Διαφημίσεις

Οι κυβερνήσεις κωφεύουν και εγκληματούν την ώρα που σπέρνουν οι νόμιμες και μη πηγές λίπανσης τον καρκίνο

Πρόλογος: Αραχναίος

Αποκαλυπτικό το ντοκιμαντέρ Toxic Crisis του Ομήρου Ευαγγελινού. Εν μέσω κρίσης και το περιβάλλον είναι από τα πρώτα που πλήττονται μαζί με τις ζωές χιλιάδων συμπολιτών μας.

Δείτε πώς η Γερμανία, χώρα υπόδειγμα ορθής οικολογικής διαχείρισης των απορριμάτων, προωθεί σε συνεργασία με τις ελληνικές κυβερνήσεις πολιτικές που μετατρέπουν τη χώρα μας σε χαβούζα τοξικών αποβλήτων της Ευρώπης. Την ίδια στιγμή που έρευνες ελληνικών πανεπιστημίων αποδεικνύουν πώς η Κρήτη και ο Θεσσαλικός κάμπος από μόνοι τους μπορούν να γίνουν πρότυπα αγροτικής παραγωγής και να θρέψουν δισεκατομμύρια ανθρώπων με κηπευτικά, δίπλα σε αγροτικές εκτάσεις τα τοξικά κάνουν πάρτι ανεξέλεγκτα.

Θριάσιο πεδία, Βόλος, Χαλκιδική, Μεσόγεια, Φωκίδα και άλλες περιοχές κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου. Το νερό του Ασωπού ποτίζει με καρκίνο τους κατοίκους της περιοχής αλλά και όλους τους εν δυνάμει καταναλωτές των προϊόντων του. Καρκινογενέσεις, τερατογενέσεις και θηλυκοποιήσεις αρσενικών εμβρύων, μερικά από τα κρούσματα σε Λιόσια και άλλες περιοχές με χωματερές.

Αυτά και πολλές άλλες παγκόσμιες πρωτοτυπίες στη διαχείριση του περιβάλλοντος της νεοελληνικής πραγματικότητας με κόστος ανυπολόγιστο, τόσο οικονομικό αλλά κυρίως κοινωνικό.

Το ντοκιμαντέρ προβλήθηκε από τη διαδικτυακή συχνότητα της ΕΡΤ χθες. Οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ από την πρώτη στιγμή του μαύρου στις οθόνες μας συνεχίζουν να εκπέμπουν σήμα, κάνοντας πρόγραμμα ομολογουμένως ποιοτικότερο της κανονικής λειτουργίας της ΕΡΤ των τελευταίων ετών. Μέχρι χθες το σήμα της ΕΡΤ μετέδιδε η Ευρωπαϊκή Ραδιοτηλεοπτική Ένωση (EBU) η οποία σήμερα διέκοψε τη μετάδοση με το αιτιολογικό της λειτουργίας με ειδησεογραφικό πρόγραμμα της Δημόσιας Τηλεόρασης (ΔΤ). Οι εργαζόμενοι συλλέγουν υπογραφές διαμαρτυρίας κατά της απόφασης της EBU
εδώ
.

Η μετάδοση του προγράμματος συνεχίζεται κανονικά από το
The Press Project
και στη σελίδα της
Ελεύθερης ΕΡΤ
των εργαζομένων.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

7 σχόλια στο “ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΦΡΙΞΤΕ: Μας μετατρέπουν σε χωματερή της Ευρώπης. Αποκαλυπτικό βίντεο – ντοκιμαντέρ”
  1. Και στην παλιά την ΕΡΤ όλοι βίσματα ήταν και στην καινούργια το ίδιο. Άνθρωπος χωρίς πολιτικές πλάτες ήταν ποτέ δυνατόν να δουλέψει εκεί;

    (κάποιος που ξέρει τα ΜΜΕ απο την καλή και απο την ανάποδη)

  2. Από την ΕΡΤ να απολύσουν μόνο αυτούς με τα παχιά λεφτά!!! Όσοι δεν έπαιρναν παχιά λεφτά δεν είναι βύσματα και πρέπει να παραμείνουν στη θέση τους!!!

  3. ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΤΡ ΚΑΙ ΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΑΠΟΛΥΣΟΥΝ;
    ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΡΥΠΑΝΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΟΤΑΜΩΝ,ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΥΡΙΤΣΑ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΟΙ ΒΡΩΜΟΓΕΡΜΑΝΑΡΑΔΕΣ…

    1. Ο καθ ένας,φίλε μου βλε΄πει κοντόφθαλμα,μόνο τη δική του περίπτωση.Δεν μπορούν να καταλάβουν ότι όταν ξκαίγεται το σπίτι του γείτονα,μάλλον θα σε κάψει.
      Δεν καταλαβαίνουν

      το μέλλον είναι τώρα

  4. Την ουρίτσα τους δεν την έχουν βάλει μόνο οι αρχιυποκριτές Γερμαναράδες αλλά και οι ίδιοι οι "Έλληνες" και ειδικά οι ντόπιοι οι οποίοι δεν αγαπούν καθόλου τα μέρη που γεννήθηκαν και ζούν αυτοί και τα παιδιά τους .Τα λέω αυτά με πόνο ψυχής γιατί εδώ και καιρό ξέρω καλά σε τι χώρα ζώ . Μας παραμυθιάζουν άγρια τα διεθνή παπαγαλάκια και τα διεθνή όρνια με απάτες όπως το φαινόμενο του θερμοκηπίου όταν οι μισοί επιστήμονες του πλανήτη έχουν εντελώς αντίθετη άποψη . Μας λένε για παγκόσμια κρίση νερού τη στιγμή που το μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη αποτελείται απο νερό το οποίο μπορεί εύκολα να αφαλατωθεί και να πρασινίσουν όλοι οι έρημοι του πλανήτη και πάλι δεν θα τελειώνει γιατί θα ανακυκλώνεται . Αντί γιαυτό όμως μολύνουν τους ωκεανούς με τοξικά και ραδιενεργά απόβλητα ,ενώ στην ίδια την Ελλάδα ( γι' αυτό ανέφερα τους ντόπιους ) μολύνονται άσκοπα και ανέυθυνα δεκάδες ποτάμια και λίμνες με αποτέλεσμα να χάνονται τεράστιες ποσότητες γλυκού πόσιμου νερού . Μας μιλούν για ενεργειακή κρίση ενώ το ενεργειακό έχει 70-80 ( Νίκολα Τέσλα )χρόνια που έχει λυθεί, μόνο και μόνο για να πουλάνε τα κολοπετρέλαια τους και να μας χρεώνουν το ηλεκτρικό για να βγάζουν όλο και περισσότερα δισεκατομύρια απο την καμπούρα μας καταστρέφοντας και μολύνοντας τον πλανήτη εν γνώσιν τους. Αυτή είναι η αλήθεια.

    1. Σωστό!Όμως,νομίζω τα ξέρουν όλοι.Κανείς ή ελάχιστοι, ασχολούνται όμως.Πρέπει να σηκωθούμε α΄πο τους οποιουσδήποτε καναπέδες μας γιατί,το μέλλον είναι τώρα και κάποιοι,πάνε να μας το κλέψουν.Των παιδιών μας και των παιδιών, των παιδιών μας.
      Ξυπνάτε!

      το μέλλον είναι τώρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *