Διαφημίσεις

Αναστάτωση έχει προκαλέσει στη χώρα μας το δημοσίευμα των New York Times, σύμφωνα με το οποίο η στρατιωτική επίθεση των ΗΠΑ και των συμμάχων τους εναντίον της Συρίας καθυστερεί επειδή ο πρόεδρος Ομπάμα αναζητεί τρόπο, ώστε, μαζί με τη Συρία να βομβαρδιστεί και η Ελλάδα.

Όπως γράφουν οι New York Times, ο Μπαράκ Ομπάμα είχε τηλεφωνική συνομιλία με την Άνγκελα Μέρκελ, και συμφώνησαν πως η οικονομική διάσωση της Ελλάδας είναι μια χαμένη υπόθεση.

Ομπάμα και Μέρκελ πιστεύουν πως η μόνη λύση για την Ελλάδα είναι να βομβαρδιστεί και να ισοπεδωθεί, ώστε στη συνέχεια να υπάρξει ανάπτυξη και πρωτογενές πλεόνασμα.

Η κυρία Μέρκελ είπε στον Μπαράκ Ομπάμα πως μετά από έναν πόλεμο υπάρχουν τρελοί ρυθμοί ανάπτυξης, ενώ, παράλληλα, εξαφανίζεται η ανεργία, αφού υπάρχουν εκατοντάδες χιλιάδες νεκροί που δεν θα χτυπήσουν ποτέ ξανά κάρτα.

Είναι γνωστό πως ο καπιταλισμός γουστάρει πάρα πολύ τα ερείπια για να αναπτυχθεί παραγωγικά, αφού οι δυο μεγάλοι ηττημένοι του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου, Γερμανία και Ιαπωνία, έγιναν στη συνέχεια δυο από τις πλούσιες χώρες του κόσμου.

Ομπάμα και Μέρκελ αναζητούν μια δικαιολογία για να βομβαρδίσουν την Ελλάδα -ώστε να μην υπάρξουν αντιδράσεις από τους πολίτες των χωρών τους- και σκέφτονται να παρουσιάσουν τον βομβαρδισμό της Ελλάδας σαν ατύχημα ή ανθρώπινο λάθος.

Οι New York Times επισημαίνουν πως η διεθνής κοινή γνώμη δεν θα αντιδράσει στον βομβαρδισμό της Ελλάδας από τις συμμαχικές δυνάμεις, αλλά, αντιθέτως, θα τον αντιμετωπίσει με ανακούφιση, γιατί όλοι οι πολίτες του πλανήτη έχουν ακούσει τόσες ειδήσεις και αναλύσεις για την Ελλάδα τα τελευταία τρία χρόνια που τους τα έχουμε κάνει μπαλόνια.

το κείμενο είναι φανταστικό και σκοπό έχει να σατυρίσει τα γίνεσθε του πολιτικού συστήματος. ουδε μία σχέση έχει με τη πραγματικότητα



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

30 σχόλια στο “Στρατιωτική Επίθεση ΚΑΙ στην Ελλάδα σχεδιάζουν οι ΗΠΑ”
  1. καλά τι παπαρια είναι πάλι αυτή , λες να τους δίνουμε τις βάσεις και να τις βομβαρδίσουν οι ίδιοι?

  2. ΠΗΓΗ
    το κείμενο είναι φανταστικό και σκοπό έχει να σατυρίσει τα γίνεσθε του πολιτικού συστήματος. ουδε μία σχέση έχει με τη πραγματικότητα

  3. ΠΕΡΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΑΤΥΡΑ….

    …ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ… ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΩΝ Η.Π.Α. ΓΙΑ ΣΥΡΙΑ ΜΕΡΙΑ.

    ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΟΙ Η.Π.Α. ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ… ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΗΤΤΗΘΟΥΝ! ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΥΠΟΣΤΟΥΝ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΗΤΤΑ!!!

    ΟΙ Η.Π.Α. ΠΑΝΕ ΚΟΝΤΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ… ΟΡΑΤΑ ΚΑΙ ΑΟΡΑΤΑ… ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ…

    ΠΕΡΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΑΕΡΙΑ… ΤΟΥΣ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟΥΣ… ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ… ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΕΚΕΙ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΕΧΝΙΤΗ ΕΠΙΘΕΣΗ… ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ.

    ΙΣΩΣ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΡΙΑ… ΑΛΛΑ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΤΟ ΙΡΑΝ!… ΟΙ Η.Π.Α. ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΟΖΗΤΟΥΝ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΙΡΑΝ… ΟΠΟΥ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ… ΑΡΧΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΣΥΜΜΑΧΙΚΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ… ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΤΕΛΗ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΑΡΧΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013… ΝΑ ΑΝΑΨΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ Η ΦΩΤΙΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ.

  4. kai na isxyei kati tetoio..pou mono kapoios amorfwtos kai me mhden paideia tha ekane tetoio arthro..as erthoun..kai tote tha deite ola auta ta paidia pou einai fidia kai rebeloi sto stratiwtiko tous..na pairnoun 3000 strofes to deuterolepto kai na gamane opoion bei edw mesa…

  5. καλο θα ηταν να μην δημοσιευετε τετοια κειμενα για σατυρα (οπως λετε)
    ζουμε ηδη δυσκολες ωρες και τετοια κειμενα μονο γελιο δεν προκαλουν

  6. ΟΧΙ ΑΚΟΜΑ ΜΑΣ ΥΠΟΤΙΜΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΟΥΝ ΤΑ ΕΥΚΟΛΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΝΑΤΟ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΡΘΟΥΝ ΟΛΑ ΑΝΑΠΟΔΑ

  7. το κείμενο είναι φανταστικό και σκοπό έχει να σατυρίσει τα γίνεσθε του πολιτικού συστήματος. ουδε μία σχέση έχει με τη πραγματικότητα

  8. Μετά την χτεσινή απόρριψη από την βρετανική βουλή της πρότασης του Ντέιβιντ Κάμερον για συμμετοχή της Βρετανίας σε ενδεχόμενη στρατιωτική επίθεση στη Συρία, ο βρετανός πρωθυπουργός αποφάσισε να επιβάλει την απόφασή του με πράξη νομοθετικού περιεχομένου και η Βρετανία θα συμμετάσχει στην επίθεση.

    Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, ο Αντώνης Σαμαράς τηλεφώνησε στον Ντέιβιντ Κάμερον και του είπε «Ρε συ Ντέιβιντ, τι κάθεσαι και παιδεύεσαι με ψηφοφορίες και ανοησίες; Ρίξε εκεί μια πράξη νομοθετικού περιεχομένου, να τελειώνει η υπόθεση, και να βομβαρδίσεις τη Συρία με την άνεσή σου».

    Οι συμβουλές του Αντώνη Σαμαρά έπεισαν τον Ντέιβιντ Κάμερον και η συμμετοχή της Βρετανίας στον βομβαρδισμό της Συρίας θα περάσει με πράξη νομοθετικού περιεχομένου.

    Για μια ακόμα φορά, η Ελλάδα δίνει τα φώτα της σε θέματα δημοκρατίας.

    Λογικό είναι, αφού η δημοκρατία γεννήθηκε στην Ελλάδα, ενώ οι Βρετανοί και οι υπόλοιποι την ανακάλυψαν πιο μετά, με αποτέλεσμα να μην την έχουν μάθει καλά και να παιδεύονται ακόμα με ψηφοφορίες.

    Βάρβαροι, παιδί μου, τι περιμένεις;

  9. πιτσιρίκος λέμε !!!!!!!!!!!!!!!!! όλα τα λεφτά
    Ένας από τους αρχαιολόγους που συμμετείχαν στις ανασκαφές στην Αμφίπολη Σερρών μίλησε στον Guardian και υποστήριξε πως δεν υπάρχει πια καμία αμφιβολία πως ο μεγαλοπρεπής τάφος που βρέθηκε στην περιοχή είναι ο τάφος του Μεγάλου Αλεξάνδρου.

    Ο αρχαιολόγος, που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του, υποστήριξε πως υπήρξε εντολή της ελληνικής κυβέρνησης να διαψευστεί πως βρέθηκε ο τάφος του Μεγάλου Αλεξάνδρου.

    Σύμφωνα με τον αρχαιολόγο, αυτό που θορύβησε την κυβέρνηση ήταν τα ευρήματα που υπήρχαν μέσα στον τάφο.

    Πιο συγκεκριμένα, μέσα στον τάφο του Μεγάλου Αλεξάνδρου βρέθηκε η ασπίδα του Ηφαιστίωνα, με ερωτική αφιέρωση στον Αλέξανδρο.

    Δίπλα στην ασπίδα του Ηφαιστίωνα, βρέθηκε μια κοτσίδα της Ρωξάνης.

    Όπως δήλωσε ο αρχαιολόγος, τα ευρήματα αποδεικνύουν πως ο Μέγας Αλέξανδρος ήταν αμφιφυλόφιλος, και αυτός είναι ο λόγος που η περιοχή στην οποία βρίσκεται ο τάφος του ονομάζεται Αμφίπολη.

    Μέσα στον τάφο βρέθηκαν και δυο πέταλα του Βουκεφάλα αλλά ο αρχαιολόγος δήλωσε πως δεν θα πρέπει να βιαστούμε να καταλήξουμε στο συμπέρασμα πως ο Μέγας Αλέξανδρος ήταν και κτηνοβάτης, αφού οι συγγενείς του Αλέξανδρου μπορεί να έβαλαν τα πέταλα στον τάφο για γούρι.

    Σύμφωνα με τον αρχαιολόγο, αυτό που θορύβησε την ελληνική κυβέρνηση ήταν ότι μέσα στον τάφο του Μεγάλου Αλεξάνδρου βρέθηκαν χειρόγραφοι πάπυροι με την υπογραφή του Αλέξανδρου, στους οποίους ο Αλέξανδρος παραδέχεται πως λεηλάτησε την Ασία και άφησε πίσω του χιλιάδες νεκρούς.

    Η ελληνική κυβέρνηση φοβάται πως η αποκάλυψη για την ύπαρξη των παπύρων θα προκαλέσει σάλο και πολλές χώρες θα ζητήσουν πολεμικές αποζημιώσεις από την Ελλάδα.

    Πηγές από το Μέγαρο Μαξίμου αναφέρουν πως, αν κάποιες χώρες ζητήσουν πολεμικές αποζημιώσεις από την Ελλάδα για τις λεηλασίες του Μεγάλου Αλεξάνδρου, η ελληνική κυβέρνηση σκοπεύει να υποστηρίξει πως ο Μέγας Αλέξανδρος ήταν Σκοπιανός, ώστε τις αποζημιώσεις να τις πληρώσουν οι Σκοπιανοί.

  10. Ελεος παιδες δεν φτανει που κανατε το αστειο αλλα το οτι ηταν φαρσα το γραψατε με πολυ μικρα γραμματα απο κατω προφανως δεν το ειδαν ολοι. Ελπιζουμε να μην βγει τιποτα απ ολα αυτα αληθεια

  11. 12:02 ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΣΥΓΓΕΝΕΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΠΙΛΜΠΕΡΓΚ;; ΑΣΕ ΜΑΣ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΜΟΥ ΝΥΧΤΙΑΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΠΟΝΟ ΜΑΣ….

  12. Το κείμενο δεν είναι σατυρικό. Λέει την μισή αλήθεια. Την Ελλάδα μας την κατήντησαν έτσι για να προωθήσουν άνετα τα πολεμικά τους σχέδια. Την θέλουν για προπύργείο στον πόλεμο τους και εμάς προβατάκια δεμένα στο μαντρί. Αν δεν σχεδιάζαν την οικονομική μας καταδίκη και δεν ήταν οι Έλληνες σε αυτή την κατάσταση θα δεχόταν ποτέ η Ελλάδα να εμπλακεί έστω και ως "βάση" στις ΗΠΑ και στο ΝΑΤΟ? Το ίδιο και όλη η Νότιος Ευρώπη. Κατανοητό??

  13. Τι λες ρε 4:38 31/8; Είδες ποτέ την Ελλάδα να λέει όχι στους Αμερικάνους, θα τρελαθούμε. Η βάση της Σούδας είναι αμερικανική βάση, αν μπορούσε ο Σαμαράς ας έκανε και αλλιώς, την επόμενη μέρα δεν θα ήταν πρωθυπουργό, οι αμερικάνοι θα είχαν βάλει άλλον στη θέση του χωρίς εκλογές. Ο πρωθυπουργός που υποτίθεται ότι μας κυβερνά αυτή τη στιγμή όχι μόνο την κοινωνία δεν έχει με το μέρος του αλλά ούτε και το ίδιο του το κόμμα δεν ελέγχει. Την "ισχυρή Ελλάδα" του Σημίτη την θυμάσαι; Είπε όχι στα σχέδια των αμερικάνων για τα Ίμια και της γκρίζες ζώνες στο αιγαίο; Την Ελλάδα της "δανεικής ευημερίας" του Α. Παπανδρέου την θυμάσαι; Είπε ποτέ όχι ο Α. Παπανδρέου στους αμερικάνους; Το έπαιζε αντιαμερικάνος στον λαό για να κερδίσει ψήφους από την αριστερά, στην πραγματικότητα ούτε μια φορά δεν είπε όχι τους αμερικάνους. Γιατί ο γέρος ο Καραμανλής είπε ποτέ όχι στους αμερικάνους, ανήκουμε στην δύση δεν έλεγε. Διαφώνησε μήπως ο ΓΑΠ με τους αμερικάνους, στην περίπτωση του ΓΑΠ υπήρχε η πλήρη ταύτιση απόψεων. Ο μόνος που είπε όχι στους αμερικάνους ήταν ο Κ.Καραμανλής ο νεότερος στην είσοδο των σκοπίων στο ΝΑΤΟ και την Ε.Ε. αφού όμως πρώτα είχε πει ναι σε σύνθετη ονομασία που περιλαμβάνει το όνομα Μακεδονία χωρίς γεωγραφικό προσδιορισμό. Δηλαδή ένα όχι αφού προηγουμένως είχε πει ένα ναι για το ίδιο θέμα, δηλαδή μισές δουλειές και μισόλογα. Μην το ψάχνεις οι πολιτική της σημερινής Ελλάδας είναι φιλοαμερικάνοι μέχρι μυελού τον οστών τους. Εσύ περίμενεις από αυτούς τους πολιτικούς να πουν όχι στους αμερικάνους; Ο Τσίπρας να ήταν κυβέρνηση τα ίδια θα έκανε. Ο Βενιζέλος πήρε ποιο φιλοαμερικανική στάση ακόμα και από τους Άγγλους που σκεφτόντουσαν σοβαρά να συμμετέχουν στον πόλεμο. Ακόμα και το ΚΚΕ να ήταν κυβέρνηση, το πολύ πολύ να άφηνε να γίνουν οι επιχειρήσεις των αμερικάνων μόνο από την Σούδα και όχι από την Καλαμάτα. Προσγειώσου στην πραγματικότητα με ή χωρίς οικονομική κρίση τα ίδια θα αποφασίζονταν. Επίσης εννοείται πως είμαι εναντίον του πολέμου στην Συρία και την χρησιμοποίηση της Ελλάδας σε αυτόν τον πόλεμο κατά οποιοδήποτε τρόπο, μακάρι να μην συμμετείχαμε, αλλά με ευχολόγια δεν γίνεται εξωτερική πολιτική, χρειάζεται προγραμματισμός και κατάλληλες συμμαχίες για να τολμήσεις να πεις ένα όχι της προκοπής στον αμερικάνο.

  14. το κείμενο είναι φανταστικό και σκοπό έχει να σατυρίσει τα γίνεσθε του πολιτικού συστήματος. ουδε μία σχέση έχει με τη πραγματικότητα

  15. χανουμε την πατριδα μας και καθομαστε!!επρεπε να διαδηλωνουμε ολοι σαν μια γροθια.ειμαστε δειλοι…τι αλλο πρεπει να γινει για να ξεσηκωθουμε;ποση ξεφτιλα ακομα;;

  16. Έρχεται ο στόλος, έρχεται ο στόλος…

    Έλληνες και Ελληνίδες πουτάνες ήρθε η ώρα να κονομήσουμε!

  17. EXOYME MIA ΜΑΝΤΡΑ ΓΕΜΑΤΙ ΑΡΧ…Α ΣΤΟΝ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΚΛΑΣΟΥΝ ΔΑΝΕΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΚΟΥΣ ΚΟΛΟΥΣ ΑΦΟΡΟΛΟΓΙΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ Κ Ι Σ Ε

  18. τετοια αστεια ειναι ξερασματα και δεν μας τα λεει καλα ο πιτσιρικος εγω παντως απο εδω και περα δεν θα επισκευθω την ιστοσελιδα του ειναι γελοια κωλοπαιδα!!!!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *