Διαφημίσεις

Ο Γκριγκόρι Ρασπούτιν ο θρυλικός και αντιφατικός χαρακτήρας της ρωσικής ιστορίας, είχε, όπως πολλοί πιστεύουν, το χάρισμα της προφητείας.

Έτσι, για παράδειγμα ο Ρασπούτιν προέβλεψε το
θάνατο της βασιλικής οικογένειας , πολύ καιρό πριν από την εκτέλεσή της .

Σύμφωνα με τις προβλέψεις του, η υποτιθέμενη αποκάλυψη σχετίζεται με μια «τρομερή καταιγίδα» που θα συμβεί στον πλανήτη στις 23 Αυγούστου του 2013. Ο Ρασπούτιν προειδοποίησε ότι «η φωτιά θα καταβροχθίσει τη ζωή στη Γη, και μετά από αυτό η ζωή στη Γη θα πεθάνει και θα κυβερνήσει η σιωπή του τάφου».

Σύμφωνα με τις προβλέψεις αυτού του μυθικού χαρακτήρα, πριν από τον κατακλυσμό “Ο Ιησούς Χριστός θα επιστρέψει στη Γη για να προειδοποιήσει την ανθρωπότητα για την επικείμενη καταστροφή , και στη συνέχεια θα ανέβει στον ουρανό», λέει στο βιβλίο του «100 προφητείες του Ρασπούτιν»ο συγγραφέας Αντρέι Μπρέτσκι

Στις εκατό πιο διάσημες προβλέψεις του Ρασπούτιν αναφέρθηκαν πολλές καταστροφές που θα μπορούσαν να συμβούν πριν από το τέλος του κόσμου. “Δάκρυα του Ήλιου θα πέσουν πάνω στη γη σαν σπίθες της φωτιάς, που καίει τους ανθρώπους και τα φυτά […] Ένας μεγάλος δράκος θα ρίξει πολύ αίμα.”

Μπορούμε να πούμε ότι αυτή είναι μόνο μία από τις πολλές ημερομηνίες που υπάρχουν για τον ερχομό της Αποκάλυψης.

Κατά το αποκαλυπτικό όραμα του Ρώσου ιερωμένου, (μία από τις προφητείες του στο βιβλίο του Μπρέτσκι), φαίνεται να μιλά για ένα μεμονωμένο περιστατικό που συμβαίνει σήμερα στον κόσμο: την αποποινικοποίηση της μαριχουάνας που ζητούν η Monsanto και ο George Soros για να ανοίξουν τις πόρτες των μεταλλαγμένων στις νέες αγορές.

“Όταν πετούνε οι εικόνες, θα ωριμάσει ένα φρούτο δηλητηριώδες, και θα είναι πολλοί αυτοί που θα το φάνε. Και το δηλητηριώδες φρούτο θα μετατρέψει τους ανθρώπους σε ζώα, ανίκανους να σηκώσουν το κεφάλι του προς τον ουρανό …οι ιπτάμενες εικόνες θα καταναλώνουν τις δυνάμεις του ανθρώπου, αλλά το δηλητηριώδες φρούτο θα μεθά τον άνθρωπο, και όταν το τελειώσει ο άνθρωπος θα είναι κουρασμένος, διχασμένος, και πιο πεινασμένος από πριν. ”

Η ερμηνεία του δηλητηριώδους φρούτου είναι το άνθος της μαριχουάνας (μπουμπούκιι), το οποίο είναι πιο συγκεκριμένα το μέρος του φυτού THC, η τετραϋδροκανναβινόλη, η ψυχοτρόπος ουσία που μεταβάλλει τη συμπεριφορά αυτών που το καταναλώνουν. Είναι σαφές ότι η χρήση μαριχουάνας “μεθά” και μουδιάζει τις αισθήσεις, έτσι ώστε οι άνθρωποι μετατρέπονται σε όντα που “δεν μπορούν να σηκώσουν το κεφάλι τους στον ουρανό.”

Το πιο ενδεικτικό μέρος είναι το τέλος «…και όταν το τελειώσει, ο άνθρωπος θα είναι κουρασμένος, διχασμένος, και πιο πεινασμένος από πριν”. Όποιος γνωρίζει τις επιπτώσεις της μαριχουάνας ξέρει ότι προκαλεί κόπωση, και αφού η επίδραση εξασθενίσει ακολουθεί τρομερή πείνα!.

ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ

«Οι άνθρωποι βαδίζουν προς την καταστροφή. Οι ανίκανοι θα είναι αυτοί που θα έχουν τα ηνία. Έτσι θα είναι στη Ρωσία, το ίδιο και στην Γαλλία, στην Ιταλία και σε άλλα μέρη … η ανθρωπότητα θα συνθλίβεται από το θόρυβο των τρελών και των εγκληματιών. Η σοφία θα είναι αλυσοδεμένη. Η άγνοια και η αλαζονεία θα επιβάλλουν το νόμο στον σοφό και στον ταπεινό. Και στη συνέχεια, οι περισσότεροι άνθρωποι θα πιστεύουν στους ισχυρούς και δεν θα πιστεύουν πια στο Θεό…η τιμωρία του Θεού θα έρθει αργότερα, αλλά θα έρθει. ”

«Κάθε επανάσταση έχει ως στόχο να σπάσει τις αλυσίδες της σκλαβιάς, αλλά μόλις τις σπάσει, ετοιμάζονται ήδη άλλες αλυσίδες … από την εποχή του σπηλαίου τίποτα δεν έχει αλλάξει. Και τίποτα δεν θα αλλάξει, διότι επιβάλλεται πάντα ο πιο ύπουλος, ο πιο πονηρός και συχνά, ο πιο διεφθαρμένος. Και ανάλογα με την κατάσταση του λαού, φορά το φόρεμα της δικτατορίας ή της δημοκρατίας. Αλλά ο άνθρωπος είναι πάντα ένας σκλάβος, ακόμα κι αν έχει την ψευδαίσθηση ότι είναι ελεύθερος … μια μέρα των ημερών θα επανεμφανιστεί ο ελεύθερος άνθρωπος, αλλά ο λαός θα υπάρχει πάντα. ”

http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2013/08/blog-post_3848.html#ixzz2cXW4xVVf



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

39 σχόλια στο “Η ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΡΑΣΠΟΥΤΙΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΡΙΧΟΥΑΝΑ- Και άλλες φοβερές προφητείες”
  1. 23 Αυγούστου λοιπόν, συμφωνεί και με την "δραστηριότητα" του ήλιου. Για να δούμε…

  2. Εξαιρετικά αμφιλεγόμενη προσωπικότητα ο Ρασπούτιν και ως ένα σημείο υποβοήθησε την πτώση του Τσάρου αλλά και την δολοφονία της μαρτυρικής οικογένειας. Επειδή συνεχώς την περίοδο που διανύουμε βρίσκονται νέοι προφήτες αλλά και γραπτά παλαιών που δεν είχαν δει το φως της δημοσιότητας ας κρατήσουμε μικρό καλάθι. Παράδειγμα στον κόσμο των ναρκωτικών τα τελευταία χρόνια παρατηρείται η διακίνηση καινούριων πολύ σκληρών ναρκωτικών που δίνουν στον χρήστη ελάχιστο περιθώριο ζωής σε σχέση με τους χρήστες προηγούμενων δεκαετιών. Αυτό τί σημαίνει? Ένας χρήστης που πεθαίνει γρήγορα η μείωση του πληθυσμού επιταχύνεται, καταστρέφεται η οικογένεια του χρήστη με πιθανούς άλλους θανάτους από θλίψη στην οικογένεια αλλά και την αδυναμία του χρήστη να αναπαραχθεί. Πόσα πολλά τρυγόνια με ένα σμπάρο λοιπόν? Από την άλλη το χασίς ο Ρασπούτιν το γνώριζε γιατί είναι πολύ απλά γνωστό από την αρχαιότητα για τις θεραπευτικές του ιδιότητες (όχι καπνίζοντάς το). Όμως επίσης και η ηρωΐνη κάνει την εμφάνισή της το 1874 ως ισχυρό παυσίπονο και ήταν ένα πολύ ακριβό φάρμακο. Άρα ο Ρασπούτιν στους κύκλους που κινείται, το γνωρίζει… Άρα για κάποιο άλλο φυτό μιλάει και ίσως να το έχει στα συρτάρια της Mosanto. Θα μάθουμε σύντομα πιστεύω.

  3. Αδελφε "στην φυση ματαιο ,δεν θα βρεις " Αριστοτελης
    Υ.Γ Πριν να γραφουμε οτι να ναι , ας κανουμε λιγο μια ερευνα ,χωρις φοβο και παθος .
    Υ.Γ 2 : Διαβασες ποτε ηπιε ενα τριφυλλο και σκοτωσε ,ΠΟΤΕ ! Απεναντιας το νομιμο αλκοολ εχει φαει κοσμο …οχι και λιγο .-

  4. μπακλαβα αρθρογραφε πιες κανα μπαφο και ελα να μιλησουμε για επανασταση.εισαι ασχετος

  5. Δεν νομίζω να γίνει κάτι.

    Πρώτα απ'όλα είναι γνωστό ότι στον Ρασπούτιν είχαν εισχωρήσει ισχυρότατοι δαίμονες. Συνεπώς οι προφητείες του είναι εκ του πονηρού.

    Όμως κάτι άλλο πρέπει να συμβαίνει στην υπόθεση αυτή.

    Στην μικρή έρευνα που έκανα βρήκα μόνο πολύ πρόσφατες καταχωρήσεις στα ελληνικά. Ψάχνοντας για κάτι πιό παλιό, σε ξένη βιβλιογραφία βρήκα το παλαιότερο ίχνος αυτής της παπάτζας στο
    http://www.daniel-irimia.com/2013/01/01/new-apocalypse-deadline-grigori-rasputin-predicted-the-end-of-the-world-to-come-on-august-23-2013/
    με ημερομηνία 1/1/2013. Έπειτα από καιρό επανεμφανίζεται η προφητεία με αρχή στις 2 Αυγούστου 2013 κυρίως σε ισπανόφωνα σάιτς (Μεξικό, Βενεζουέλα κτλ..). Και σήμερα κάνει την παρθενική της εμφάνιση και στην Ελλάδα. Γιούπι…

    Για "Αντρέα Μπρέτσκι" ή όπως το έχω βρει στις λίγες ξένες αναρτήσεις "Andrei Brestsky" (με 's' – διαφέρει το όνομα απ'την ελληνική μετάφραση), δεν βρήκα ΤΙΠΟΤΑ. Τα μόνα άρθρα που περιέχουν αυτό το όνομα είναι αυτά της μούφας προφητείας. Ούτε μία καταχώρηση αλλού.

    Η είδηση μοιάζει κατασκευασμένη. Μούφα κιλοτόνων με ιδιαίτερα περίεργη σκοπιμότητα. Θέλουν να σπείρουν τον πανικό, ή να κάνουν κάτι που θα το παρουσιάσουν αργότερα ώς ειπωμένο σε προφητεία?

    Όπως και να'χει, στους δημιουργούς της παρούσας "false flag" συστήνω να έχουν υπ'όψιν τους τον Χριστό και την τρομερή Κρίση Του όταν βγάζουν τέτοιες ψευτιές για να παραπλανήσουν τον κόσμο, για να σπείρουν τον πανικό ή για να οργανώσουν …κάτι άλλο.

    ΒΡΙΑΡΕΩΣ

  6. 1217Μαρεσει που κοβεις τον Αριστοτελη στα μετρα σου.Γεια σου εμπειρε χασισοποτη.Πιες τε κοσμε αφοβα θα γινετε πιο εξυπνοι χα χα χα χα

    1. Χαχανουλη ….12:17 εδω ! Το βοτανο ειναι σαν μεγενθυντικος φακος ,τον Μαλακα χαχανουλη ξυπνιτζη θα τον κανει Αρχιμαλακα .
      Υ.Γ λοιπον ουτε να το μυρισεις εσυ !!! .-

  7. πολλα ειναι τα φυτα που μεθουν τον ανθρωπο και τον κανουν να πειναει και να μη μπορει να σηκωσει κεφαλι . .

  8. ΑΦΟΥ ΣΤΙΣ 23 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΤΙ ΝΟΗΜΑ ΕΧΕΙ Η ΑΠΟΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΜΑΡΙΧΟΥΑΝΑΣ

  9. Μήπως λέω μήπως ο επαναλαμβανομενος αυνανισμος σε συνδυασμό με απαγορευμένες ουσίες και μη απαγορευμένες, οδήγησαν την πανάκριβη Ferrari της κυρίας ντουβλη στα άδυτα του πάρκινγκ όπου γυρίστηκε η πλέον πασίγνωστη διεθνούς φήμης ανεπαναληπτης ποιότητας ασυναγωνιστης υπερπαραγωγής ταινία; Οι κυρίες της εκαλλης σε ανεπανάληπτες συγκινήσεις; Με διάφορες μαγικες στιγμές όπου το πουρο της κυρίας βρίσκεται σε σημείο όπου δεν έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε.

  10. ειλικρινα βαρεθηκα να διαβαζω για το τελος του κοσμου. Ποσες μα ποσες φορες μας εχουν τρομοκρατησει με διαφορες (δηθεν) προφητειες…..
    οσον αφορα τη μαριχουανα μακαρι να γνωριζαμε ολοι το πληθος των θεραπευτικων ιδιοτητων αυτου του φυτου.
    ΝΑΙ στην φυση ΟΧΙ στα χημικα σκευασματα (που φυσικα αποφερουν τεραστια κερδη στις κυβερνησεις-φαρμακοβιομηχανιες)

  11. Στον Ρασπούτιν είχαν εισχωρήσει ισχυρότατοι δαίμονες Α καλό πολύ καλό χα χα χα χα μάλλον αυτοί ήταν μεσα και έτρωγαν τις σφαίρες Α τώρα το βρήκα γι αυτό δεν έπεφτε με τίποτα οσα βόλια κι αν του ρίχναν χα χα χα χα όλα ανάποδα σ'αυτον τον κόσμο χα χα χα χαρπ

  12. Εγώ πλέων δεν πιστεύω πιστά τοις ημερομηνίες,όμως πιστεύω στα γεγονότα.κάποια στιγμή καλός η κακός όλα αυτά θα γίνουν και οι περισσότερη απο εμάς 9α τα νιώσουμε στο πετσί μας..κάτι τελευταίο(δεν είναι ανάγκη να κατακρίνετε τα blogs με προσβλητικά μυνήματα προς τους ιδίους.. Με αγάπη αδγάΜ παράξενη.

  13. 204 πιες στάφο τ άφοβα τι αφού το λέει και ο γαπ το γαπ να μην ακούσουμε τι πες τώρα ναι οχι μαγκίτη

  14. 21 Αυγούστου 2013 – 4:48 μ.μ.

    Μάλλον εσύ είσαι ανάποδος και δεν το πήρες πρέφα. Από πρέζα πώς πάμε, καλά? Αν κρίνω από τα χάχανά σου, καλά παν οι δουλειές, έ χαχανούλη?

    ΒΡΙΑΡΕΩΣ

  15. o raspoytin htane satanokalogeros paristane ton agio ala pragmathka eixe maghkes satanhkes dhnameis gia ayto den mporoysane na ton skotosoyne as eimaste ligo epifilakthkoi se oth leei o[ proikismenos.] raspoytin giaths iliakes kataighdes syntoma ua ghnoyne ayto to pisteyo exoyne milisei poly gia ayto me ton hlio

  16. Το βημα ειχε αναφερει στις 15.12.2010 οτι η ΝΑΣΑ προβλεπει για το 2013 ηλιακη καταιγιδα που θα παραλυσει δορυφορους και ηλεκτρικα δικτυα και οτι με μλακαουτ μας απειλει ο ηλιος. Αυτα απο το βημα

  17. Άλλη μια βλακεία σε ένα ηλίθιο ψεκασμένο σάιτ! Τι το διαβάζετε όσοι το διαβάζετε ήθελα νά 'ξερα!!

  18. πολυ καλη η προπαγανδα σας για την κανναβη,αλλα αυτα πητε τα σε καποιον ασχετο.οποιος εχει κανει χρηση κανναβης ξερει……

  19. Για αλλαγή της ημερομηνίας στο παλαιό ημερολόγιο (Ιουλιανό) αφαιρέστε 13 ημέρες απο την ημερομηνία που αναγράφεται στο παρόν εορτολόγιο…..

  20. Φίλε στο 24 Αυγούστου 2013 – 5:10 μ.μ.,
    ο φίλος στο 24 Αυγούστου 2013 – 2:40 μ.μ. εννοούσε ότι έφτασε η 24/8 και ακόμα εδώ είμαστε. Οπότε με το σχόλιό του ήθελε να πει ότι η "προφητεία" ΔΕΝ πραγματοποιήθηκε… Οπότε λάθος κατάλαβες και τον ειρωνεύτηκες. Οπότε είσαι ένας από τους αμέτρητους Νεοέλληνες οι οποίοι άλλα διαβάζουν και άλλα καταλαβαίνουν. Άντε καληνύχτα και αν ξυπνήσεις ποτέ σου χαιρέτα μου την κλεφτουριά…

    ΒΡΙΑΡΕΩΣ

  21. 201 KLPOI POTES ΟΛΟΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΕΤΕ ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΜΕΓΕΝΘΥΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΟΝ ΦΤΩΧΟ ΠΩΣ ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΦΤΩΧΟΤΕΡΟ Η ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ

  22. 939 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ…ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΛΕΩ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΠΕΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΙΜΑΙ ΑΔΑΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΟΥ ΤΙΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝ…ΚΟΙΤΑ ΤΟ ΜΑΤΙ ΤΟΥ ΟΜΩΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ ΤΙ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ

  23. 449 ΗΔΗ ΤΑ ΕΧΕΙS ΜΠΛΕΞΕΙ ΜΕ TANOY MERA EISAI 1207 KAI OXI 1217 ΜΕΓΕΝΘΥΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕΓΕΝΘΥΝΤΙΚΟΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *