Διαφημίσεις

Ο υπουργός Εξωτερικών Ευάγγελος Βενιζέλος είχε σήμερα ένα παράξενο τηλεφώνημα: Στην άλλη γραμμή του τηλεφώνου βρισκόταν ο Ιρανός υπουργός Εξωτερικών, Mohammad Javad Zarif, o οποίος έλαβε την πρωτοβουλία να ενημερώσει την ελληνική κυβέρνηση για τις θέσεις του Ιράν σε σχέση με την κατάσταση στη Συρία και τους κινδύνους τυχόν ελληνικής εμπλοκής.

Λέγεται ότι υπήρξε «προειδοποίηση» στην ελληνική πλευρά να απόσχει από οποιαδήποτε επιχείρηση κατά της Συρίας. Το Ιράν είναι ο κορυφαίος σύμμαχος της Συρίας, πιο κοντά στην δαμασκό και από την Ρωσία η οποία σαφώς πλέον τηρεί στάση αναμονής και έχει αποδεχθεί το μοιραίο της επίθεσης.

Ο Ε.Βενιζέλος, με τη σειρά του, διατύπωσε στον Ιρανό υπουργό Εξωτερικών τις ελληνικές θέσεις για το θέμα αυτό.

O αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών, Ευάγγελος Βενιζέλος θα έχει συνάντηση, αύριο, Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013 και ώρα 11.00, στο υπουργείο Εξωτερικών, με τον υπουργό Εθνικής Αμύνης Δημήτρη Αβραμόπουλο με ατζέντα αποκλειστικά την συριακή κρίση και την επικείμενη επιδρομή των δυτικών στην Συρία.

Η συνεργασία των δύο υπουργείων θεωρητικά πρέπει να είναι ιδιαίτερα στενή, πέρα από την προσωπική αντιπαλότητα των δύο ανδρών



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

24 σχόλια στο “Το Ιράν προειδοποιεί την Ελλάδα για τη Συρία”
  1. Εχουμε καταντησει την ΕΛΛΑΔΑ , τη μεγαλυτερη πορνη της Ευρωπης , της Μεσογειου και των Βαλκανιων και καποια στιγμη θα πρεπει να πληρωσουμε γι αυτο .

  2. Ο γυφταράς μουσουλμανομαλάκας πέρε να απειλήσει δηλαδή ; Να πετάξουμε έξω το ισλαμογυφταριό που έχει μαζευτεί εδώ παράνομα

  3. ΝΑΙ! ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ….

    ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΑ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΑ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ…

    Ο ΜΟΧΑΜΕΝΤ… ΚΑΤΙ ΤΟΥ ΕΛΕΓΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΖΩΡΟΑΣΤΡΗ… ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΡΟΜΑΖΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΘΑΡΟΤΑΤΟ ΦΩΣ… ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΕΙΜΑΝΙΟ ΜΕ ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΝΟΙΑ… ΚΑΤΙ ΓΙΑ 25… ΕΛΕΓΕ… ΚΑΤΙ ΓΙΑ 50… ΕΥΡΩ ΗΤΑΝ… ΔΕΝ ΞΕΡΩ… ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΤΡΟ ΤΟ ΚΥΝΟΣ ΤΟΥ ΕΛΕΓΕ… ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΕΛΛΕΙΠΤΙΚΗ ΤΡΟΧΙΑ… ΜΕ ΑΝΑΔΡΟΜΟ ΕΡΜΗ… ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΕΙΜΑΝΙΟ ΛΙΜΟ… ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ!

    …ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ Ο ΜΟΧΑΜΕΝΤ ΕΙΠΕ ΣΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΑ… ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΗ ΠΛΟΥΤΑΡΧΟ… ΠΕΡΙ ΙΣΙΔΟΣ ΚΑΙ ΟΣΙΡΙΔΟΣ… ΚΑΙ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΗΣΙΟΔΟ…

    ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΕΙΠΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ.

  4. @11:52
    Δεν την καταντήσαμε εμείς μεγάλε, αλλά οι διαχρονικοί πολιτικοί οι οποιοί ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ τους Έλληνες με ανθελληνικές στρατηγικές κινήσεις που εξυπηρετούν τα αφεντικά τους εκτός Ελλάδος!
    Πράγμα το οποίο μας καθιστά υπό ξένη κατοχή …συνεχόμενη από το 1821 μέχρι σήμερα!
    Εκτός αν είσαι ένας απ' αυτούς λοιπόν, μην χρησιμοποιείς πληθυντικό!!!

  5. 12.07 ΓΙΑΤΙ ΑΚΡΙΒΩς ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙς ; ΕΜΕΙς ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΝΕΙ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΕΡΧΟΜΕΝΩΝ . ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΧΩΡΑ , ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙς ΠΑΡΑΝΟΜΑ . Η ΔΙΚΗ ΜΑς ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ , ΟΠΩς ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο 11.52 ΚΙ ΕΜΕΙς ΟΙ ΠΟΡΝΕς ΤΗς . ΑΥΤΟς ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ , ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΞΕΦΤΕΛΙΖΟΥΝ ΜΕΣΑ ΚΙ ΕΞΩ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕ ΣΕ ΧΑΛΑΝΕ ; ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΥς ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥς . ΤΟΥς ΨΩΜΟΛΥΣΑΡΗΔΕς ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΝΟΜΑΤΕΟΥς . ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΑΙΡΙ Η ΞΕΦΤΙΛΑ ΜΑς ΠΙΑ . ΟΤΑΝ ΜΑς ΔΙΝΑΝΕ ΤΡΑΤΟ ΟΙ ΙΡΑΝΟΙ ΣΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΗΤΑΝΕ ΚΑΛΟΙ , ΤΩΡΑ ΑΛΛΑΞΑΜΕ ΤΣΑΤΣΑ ΚΑΙ ΜΑς ΒΡΩΜΑΝΕ ΟΙ ΚΑΛΤΣΕς ΤΟΥς Ε ; ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΟΙ ΠΙΟ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ . ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΙς ΑΠΕΙΛΕς ΤΟΥς ΓΙΑΤΙ ΜΑς ΑΞΙΖΕΙ . ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΕΙς ΜΕ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΕ ΛΙΓΕς ΩΡΕς ; ΠΟΙΟ ΑΝΤΑΛΑΓΜΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΠΛΗΝΕΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΜΑς ΤΟ ΑΘΩΟ ΑΙΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΧΥΘΕΙ ΜΕ ΟΡΜΗΤΗΡΙΟ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑς ; ΑΥΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙς ;

  6. ΟΙ ΠΑΛΑΣΤΙΝΙΟΙ ΜΑΧΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ,, ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΚΙΝΑ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ, ΤΟ ΙΡΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΙΡΑΚ ΘΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙ ΤΗΝΣΥΡΙΑ! ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΔΥΤΙΚΟΥΣ?? ΑΔΕΡΦΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ, Η ΣΥΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ!!!!!!!!!!

  7. Περιμένουμε ακόμα να πάρει σωστές αποφάσεις η κυβέρνηση? Ποτέ το έκανε κ θα το κάνει κ τώρα!όλα παίρνουν το δρόμο τους σιγά-σιγά κατά πως είπαν οι Αγιοι γέροντες που κάποιοι χλευάζουν τόσο καιρό

  8. ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΑΛΛΑ ΕΝΑ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ ΤΩΝ ΗΠΑ. Ο,ΤΙ ΠΟΥΝ ΕΚΕΙΝΟΙ, ΟΙ ΕΓΧΩΡΙΟΙ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΟ ΠΡΑΤΤΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΛΟΓΟ ΕΜΕΙΣ. Ο,ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ. ΚΑΙ ΕΝΝΟΙΑ ΣΑΣ, ΟΙ ΛΑΟΙ ΤΗΣ ΜΕΣΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΑΖΟΙ, ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΩΣ ΤΙΣ ΠΟΙΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΝ ΔΕΝ ΤΙΣ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ Ο ΑΠΛΟΣ ΛΑΟΣ. ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΣΚΑΤΟΜΑΣΩΝΩΝ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ.

  9. Τώρα θα δεί το παχύδερμο, πόσα απίδια πιάνει ο σάκκος και ο
    Μπουμπούκος τι εστί βερύκοκκο, μόλις σκάσει η πρώτη ρουκέττα
    από Ανατολή μεριά, αν τα ζώα που μας κυβερνούν πούν-ως συνήθως- ναι στα σχέδια των επικυριάρχων.

  10. Αφου δεν υφισταται Ελλαδα 12.40 και συμφωνω απολυτα μαζι σου σε αυτο , τοτε ας χτυπησουν . Μπορει να μας κανουν και χαρη , στην ΕΛΛΑΔΑ δηλαδη , αν το καλοσκεφτεις .

  11. ΙΡΑΝ ΜΠΟΥΡΔΙΣΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΔΕΧΤΗΚΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΩΝ ΝΑΖΙ ΝΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΩΣ ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΠΕΡΣΙΑ ΣΕ ΙΡΑΝ ΕΓΩ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ ΤΟΥΣ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΞΑΝΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ ΣΕ
    ΜΠΟΥΡΔΙΣΤΑΝ!!!

  12. ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΙΡΑΝ ΘΑ ΜΑΣ ΚΛΑΣΕΙ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ?
    ΑΣ ΠΑΕΙ ΝΑ ΓΑΜΗΣΕΙ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ Ο ΙΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΑΣ ΦΑΕΙ ΤΗ ΝΕΚΡΗ ΜΑΜΑ ΤΟΥ (ΠΑΓΙΑ ΙΡΑΝΙΚΑ ΕΘΙΜΑ Η ΤΑ ΞΕΧΑΣΑΤΕ?)

  13. Τι δουλεια έχουμε εμείς να τρέχουμε σα μαλακισμενα πίσω από.τους δολοφόνους Αμερικανούς. Εμείς πρέπει να υποστιρίξουμε τον Ασαντ και όχι τα ζόμπι.αγγλογαλοαμερικανους κλπ. κλπ.

  14. bodia mhn ta mperdeyete ola pote to iran den ua xthphsh thn ellada toy megaloy alexandroy exoyme desmoys kai me aytoys kai me toys palaisthnhoys kai me rosoys serboys

  15. κι αυτοι με πυραυλους απο το ιραν???δηλαδη αυτην την φορα δεν θα εχουμε ναυμαχια της σαλαμινας???

  16. Ρίξτε επιτέλους μια ρουκέτα ίσα με τους S-300 ΑΛΛΑ να πετύχει επακριβώς στη βουλήηηηη!!!Μόνο έτσι θα πάμε μπροστά!Αν δεν αφανιστούν αυτοί(οι της βουλής) στα ίδια σκατά εφόρου ζωής θά'μαστε.Οι S-300 είναι φτιαγμένοι για τους 300 της βουλής.

  17. ο Ιρανος πρεσβης,δεν ειναι χαζος,ξερει ποιον απειλει,ξερει τη διαφορα λαου-ελιτ,και την ελιτ απειλη.Η Ελλας ειναι φιλη κ το γνωριζει,το Ελληνικο στοιχειο ειναι πολυ δυνατο,σ εκεινες τις περιοχες,κ υπαρχει σεβασμος.Συνελληνες,οι υπογραφες και οι αποφασεις,των ξενοκινουμενων πολιτικων τζακιων και των τσιρακιων τους,ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ!!!ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΓΗ ΜΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ.ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΤΕ ΠΩΣ?!?!Ο Λ Ο Ι ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΟ ΠΩΣ,ΨΑΞΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΠΑΝΑΝΘΡΩΠΙΝΑ Κ ΜΕ ΣΥΝΕΣΗ…Ελευθερος Ελλην Πολιτης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *