Διαφημίσεις

ΣΧΟΛΙΟ ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ : ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΗΛΙΑΚΗΣ ΚΗΛΙΔΑΣ ? ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΧΤΙΖΟΥΝ ΑΜΥΝΑ!!!!!!!!!! ΕΔΩ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ ΑΣ ΘΥΜΗΘΟΥΝ http://www.katohika.gr/2013/08/mia-fantastiki-istoria.html

Η ηλιακή κηλίδα AR1818 ξέσπασε στις 17 Αυγούστου (1824 UT), και παράγει μια μακράς διάρκειας M3-class ηλιακή έκλαμψη.

Το Solar Dynamics Observatory της NASA καταγράφει την έκρηξη. Πατήστε πάνω στο λινκ http://spaceweather.com/images2013/17aug13/m3_anim.gif?PHPSESSID=3lphhevsidrk183f8aqf4qcpl2 για να δείτε την στεφανιαία μάζα από την ηλιακή έκλαμψη που εξαπέλυσε ο Ήλιος:

Η ταινία δείχνει υλικό από το σημείο της έκρηξης που πετά στο διάστημα. Είναι πολύ νωρίς για να πούμε αν η Γη είναι στη γραμμή του πυρός. Μείνετε συντονισμένοι για ενημερώσεις και περισσότερα στοιχεία που φτάνουν από το διαστημικό σκάφος SOHO και STEREO.

ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ …ΑΝΑΜΟΝΗ ΑΦΙΞΗΣ ΑΝ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΤΗΝ ΓΗ ΣΤΙΣ 19-20 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ …. ΣΤΟΧΕΥΣΗΣ ΠΕΔΙΟΥ ΔΙΚΗΣ ΜΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ 23-26 !!



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

32 σχόλια στο “Ξέσπασμα του Ήλιου με μία μακράς διάρκειας M3-class ηλιακή έκλαμψη- Η νίκη μας στο πεδίο τους!!!”
  1. Περισυ με την προφητεια των μαγιας μας ειχες πριξει με συμπτωσεις ,με 3 μερες σκοταδι με ζωνες φωτονιων,ελεγες οτι σκοτεινοι εξωγηινοι δεν θα μπορουν να πλισιασουν και πολλα αλλα….Τωρα για μια ηλιακη καταιγιδα πας να βγαλεις λαβρακι. Οι ειδικοι δεν εχουνε δηλωσει καμια ανησυχια. Στην χειροτερη θα επιρεαση δορυφορικες επικοινωνιες και GPS. Υπαρχουν αλλα χειροτερα ομως.. Η Ελληνικη κυβερνηση που θα μας αφανησει φετος… Στοχευστε λοιπον τη βουλη με κανα rpg …

  2. Προσωπικα πιστευω πως η υποθεση ηλιακη καταιγιδα ειναι μουφα . Ολο το νταβαντουρι γινεται για να φοβησουν τις μαζες και να τσεκαρουν αντιδρασεις . Αν ηταν αληθεια , πρωτα θα το νιωθαμε και μετα θα το μαθαιναμε .

  3. Δηλ,αυτο το δημιουργησατε εσεις??ποια νικη,δεν καταλαβα!!Η ειναι αυτο το φοβερο που εξαπελυσαν οι ξενοι,και περιμενουμε αν θα μας ερθει στο κεφαλι?

  4. η μαγνητικη καταιγιδα που θα χτυπησει την γη ειναι η ενισχυση που χρησιμοποιουν ετσι? ποσο βολικο…πως το ηξεραν ομως?

  5. stranger το πιασα!! το καταλαβα ολο το concept!!, μακαρι να πετυχει!! μακαρι να αναλαβουν οι αορατοι κ να τελειωσετε εσεις μετα!! ναι, αυτο ειναι μια μεγααααλη νικη αν πετυχει!!

  6. Ανώνυμε 19 Αυγούστου 2013 – 1:08 π.μ.,
    μιας και το'πιασες το κόνσεπτ, κάνε ένα ψυχικό και ξήγα λίγο και σε μάς.

  7. ΡΕ ΑΕΡΟΒΑΡΕΜΕΝΟΙ ΜΗΝ ΣΑΣ ΠΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ,ΔΛΔ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ?
    ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΕΓΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ,ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΠΑΝΗΓΥΡΙΟΥ.
    Ο ΗΛΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΣΦΑΙΡΑ,ΠΟΥ ΤΗΝ ΦΟΡΤΙΖΟΥΝ ΟΤΑΝ ΠΡΕΠΕΙ.
    ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΚΑΥΜΑ,ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΑΡΓΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ.
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΑΚΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΦΕΞΑΛΑ,ΑΠΛΩΣ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΑΚΟ ΠΛΑΣΜΑ ΣΑΝ ΔΛΔ Ο ΗΛΙΟΣ ΝΑ ΒΗΧΕΙ,ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΚΡΥΩΣΕΙ ΚΑΙ ΒΗΧΕΙ.
    ΜΕΤΦΟΡΙΚΑ ΦΥΣΙΚΑ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΕΤΣΙ.ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΘΑ ΡΘΕΙ Ο ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΟΥ ΤΟΤΕ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΟΛΑ.
    ΔΛΔ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΡΕΥΜΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟΥ ΑΗ ΠΟΤΕ.

  8. 19 αυγουστου 1.22 πμ…δεν μπορω να το εξηγησω ολο….καταλαβαινω τωρα πολυ καλα γιατι ο stranger δεν μπορει να το πει ξεκαθαρα κ βαζει γριφους…

    το μονο που μπορω να πω, ειναι να συνδιασεις τα εξης στοιχεια….

    σεισμοσημο απο τροικα…ο ηλιος επηρρεαζει τους σεισμους κ τις ανθρωπινες συνειδησεις, haarp κ σεισμοι στα 5 με 10 χλμ…

    αν γινει κατι ελλαδα, τοτε μπορει να αντικρουστει το μεγαλο γεγονος που προσπαθουν κ αυτοι με τους ιδιους τροπους να το ενισχυσουν….

    πως? με τον τροπο που μονο οι αορατοι ξερουν!! εχει ρισκο, αλλα εχουμε κ προστασια!!

    κ το ευχαριστο? οσο πιο πολλοι ξερουν αλλα δεν το καταλαβαινουν, τοσο πιο πολυ θα πετυχει!!!γιαυτο μιλαει ετσι ο stranger!!

    γιαυτο κ σταματω εδω, ειπα ηδη πολλα!!

  9. 11.28 την τυφλα σου δεν ξερεις. πως ειναι δυνατον να ξερεις κ να κατανοεις κατι αλλα να μην το λες. να το λες αλλα ειναι σαν να μην λες τπτ. να μην λες τπτ αλλα να εχεις την εντυπωση οτι απο αυτα που ειπες το ξερουμε και μεις αλλα δεν το καταλαβαμε.

    αυτοαντικρουεσαι και αυτοακυρωνεσαι απο μονος σου
    -1 βαρεθηκα

  10. Το πρωί έστειλα μήνυμα και μου έγραψε ..θα γίνει ορατό μόλις εγκριθεί!!!! Δεν εγκρίθηκε???
    Γιατί?? η μήπως θα περάσετε αυτό για να δείξετε ότι δεν είδατε το πρώτο μήνυμα?? η μήπως δεν θα περάσετε και αυτό για να δείξετε..κ.λπ. Κ.λπ. κ.λπ….

  11. δραση—-αντιδραση ….αυτοι μαγειρευουν εμας και εμεις τους χαλαμε τη σουπα γιατι ξεροντας αντιδραμαι και αρχιζη το μυαλο και δουλευη και εκπεμπη αρνητικα στοχευοντας τον εχθρο μπλοκαροντας τον αιφνιδιασμο και τον πανικο που.θελη να προκαλεση

  12. και συνεχιζω srtanger? το μαυρο που ζητας θα αποροφηση την ακτινα καλο η κακο ;;;;θα τους αποδειναμοση στην στοχευση;;;;;

  13. 4.13 μμ, δεν θα σε αντικρουσω….οκ, εχεις δικιο…δεν ξερω την τυφλα μου…εσυ κρατα το αυτο, κ ασε με εμενα, να κανω αυτο πρεπει

    το οτι βαρεθηκες ειναι καλο!! παρα πολυ καλοοοοο!!!!

  14. φιλε 6.53 βαρεθηκα να διαβαζω λευκη κολλα χαρτιου εννοω.

    κατεβα λιγο απο τον εγωκεντρικο σου στυλο κ συ και ολοι οι ομοιοι σου.αν ησασταν σεφ σε ενα εστιατοριο το μονο που θα σερβιρατε θα ηταν ενα αδειο πιατο με την απαιτηση ή τη προτροπη για να μην σας προσβαλλω κ να χορτασουμε κιολας. προσπαθειτε κ ειναι αξιεπαινο εκ μερους σας να υιοθετησουμε ενα διαφορετικο τροπο σκεψης να βλεπουμε απο διαφορετικο "σφαιρικο" πρισμα κ οχι καποια γωνια πραματα καταστασεις γεγονοτα χωρις να μας δινετε την δυνατοτητα ουτε κριτικης σκεψης. εν ονοματι ποιου καθοριζεται αυτη η αλαζονικη σας σταση?

    αν δεν το βλεπεις το 90% των σχολιαστων ρωτανε το πιο απλο "δως μου τροφη να το κατανοησω", το υπολοιπο 9% απλα ποσταρει το 0.9% ξεφευγει εκτος θεματος κ το 0.1% αν υπαρχει θα ριξει μια μπουκια ως καλος κοντορεβυθουλης για να βρουμε το δρομο μας
    σου φερνω ενα παραδειγμα επιγραμματικα
    o david icke κ αρκετοι αλλοι γυρναν Επωνυμα ανα τον κοσμο για να ενημερωσουν κ εχουν ξυπνησει αρκετους απο τον ληθαργο ή εστω να τους προιδεασουν κανοντας διαλεξεις επι ωρες ασχετα αν κρυβονται πισω απο συμφεροντα. δεχομαι ή δεν δεχομαι τις σκεψεις τους προσπαθησα να φιλτραρω κ γω κ ολοι τις αποψεις τους. γιατι τετοιος μυστικισμος εδω?

    εν κατακλειδι ενας κουκος φιλε μου δεν φερνει την ανοιξη οσο κ αν το θελει εκτος κ αν ειναι ο ιδιος ο θεος. εσυ εισαι?

  15. ρε συ φιλε, δεν μπορω να καταλαβω τον λογο που εχεις τοσο θυμο απεναντι μου!! τι φταιει? το οτι εγω καταλαβα κ εσυ οχι? σου ειπα κ στο ξαναλεω…δεν μπορω να πω παραπανω, γιατι αλλιως δεν θα πετυχει αυτο που προσπαθουν να κανουν…θες δηλ. να χαλασει ολο επειδη εσυ ξαφνικα νευριασες μαζι μου? …τωρα τα υπολοιπα, για το αν ειμαι θεος, η αν εχω αλαζονικη σταση κτλ, το αφηνω να το κρινεις ξανα…ξανακοιτα το γιατι μαλλον τσαμπουκαλευεσαι χωρις λογο, κ χωρις να με ξερεις κ τωρα τι περιμενεις να καταλαβω εγω απο αυτο ??

    το ξαναλεω…υπαρχει λογος για την μυστικοτητα…αλλιως δεν θα πετυχει….κ εχει διαφορα το να ξερεις, απο το να το καταλαβεις….πρεπει να το ξερεις, αλλα δεν πρεπει να το καταλαβεις.. δεν μιλαω για σενα προσωπικα…εσυ ισως το καταλαβεις καποια στιγμη…μεχρι στιγμης παντως, χρειαζονται αυτοι που το καταλαβαν για να παιξουν καποιο ρολο, αλλα πιο πολυ χρειαζονται αυτοι που δεν το καταλαβαν, αλλα ξερουν οτι κατι παιζει… θα παιξουν πιο σημαντικο ρολο…

    οτι καταλαβες, καταλαβες…σταματαω εδω την αντιπαραθεση χωρις λογο, γιατιυπαρχει κινδυνος να χαραμιστει ολο αυτο…αν θες συνεχισε μονος σου

  16. ματαια προσπαθεις να μετατρεψεις την ευλογη απορια μου σε θυμο. εχω το δικαιωμα να εκφερω γνωμη οπως ολοι μας. γαντζωθηκες απο ενα κειμενακι 10 σειρων σε 2 μονο λεξεις κ ξεσπαθωνεις αδικως παλι με λογια που δεν εχουν νοημα

    ο πατερας μου μου ειπα να παω να καθαρισω το περιβολι. δεν χρειαστηκε να ρωτησω το γιατι, ειδα το βαλτακο να πνιγει τις ντοματες. ειδες ποσο απλο ειναι?

    καλη συνεχεια στο εργο σου…

  17. seeking the truth αλλα λογια να αγαπιομαστε…

    δεν σου αφαιρεσα δικαιωμα να εκφερεις γνωμη, ουτε ξεσπαθωσα, απλα αμυνθηκα…

    παρολα αυτα
    νομιζω οτι δεν κολλησα μονο στις δυο λεξεις, νομιζω οτι προσπαθησα να σου εξηγησω την απορια σου…αν ημουν αλαζονικος, οπως λες, ουτε καν θα με πειραζαν αυτα που ειπες, αλλα ουτε καν θα σου απαντουσα…τι αλλο να σου πω βρε φιλε…δεν ειμαι ο πατερας σου να σου πω καθαρισε το χωραφι απο τον βαλτο…ειμαι ο φιλος, που ειδε οτι το χωραφι θελει καθαρισμα, αλλα σε αφηνει να το δεις κ εσυ απο μονος σου, γιατι ετσι πρεπει…βαζοντας σου σημαδια για να σε καθοδηγησω προς τον βαλτο…αν αυτο με κανει κακο φιλο…τι να πω…

    καλη συνεχεια στο δικο σου εργο

  18. ΝΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ,ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 2010 ΟΤΙ ΘΑ ΕΠΕΛΘΕΙ ΗΛΙΑΚΗ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΜΕΣ ΣΤΟ 2013,Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΥΧΟΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ,Ο SNOWDEN ΤΟ ΑΝΕΦΕΡΕ ΟΤΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ,ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΑΣ ΛΕΣ ΤΩΡΑ ΤΙ??ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΗΛΙΑΚΗ ΕΚΛΑΜΨΗ,ΤΗΝ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΣ ΕΣΥ???

  19. Καλά, είναι δυνατόν? Πόσοι βλαμμένοι μπορούν να συνωστιστούν στα σχόλια ενός τέτοιου site?
    Φανταστικό, έγραψε ιστορία.

  20. 19 Αυγούστου 2013 – 1:22 π.μ.

    Ωραίος!!!!!!!!!!!

    19 Αυγούστου 2013 – 11:25 π.μ.
    Εσύ τώρα νομίζεις ότι το εξήγησες;

    19 Αυγούστου 2013 – 11:11 μ.μ.
    Κι αν υπάρχει "λόγος" για τη μυστικότητα όπως λες γιατί μας πρήζετε τα αρ……α συνεχώς με πληροφορίες που "πρέπει να ξέρουμε" ανεξάρτητα αν δεν καταλαβαίνουμε; Χρησιμοποιείται το νοητικό μας πεδίο δηλαδή με κάποιο τρόπο. Και εσύ υποστηρίζεις ότι γνωρίζεις για όλα αυτά. Και σου φταίει ο άλλος που διαμαρτύρεται;

    ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ ;;;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *