Διαφημίσεις

Δίχως τέλος συνεχίζεται η αιματοχυσία στην Αίγυπτο. 90 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους την “Παρασκευή της Οργής” ενώ τα βίντεο που βλέπουν το φως της δημοσιότητας καταγράφουν με τον πιό σκληρό τρόπο την ωμή βία και τη δίνη του εμφυλίου στον οποίο βυθίζεται η χώρα.

Στο βίντεο που θα δείτε ένας διαδηλωτής πλησιάζει και στέκεται άοπλος με τα χέρια σηκωμένα ψηλά μπροστά σε ένα τανκ.

Ώσπου ξαφνικά δέχεται εν ψυχρώ τις σφαίρες των στρατιωτών και σωριάζεται αιμόφυρτος στην άσφαλτο.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: Tragiko.net


Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

9 σχόλια στο “Ωμή Βία στην Αίγυπτο:Εκτέλεσαν εν ψυχρώ διαδηλωτή που στεκόταν άοπλος μπροστά σε τανκ – Βίντεο”
  1. Ο πυροβολισμός προήλθε από το πλήρωμα του τανκ? Δεν είναι ξεκάθαρο, θέλει κοντινή ανάλυση. Ωστόσο, υπάρχουν ελεύθεροι σκοπευτές και η προβοκάτσια δίνει και παίρνει. Κανείς δεν ξέρει με ποιά παράταξη είναι ο κάθε ελεύθερος σκοπευτής. Μπορεί να είναι οι στρατιώτες μπορεί ακριβώς το ίδιο να τον θυσίασαν οι Μουσουλμάνοι Αδελφοί για τις εντυπώσεις. Μιλάμε για το φανατισμένο ισλάμ και να μην το ξεχνάμε αυτό.

  2. Thlivomai gia tis psyxes pou xanontai,alla mhpws na doume k thn allh pleura…? Thn pleura pou oi Mousoulmanoi kathimerina sfagiazoun tous Xristianous ekei katw giati etsi tous leei h thriskeia tous… Thn pleura pou polles fores kinhmatografoun apokefalismous Xristianwn gia na deixoun to epiteugma tous…Autos pou htan sthn exousia k ton erixan htan o pio sklhropyrinikos islamisths,tou opoiou h thriskeia leei oti oso perissoterous allothriskous skotwneis,toso pio konta ston (diko tous) "paradeiso" vriskesai… Sthn Aigypto yparxei poly megalos arithmos Xristianwn kai kathimerina ginontai episodeia me apotelesma pollous nekrous apo autous… Gi'auto k egw apla thlivomai,alla den tous lypamai…

  3. Γιατί χρησιμοποιείτε Greeklish? Μην εκτοπίζετε την γλώσσα μας, το αλφάβητό μας, μην στερείτε από τις γενιές που έρχονται την ευλογία της ελληνικής καταγωγής μας. Δεν πειράζει αν δεν είστε ορθογράφοι, αρκεί που μιλάτε και εκφράζεστε στην γλώσσα της πατρίδας σας.

  4. σκοτοσαν εναν οπαδο της AL KAIDA
    οι ιδιοι εχουν καψει στην Εγυπτο 27 εκλησιες μεχρι τωρα και εχουν σκοτωσει απειρους αοπλους χριστιανους εν ψυχρω.
    δινω την αμεριστη υποστειριξι μου στον Εγυπτιακο στρατο και στην πλειοψιφια της πλεονοτιτας του Εγυπτιακου λαου στον αγωνα τους εναντιον των καθαρματςν της μοθσοθλμανικης αδελφοτιτας

  5. H βολη πρεπει να προηλθε απο αυτον που περασε απο την γωνια του δρομου πηγε πισω απο το δευτερο τανκ και στην συνεχεια στο τριτο.

    ειναι βολη απο 9άρι ή τουφεκι (διαμπερες οπως φαινεται). αν ειχε χτυπηθει απο το τανκ δεν θα ειχε πεσει ετσι, θα ειχε καταρευσει με μια σφαιρα απο το 50ντάρι.

  6. Σωστοι ο ένας ανώνυμος και ο Littlepartofsoul τουλάχιστον για το γεγονος ότι δεν φαινεται να βγήκε κάποιος απο το άρμα και να τον πυροβόλησε και σίγουρα δεν πυροβολήθηκε απο οπλο του άρματος γιατί θα τον είχε κόψει στα δύο και οχι θα τον πήγαιναν στο νοσοκομείο όπως είναι η είδηση. Μήπως δεν τον πυροβόλησαν οι στρατιώτες? Έχετε μιλήσει με ανθρώπους που είναι εκεί γιατί οι ¨δημοσιογράφοι" ξέρουμε τι κάνουν

  7. Τι χαρα δεν τους κάθεται το ισλαμικο χαλιφατο καταρεει ο φαναστισμος και η μισαλοδοξια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *