Διαφημίσεις

Σε λίγο καιρό από σήμερα ….αυτός που είπαμε προδότη θα είναι ο επόμενος σωτήρας!! Ένα σενάριο για περίεργα γούστα θα ξετυλιχτη στης οθόνες της πραγματικότητας σας και στην συνειδητή οθόνη του μυαλού σας!

Ο Κύριος Sam ar ass θα πει στο ΔΝΤ να παει από εκεί που ήρθε! Θα τους στείλει στον αγύριστο , ο λαός θα χειροκροτεί και θα αλαλάζει ..επιτέλους ο Έλληνας ξύπνησε …επιτέλους ο πατριώτης απάντησε δυναμικά!

Το παραπάνω σενάριο δεν είναι αστείο! Άλλα επειδή δεν θέλω να επηρεάσω το πεδίο θα μείνω εδώ!

Ίσως μιας και ακόμα με αυτή την καλόγλωσσα δεν τα πάω καλά ….να κάνει ηρωική έξοδο ο Sam ar ass ..και να χώσουν άλλον να κάνει την μεγάλη τριπλα! Πάντως το σίγουρο είναι ότι σε μερικούς μήνες Η Ελλάδα ΘΑ ΠΕΤΑΞΕΙ ΕΞΩ ΤΟ ΔΝΤ Η ΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ (δεν φαίνεται καλά στην γυαλα μου..έχει συννεφάκια) …

Τα παρελκόμενα από αυτή την κίνηση θα είναι δυο… η ελάφρυνση της ψυχής τους Έλληνα και η αναπτέρωση της …και ότι θα πούμε το ψωμί ψωμάκι για λίγο καιρό!! Άλλα δεν γαμιέται, επιτέλους κάποιος με κοχονες θα τους στείλει στο διάολο!!

Θα έπρεπε να έχει γίνει αυτό από το 2009 άλλα να παει στα κομμάτια επιτέλους ..θα μιλήσει η ελληνική ψυχή ..και ο Έλληνας μπροστά στην ψυχή … τα γράφει όλα …και καλά κάνει!

Ξαναλέω το παραπάνω σενάριο δεν είναι αστείο….θα γίνει έτσι,…ίσως και λίγο διαφορετικά άλλα …γενικά η πληροφορία θα φανεί από το πεδίο!! Γενικά ένας ήρωας με μια κίνηση που η συγκίνηση θα καλύψει την ρεμούλα όλων!!! Ελπίζω να μην έκανα μαλακία και με το που το είπα το έσβησα!!!

Stranger… ρε δεν σας κάνω πλάκα αλήθεια θα κάνουν κάτι τέτοιο…



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

64 σχόλια στο “Που είσαι ήρωα Sam ar ass!!”
  1. ακομα κ ετσι να γινει,δεν μου λεει κατι…ειμαι ζωντανος οργανισμος στην φυση αυτη εδω 32 χρονια κ περιμενω το θανατο σαν γιορτη μαζευω την γνωση για την στιγμη που θα γινει η μαχη μεταξυ των ερπετων κ των φωτεινων ηλεκτρικων σωματων…πουστη πυθαγορα παλι μεσα εισαι…τυχερε ισιοδε…κ για οσους δεν καταλαβαν… αυτη κανουν κουμαντο τωρα αλλα το πεδιο λεει αλλα…μαζεψτε γνωση για την μαχη…

  2. αγαπητε δεν θα ειναι αυτος πιστευω θα ειναι ο διαδοχος του
    ειτε η "κορη του μητσοτακουλα" ειτε ο "δημητρης ο μορφωνιος"

    κατα τα αλλα συμφωνω μαζι σου οτι ΕΤΣΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ
    με καποιον που θα εχει την αμερικανικη στηριξη

    γεγονε/υγιαινεσθαι

  3. και ?????????οτι έγραψε ο Σαμ -arras στο πεδίο δεν ξεγράφει…για μαλάκες ψάχνει?????Τα δάκρυα για την ΗΛΕΚΤΡΑ….ΜΟΛΙΣ ΑΡΧΙΣΑΝ….

    Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ………..

  4. ΕΊΧΕ ΠΟΛΛΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕ ΤΟ ΚΑΝΕ…ΟΛΟ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΒΡΩΜΑΕΙ ΣΤΗΣΙΜΟ…

  5. Ετσι θα γινει . Ειναι λιγος καιρος που το ψυχανεμιζομαι κι εγω αυτο το επεισοδιο του συριαλ . Ισως μαλιστα να μην ειναι καποιος αλλος , αλλα καποια αλλη που θα κανει τη μεγαλη τριπλα . Ισως . ΠΟΛΛΟΙ ΟΙ ΜΝΗΣΤΗΡΕΣ , ΠΟΛΛΟΙ ΚΙ ΟΙ ΑΝΕΜΗΣΤΗΡΕΣ…

  6. o samaras;to skili to masoniko ths merkel oxi paraxene ayth den exoyne shnhdhsh uato pane mexri teloys mexri na dialisoyne thn ellada na ftash h anergia 99 tois 100 mexri na xasoyne oi elhnes ta spitia toys na ghnoyne zhtianoi tote einai poy ua xhuh aima sthn boylh kai ua kauarisei h xora apo thn masonia

  7. ύστερα από τις πρόσφατες εξελίξεις σε Συρία και Αίγυπτο, όπου φαίνεται να χάνονται τα ερείσματα των ΗΠΑ και να ενισχύεται η Ρωσική επιρροή, η αντεπίθεση των ΗΠΑ δείχνει να είναι μονόδρομος. Άμεσος στόχος είναι να συσταθεί ο άξονας Ελλάδας-Κύπρου-Ισραήλ υπό την «φιλική» εποπτεία των ΗΠΑ, κάτι που ήδη «τρέχει».

    Το πρόβλημα είναι ότι για πετύχουν τα σχέδια τους θα πρέπει η Ελλάδα και η Κύπρος να αποδεσμευτούν από την Γερμανική επιρροή, βγαίνοντας από την Ευρωζώνη.

    Στην πραγματικότητα δηλαδή ο Μπαράκ Ομπάμα καλοβλέπει ένα Grexit, αφού διαφορετικά κάθε παρέμβαση της Ουάσιγκτον θα πρέπει πρώτα να εγκριθεί από το Βερολίνο και… σιγά μην εγκριθεί!

    Εδώ τίθενται τρία ερωτήματα:

    1) Μπορεί ο κ Σαμαράς να σηκώσει το λάβαρο της επανάστασης κατά των Γερμανών, εκστομίζοντας ένα μεγαλοπρεπές ΟΧΙ στα νέα μέτρα; Με βάση τα δεδομένα του ωροσκοπίου του, όχι μόνον μπορεί αλλά και… επιβάλλεται, αφού αυτός είναι ο μόνος τρόπος να διασωθεί πολιτικά, εκφράζοντας παράλληλα και τη δυναμική του Ουρανού στον γενέθλιο χάρτη του (θυμίζω ότι αυτήν την περίοδο στο αστρικό Ηλιακό τόξο ο προοδευμένος Ήλιος και ο προοδευμένος Άρης είναι «επάνω« στον Ουρανό του). Μια τέτοια κίνηση θα τον ηρωοποιήσει και βέβαια δεν θα είναι η πρώτη φορά (ούτε και η τελευταία φαντάζομαι) που θα «την κάνει γυριστή».

    2) Ποιός θα πληρώσει το «μάρμαρο»; Γεγονός είναι ότι σε αυτήν την φάση οι ΗΠΑ δεν δύνανται να «χρηματοδοτήσουν» ένα Grexit. Άρα πάμε για σοβαρές οικονομικές και κοινωνικές αναταράξεις που θα κρατήσουν τουλάχιστον για 1-2 χρόνια. Σε αυτό το διάστημα οι ΗΠΑ μπορούν να εγγυηθούν την ασφάλεια στην περιοχή και να κτίσουν επάνω της -με το αζημίωτο φυσικά- τις νέες γεωπολιτικές και οικονομικές ισορροπίες.

    3) Ποιός πολιτικός και ποιό κόμμα θα πάρει την ευθύνη της εξόδου από την Ευρωζώνη; Ή αλλιώς ποιός θα πάρει τον μουτζούρη; Εννοείται ότι κανείς δεν τον θέλει, οπότε η πιθανότερη εκδοχή είναι να τον «φορτωθεί» κάποιος μη ενεργός πολιτικός στα πλαίσια μιας «κυβέρνησης σωτηρίας», η οποία είναι εύκολο να συσταθεί υπό τις ευλογίες του Δία στον Καρκίνο.

    Σε όλα αυτά βέβαια υπάρχει κι ένας αστάθμητος παράγοντας, η Ρωσία, η οποία αυξάνει ολοένα την επιρροή της στην Μ Ανατολή και σίγουρα θα θελήσει να πάρει κι αυτή ένα κομμάτι από την πίτα.

  8. Δεν ξέρω τί θα κάνει αυτός ο Sam ar Ass ή αλλιώς "γ@$#%$ το κεφάλι μου μ%^%&#", αλλά έγινε σεισμός 5,3R κοντά στο όρος Ίδη της Τουρκίας όπως ανέλυε εχθές ο ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ για τα 3 ενδεχόμενα της Ίδης (Κρήτη, Ίδη Τουρκίας και 243 Ίδη)…. Αυτό κι αν δούλεψε στο πεδίο…..
    Όσο για τον Sam ar Ass είναι ειδικός στις κωλοτούμπες οπότε όλα να τα περιμένεις…. Εις Φιλίππους αναμένομεν….

  9. ΝΑΙ ΝΙΚΟ, ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΤΡΕΛΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΞΑΛΛΟΥ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑΝ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΤΥΧΕΙ ΚΑΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΚΑΙ Η ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ. ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΟΜΩΣ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΞΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ….

  10. Η Ελλάδα ΘΑ ΠΕΤΑΞΕΙ ΕΞΩ ΤΟ ΔΝΤ Η ΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ (δεν φαίνεται καλά στην γυαλα μου..έχει συννεφάκια) … εισαι πολυ χαριτωμενος,αστειος… ΜΑΚΑΡΙ, και ενα ευχαριστο να συμβει, φιλε αγνωστε, ευχαριστω για την ενημερωση,εισαι το κατι αλλο..christiana

  11. θα το κάνουν αφού πρώτα διασφαλίσουν οτι κέρδισαν όσα ήθελαν οι τροικανοί… τοτε τι να το κάνουμε; θα ειναι αργα και δε θα μαζευεται τιποτα

  12. θα παρουσιάσουν τον επόμενο "σωτηρα" γιατι ερχονται εκλογες και δε πρεπει να φυγει προβατο απο το μαντρι

  13. δεν ξερω αν κανει τετοια κινηση αλλα δεν μπορει να θεωρεις ηρωα καποιον που βυθισε την χωρα στην παρακμη και την παραδωσε στους Γερμανους και μετα προκειμενου να ξελασπωσει το ονομα του να την βυθισει ακομη περισσοτερο στο χαος. Οι αντρες με βαρια μπαλακια και σκεψη τους μονο το εθνικο συμφερον παταν ποδι απο απο την αρχη και οχι οταν οι ιδιοι εχουν φεροι πρωτα το χαος. Δοσιλογος ηταν, δοσιλογος θα παραμεινει.

  14. …γραφε Strager τετοια σχολια…για τους Κουασιμοδους της πολιτικης οπως τους αποκαλω…και σε λιγο και μαθηματικα θα βρουν τον τροπο να σου αφαιρεσουν και το τελευταιο προνομιο που εχεις…να γραφεις και να σχολιαζεις.Εεε! οχι και να κανουμε ηρωες τους Βαγγελης-Σαμαρας.-ΣΟΥ ΘΥΜΙΖΩ:

    4.500 χιλαδες αυτοκτονιες + 3 σημερα και τελειωμο δεν εχει…η μηπως επιρεαστηκες απο
    τις βλακειες του Βαγγελη Σαμαρα σημερα στη
    Θεσσαλονικη;

  15. πιστευω οτι 22 23 σεπτεμβριου που θα γινουν οι γερμανικες εκλογες θα ξεκινησει ο πολεμος στη συρια και θα μας ανακοινωθει αυτο που λεει ο στρειντζερ και η σταση πληρωμων!οσοι μπορειτε αγοραστε τροφιμα!
    portoleone

  16. Τέλειος ο Jimakos!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

  17. Den 8a to dioksei kanenas. Ta grapta, oi profhteies lene oti 8a fugoun monoi tous. Sugkekrimena kai epi leksh leei, to kefalaio 8a aposur8ei.. 8a ta parei kai 8a fugei. Kai logiko einai… giati 1on 8a exoun parei ta perissotera 2on den 8a mporei na parei kati parapano 3on 8a exei balei kai agorasei oti xreiazontai apo ellhnikes dhmosies kai oxi mono etairies 3on opos 8a einai h ellada den 8a mporoun na boh8hsoun.
    Ara to senario tou Stranger os katalhksh einai sosto.
    Alla den 8a einai anatash kai anastash gia thn ellada h fugh tou dnt.. alla allh mia epipleon katastrofh pou pali 8a nomizoume oti exoume elpida gia kalutero aurio. Lupame… ola einai mia idea.
    Skefthte kalutera…

    Chris_

  18. "Γενικά ένας ήρωας με μια κίνηση που η συγκίνηση θα καλύψει την ρεμούλα όλων!!!"

    Αυτή η φράση στο κείμενο του Stranger εξηγεί γιατί θα στηθεί το βρώμικο κόλπο…!

    Ελπίζανε σε εμφύλιο και αναταραχή με τους μετανάστες για να γλιτώσουν και αυτή τη φορά στην ιστορία αλλά βλέπουν ότι αργεί και μπορεί και να μην τους βγει εντέλει. Στο μεταξύ οι Αμερικάνοι βιάζονται, πρόκειται και για το παγκόσμιο σχέδιο που αργεί.

    7 Σεπτεμβρίου 2013 – 10:49 μ.μ.

    Πολύ καλό σχόλιο, πολύ καλή ανάλυση σε συνέχεια του κειμένου του Stranger και για να απαντήσω στο 3 ερώτημά σου: Ο Σύριζα, για κει το πάει, για ηρωϊκό αντιστασιακό κόμμα γιατί οπωσδήποτε θα χρειαστούν ένα τέτοιο στα σχέδια αφού το "ηρωϊκό" ΠΑΣΟΚ απέθανε. Τι θα πιστεύουν ως αριστερό επαναστάτη και ταυτόχρονα πατριώτη τα πρόβατα; Κάποιος χώρος πρέπει να καλύψει το κενό

  19. Αν θελετε να επαναστατησουμε οι Έλληνες αυξήστε την τιμή του φραπέ στα 10€ ανεξαρτήτως περιοχης.τοτε να δεις τι έχει να γίνει….ολοι στο Σύνταγμα με τα σπαστά καλαμάκια στο χέρι να φωνάζουνε:δώστε στο λαό φραπέ,δώστε στο λαό φραπέ!!!!τι κάθεστε κ κόβεται μισθούς κ συντάξεις….τα πράγματα είναι πολύ απλά…ο φραπες είναι το € του Έλληνα.φφεεεεεεετττααα!!!!

  20. Ο Σαμαρας οτι κακο ηταν να κανει το εχει κανει.Κανενας δεν θα τον πει ηρωα,διοτι πλεον εχουμε μαθει να ξεχωριζουμε αυτο το ειδος το οποιο εχει εξαφανιστει προ πολλου…αν μες ελεγε για δημοψηφισμα απο την αρχη κατι θα γινοταν.Απο την δικια μου πλευρα εσεις σιγουρα θα εχετε αλλη αποψη.Ωπος και να εχει παντος για μενα αυτος ο κυριος ειναι απο τους μεγαλητερους προδοτες που περασαν απο την πατριδα μου.Οι εντολες ειναι απο την Αμερικη να την κανει και οχι επιλογη δικια του,τους λογους δεν θα τους μαθεις ποτε…

  21. o αρχοντας μας αυτο που επρεπε να κανη το εκανε εβαλε την χωρα μας τωρα που ο αρβικος κοσμος θα ειναι εναντια στην αμερικη και ισραηλ θα ειναι και εναντιον της ελλαδας αφου εγενετο αυτο που δεν εχει ξαναγινει εις τους αιωνες της δημιουργιας συμμαχια με το ισραηλ.
    καποια πνευματα του βουνου μου ειπαν οτι του δηλωσαν του αρχοντα μην πειραξης μερικα πραγματα ,αυτος τα πειραξε τωρα για να σωθη η πρεπει να την κανη με βηματα γκαγκουρο η να το παιξη τρελλος
    οι γερμανοι του την κανανε γυριστη τον κοροιδεψαν καθως και οι αγορες και το βλεπουμε το ιδιο εργο στην κυπρο που φωναζουν αλλα μας υποσχεθηκατε
    οι μεχρι τωρα οικονομια καταρεει και ο σωσων εαυτο σωθητω τα τσιρακια αραγε τι θα κανουν για να μην κατασπαραχθουν η απο τον λαο η απο τους δικους τους
    μονο και μονο για την συμμαχια που εκανε με τα τσιρακια των αποστατων το βλεπω δυσκολο το συχωροχαρτι του

  22. Το παιχνιδάκι είναι στημένο !.. Έρχεται η τρόικα και ζητάει περικοπές , που στην πραγματικότητα δεν είχε σκοπό να ζητήσει, αλλά τώρα το επιβάλλουν οι καταστάσεις , διότι πρέπει να ηρωποιηθεί ο Σαμαράς και να ανακάμψει στις δημοσκοπήσεις, γιατί βλέπετε έρχονται και εκλογές !.. Εσεις πιστέψτε ότι θέλετε ! Εγώ πιστεύω ακράδαντα αυτό ακριβώς !!

  23. Χμ όλα είναι πιθανά στο ΜΑΤΡΙΧ, ο σκηνοθέτης μπορεί να κάνει ό,τι θέλει, αυτό το σκηνικό όμως θα είναι και το πιο επικίνδυνο. Ας θυμηθούμε μερικά σοφά «ΚΑΠΟΙΟ ΛΑΚΚΟ ΕΧΕΙ Η ΦΑΒΑ», «Ο ΛΥΚΟΣ ΤΡΙΧΩΜΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΓΝΩΜΗ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ», «ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΞΕΡΕΙΣ, ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΝΑ ΦΟΒΑΣΑΙ» και πολλά άλλα…

  24. Μα εκει ειναι το θεμα , η κινηση να μην αφησουμε να καλυψει τη ρεμουλα . Να μην ξεχασουμε ποιοι μας πουλησαν , ποιοι μας εξεφτελισαν , ποιοι μας εφεραν εδω που μας εφεραν και ποιοι τα αρπαξαν χοντρα , και να απαιτησουμε οπως κι αν ερθουν τα πραγματα δημευση της περιουσιας τους και των Α βαθμου συγγενων τους και τη δια βιου φυλακιση τους η απαγορευση εισοδου στη χωρα , αναλογα με τα εργα τους . ΟΣΕς ΦΟΡΕς ΞΕΧΑΣΑΜΕ ΤΗΝ ΞΑΝΑΠΑΤΗΣΑΜΕ . ΑΚΟΜΑ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΩΝ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ .

  25. εγώ τώρα την είδα την ανάρτηση στρεϊντζεροπαραξενιάρη-άγνωστε! Μακάρι να βγεί κάτι καλό απ το twist. Aφού αλλάξαμε ρεπερτόριο σε doors και σινς το παρτυ συνεχίζεται (ο γιαννάκης σταμάτησε να περπατάει, αλλά ήρθε ο φίλος του ο Ντραμπούις από πολύ μακριά…http://www.youtube.com/watch?v=1P4iuL9VSoU) θα σου αφιερώσω http://www.youtube.com/watch?v=BkKrUz45icE (πετάμε σε άγνωστα…νερά), και ακόμη http://www.youtube.com/watch?v=L397TWLwrUU (απλά αντικατέστησε το law με τη λέξη πεδίο..!). Καλημέρες και καλή Κυριακή… http://www.youtube.com/watch?v=yrWR7CNBNR8
    Χρήστος

  26. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΑΛΙΟ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΓΙΑ ΤΡΙΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΗΜΕΤΕΡΟΥΣ ! ΚΑΙ ΕΠΙΔΗ ΟΛΟΙ ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΑΓΡΙΕΥΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ! Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΓΕΡΜΑΝΟΤΡΑΦΕΙΣ ΤΗΣ ΘΥΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΤΟΥΤΗΣ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ , ΝΑ ΤΑ ΔΕΧΘΟΥΝ , ΟΠΟΤΕ ΧΑΛΑΕΙ ΤΟ ΔΤΙΑΛ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΦΑΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΚΑΠΑΚΟΝΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΦΙΛΕΤΑ ΓΙΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ , ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΒΡΩΜΑΕΙ ΜΠΑΡΟΥΤΙ ,ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ !!!

  27. Πολλους Ζορμπαδες ξαφνικα !!!!!!Οπως ειπε και ενας φιλος παραπανω Ο Φραπες……εινε……το…..θεμα…..Στο προκειμενο….Καλα στα λεει η γυαλα@@@@@Αντιστραφικε το πεδιο οπως το λες….Εγω…λεω οτι ετσι που θα τους ερθουν δεν θα εχουν αλλη διεξοδο απο να το κανουν….Ο Ζορμπας ξυπνισε .###### και οπως ψυχανεμιστηκανε μαυρο φιδι που τους εφαγε!!!Οσο για τον ελληνα παντα οταν εινε να την βγαλη καθαρη……τα ξεχνα και κοιτα πως θα φαη και αυτος…..Το Κλιμα θα αρχιση να βαρενη απο τις 14 και οσο παραξενο και αν ακουγεται ισως εινε το καλυτερο για την Ελλαδα την δεδομενη Στιγμη….διαφορετικα θα μας Αφανισουν……Αυτο εχουν ετοιμαση και δεν θα τους επιτραπη………Ρενα κουμιωτη Το Θαλασσινο τρυφιλλι στρεινζερ @@@@@@ Αυτο πηρε Η ΕΛΛΑΔΑ !!!!Και ολα τα χρωσταμε στην Χαρη της…….και ας πιστευης εσυ αλλα….ενα που την γυαλα την βλεπη ……..Το ανορθωγραφο€€€€€Και σε αυτους που διαμαρτηροντε εχω προβλημα με την οραση και γραφω απο κινητο

  28. Πολύ πιιθανόν, να κάνει την "ηρωική" κίνηση. (Ηρωική σε εισαγωγικά, γιατί οι ήρωες είναι εξαρχής ήρωες όχι όταν δεν τους βγαίνουν τα κουκιά).

    Πιθανόν, να προκηρύξει εκλογές αν έρθει εδώ η Τρόικα τώρα τον Σεπτέμβριο καιζητήσει λουκέτο σε ΟΣΕ (!), βλ. εφημερίδες σήμερα, σε ΕΛΒΟ κλπ.

    Έτσι εξηγείται και η πολιτειακή ανωμαλία (εκλογές, ακυβερνησία, αποχώρηση Τρόικας). Κατόπιν χτύπημα των Τούρκων (πάνω στην αναμπουμπούλα). Τα υπόλοιπα γνωστά.

  29. Κάποτε μας δούλευαν με το δικομματισμό,κακός μπάτσος-καλός μπάτσος (πασόκ-νδ).
    Τώρα που μας τέλειωσε το πασόκ ο σαμαράς θα παίξει τους δύο ρόλους μόνος του ως Dr Jekyll και Mr Hyde ή σε στυλ σχιζοφρένεια.
    Αυτό σε περίπτωση που δε πιάσει δε πειράζει έχουν το τσίπρα για backup.

  30. 22/9 ΡΕΕΕ,ΑΝΗΜΕΡΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ,ΣΗΚΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΠΑ ΕΛΛΗΝΕΕΕΕΣ.ΤΙ ΚΑΥΛΑ Η ΧΘΕΣΙΝΗ ΒΡΑΔΙΑ,ΠΟΥΤΣΑ ΜΕ ΜΠΑΣΚΕΤ,ΠΟΥΤΣΑ ΜΕ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ.22/9 ΚΡΕΜΑΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΝΙΞΕΙ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ.ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ

  31. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΨΑΧΝΟΥΝ

    μεταξυ 19 και 30 σεπτεμβρη
    παμε σε αλλαγη πρωθυπουργου
    'η με εκλογες 'η με αναθεση της σε εξωπολιτικο

    δεν το πε γεροντας…δεν το πε διορατικος
    δεν το παν τ αστρα… δεν το παν τα χαρτια
    δεν το πε ο λιακο … δεν… δεν…. δεν…

    υποστηριχτε αυτην την αλλαγη με ολην την δυναμη σας
    μοναδικη ελπιδα να σωθει η πατριδα και ο πολιτης

    θυμηθειται το ραντεβου μας:
    19-30

  32. Ο πιτσα μαν ειναι ο σωτηρας…..

    Δεν υπαρχουν αυτα. Τα σχεδια εχουν γινει απο καιρο. Οι οικογενειες εχουν αποφασισει και εχουν επενδυσει. Η φυλη τους εχει σηκωσει τα λαβαρα και τρεχει.
    Ο μονος παραγωντας αντιστασης διαιρεμενος και μικρος.
    Η ρωσια και η κινα μαζεψαν τροφιμα πριν απο καιρο. Οι αλλοι εβγαλαν Νιμπιρου και εκαναν καταφυγια.

    Μας ποτιζουν καδμιο αλουμινιο χρεη και μας αφηνουν να σκαμε χωρις φαρμακα και να χορευουμε τον ζαλογγο απο τα μπαλκονια μας.

    Για τον πολεμο μας αφηνουν την πεινα και την δυστυχια.
    Δεν υπαρχουν σχεδια διασωσης. Απλα θελουν τα χωματα μας .
    Κανενας οταν παει να δει εναν αρρωστο βαρια στο νασοκομειο δεν του λεει "πεθαινεις"
    Του λεει "αντε σηκω γιατι εχουμε να παμε……"

    Ο υιος του συστηματος μιας και ειναι πορωμενοι αθεοι ειναι απλα η πιστη μσς.

    Τοσα λειψανα αγιων εχουμε τοσα εικονοστασια τοσα ωστε αυτες τις δυσκολες ωρες που ηρθαν απλα περαν ολων των εργασιων που εχουμε ας κανουμε μετανοια προσευχη ……για τα αγεννητα που διωξαμε..για τα γεννημενα που παρατησαμε..για την απατεωνια που καναμε και εφερε καποιον αλλο σε δυσκολη θεση…για τις σεξιστικες μας διαθεσεις….για το εγωωωωω.. μας.
    Οι επαναστατες μας αν και πηραν ευχη δεν πραγματοποιησαν το ταμα του εθνους…μια ιστορια ξεχασμενη και αφαντη σαν σκοπος…

    Eμεις λεμε τις σαυρες μιερες αλλα τα τατοο στα χερια στα σωματα μας κανουν ερπετομορφους..

    Ολα εχουν ξεκινησει πριν χρονια και τωρα σε αυτη την φαση προχωραμε στο σχεδιο Ο.

    Απο ανθρωπους που φορανε κσπικια δεν δεν περιμενω καλο. Αν σταυρωσανε τον Υιο του θεου ……. εμενα και εσενα μας εχουν για

    Σαμαρα ελεος για την ψυχη σου…….

    Πρακτωρ…

  33. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ Ή ΟΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ…ΜΗΠΩΣ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΝΑ ΠΕΣΕΙ Η ΧΩΡΑ ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ?…ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΕΤΕ ΑΝ Η ΧΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ΗΡΩΙΚΗΣ ΕΞΟΔΟΥ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ..ΑΥΤΟ ΚΑΛΟ ΜΕΝ ΝΑ ΞΕΚΟΥΜΠΗΣΤΟΥΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ….ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΠΡΟΣ ΟΙ ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΡΥΤΡΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΛΛΑΑΑΑΑ….ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑΝ ΕΞ ΑΡΧΗΣ ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΧΡΕΩΣΑΝ ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ..ΑΦΟΥ ΤΑ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΟΛΑ ΜΕ ΕΝΤΟΛΕΝ ΑΝΩΘΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΑΙΞΟΥΝ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΗΡΩΕΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ…ΠΡΕΠΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΜΕΝ .. ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΔΕ..

  34. Το Ν.Δ.Τ. κάθεται σε κάθε χώρα που το ζητά τρία χρόνια βάση καταστατικού του.
    Πριν αποχωρίσει μόνο του θα το διώξει ο ΗΡΩΑΣ ο οποίος θα πιστωθεί τα κέρδη
    για μια ανανέωση του θητείας του για μεγαλύτερο και καλλίτερο ξεπουλειμα της χώρας

  35. H μέχρι στιγμής συμμετοχή και επιλογή ειδικών επι της οικονομίας, μάλλον δεν ήταν και τόσο καλή ή χρήσιμη, για κανένα μας. Μάλλον για πούλημα φάνηκε παρά για αγώνα για τη βελτίωση της Ελλάδας.
    Στο BBC όμως εδήλωσε σαφώς (7 Σεπτ. 2013) ότι μετά την εξαετία με τα περιοριστικά οικονομικά μέτρα η Ελλάδα θα βγεί από το στένεμα τον επόμενο χρόνο.
    Μπορεί σαν προφήτης να είναι πιό αποδοτικός από ότι σαν αρχηγός ομάδας που θα έπρεπε να μας σέβεται περισσότερο και σαν καλός προφήτης βέβαια δεν μας διαφωτίζει πότε θα βγούμε από την κρίση του χρόνου, στην αρχή ή στο τέλος…
    Όσο για κοχόνες δεν νομίζω ότι οι προφήτες διαθέτουν.

    Αριστοφάνης από το Bahrain (ελλ. Τύλος).

  36. 7 Σεπτεμβρίου 2013 – 11:56 μ.μ.

    Έχεις μείνει πολύ πίσω στις "ατάκες" και αυτό συμβαίνει με όλους όσους επικοινωνούν με παρωχημένα κλισέ μπουρδολογώντας!

    Fredo πίνουνε/με τώρα. Φραπέ στη γειτονιά σου ίσως.

  37. Ε ΝΑΙ ΑΦΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑΝ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥς …ΤΩΡΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΞΟΔΟ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΟΞΑ…ΚΟΛΟΚΥΘΙΑ ΤΟΥΜΠΑΝΑ….

  38. …ηρωα Βαγγελη-Σαμαρα και σχολιο του STRAGER,διαβασατε το πρωτοσελιδο του βηματος της κυριακης;
    -Για διαβαστετο και τα ξαναλεμε!

  39. Καλησπέρες. Ενδιαφέροντα όσα γράφετε παιδιά αναλύοντας την κατάσταση. Το ερώτημα είναι εμείς που κολλάμε και πως μπορούμε να επηρεάσουμε έστω και ελαφρά τα γεγονότα, απ το να είμαστε απλοί θεατές φθινοπωρινού σινεμά της ζωής μας. Άκρως ενδιαφέρον το σχόλιο του ιστολογίτη στοπζαπινκ 8 Σεπτεμβρίου 2013 – 11:22 π.μ.για θετικό οραματισμό να φύγουν (και να παν στα τσακίδια)μεταξύ 19 και 30. Ευχαρίστως να συμμετάσχω και γω σ αυτό, αλλά θα πρέπει (ο οραματισμός)να έχει θετική χροιά, αλλιώς νομίζω ότι δεν θα δουλέψει. 1.χρειάζεται να υπάρχει πιθανότητα να συμβεί ένα γεγονός (παίζει), 2. να το θέλεις να συμβεί και 3. (που έιναι πιο ενεργητικό), να περιμένεις ότι πραγματικά θα συμβεί. Καλό απόγευμα, καλή ΛΕΥΤΕΡΙΑ. Χρήστος

  40. –ΝΕΩΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΝΑ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗΣ ΜΕ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΑΥΤΗ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ

    –ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΚΟΨΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΤΟΥ ΟΜΟΡΦΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΘΩΚΟ

    –ΣΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΑΣ ΣΤΗΝ ΦΙΛΗ ΚΑΙ ΣΥΓΓΕΝΙΣΣΑ ΚΑΙ ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΙΣΣΑ ΚΟΡΗ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ

    –ΨΑΧΝΕΤΑΙ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΑΝΑΙΜΑΚΤΗ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΤΟΥ ΕΓΓΟΝΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΧΑΛΑΣΕΙ Η ΣΟΥΠΑ

    –Ο ΑΛΕΞΗΣ Ο ΝΕΟΠΑΣΟΚΟΣ ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΑΥΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΗΡΗΘΟΥΝ ΤΑ ΥΠΕΣΧΕΜΕΝΑ ΤΗΣ ΕΞΟΔΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΖΩΝΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΧΑΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΥΝ

    για νεωτερες πληροφοριες απο τα παρασκηνια της ελληνικης πολιτικης σκηνης θα εχω ισως και εντος της εβδομαδος

    –ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΑΛΛΑΓΗ ΣΚΗΝΙΚΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΤΑΞΥ 19.9–30.9

  41. αγαπητε 2.14/9.9.13

    και εγω πιστευω οτι η "κορη μητσοτακη" θα ηθελε να εκδικηθει τον "δημητρη τον μορφωνιο" (ωραιες εκφρασεις και συμφωνω με τον στοπζαπινκ7.17 οπως και την ιδιοκτησια του ιστοτοπου που κρατα επιπεδο και δεν επιτρεπει να περνουν βρισιες και βωμολοχιες) που πηγε με τον "αντωνη τον εγγονο" και εχασε την αρχηγια το 2009 …

    επισης ειναι δυνατον να εμπιστευθεις τον "αλεξη νεοπασοκο" που ζητα ο λαος με τις κινητοποιησεις του αντι να βγει αυτος μπροστα και να εμπνευσει τον πολιτη

    αλλα δυστυχως αυτο ειναι το πολιτικο επιπεδο μας και εμεις αξιοι της μοιρας και της ψηφου μας…

    δηαλδη συμφωνω μαζι σας και λογω θεσης πιστευω στις πληροφοριες σας οτι θα εχουμε ραγδαιες εξελιξεις ωσονουπω…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek