Διαφημίσεις

Nέο χαράτσι προωθείται εις βάρος των πολιτών, μέσω των δήμων, με φόντο την ψηφιακή τηλεόραση.
Συγκεκριμένα τα 275 σημεία εκπομπής του αρχικού σχεδίου για τον χαρτη ψηφιακών συχνοτήτων μετατρέπονται σε μόνον 156, ώστε να μειωθεί το κόστος των επενδύσεων των παρόχων δικτύου.

Η υπόλοιπη κάλυψη ανατίθεται σε μικρούς αναμεταδότες (gap fillers), που θα τοποθετηθούν, σύμφωνα με τα μέχρι τωρα δεδομένα, χωρίς αδειοδότηση εντός αστικών περιοχών με την αγορά τους να ανατίθεται στις Δημοτικές Αρχές κάθε περιοχής που σήμαινει ότι πάλι οι πολίτες θα βάλουν το χέρι στην τσεπη σε όφελός ιδιωτικων συμφερόντων προκειμένου να ολοκληρωθεί η ψηφιακή μετάβαση.

Οπως, μάλιστα, αναφέρει σε συνέντευξή του στην aftodioikisi.gr ο πρώην διευθυντής τεχνικών υπηρεσιών της ΕΡΤ κ. Νίκος Μιχαλίτσης για να καλυφθεί ολόκληρη η χωρά χρειάζονται 600 σημεία εκπομπής.

Οσον αφορά δε στο κόστος, μπορεί να φτάσει ακόμη και στα… 45 εκατ. ευρω, το οποίο θα κληθουν να πληρώσουν οι πολίτες κυρίως της περιφέρειας και των ακριτικών περιοχών.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

5 σχόλια στο “Χάρηκες που δεν θα πληρώνεις για την ΕΡΤ; Πλήρωνε τώρα χαράτσι για την Digea.”
  1. προχωρηστε σε ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ επιπεδο ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ σε ΑΣΤΙΚΕΣ ΑΓΩΓΕΣ κατα των τραπεζων και κατα των εισπρακτικων εταιρειων δηλαδη των γωνιακων μαγαζιων του συστηματος της γερμανοδουλης κυβερνησης του σαμαρικου του αρχομανη βανιζελακου και του διαπλεκομενου στουρναρι
    μονον οταν καταλαβουν οτι θα χανουν περισσοτερα απο οτι πετιμενουν να παρουν θα μαθουν οτι χανουν το παιχνιδι
    με το να γκρινιαζουμε να αυτοκτωνουν να αποδεχομαστε τον καθε φορο αυτοι δεν θα ξεκολλησουν απο την καταχρηση της ζωης μας αυτο θελεις ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ του ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΥ ΠΡΩΤΑΓΟΡΑ ΟΔΥΣΣΕΑ ΙΟΥΛΙΑΝΟΥ; βγαλε απο μεσα σου και τον ΟΡΕΣΤΗ……..

  2. EGO DEN ECHO DIGIA EPIDI DEN PGIAMEI EDO POU MENEO TO DOKIMASAME BLEPO OPOS PALI GIATI NA PLIROSO???H 8A TA FTIAKSOUN H PLIRONEI MONO AFTO POU TO XRISIMOPI!!!(DEN BLEPO KA8OLOU KALA ME XIONIA!!DEN MPOROUN NA MOUS ITISOUN XRHMATA GIA KATI POU DEN MOU PARXOUN SAN KRATOS!!

  3. Aν θέλετε να διαβάζουμε τα σχόλια σας, γράφτε Ελληνικά μερικοί….
    Στραβώνεται το μάτι μας, να διαβάσουμε μια λέξη….

  4. ΑΑΑΑΑΑΚΡΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΒΩΩΩΩΩΩΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ αυτο θα πετυχουμε με τις ΑΣΤΙΚΕΣ ΑΓΩΓΕΣ κατα των τραπεζων και τις ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ κατα των υπαλληλων αυτων των γωνιακων μαγαζιων του πολιτικου συστηματος του σαμαρικου/βενιζελακου(στουρναρια) να αγανακτησει επιτελους ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ απο τις φαλτσες αποφασεις της ελληνικης δικαιοσυνης και να ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙΗ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΨΥΧΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ με το να αυτοκτωνουν γιατι χασανε το σπιτι τους και την δουλια τους δεν ωγαινει τιποτα ηΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΔΗ θα φερει το τελος της γερμανοδουλης κυβερνησης του δυναστη/δικτατορα σαμαρικου και του αρχομανη /κακου/σκληρου βενιζελακου και του χαζοχαρουμενου/υποταγμενου/διαπλεκομενου στουρναρι
    Υ.Γ: ηδη ξεκινω την προσπαθεια μου κανοντας ΑΣΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗ κατα της eurobank + citybank διοτι και παροτι τις ενημερωσα για την αδυναμια μου συνεχισης αποπληρωμης των δανειων μου και εφοσον δεν τους απεκρυψα κανενα περιουσιακο μου στοιχειο ζητωντας τους το παγωμα για λιγο καιρο και αυτοι με εκθετουν στον "τειρεσια" και προχωρουν στην παραχορηση των δανειων μου σε ξενους με σκοπο να μου φανε μισοτιμης την πολλαπλασια σε αξια των κωλοδανειων τους περιουσια μου!!!!! τους ζητω στην ΑΣΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗ μου πενταπλασιο ποσο απο αυτο που τους χρωστω Δεν κρυβω οτι ελπιζω να τις κερδισω ωστε να οφεληθουν ολοι οι ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ μου και οχι οι ελληνες των κυβερνωντων

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *