Διαφημίσεις

To πλοίο ηλεκτρονικού πολέμου και συλλογής πληροφοριών (κατάλληλο για αποστολές ELINT, ESM, ECM, ECCM κλπ) Priazovye (CCB 201) του ρωσικού Ναυτικού απέπλευσε για την Ανατολική Μεσόγειο με αποστολή να “σκανάρει” τις κινήσεις του αμερικανκού και πιθανώς του γαλλικού στόλου στην επικείμενη επιδρομή κατά της Συρίας.

Ουσιαστικά το Priazovye θα είναι “τα αυτιά” και “τα μάτια” της Μόσχας στην περιοχή. Nα σημειώσουμε ακόμα ότι έχει την δυνατότητα να παρεμβάλει στα αμερικανικά βλήματα Tomahawk που αναμένεται να πλήξουν την Συρία.

Το πλοίο απέπλευσε αργά χθες από τη ναυτική βάση της Ρωσίας στο ουκρανικό λιμάνι της Σεβαστούπολης, στη Μαύρη Θάλασσα, με αποστολή “τη συλλογή πληροφοριών στην περιοχή για την κλιμακούμενη κρίση”, αναφέρει το ϊντερφαξ, επικαλούμενο στρατιωτική πηγή, την οποία δεν κατονόμασε.

Το ρωσικό υπουργείο ‘Αμυνας δεν έχει σχολιάσει μέχρι στιγμής την πληροφορία αυτή.

Το Ιντερφάξ πρόσθεσε ότι το Priazovye θα επιχειρήσει χωριστά από τη ναυτική δύναμη που βρίσκεται στη Μεσόγειο. Η ανάπτυξή του είναι σύμφωνα με το ρώσο πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν χρήσιμη για τα συμφέροντα εθνικής ασφαλείας.

Το πλοίο ναυπηγηθηκε το 1987 σε πολωνικό ναυπηγείο και είναι εξοπλισμένο με τα τελειότερα συστήματα υποκλοπών του ρωσικού Ναυτικού, ενώ έχει δυνατότητα ενημέρωσης από τους ρωσικούς δορυφόρους σε πραγματικό χρόνο.

Πρακτικά έχει την δυνατότητα να “σκανάρει” όλες τις κινήσεις, των δυτικών στην επιχείρηση που θα διεξαχθεί (εφ’όσον φυσικά το Κογκρέσο δώσει την τελική έγκριση)…

Η εκτίμηση είναι ότι το πλοίο θα αφιχθεί στην περιοχή το αργότερο μέχρι την Πέμπτη.
defencenet.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

5 σχόλια στο “ΟΛΟΙ “ΜΕ ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΟ ΣΤΗΝ ΣΚΑΝΔΑΛΗ” Η Μόσχα στέλνει πλοίο ηλεκτρονικού πολέμου στις ακτές της Συρίας”
  1. Δυο χρονια τωρα , ολο κατι στελνει η Ρωσια. Παει κι ερχετε σαν την αδικη καταρα , ετσι για να μη ρημαζει ο τοπος .

  2. Ρε φίλε 4:24, εσύ νομίζεις ότι η Ρωσία δηλαδή βαράει μαλακία σαν τους Νεοέλληνες??? Ξέρει πολύ καλά τί κάνει και ήδη έχει προκαλέσει τεράστιους πονοκεφάλους στην Δύση και την ΝΤΠ. Δε λες καλά που κρατάνε ακόμα γερά και δεν μας ήρθε ο Αντίχριστος πριν την ώρα του να ούμε…..

    ΒΡΙΑΡΕΩΣ

  3. eine mistirio
    afou ehoune vasi sti siria
    ekei eitane
    giati figane?
    ke meta olo erhode alla pote den ftanoun
    tha mporousane na katadikasoun tous adartes gia hrisi himikon
    ke na tous htipousane
    adi na perimenoun tous ditikous na kanoun to aditheto
    ipologizo kapia kompina iparhi

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek