Διαφημίσεις

Χθες ο πρωθυπουργός της Αγγλίας Ντέϊβιντ Κάμερον ζήτησε έγκριση από το Βρετανικό Κοινοβούλιο προκειμένου να αναμιχθεί η χώρα του στο κτύπημα κατά της Συρίας.

Η απάντηση του Βρετανικού Κοινοβουλίου ήταν «ΟΧΙ» (με 272 υπέρ και 285 κατά). Μετά από αυτό ο Κάμερον δήλωσε ότι θα σεβαστεί την απόφαση του Κοινοβουλίου και ότι η χώρα του δεν πρόκειται να εμπλακεί στην επίθεση κατά της Συρίας. Έτσι ο Ομπάμα έμεινε μόνος του να ψάχνει για πρόθυμους να βομβαρδίσουν ανθρώπους. Φυσικά υπάρχουν πάντα και οι εθελόδουλοι.

Την ίδια ώρα που ο Κάμερον έφερνε το θέμα στο Βρετανικό Κοινοβούλιο, εδώ στην Ελλάδα, ο μεν πρωθυπουργός των Ελλήνων κ. Σαμαράς αδιαφορούσε πλήρως για τη βούληση των αντιπροσώπων του ελληνικού λαού πάνω στο θέμα, ο δε αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός των εξωτερικών κ. Βενιζέλος δήλωνε πως θα πρέπει να δοθεί μια αναλογική απάντηση στο «ειδεχθές έγκλημα» της χρήσης χημικών όπλων, χωρίς μάλιστα να έχει υπάρξει προηγουμένως το πόρισμα του ΟΗΕ. Δηλαδή τα κόμματα της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, μέσω των αρχηγών τους, συμφωνούν να συμμετάσχουν στο κτύπημα κατά των Σύρων, οι οποίοι δεν μας έκαναν τίποτα.

Όποιος λοιπόν Έλληνας πιστεύει ακόμα πως λειτουργεί η δημοκρατία και το Κοινοβούλιο στην Ελλάδα, θα πρέπει να το ξαναδεί το θέμα. Κάτι μπορεί να του διαφεύγει.

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

4 σχόλια στο “Ο Κάμερον ρώτησε το Κοινοβούλιο για τη Συρία, ο Σαμαράς όχι.”
  1. Αν και συμφωνω απολυτα με το κειμενο , θελω να πω πως στην προκειμενη περιπτωση , καλυτερα που δεν πηγε στη βο(υ)λη το θεμα για να ψηφιστει απο τους "αντιπροσωπους" μας . Κι αυτο γιατι ξερουμε πολυ καλα και πως θα παιζοτανε το εργακι , και το αποτελεσμα της ψηφοφοριας . Αυτοι δεν δυστασαν να θυσιασουν τον ιδιο το λαο τους , τους ιδιους τους Ελληνες που τους υφαρπαξαν την ψηφο με εκβιασμους και ψεματα , στους Συριους θα κολλαγαν ; Πρωτα θα επαιρναν σβαρνα τα καναλια να πουνε τα δικα τους ΟΛΟΙ , και μετα θα περναγε ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ . Καλυτερα ετσι, που δεν τους δωθηκε η ευκαιρια να σοδομισουν εναν ακομα λαο , εκτος απο το δικο τους .

  2. Aπο την εποχη που θεριεψε η χουντα την εποχη Σημιτη, ηταν εμφανες οχι ειχε καταληθει η Δημοκρατια. Απο το 2009 ειδε και ο καθε πικραμμενος οτι δεν υπηρχε εκπροσωπηση του -εστω τυπικη- στο κ(υ)οινοβουλιο.
    Ειμαι σε απορια και ετοιμοτητα για το πως θα μπορεσουμε να μαζεψουμε τα κομματια μας σε αυτην την κατασταση που βρισκεται η πατριδα.
    Δεν βλεπω ουτε μια πιθανοτητα ομαλης μετάβασης παντως.

  3. Ας το καταλάβουμε επιτέλους. Δεν κυβερνούν. Εντολές άλλων εκτελούν. Σε κατεχόμενη χώρα βρισκόμαστε εδώ και πολύ καιρό. Αυτοί οι "κύριοι" πληρώνονται αδρά ήτοι χρηματίζονται για να παίζουν ακριβώς τον ρόλο του παλιάτσου έχοντας εξευτελίσει όχι κάθε πατριωτική έννοια αλλά κάθε ελαχίστως ανθρώπινη. Κοινοβούλιο και κουραφέξαλα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek