Διαφημίσεις

Δεν έχουν τελειωμό οι περιπέτειες για την Αθηνά Ωνάση, η οποία έρχεται αντιμέτωπη με την εμπλοκή του ονόματός της σε δύο αγωγές κατάχρησης δημοσίου χρήματος στη Βραζιλία.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Real News», η χρυσή κληρονόμος πιθανότατα θα κληθεί να λογοδοτήσει για το πώς διαχειρίστηκε κρατικά κονδύλια ύψους 3,2 εκ. ευρώ, ένα ποσό που της δόθηκε για τους αγώνες «Athina Onassis Horse Show» που διοργανώνει κάθε χρόνο στο Ρίο Ντε Τζανέιρο.

Οι δύο αγωγές κατατέθηκαν από το Δημόσιο εναντίον γνωστών κυβερνητικών στελεχών της Βραζιλίας και εμπλέκουν, μεταξύ άλλων, τον πρόεδρο της MKO Marco Malafaia , καθώς αυτός ανέλαβε να ζητήσει από το κράτος τα χρήματα και έπειτα να τα δώσει στην Αθηνά Ωνάση για τους αγώνες.

Η συγκεκριμένη ΜΚΟ, ζήτησε αυτό το ποσό για τη διοργάνωση της Ωνάση, ισχυριζόμενη πως το διεθνές αθλητικό γεγονός θα έφερνε στη χώρα περισσότερο τουρισμό, θα διευκόλυνε τους αθλητές με ειδικές ανάγκες που θα συμμετείχαν και θα βοηθούσε γενικότερα τη χώρα, καθώς η ιππασία στη Βραζιλία είναι το άθλημα που της έφερε τρία χρυσά ολυμπιακά μετάλλια.

Όπως αναφέρεται όμως στις αγωγές, το ποσό που δόθηκε στην ΜΚΟ δε χρησιμοποιήθηκε ποτέ γι’ αυτούς τους σκοπούς, αλλά για άλλες άσχετες δραστηριότητες όπως τη μεταφορά αλόγων των αθλητών από την Ευρώπη στη Βραζιλία. Τονίζεται δε πως στη διοργάνωση, όχι μόνο δεν χρησιμοποιήθηκαν τα κονδύλια για το σκοπό για τον οποίο είχαν εγκριθεί, αλλά δεν παραβρέθηκαν καν αθλητές Παραολυμπιακών Αγώνων.

Μετά τη μεγάλη διάσταση που πήρε το θέμα, η Αθηνά Ωνάση μέσω των δικηγόρων της υποστήριξε σε εφημερίδα του Σάο Πάολο ότι όλα τα κονδύλια ήταν εγκεκριμένα και χρησιμοποιήθηκαν σύμφωνα με το νόμο.

Τις επόμενες μέρες αναμένεται η απόφαση του εισαγγελέα σχετικά με το αν θα παραπεμφεί σε δίκη η υπόθεση, ενώ υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο οι διεθνείς αγώνες που φέρουν το όνομα της χρυσής κληρονόμου να μη γίνουν φέτος τον Οκτώβριο.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

5 σχόλια στο “Κατηγορούμενη για κατάχρηση δημοσίου χρήματος η Αθηνά Ωνάση”
  1. Αυτό το κοριτσάκι είναι μία δυστυχία από την αρχή ως το τέλος με την κατάρα των Ωνάσηδων να την ακολουθεί παντού. Θύμα εκμετάλλευσης του πατέρα της, θύμα εκμετάλλευσης του συζύγου της. Σημειωτέον ότι και οι δύο ήταν playboy που ψάχνανε την καλή. Έφαγε όσα μπόρεσε από την μάνα και την κόρη ο πατέρας της και πήρε την σκυτάλη ο Βραζιλιάνος. Πού να την δεις και πού να την ψάξεις, με ένα άλογο βρίσκεται. Συναισθηματικά κενά? Γιατί όχι? Ψυχολογικά προβλήματα? Γιατί όχι? Και ποιός κάνει κουμάντο στα οικονομικά της? Ο Βραζιλιάνος φυσικά. Αυτή τον ακολουθεί σαν σκυλί.

  2. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΕ ΠΟΛΥ ΤΡΥΦΕΡΗ ΗΛΙΚΙΑ ΠΑΝΔΡΕΥΤΗΚΕ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΩΡΙΜΟ ΕΩΣ ΣΙΤΕΜΜΕΝΟ ΣΥΖΥΓΟ,Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΧΕ ΖΗΣΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ…ΑΣΕ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΗ ΔΕΙ ΟΥΤΕ ΖΩΓΡΑΦΙΣΤΗ!ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΑ ΨΥΧ….

  3. πρωτον η γκομενα δεν ξερει ελληνικα παρα διο τρεις λεξεις
    δευτερον στους ολυμπιακους της ελλαδας ηθελε να συμετασχει σαν αθλητρια και διοργανωτρια με σκοπο την εσχροκερδια αλα δεν τησ καναμε τη χαρη με αποτελεσμα να πουλησει το ελληνικο νησι που με λαμογια εφαγε ο γερος (ΑΓΟΡΑΣΕ) απο το κρατος ΣΕ ΤΟΥΡΚΟ
    αγαπα τοσο πολυ την ελλαδα που δεν πατουσε ποδι!! πηγε και νυμφευτικε βραζιλιανο λες κ χαθηκαν τα ελληνοπουλα τα μιν χατηι και το DNA ρε γμτ δεν εχει δωσει ουτε σενς φπα και λετε μετα οι ελληνες του εξωτερικου θα σωσουν την ελλαδα!! χλωμο το βλεπω. το προβλημα μονο απο μεσα θα ληθη και οι λυση ειστε εσεις!!!

  4. διαβαζω τα σχολια και οτι ναναι,,,, το κοντο και μακρυ του καθενα, πασπαλισμενο με λιγο κουτσομπολιο , και βγαλαμε συμπερασμα…….
    ασ μην ξεχναμε πως ο αριστοτελης ηταν ελληναρας 100%, μεχρι και χρηματοδοτης της Εψιλον, επι εποχης μποδοσακη και γκολια, ο τρισμεγιστος που παντρευτηκε την Τζακυ για ναχει να λεει πως πηδηξε τη γυναικα του προεδρου της αμερικης….
    δυστηχως εχουν δικαιο οσοι υποστηριζουν για την καταρα που κατατρεχει την οικογενεια.
    ο αρης μιλησε στους αραβες, τους εξηγησε πως θα τους φτιαξει σουπερτανκερ, και μαυτο τον τροπο αυτοι θαχουν στα χερια τους τις δυο απο τις 3 διαδικασιες του πετρελαιου, δηλαδη την παραγωγη αλλα και την διακινηση, αφηνοντας στους κωλοαμερικανους μονο την πωληση, και ετσι θαχαν το κουμαντο…
    δεν υπακουσε στις εντολες της ΣΙΑ και του σκοτωσαν το μονακριβο αγαπημενο του αλεξανδρο….
    η χριστινα ηταν στον δικο της κοσμο. ουτε τον σεβονταν αλλα ουτε και την ειχε προορισει για να αναλαβει την αυτοκρατορια.
    δυστηχως και δω οι επικυριαρχοι επαιξαν τα δικα τους παιγνιδια και κερδισαν, θανατος στην χριστινα, και παραδωση της μικρης στον καφρο πατερα με οδηγιες να μην της δωση την ελληνικη παιδεια που επιθυμουσε ο πατερας της…….
    υπ οψιν υπαρχουν οδηγιες στη διαθηκη του αριστοτελη που ρητα αναφερουν πως η κληρονομος πρεπει να μιλαει, και να γραφει ελληνικα, και πως δεν θα μπορουσε να πουλησει ποτε το χωρο που ηταν οι ταφοι των προγονων της, ομως τα κωλοδικαστηρια με τους κατευθηνομενους δικαστες εβγαλαν διαφορετικη αποφαση, οσο για τον πατερα της εκεινος εκανε το καθηκον του και εμαθε στη μικρη να μισει καθε τι ελληνικο, κατι μπλεξιματα με τη διαδικασια επιλογης αθλητου υπερπηδησης εμποδιων στους ολυμπιακους της αθηνας, δεν βοηθησε καθολου, και η μικρη μας εχει χεσμενους……
    ομως ασ μην ξεχναμε πως ειναι απο ελληνικο Ντι Ν Α, και πως ειναι η κορη του ελληναρα αριστοτελη Ωναση ( τουλαχιστον εγω ειμαι περηφανος γιαυτον……) και στο φιναλε να την συνχωρεσουμε και να την αγκαλιασουμε οταν καποτε δει το φως το αληθινο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek