Διαφημίσεις

Το άρθρο είναι εδώ .

ΟΤΑΝ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΠΕΡΝΑΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΛΕΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ….

Πόσο δύσκολο πια είναι να διαβάσει ο ανυπόγραφος συντάκτης αυτού του άρθρου τι γράφεται στις 120 διατάξεις- άρθρα που αποτελούν το Σύνταγμα της Ελλάδας , του οποίου την πιστή τήρηση διατείνεται ότι θέλει να προστατεύσει και επικαλείται συνεχώς;

Αν το διάβαζε θα έβλεπε ότι ΟΧΙ δεν αναγνωρίζει το Σύνταγμα της Ελληνικής Πολιτείας την ίδια ισχύ απλής δήλωσης σε Αστυνομικό τμήμα με τις δικαστικές αποφάσεις. (άρθρο 26 Σ. ) Ισχύ αναγνωρίζει μόνο στις αποφάσεις των Ελληνικών δικαστηρίων. «Μόνο οι αποφάσεις των ελληνικών δικαστηρίων δεσμεύουν τα όργανα της Πολιτείας».

Αν το διάβαζε θα έβλεπε ότι στο άρθρο 62 λέει ότι «οι βουλευτές δεν διώκονται ούτε συλλαμβάνονται ούτε φυλακίζονται χωρίς άδεια της Βουλής. Ούτε για πολιτικά εγκλήματα διώκονται από την διάλυσή της έως και την ανακήρυξη βουλευτών της νέας Βουλής».

Αν το διάβαζε θα έβλεπε ότι γράφει το Σύνταγμα παρακάτω «η άδεια θεωρείται ότι δεν δόθηκε αν η Βουλή δεν αποφανθεί μέσα σε τρεις μήνες αφότου η αίτηση του Εισαγγελέα για δίωξη διαβιβάστηκε στον Πρόεδρο της Βουλής»

Και αφού η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων (διάταξη με αριθμό 120 ) γιατί δεν διαβάζει και τις άλλες 119 για να μάθουν τουλάχιστον ποιες είναι οι διατάξεις του Συντάγματος που θέλουν να τηρήσουν;

Γιατί να εκφοβίζονται οι πολίτες ότι πρέπει να δηλώσουν ενυπόγραφα και σε αστυνομικό τμήμα την αντίθεσή τους στην κυβέρνηση , διαφορετικά δήθεν η μελλοντική εξέγερσή τους θα είναι υποκινούμενη από ξένους πράκτορες;

Γιατί παρακινεί ο αρθρογράφος τους δημοσίους υπαλλήλους να πολεμήσουν; Ποιόν να πολεμήσουν ; («ΟΤΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ»)

Γιατί πρέπει να ρωτήσουμε τους πράκτορες σε ποια θέση είναι; Ξέρετε κανένα; , και αν μασάνε τα λόγια τους ( γιατί προφανώς θα έχουν κομπλάρει με τέτοια ερώτηση) θα καταλάβουμε ότι είναι εναντίον μας; και όχι , οι ξένοι πράκτορες δεν έχουν καμία εκπαίδευση και μόλις τους ρωτήσω ποιοι είναι θα μου πουν..

Υπάρχει πράγματι κίνδυνος της σφαγής της οικογένειας μας; Από ποιόν; Και γιατί η αποσόβηση του κινδύνου αυτού επέρχεται με την κατάθεσή μιας ανυπόστατης, αλλά ενυπόγραφης δήλωσης ;

Για να καταγραφούν τα πλήρη στοιχεία όλων των αντιφρονούντων;

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

9 σχόλια στο “Απάντηση στο άρθρο Προσοχή στα Καλέσματα για Εξεγέρσεις”
  1. εχεται μεγαλο δικιο πανο σε αυτο το αρθρο αλλα γιατι απο αυτο το σαιτ δεν λετε την αληθια στον ελληνικο λαο αλλα ποια ειναι η αληθια και ποιο το μεγαλο ψεμα

  2. Πολυ Γενικα και αοριστα ολα αυτα!…ριχνουν αδεια για να πιασουν γεματα??? θα το δουμε. Παντως ο λυκος στην ανταρα χαιρετε.

  3. Βρε πάτε καλά; Μια χαρά τα γράφει ο άνθρωπος που απαντάει. Σε τέτοιους καιρούς θα πάτε στους μπάτσους να δηλώσετε ποιοί και πόσοι είστε που αντιδράτε στην προδοσία και το ξεπούλημα; Σε ποιά αρχή απευθύνεστε; στους δικαστές; χαχαχαχαχαχαχα, στους εισαγγελείς; χαχαχαχαχαχα κλαίω από τα γέλια!!

    Βρε ηλίθιοι (που είμαι γυναίκα και στρατό δεν έχω πάει, δεν έχω διδαχθεί) όταν ο εχθρός είναι σε πανικό και δεν ξέρει που να χτυπήσει και αν χτυπήσει τι αντίδραση θα λάβει, ΔΕΝ αποκαλύπτεις την αριθμητική δύναμή σου, ούτε και τις προθέσεις σου φυσικά. Τον αφήνεις να υποθέτει …… πόσο μάλλον όταν ήδη έχει βγει εκτός χρόνου δράσεως γιατί άλλες αντιδράσεις περίμενε και ενωρίτερα και άλλα βλέπει…..(καναπέδες, παραλίες, κ.λ.π.)

    Επιπλέον δεν κατεβαίνεις στους δρόμους γιούρια σαν πρόβατο γιατί το ξέρει, και σε περιμένει να σε λιώσει. Ή θα κατέβεις με όπλα οργανωμένα ή μην πας πουθενά.

    Τέλος, πολλοί εδώ μέσα πρότειναν σε άλλα θέματα εξαιρετικό τρόπο αντίδρασης την απόλυτη απραξία και μόνιμη απεργία στα πάντα και στους πάντες (έρημη πόλη, έρημοι δρόμοι μην το ξαναναλύω τώρα) και δεν άρεσε σε κανέναν γιατί θέλετε αίμα. Πηγαίνετε να το χύσετε κορόϊδα….

  4. DEITE ΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ ΠΟΥ ΥΠΟΚΡΥΠΤΟΥΝ ΚΑΙ ΥΠΟΘΑΛΠΤΟΥΝ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΕΣΧΑΤΗς ΠΡΟΔΟΣΙΑς ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΩΝ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΥΠΟΘΑΛΨΗς ΑΥΤΗς ΤΗς ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗς ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑς ΥΠΟΘΑΛΠΤΟΥΝ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΣΦΑΓΗς ΚΑΙ ΒΙΑΣΜΟΥ ΤΗς ΙΔΙΑς ΤΩΝ ΤΗς ΜΑΝΑς ΚΑΙ ΤΗς ΓΥΝΑΙΚΑς , ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΨΟΥΝ ΝΑ ΛΕΝΕ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥς ΓΙΑ ΤΙ ΤΙ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΔΕ ΛΕΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ
    ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΕΔΩ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΚΟΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΠΟΥ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΝ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟς ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΠΟΙΝΙΚΕς ΔΙΩΞΕΙς ΕΠΕΙΔΗ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΕΛΕΙ ΥΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΟΥ ΕΧΘΡΟΥ .
    ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΟΓΡΑΦΟ ΣΑΝ ΕΤΟΥΤΟ , ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΙΣΘΕ ΜΕ ΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗς ΕΛΛΑΔΑς
    ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕς ΕΑΝ ΕΧΕΤΕ ΥΠΟΚΡΥΨΕΙ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΕΣΧΑΤΗς ΠΡΟΔΟΣΙΑς
    ΔΗΛΑΔΗ ΚΟΥΚΙΑ ΜΕΤΡΙΜΕΝΑ ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ..

  5. 3 Σεπτεμβρίου 2013 – 5:33 μ.μ.

    Βρε άνθρωπε και εσύ δεν είναι δημοσιογραφικό site τα Κατοχικά και δεν βάζουν δικά τους άρθρα μόνο, βάζουν και από ειδησεογραφικά και από blogs και από αναγνώστες και εμείς καλούμαστε να φιλτράρουμε, να ψάξουμε, να σκεφτούμε…….να σχολιάσουμε.

    Εδώ μέσα υπάρχουν διάφορες "αλήθειες" άμα ψάξεις στα άρθρα, βασικά δεν ξέρω πως να στο εξηγήσω αλλιώς αλλά εδώ δεν διαβάζεις π.χ. newsbomb ή πρώτο θέμα που σαν επιχείρηση με αφεντικά δημοσιογράφους ενδέχεται να έχουν κατευθυνόμενες ειδήσεις ….. οπότε άκυρη η τοποθέτησή σου.

  6. ΤΟΥΤΟ ΤΟΥς ΕΒΑΛΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΜΠΛΟΓΚ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ
    ******DEITE ΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ ΠΟΥ ΥΠΟΚΡΥΠΤΟΥΝ ΚΑΙ ΥΠΟΘΑΛΠΤΟΥΝ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΕΣΧΑΤΗς ΠΡΟΔΟΣΙΑς ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΩΝ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΥΠΟΘΑΛΨΗς ΑΥΤΗς ΤΗς ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗς ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑς ΥΠΟΘΑΛΠΤΟΥΝ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΣΦΑΓΗς ΚΑΙ ΒΙΑΣΜΟΥ ΤΗς ΙΔΙΑς ΤΩΝ ΤΗς ΜΑΝΑς ΚΑΙ ΤΗς ΓΥΝΑΙΚΑς , ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΨΟΥΝ ΝΑ ΛΕΝΕ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥς ΓΙΑ ΤΙ ΤΙ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΔΕ ΛΕΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ
    ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΕΔΩ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΚΟΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΠΟΥ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΝ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟς ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΠΟΙΝΙΚΕς ΔΙΩΞΕΙς ΕΠΕΙΔΗ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΕΛΕΙ ΥΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΟΥ ΕΧΘΡΟΥ .
    ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ STA XERIASAS KAI STONOMASAS ΔΙΚΟΓΡΑΦΟ ΣΑΝ ΕΤΟΥΤΟ , ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΙΣΘΕ ΜΕ ΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗς ΕΛΛΑΔΑς
    ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕς ΕΑΝ ΕΧΕΤΕ ΥΠΟΚΡΥΨΕΙ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΕΣΧΑΤΗς ΠΡΟΔΟΣΙΑς

    ΔΗΛΑΔΗ ΚΟΥΚΙΑ ΜΕΤΡΙΜΕΝΑ ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ

    https://www.facebook.com/photo.php?fbid=4877640178765&set=pb.1230303395.-2207520000.1378288126.&type=3&theater..

  7. σα δεν ντρεπεστε καθικια που υποθαλπτετε τον κινδυνο του βιασμου και της σφαγης της γυναικασας και των παιδιων σας και να μας κανετε και κυρηγμα για το συνταγμα ..
    Δηλώνοντας απόλυτο σεβασμό προς το Σύνταγμα της Ελλάδος και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό, και λαμβάνοντας υπόψη, ότι:
    α) Σύμφωνα με το άρθρο 1 παρ. 2, «Θεμέλιο του πολιτεύματος είναι η λαϊκή κυριαρχία»
    β) Σύμφωνα με το άρθρο 1 παρ. 3 «Όλες οι εξουσίες πηγάζουν από το Λαό, υπάρχουν υπέρ αυτού και του Έθνους και ασκούνται όπως ορίζει το Σύνταγμα».
    γ) Σύμφωνα με το άρθρο 120 παρ. 2 «Ο σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων».
    δ) Σύμφωνα με το άρθρο 120 παρ. 3 «O σφετερισμός, με oπoιoνδήπoτε τρόπo, της
    λαϊκής κυριαρχίας και των εξoυσιών πoυ απoρρέoυν από αυτή διώκεται»

    ε) Σύμφωνα με το άρθρο 120 παρ. 4 «H τήρηση τoυ Συντάγματoς επαφίεται στoν πατριωτισμό των Eλλήνων, πoυ δικαιoύνται και υπoχρεoύνται να αντιστέκoνται με κάθε μέσo εναντίoν oπoιoυδήπoτε επιχειρεί να τo καταλύσει με τη βία». Το δικαίωμα και η υποχρέωση αντίστασης με κάθε μέσο, τεκμηριώνει το γεγονός ότι όλοι οι Έλληνες πολίτες οι διαθέτοντες πατριωτισμό, δικαιούνται να κρίνουν πότε δεν τηρείται το Σύνταγμα, και πότε επιχειρείται από οποιονδήποτε να καταλυθεί με τη βία.

    στ) Μελέτησα το Σύνταγμα με τη δέουσα προσοχή, και το μορφωτικό μου επίπεδο μου επιτρέπει να ισχυριστώ ότι το κατανόησα και δικαιούμαι να κρίνω ποιες διατάξεις νόμων και ποιες πράξεις της εξουσίας συμφωνούν με αυτό. Όπως δικαιούμαι να κρίνω, ποιες διατάξεις νόμων και πράξεις της εξουσίας παραβιάζουν το Σύνταγμα, θέτοντας τον κίνδυνο κατάλυσής του.

    Βάσει των παραπάνω, έκρινα ότι:

  8. ΝΑΙ ΡΕ ΒΟΥΡΛΟ ΚΙΝΔΥΝΥΟΥΝ ΟΛΩΝΩΝ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕς .. απο τον εμφυλιο πολεμο που σχεδιαζετε εσεις που υποκρυπτοντας δικογραφια εσχατης προδοσιας , συμβαλετε στην ενορχηστροσητου . ΨΕΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΥΠΟΘΑΛΨΕΙ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΕΣΧΑΤΗς ΠΡΟΔΟΣΙΑς ???
    ΕΧΕΤΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΥΠΟΘΑΛΨΕΙ ΤΗ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΕΣΧΑΤΗς ΠΡΟΔΟΣΙΑς ΠΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΣΤΙς 24112011 ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΗς ΒΟΥΛΗς???
    ΤΟΥΤΑ ΤΑ ΞΕΡΕΤΕ?? ( αν δεν τα ξερετε εσεις , τα ξερει ολος ο κοσμος ετσι κιαλλως)
    Εμφύλιο έχουν προσχεδιάσει Η ΕΚΚΛΗΣΊΑ ΚΑΙ οι 300σιοι προδότες να κάνουν και εδω στην Ελλάδα .Μάλιστα, γιαυτο το λόγο, απο κοινού *και οι δυο πλευρές αριστερά και δεξιά,μαζί με τα κοματόσκυλάτων και με ολόκληρο το κοινοβούλιο, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΚΛΗΡΟ , υποκρύπτουν και υποθαλπτουν την απο 24112011 δικογραφία που εχει η ελληνική δικαιοσύνη σχηματίσει κατα των πολιτικών για το κακουργημα της εσχατης προδοσίας . (βλεπε την ιερή δήλωση) .
    Όπως ακριβώς επι κατοχής του 40 έγινε ο εμφύλιος αμέσως μετα την αποχώρηση των Γερμανών, έτσι ακριβώς οι 300σιοι προδότες με την συμμετοχή και την άμεση συνέργεια του κλήρου , έχουν αμέσως μετά απο την αποχώρηση του ΔΝΤ ,σχεδιάσει εμφύλιο . .
    Υποθάλπτουν και υποκρύπτουν την απο 24112011 δικογραφία που εχει η ελληνική δικαιοσύνη σχηματίσει κατα των πολιτικών για το κακούργημα της εσχάτης προδοσίας ,για να καθυστερήσουν την έναρξη της ποινικής της διώξεως και διαδικασίας, ώστε να μην εξιχνιαστεί ΕΓΚΑΙΡΑ ο δόλος και όλες οι πτυχές της Ή ΌΣΑ ΑΠΟΡΈΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΡΟΑΜΑΤΙΚΉ ΤΗς ΔΙΑΔΙΚΑΣΊΑ . .Και αυτο που οφείλουμε εμεις οι πολίτες να κάνουμε ειναι να καταδικασουμε εγκαίρως την αριστερά τη δεξιά,και γενικά ολους τους πολιτικούς , καθώς και τα καθάρματα τους ιερωμένους που σιωπούν ,για συναυτουργία και απο κοινού δράση , με το παρακάτω δικόγραφο το οποίο επειδη αναφέρεται στην εφαρμογη του αρθρου 120 , εχει την ιδια ισχύ με δικαστική απόφαση .δειτε .Προς αποφυγή εμφυλίου , Τουτα εδω , τα καταθέτουμε το συντομότερο ,ειτε μεμονωμένα είτε ομαδικώς .
    Δηλώνω ενόρκως προς την εφορία , προς κάθε ενδιαφερόμενη αρχη και προς κάθε φυσικό πρόσωπο , οτι απο σήμερα και καθ΄όλη τη διάρκεια που η πατρίδα μου , το σύνταγμά της και η δημοκρατία της τελούν υπο την κατοχή του εχθρού και της κομματοκρατίας , θα πολεμήσω μεχρι τελικής πτώσης τον όποιον αποπειραθεί ή σκεφθεί να επιβάλει σε μενα ή τους συμπολίτες μου την εφαρμογή του νόμου εκείνου ο οποίος έχει θεσπιστεί μέσω κατοχής απο επίορκους νομοθέτες πολιτικούς και κατηγορουμένους από τη δικαιοσύνη για το κακούργημα της εσχάτης προδοσίας …… . Η προγενέστερη ημερομηνία κατάθεσης παίζει πολυ σημαντικό ρόλο για αυτους που καταθέτουν τούτα, καθώς ειναι εγκυρότερη και ισχυρότερη όσο εκείνη κατατίθεται σε κοντινότερο χρονικό διάστημα απο το χρόνο τέλεσης των κακουργηματων εκεινων που καταγγέλοντε μεσα σαυτην ) .δειτε

    Προστατέψτε νομικά(και ουσιαστικά) τουλάχιστο ,ό,τι υλικό και πνευματικό σας έχει απομείνει . Προστατεύστε τα παιδιά και τα εγγόνια σας , δώστε τους τη δυνατότητα να μπορούν να αντισταθούν νομικά αλλα και ουσιαστικά .
    Καταθέτουμε το συντoμωτερο, την ιερη δήλωση που ειναι στο λινκ στο τέλος ετουτου του κειμένου (ή κάποια άλλη ανάλογη, ειτε ομαδικα ειτε μεμονωμένα στο ΑΤ της περιοχής σας ,.(δε χρειάζεται παράβολο και κρατειστε(ό π ω σ δ ή π οτε) επικυρωμένα αντιγραφα .. ΗΔΗ,ΜΕΧΡΙ ΣΤΗΓΜΗς ,ΠΑΝΩ ΑΠΟ 13.000 ΠΟΛΙΤΕς ταχουμε καταθεσει και εχουμε νομιμοποιησει(ΕΘΝΙΚΆ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΩς) την αντίσταση που προβάλουμε για την αποτίναξη της σκλαβιάς μας ,καθώς και την ΟΠΛΟΚΑΤΟΧΗ …., ( ΕΝΥΜΕΡΩΣΤΕ ΤΟΥς ΠΆΝΤΕς να καταθέσουν όσο είναι νωρίς ωστε να αποκτήσουν πραγματικά δικαιώματα ΚΑΘΩς ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑhttp://www.scribd.com/doc/143299694/Declaration…

  9. σε περιοδους που εχει απο τη βουλη ανακοινωθει εσχατη προεδοσια και η καθυστερηση της εκδικασης της τοτε το αρθρο 120 αναιρει , ολα τα υπολοιπα αρθρα και το 62 και το 119 κ λ π
    Προσοχή λοιπον στα λαμόγια που μέσω κατοχης μιλάνε για αλλαγές στο Σύνταγμα . ( δειτε και κυνηγηστετα τα καθίκια εκεινα )
    https://www.facebook.com/notes/tasos-mastrogiannis/%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CE%BF%CF%87%CE%AE-%CF%83%CF%84%CE%B1-%CE%BB%CE%B1%CE%BC%CF%8C%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CE%BC%CE%AD%CF%83%CF%89-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%87%CE%B7%CF%82-%CE%BC%CE%B9%CE%BB%CE%AC%CE%BD%CE%B5-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%B1%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CF%83%CF%8D%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%B3%CE%BC%CE%B1-%CE%B4%CE%B5%CE%B9%CF%84%CE%B5-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BA/559158464127506

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *