δεν έχει δοθεί εντολή προετοιμασίας για ενεργοποίηση του σχεδίου εκκένωσης των Ελλήνων απο την Αίγυπτο αλλά είναι σαφές ότι μετά απο την επικοινωνία που είχε ο υπουργός Εξωτερικών Ευάγγελος Βενιζέλος με τον Πατριάρχη Αλεξανδρείας Θεοδωρο τα σχετικά σχέδια βγήκαν απο τους φοριαμους. Ισως να μην ήταν τυχαία η επίσκεψη του Α/ΓΕΑ Ευαγγελου Τουρνα ανήμερα της Παναγίας στην 112 ΠΜ στην Ελευσίνα όπου και η έδρα των μεταγωγικων αεροσκαφών C 130 που θα αναλάβουν την επιχείρηση εκκένωσης αν διαταχθεί.

Θα είναι η επανάληψη της επιχείρησης που ειχε γίνει όταν το καθεστώς Μουμπάρακ κατέρρεε και η Αίγυπτος είχε και πάλι τυλιχθει στις φλόγες. C 130 της ΠΑ είχαν με απόλυτη επιτυχία και ασφάλεια εκκενωσει τους Ελληνες απο το αεροδρόμιο της Αλεξάνδρειας.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

5 σχόλια στο “Ετοιμες οι Ενοπλες Δυνάμεις να “εκκενώσουν” Ελληνες της Αιγύπτου αν ζητηθεί – Το σχέδιο”
  1. ΣΙΓΑ – ΣΙΓΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΩΡΑ…

    …ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΙΑΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΚΑΤΩ, ΤΟΤΕ ΚΟΝΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ…

    …ΘΑ ΙΔΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑΚΤΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ, ΘΑ ΙΔΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΡΕΜΠΕΛΟ (ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ), ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΛΛΑ ΘΑ ΥΠΟΦΕΡΕΤΕ…

    …Η ΓΑΛΛΙΑ ΘΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΠΟΛΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΕΡΗ ΚΑΙ ΙΔΙΩΣ ΟΙ ΙΤΑΛΟΙ…

    …Η ΓΑΛΛΙΑ ΘΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ Η ΙΤΑΛΙΑ….

    …ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΜΟΥΝ ΑΔΕΛΦΟ…

    ΚΟΣΜΑΣ ΑΙΤΩΛΟΣ.

    ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΤΗΝ ΦΙΛΗ ΑΙΓΥΠΤΟ… ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ… ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΗ ΤΙΠΟΤΑ… ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ… ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΟΥΦΑ.

    ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ… Η ΛΙΓΟ ΜΕΤΑ ΤΩΝ ΕΝΑΡΞΕΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΕΠΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ… ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΟ ΣΕΙΣΜΟ… ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ… ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΣΠΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ.

    ΤΟΣΟ Η ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ ΤΟΥ ΑΙΜΟΥ… ΟΣΟ ΚΑΙ Η ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΦΩΤΙΑ… ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΞΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟΥ ΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ.

    ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΑΡΕΙΟΣ…

    ΥΓ.
    ΟΠΟΙΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΦΥΓΕΙ. Η ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ.

    1. Καλα εσύ έχεις θέμα. . Το καταλαβαίνω κ το σέβομαι αυτό. . Αυτό πού δεν καταλαβαίνω είναι γιατί προσπαθείς να τρομοκρατησεις τούς υπολοιπους..

  2. ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΣΩΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΚΕΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΝΑ ΕΚΚΕΝΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΧΕΙ ΑΛΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ Η' ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΟ ΕΝΝΟΟΥΝ;

  3. Τα προσκυνήματα της Ορθοδοξίας ποιός θα τα διαφυλάξει? Ελπίζω πως ήδη άρχισαν να μεταφέρουν τουλάχιστον τα ιερά σε ασφαλή σημεία. Ιδιαίτερα από την Αγία Αικατερίνη του Σινά που έχει εκπέμψει σήμα κινδύνου από διμήνου.

  4. ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΣΟΥ ΑΓΑΠΗΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΚΥΡΩ…

    ΓΙΑΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙΚΑΡΙ… ΑΦΟΒΟΣ… ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ!!

    Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙΤΑΙ… ΚΑΙ ΔΑΥΛΟ ΝΑ ΤΟΥ ΒΑΛΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΡΩΚΤΟ… ΔΕΝ ΧΑΜΠΑΡΙΑΖΕΙ!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *