Διαφημίσεις

Πίσω από κάθε σκοτεινό πρόσωπο, υπάρχει ένα ακόμη πιο σκοτεινό μυαλό. Ένα μυαλό που το ελέγχει ο ίδιο ο Διάβολος… Ο πρώτος παγκόσμιος πόλεμος έγινε για να ιδρύσουν τις τράπεζες τους.

Ο δεύτερος παγκόσμιος για να μπορούν να δανείζουν όλο τον κόσμο και όλες οι χώρες να χρωστούν σε αυτούς !!! Ο τρίτος παγκόσμιος είναι προ των πυλών. Είναι αυτοί που έριξαν τους δίδυμους πύργους. Είναι αυτοί που ήταν πίσω από τα στημμένα γεγονότα του Βιετνάμ, Ιράκ και του Αφγανιστάν. Τώρα είναι πίσω από τα ψεύτικα χημικά της Συρίας… Τώρα τους ξέρεις… Από σήμερα, από εμάς ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΝΤΑΙ !!! Να είσαι έτοιμος…



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

12 σχόλια στο “ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΝΤΑΙ !!!”
  1. ΠΟΣΟ ΠΑΕΙ ΤΟ ΜΑΛΛΙ… ΝΑ ΣΟΥΣ ΣΥΛΛΑΒΟΥΜΕ.

    ΥΠΟΨΗΝ.. ΟΤΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΑ ΔΥΟ ΤΟΥΣ… ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ… Η ΑΡΧΑΙΑ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΛΟΓΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΓΑΛΑΞΙΑΚΟΥ ΚΥΚΛΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΕΙ… ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΡΟΛΩΝ… ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΠΡΟΣΩΠΩΝ Η ΕΠΩΝΥΜΩΝ.

    ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΓΡΙΦΟ.

    Ο ΤΡΑΓΩΔΟΣ ΑΙΣΧΥΛΟΣ ΕΙΧΕ ΓΡΑΨΕΙ ΤΡΕΙΣ ΤΡΑΓΩΔΙΕΣ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΑ.

    ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΔΕΣΜΩΤΗΣ.

    ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΥΡΦΟΡΟΣ.

    ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΛΥΩΜΕΝΟΣ.

    ΤΙ ΖΗΤΑ Ο ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΥΡΦΟΡΟΣ ΕΠΙ ΤΟΥ ΖΩΔΙΑΚΟΥ ΚΥΚΛΟΥ… ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΡΟΚΦΕΛΕΡ ΣΤΟ ΜΑΝΧΑΤΑΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ?

    http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/8/84/Prometheus_Rockefeller_Center.jpg

    http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/2/24/Manhattan_New_York_City_2008_PD_93.JPG

  2. ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΚΗΡΥΞΕΙ, ΤΟΥΣ ΒΡΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΘΑΡΙΣΑΝ. ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΛΑΟΙ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΕΠΙΚΗΡΥΣΣΟΥΝ ΕΒΡΑΙΟΥΣ??? ΚΑΛΑ ΤΩΡΑ ΞΕΡΩ….. ΘΑ ΑΜΥΝΘΟΥΝ ΟΝΟΜΑΖΟΝΤΑΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΚΗΡΥΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΦΥΛΗΣ Η ΡΑΤΣΑΣ Η ΕΙΔΟΥΣ! ΘΑ ΤΟΥΣ ΟΝΟΜΑΣΟΥΝ " ΧΙΤΛΕΡ" ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΕΙ. ΒΡΕΣΤΕ ΚΑΜΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΣΑΣ. ΚΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΤΡΥΠΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ, ΜΠΕΙΤΕ!!!!! ΟΙ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΟΣΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΟΥΣ! ΟΧΙ???? ΛΕΩ ΤΩΡΑ….

  3. ΧΗΜΙΚΑ ΟΠΛΑ ΕΠΕΣΑΝ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΕΙΔΑΜΕ, ΑΡΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΨΕΥΤΙΚΑ. ΨΕΥΤΙΚΟ ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο,ΤΙ ΤΑ ΕΡΙΞΑΝ ΟΙ ΑΝΤΑΡΤΕΣ Κ ΟΧΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΩΣ ΟΤΙ ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΠΙ ΣΚΟΠΟΥ, ΝΑ ΣΦΑΓΙΑΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ Κ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΣΜΕΝΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ, ΟΠΩΣ Κ ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ, ΣΤΟ ΙΡΑΚ, ΑΥΓΑΝΙΣΤΑΝ, ΛΙΒΥΗ ΚΛΠ ΚΛΠ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΞΕΠΑΣΤΡΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΥΝΟΡΕΥΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΦΑΝΑΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ. ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΣΙΧΑΙΝΟΝΤΑΙ ΘΑΝΑΣΙΜΑ

  4. Ο τριτος θα γινει για να στα παρουν ολα πισω και να μπορουν πια να σε ελεγχουν απολυτα και απροκαλυπτα . ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ .

  5. Δεν θα μείνουν ούτε αυτοί 2:16. Απλά κάνουν την βρωμοδουλειά. Για ποιό λόγο να σπαταλήσουν εβραϊκές ψυχές όταν έχουν τους ψυχανώμαλους φανατισμένους? Μόλις τελειώσουν αυτό που πρέπει, θα τους ξεπαστρέψουν …

  6. ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
    Σε όλα τα μέρη της γης υπάρχουν νομοταγεις κακοποιοί.Έχουμε και στην Ελλάδα αρκετούς…
    Αυτοί οι 2 όμως είναι εγληματίες της ανθρωπότητας!

  7. Αυτες οι οικογενειες βοηθησαν και τον Χιτλερ να ανεβει στην εξουσια με τελικο σκοπο την ιδρυση του κρατους του Ισραηλ . Ο χιτλερ το εκανε αφου πρωτα εστειλε στρατο στην Παλαιστινη να ''καθαρισει το μερος '' .
    Ετσι ολοι οι Ναζι εκτελωντας εντολες Ιουδαιων μοναχων της Καμπαλα και με το ψευτοολοκαυτωμα , μεθοδευσαν τη ιδρυση αυτου του κρατους . Βεβαια στο ψευτοολοκαυτωμα βοηθησαν και οι Ραββινοι που εδιναν τις λιστες με τους Εβραιους στους Ναζι .

  8. Η οικογενεια του ενος εξ αυτων ( Ροτσιλτς ) εχει την επαυλη της στην Κερκυρα και απο εκει διοικουν το Ελληνικο Κρατος με τους αχυρανθρωπους τους . δηλ τον Εβραιο Σαμαρα Μπεν Χιραμ , τον Εβραιο τον Δενδια , Βενιζελο , Κουβελη , το ΚΚΕ και τον Αξελ .
    ο Δενδιας που εκλεγεται στην Κερκυρα φροντισε με τους αλλους και τους εδωσαν 700 στρεμματα διπλα στην επαυλη τους .
    Αυτη ηταν η πρωτη αποκρατικοποιηση που εκανε το ΤΑΙΠΕΔ ( ο αδελφος του Σαμαρα ειναι μελος του ?)
    Τους εδωσαν τα χρυσορυχεια Χαλκιδικης . Ως γνωστο οταν αρχισαν τα επεισοδια εκει ο πρωτος υπουργος που πηγε επι τοπου ηταν ο Εβραιος Δενδιας .
    Περυσι το καλοκαιρι που πληρωσαμε ομολογο που εληγε 31,5 δις Ευρω ηταν των Ροτσιλτς . Το ειχαν αγορασει απο την δευτερογενη αγορα 5 δις Ευρω . Γι αυτο ο Στουρναρας αγωνιουσε να το πληρωσει . Εβγαλαν 26 δις Ευρω κερδος .
    Βεβαια γι αυτα μην περιμενετε να καταγγειλει τιποτε το ΚΚΕ γιατι ειναι ενα Εβραικο κομμα . Εξ αλλου οι Εβραιοι το ιδρυσαν με τον Εβραιο Μπενναρογια .
    Πεντε κομματα στην Βουλη Εβραικα !
    Πεντε καναλια Εβραικα !

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *