Διαφημίσεις

Το άρθρο θα το βρείτε εδώ !

Σας παραθέτουμε τον πραγματικό λόγο ύπαρξης αυτής της γραμμής!

«Η χρωματιστή γραμμή, που συνήθως υπάρχει στη ραφή των προϊόντων σε σωληνάριο, δεν προσδιορίζει τη σύσταση ενός προϊόντος. Ο λόγος ύπαρξής της σχετίζεται καθαρά με την παραγωγή στο εργοστάσιο. Η χρωματιστή γραμμή, γνωστή και ως “eye mark” στον κλάδο συσκευασίας, βοηθάει του αισθητήρες της γραμμής παραγωγής να αναγνωρίσουν το σημείο εκείνο που θα κόψουν αυτόματα τη συσκευασία του προϊόντος ή το σημείο που θα το σφραγίσουν.

Το χρώμα που τυπώνεται ένα “eye mark” καθορίζεται από το επικρατέστερο χρώμα (είναι συνήθως το πιο σκούρο, για καλύτερη ανίχνευση από τον αισθητήρα) που είναι τυπωμένα τα γράμματα στο πίσω μέρος της συσκευασίας».

Ο καλύτερος τρόπος για να ελέγξει κάποιος τη σύσταση ενός προϊόντος είναι απλώς να διαβάσει τα συστατικά που αναγράφονται στην ετικέτα του.

Αν στο μέλλον κάποιος σας μεταφέρει την παραπάνω πληροφορία δείτε το σαν μια ευκαιρία να τον ενημερώσετε για την πραγματικότητα.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

12 σχόλια στο “Απάντηση στο άρθρο ΠΡΟΣΟΧΗ:Δείτε τι κρύβει ο πάτος της οδοντόκρεμάς σας!”
  1. ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΗΣΕΙΣ
    ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!

    4everpao13

  2. ΕΜΕΙΣ ΤΩΡΑ ΤΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ?ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΙΟ ΠΙΘΑΝΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΡΘΡΟ!Κ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΙΑΤΥΠΩΣΕ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ!

  3. μπερδευτικα.διλαδη οι χρωματιστες γραμμες δεν μας προειδοποιουν για την συσταση της οδοντοπαστας αλλα για την γραμμη παραγωγης ως ''eye mark''

    προς Stranger

    αν μπορεις πες μου για την ειδηση αυτη τι μας οφελει και τι οφελει τους καταναλωτες αφου αν θελουν να μας ''στειλουν'' ομαδικως γιατι μας προειδοποιουν με χρωματιστες λωριδες και να μην το εχουν τελειος λευκο στο χρωμα του σωλιναριου και τελειωνει το αγχος για ολους μας και δεν μπαινουμε σε διαδικασια να το παιζουμε ''εξυπνοι''.

  4. Επιτελους καποιος ειπε την αληθεια… Βαρεθηκα τοσες μερες να διαβαζω ειδηση που λεει οτι οσο πιο μαυρη η γραμμη τόσο πιο πολλά χημικα εχει… Ελεος !!!!! Χρησιμοποιώ αποκληστικά φυτική οδοντοκρεμα σχεδον 2 χρόνια… που το σωληναριο της εχει μαυρη γραμμη…

  5. Πρέπει να είσαι πολύ φελλός για να έχεις εμπιστοσύνη σ' αυτά που γράφουν οι "Χ" εταιρίες και δηλώνουν ως συστατικά του προϊόντος.

    Σου δείχνουν αυτά που θέλουν. Αυτά που ΔΕΝ πρέπει να ξέρεις, απλά δεν αναφέρονται.

    Και μη πει κανείς για ελέγχους και άλλες τέτοιες παπαριές!

  6. 4 Σεπτεμβρίου 2013 – 1:59 π.μ.

    Για τους πάντες και τα πάντα δυστυχώς πλέον τα πράγματα είναι έτσι όπως τα λες!
    Και θα σας πω και κάτι άλλο για να καταλάβετε για τι πράγμα μιλάμε:

    Η οδοντόκρεμα που διαφημίζει ότι από το πρώτο πλύσιμο βγάζει την κιτρινίλα από τα δόντια και τα ασπρίζει είναι σε μια μπλε συσκευασία. Έχει βγει τώρα μπλε σκούρα συσκευασία που γράφει πάνω: ακόμα πιο ισχυρή ακόμα πιο γρήγορα αποτελέσματα (ή κάπως έτσι). Μέσα, η κρέμα είναι επίσης μπλε σκούρα και ο αφρός που κάνει είναι μπλε-μωβ.

    Αυτό το ίδιο μπλε-μωβ υλικό που δίνει το ίδιο χρώμα στη σαπουνάδα έχει μέσα και το σαμπουάν Silver που συστήνεται στους άνδρες για να φεύγει η κιτρινίλα από τα λευκά-γκρίζα μαλλιά και στις γυναίκες για να μην "κιτρινίζει" με τον καιρό το πλατινέ ξανθό μαλλί τους.
    Επίσης, είναι υλικό που περιέχεται στα ντεκαπάζ και βαφές για τα ξανθά πλατινέ χρώματα. Το ντεκαπάζ είναι το υλικό (οξυζενέ μαζί με άλλα) που αποχρωματίζει την τρίχα (της μελαχροινής) για να ξαναβαφτεί μετά.

    Καταλάβατε τώρα τι βάζετε στο στόμα σας -τουλάχιστον σε ότι αφορά τη συγκεκριμένη μάρκα και τα πραγματικά εντυπωσιακά αποτελέσματά της.

  7. Εντωμεταξύ, ποιός απαντάει ξέρουμε; Είναι εκπρόσωπος εταιρειών; Είναι η επίσημη θέση των εταιρειών αυτή;
    Με τι στοιχεία λέει ότι δεν ισχύει το άλφα αλλά ισχύει το βήτα;
    Που τα βρήκε αυτός που απαντάει αυτά που είναι γραμμένα μέσα στα εισαγωγικά και ποιός πιστοποιεί ότι είναι και η έγκυρη απάντηση;

    Θα μας τρελάνετε ρε εδώ μέσα;;;;;;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *