Διαφημίσεις

Στα άκρα καθώς φαίνεται θέλουν οι Αλβανοί να οδηγήσουν τα πράγματα.

Σύμφωνα με τα αλβανικά ΜΜΕ οι αστυνομικές αρχές της Κακαβιάς, αυτή τη φορά ο αλβανός διοικητής Admir Abrija, έδωσαν εντολή να μην περάσει προς Αλβανία κανένας έλληνας πολίτης ο οποίος δεν έχει πρόσκληση ή δεν δικαιολογεί το ταξίδι του στην Αλβανια.

Αυτό γίνεται, ισχυρίζονται οι αλβανικές αρχές, διότι η ελληνική αστυνομία Κακαβιάς έχει εμποδίσει αδικαιολόγητα εκατοντάδες αλβανούς υπηκόους να μπουν στη χώρα. Ωστόσο όλα τα τηλεοπτικά και ηλεκτρονικά αλβανικά ΜΜΕ μεταδίδουν την είδηση με ιδιαίτερη ικανοποίηση καθώς η αλβανικά πλευρά εφάρμοσε πλέον την αρχή της αμοιβαιότητας.

Κι αυτό, που ίσως πρέπει να παρατηρήσει κανείς, η αρχή αμοιβαιότητας έχει αφεθεί στο χέρι ενός αστυνομικού διευθυντή ενώ κανένας ανώτερος επίσημος δεν έχει πάρει ακόμα θέση.

Μέχρι αυτή τη στιγμή 4 έλληνες πολίτες δεν τους επιτράπηκε να ταξιδέψουν προς Αλβανία.

deropoli.com



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

14 σχόλια στο “Η κατάσταση οδηγείται στα άκρα: Αλβανικά αντίποινα στην Κακαβιά, απαγορεύεται η είσοδος Ελλήνων πολιτών στην Αλβανία !!”
  1. Ετσι πολυ καλα κανουνε μπας και ξυπνησουνε τα ενχωρια γκιουμια επιτελους και καταλαβουν ποιους ταιζουν και κανουν μαγκες τοσα χρονια . Για να καθαρισει η Ελλαδα πρεπει να πεταξει εξω πρωτα αυτη τη σκατοφαρα .

  2. ΕΥΚΟΛΟ. Στειλτε τούς για πρώτη δόση αύριο τούς πρώτους 5000 δικούς τούς πίσω πακέτο. Από την πρώτη εβδομάδα πιπες θα ζητούν να μας κάνουν για να ανοιξουμε τα σύνορα. ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΖΟΥΝΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ !.

  3. 11.49 , αυτο ειναι οφθαλμοφανες και ναι πρεπει να εχουμε το νου μας , χωρις ομως να χασουμε οση εθνικη υπερηφανια μας εχει απομεινει και υπερασπιζομενοι τον ελληνισμο και τα δικαια μας . Οχι ολα στο βωμο της "ησυχιας" . Φτανει πια . Ο ελληνισμος και η ορθοδοξια σφαγιαζονται και εξολοθρευονται απο παντου κι εμεις μια ζωη χαιδευουμε τους χασαπιδες του Εθνους μας , στα πλαισια της "ειρηνης" και της "καλης γειτονιας" . Ναι αλλα το ταγκο θελει δυο που σεβονται ο ενας τον αλλο αλλιως ενας απο τους δυο πεφτει . Κι αυτος που τρωει τις κλωτσιες ειμαστε παντα εμεις .

  4. Σκατοαλβανοι δολοφόνοι να αδειάσει η Ελλαδάρα μας από εσάς να ξεβρομησουμε!που ήρθατε στην Ελλάδα και σας κάναμε ανθρώπους..βρομιαριδες αλβανοί!

  5. Δυστυχώς Ανώνυμε 12:04 έχω βγάλει και υστερικές κραυγές για την αδιαφορία, αναλγησία που επιδεικνύουν οι Έλληνες τουλάχιστον μετά την επιβολή των μνημονίων αλλά μέχρι ειρωνεία και ύβρεις εισέπραξα. Παρατήρησε τί συμβαίνει… Βρίσκονται οι περισσότεροι στις παραλίες σχολιάζοντας πότε πότε τα τεκταινόμενα όταν και αν τα καταλάβουν. Υπάρχει ένας σύγχρονος ατομικισμός που είναι μοναδικό φαινόμενο στην Ελληνική ιστορία και τον οποίο δεν μπορώ να αντιληφθώ με τίποτε. Οι γείτονες ΒΔ, και Ανατολικά επιδίδονται σε επικίνδυνα παιχνίδια, οι δοσίλογοι κυβερνώντες τρομοκρατούν με φόρους, έξτρα φτώχεια, πλειστηριασμούς κλπ για να απομακρύνουν τα πραγματικά γεγονότα που τρέχουν από τον λαό. Και δεν ακούει σχεδόν ΚΑΝΕΙΣ. Ας δούμε αντιδράσεις άμα τη αφίξει τους από την ξεκούρασή τους.

  6. ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΓΕΓΟΝΟΤΟΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΣΑΝ ΑΝΕΚΔΟΤΟ… ΟΠΩΣ ΚΑΠΟΤΕ ΤΟ "ΑΛΒΑΝΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΑΣ"… ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΑΛΒΑΝΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ… ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟ ΑΝΑΒΑΘΜΗΣΗΣ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΔΡΑΠΕΤΕΥΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΚΟΛΑ… ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΤΡΙΚΑΛΩΝ…

    ΒΕΒΑΙΩΣ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΚΟΛΑ, Η 25 ΧΡΟΝΗ ΚΟΠΕΛΑ… ΕΠΕΣΕ ΝΕΚΡΗ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ ΕΞΑΜΙΛΙΑ… ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ.

    ΔΙΟΤΙ ΕΞΑΜΙΛΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΟ ΕΛΛΑΔΑ…

    ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΑ ΤΟΥ ΑΙΤΩΛΟΥ, ΤΟΥΡΚΟΣ ΚΑΛΟΥΝΤΑΝ ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΧΕ ΑΣΠΑΣΤΗ ΤΟ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑ ΤΟΥ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΣΜΟΥ… ΑΥΤΟΣ ΕΙΧΕ ΤΟΥΡΚΕΨΕΙ…

    ΟΣΟ ΠΑΙΡΝΑΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ ΑΚΟΥΩ Η ΒΛΕΠΩ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ… ΤΟΣΟ ΔΙΑΚΡΙΝΩ ΤΟ ΑΜΕΣΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ…

  7. Αγαπημενη φιλη 12.47 δικιο εχεις που το βλεπεις ετσι γιατι ετσι ειναι . Μην ξεχνας ομως πως ειναι αναγκαιο ολο αυτο που γινεται για να ξεκαθαρισουν καποια στιγμη τα πραγματα . Ολα μαζι και κοπρια και πιτουρο δεν μπορει να κρατησει πολυ αυτο το εργο . Ερχεται μοιραια η ωρα που τα διαμαντια ξεχωριζουν απο τη λαμψη τους μεσα στα σκατα . Απο τους πολλους μην περιμενεις τιποτα . Ποτε οι πολλοι δεν αλλαξαν τον κοσμο . Παντα θα περιμενουν στη γωνια για να πανε με το νικητη και να αφορισουν το χαμενο . Απο 12.04 .

  8. ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗ ΑΛΒΑΝΙΑ ΔΕΝ ΠΑΝΕ.ΜΟΝΟ ΟΙ ΧΑΣΙΣΕΜΠΟΡΟΙ.ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΟΥΝ.ΚΑΙ ΚΑΠΑΚΙ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ,ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΠΑΚΕΤΑΚΙ.ΤΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ;ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ…ΑΝΤΕ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ!

    1. Δεν αφήνουν να πάμε στην Αλβανία ;
      Φτου,πάνω που ήθελα να την κοπανήσω.
      Λάθος φιλαράκι, πάει ο κουνιάδος του
      Μπένυ + καμμιά 300αριά off-shorιότες
      καγενάτοι και φυσικά όσοι αναφέρεις.

  9. τα σχολια σας απλα ειναι τραγικα και εσεις απλα ενα απολυτο 0 αυτο εχω μονο να πω γιατι το μονο που κανετε ειναι να εισται ρατσιστες της πλακας με γελοια παραδειγματα μπας και καποιος συμφωνησει μαζι σας και σας πει και κανενα μπραβο γιατι απλα δεν κανετε τιποτα αλλο που να αξιζει να σας το πουν απλα λυπαμαι…. με αγαπη παντα ενας απο τους γειτονες 🙂

    1. Αυτή σας η αγάπη σας μας έχει πνίξει.
      Ρατσιστής, έχει καταντήσει του συρμού
      ο όρος και χρησιμοποιείται λανθασμένα,
      Ένας είναι και πρέπει όποιος αρέσκεται
      να τον χρησιμοποιεί πρέπει να ξέρει και
      το γιατί.
      Δεν μας λές, αν ένας αλβανός υποστεί
      βία ή προσβολή απο έλληνα θεωρείται
      ρατσιστική πράξη, αν συμβεί αντίθετα
      όμως; τότε το λέμε σκέτη πράξη βίας.
      Λοιπόν, για το ότι σκέφτεσαι λάθος θα
      σου πω ότι πρίν και πρώτοι αλλοδαποί
      απο εσάς ήρθαν οι πολωνοί και πολλές
      φιλιππινέζες, έχεις ακούσει ποτέ κακή
      κουβέντα γι' αυτούς από τους Ελληνες;
      Φιλαράκι κατσικωθήκατε, αλλάξατε τη
      ζωή σας σ'αυτόν τον τόπο και όμως τον
      φθονείτε, μόλις στανιάρατε αρχίσατε,
      όχι όλοι προς θεού, να δηλώνετε φόρα
      παρτίδα μέσα στην ομόνοια πως θελετε
      την Αρτα και τα Γιάννενα, ότι λαός πολύ
      αρχαίος, ότι η Αθηνά ήταν Αλβανίδα, οτι
      η επανάσταση του 21 έγινε από εσάς &
      φτάσατε στο σημείο να προσβάλετε στα
      ίσια τον λαό που σας φιλοξένησε μ'ενα
      σωρό ποταπά με χείριστο ότι εμείς δεν
      έχουμε σχέση με τους αρχαίους μας.
      Ακου, όποιος έχει μητρική την ελληνική
      είναι Ελληναράς και αυτή η γλώσσα δεν
      είναι σημειολογική αλλά εννοιολογική,
      άμα κατάλαβες, κατάλαβες, αν όχι τότε
      να δίνεις μεγαλύτερη προσοχή σε όσα
      μαθαίνεις στο σχολείο και λιγότερη σε
      αυτά που, πιθανόν, σου λένε στο σπίτι
      σου και που τα έμαθαν στα χρόνια του
      χότζα.
      Σου θυμίζω όταν σε βρίζει, ο έλληνας
      λέει ο κωλοαλβαΝΟΣ ( δηλαδή αυτός που τον ενόχλησε,ενω όταν βρίζεις εσύ
      λές κωλοέλληΝΕΣ ( τάχεις με όλους )
      Αυτόν τον γενικευμένο πληθυντικό, τον
      χρησιμοποιείς και στο σχόλιο σου.
      ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ και όχι μόνο,
      ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *