Διαφημίσεις

Μην παραξενευτούμε αν στον πόλεμο με τη Συρία δούμε το τέμενος του Ομάρ να γκρεμίζεται από υποτιθέμενο πύραυλο του Άσαντ ή του Ιράν.

Το καταχθόνιο σχέδιο του σιωνισμού στο φτιαχτό ραντεβού με την ιστορία του.

Ο εν Χριστώ τω Θεώ αδελφός Νικήτας Κορφιάτης μοιράστηκε μαζί μας εμπεριστατωμένες πληροφορίες, που για ευνόητους λόγους δεν μπορεί να αναφερθεί η πηγή.

του Γιώργου Θαλάσση

Μην παραξενευτούμε αν στον πόλεμο με τη Συρία δούμε το τέμενος του Ομάρ να γκρεμίζεται από υποτιθέμενο πύραυλο του Άσαντ ή του Ιράν.
Το καταχθόνιο σχέδιο του σιωνισμού στο φτιαχτό ραντεβού με την ιστορία του.

Το τέμενος του Ομάρ είναι ο δεύτερος ιερότερος τόπος των μουσουλμάνων και βρίσκεται στο χώρο, όπου κάποτε ορθώνονταν ο ναός του Σολομώντα. Ο ναός, τον οποίο ονειρεύονται να ξαναφτιάξουν οι εβραίοι για να στέψουν βασιλιά του κόσμου τον αντίχριστο μεσσία τους.
Όλα τα δομικά υλικά είναι έτοιμα για την κατασκευή του ναού, όπως επίσης το χρυσό, οι κόκκινες αγελάδες και τα μάρμαρα. Το μόνο που απομένει, είναι να φύγει το ενοχλητικό τέμενος, το οποίο οι εβραίοι δεν γκρέμισαν όλα αυτά τα χρόνια, επειδή δεν θα μπορούσαν να αντιμετωπίσουν την παγκόσμια κατακραυγή (τελικά δεν ήταν τόσο κοσμοκράτορες όσο ήθελαν να δείχνουν). Τώρα όμως εφαρμόζοντας το διαβολικό τους σχέδιο θα πετύχουν την πολυπόθητη κατεδάφιση του τεμένους πετυχαίνοντας ταυτόχρονα να πέσει το φταίξιμο και η κατακραυγή σε έναν από τους εχθρούς του Ισραήλ (Ιράν, Συρία, Χεζμπολάχ).

Η σπουδαιότητα της ανέγερσης του τρίτου ναού είναι συνυφασμένη με την εμφάνιση και ύπαρξη του αντίχριστου μεσσία τους, οπότε χωρίς ναό οι σιωνιστές δεν μπορούν να προχωρήσουν.
Για το αν θα αποτολμήσουν να εφαρμόσουν στην πράξη το καταχθόνιο σχέδιό τους, αυτό θα το αποφασίσουν ανάλογα με την έκβαση των γεγονότων της Συρίας.

Οι πληροφορίες που εστάλησαν στο yiorgosthalassis.blogspot.comαναφέρουν, ότι σε περίπτωση που η Ρωσία αποφασίσει να εμπλακεί στρατιωτικά στην υπεράσπιση της Συρίας, οι σιωνιστικές δυνάμεις μέσω τουρκίας θα αποκόψουν τους Ρώσους από ανεφοδιασμό και ενισχύσεις κλείνοντας τα στενά του Βοσπόρου. Για να νομιμοποιήσουν όμως το κλείσιμο των στενών, το σιωνιστικό δίκτυο θα σπρώξει τους τούρκους σε Ελληνοτουρκικό επεισόδιο στο Αιγαίο και σε εμπόλεμη κατάσταση.

Ενδεχομένως η Τουρκία να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία που θα της έχουν δώσει οι αμερικανοσιωνιστές και να εφαρμόσει το σχέδιο του 1996 με την κατάληψη δύο νησιών.

Μετά από την κατάσταση αυτή, με την Ρωσία να έχει ουσιαστικά χάσει τον έλεγχο της Συρίας, το μεγάλο ερωτηματικό, που μας επισημάνει ο κύριος Κορφιάτης, είναι το πώς θα αντιδράσει μια εξοργισμένη και ηττημένη Ρωσία απέναντι στην Τουρκία.

Συλλογιστείτε λοιπόν, πώς το γεωστρατηγικό αυτό σενάριο “δένει” πολλά από τα βασικά κομμάτια του πάζλ και συνάδει με τα λόγια του Πατρός Παϊσίου και των άλλων Πατέρων της Ορθοδοξίας.

Για το αν ο αμερικανοσιωνισμός εφαρμόσει το υποχθόνιο σχέδιό του περί καταστροφής του Τεμένους, θα μας το φανερώσουν οι εξελίξεις άμεσα. Πάντως να μην ξεχνάμε ότι χωρίς Ναό τον αντίχριστο μεσσίας τους δεν μπορούν να μας τον εμφανίσουν. Η ιστορική ευκαιρία είναι τώρα… Αν όχι τώρα πότε;

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

14 σχόλια στο “ΡΙΓΟΣ! Θα δούμε τον Τρίτο Ναό του Σολομώντα μετά τον πόλεμο στη Συρία;”
  1. Πολύ σημαντική δημοσίευση…

    Ο Ιωάννης Φουράκης έχει μιλήσει για την κατεδάφιση από πύραυλο του τεμένους του Ομάρ ήδη από το 1997 στο έργο του Μείξις – Ανακύκλησις…

    Εκεί γράφει πως πρόκειται για το ΓΕΓΟΝΟΣ που θα πυροδοτήσει τον Γ΄ Π.Π.

  2. ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΜΑΛΛΟΝ ΠΟΤΕ… ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΣΩΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ… ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΥΓΙΕΙΝΗ ΖΩΗ… ΟΧΙ ΤΣΙΓΑΡΟ… ΟΧΙ ΞΙΔΙΑ… ΠΟΤΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΕΑΣ… ΟΧΙ ΣΕ ΚΑΤΑΧΡΗΣΕΙΣ… ΑΓΑΠΑΜΕ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ… ΑΓΑΠΑΜΕ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ!

    ΙΣΩΣ ΕΤΣΙ ΝΑ ΖΗΣΕΤΑΙ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 40 – 50 ΧΡΟΝΙΑ… ΜΑΛΛΟΝ 50… ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΕΛΠΙΔΕΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΣΤΑ ΒΑΘΙΑ ΓΕΡΑΜΑΤΑ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ… Η ΕΣΤΩ ΤΗΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΙΝΑ.

    ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΟΝΕΙΡΟ ΖΩΗΣ.

  3. ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ.ΟΤΑΝ ΠΕΣΕΙ ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΣΥΝΤΑΧΤΟΥΜΕ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΩΛΕΙΕΣ

  4. Οπότε αν δεν βρουν σύντομα τον τρόπο κατεδάφισης μέσω ενός πολέμου για δήθεν χημικά, θα στηθεί ένα σκηνικό για να συμβεί… ένα λάθος…. μια τρομοκρατική ενέργεια…. κάτι σαν τα χημικά δηλαδή. Όμως εγώ πιστεύω πως δεν είναι μόνον η ανέγερσις του Ναού του Σολομώντα, χρειάζονται και άλλα πράγματα στην ευρύτερη περιοχή για να στηθεί το σκηνικό του τρόμου..της εποχής της Αποκάλυψης…. Δεν είναι αρκετός ο Ναός για την ενθρόνισή του.

  5. ο 11:28 που ζει??ρε συ φιλε ακομα και εγω που ειμαι ασχετος απο αυτα πιο λογικο μου φαινεται να γινει αυτο που λεει ο 11:13 και ο 11:26 παρα αυτο που λες εσυ….Βαλτος εισαι??Ακου λεει μετα απο 50 χρονια.Δν θα ζει κανεις μας ετσι οπως το πανε…..

  6. Ο Θεος να μας φυλαει!Αλιμονο μας και ερχονται χρονια δυσκολα!Οποιος δε θελει να το δει απλα εθελοτυφλει.Μελισσανθη

  7. από το 2010 τον χτίζου στην Βραζιλία, στο σαο παουλο….. μάλιστα μεταφέρουν μάρμαρα απο την ιερουσαλιμ…
    Ποιο Ομάν και ξομαν…
    κορόιδα είναι να τον κτίσουν εκεί κάτω? ασε που θα τους πάρει πολλά χρόνια εαν σε 1-2-3-4-5 χρόνια, αρχίσουν να το κτίζουν…
    εχουν φτιαξει και σελιδα στην wikipedia
    http://en.wikipedia.org/wiki/Templo_de_Salom%C3%A3o

    εχουν και βιντεος…
    http://thelede.blogs.nytimes.com/2010/07/22/rebuilding-solomons-temple-in-sao-paulo/?_r=0

    1. Αυτο που λες το εχω διαβασει παλιοτερα.Πολλα λεγωνται.Προσφατα διαβασα οτι τον χτιζουν υπογειως κατω απο το τεμενος του Ομαρ.Θα δουμε…Μελισσανθη

  8. ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΙ… ΘΕΛΕΤΕ ΑΧΙΛΛΕΑ… ΘΕΛΕΤΕ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ… ΘΕΛΕΤΕ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ… ΘΕΛΕΤΕ ΙΩΑΝΝΗ ΒΑΤΑΤΖΗ… ΘΕΛΕΤΕ ΙΩΑΝΝΗ ΠΕΝΙΤΑ… ΘΕΛΕΤΕ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΙΡΑΝ… ΘΕΛΕΤΕ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ… ΘΕΛΕΤΕ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΑΠΟ ΤΙΣ Η.Π.Α. ΘΕΛΕΤΕ… ΘΕΛΕΤΕ… ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΘΕΛΕΤΕ!…

    ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΕ ΕΝΑ ΚΥΚΕΩΝΑ ΜΟΝΟ ΣΚΕΨΕΩΝ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΑΚΡΗ ΣΕ ΤΙ?

    ΟΤΑΝ ΕΣΥ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΕΧΕΙ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΜΕ ΤΟ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ… ΤΟ ΘΗΡΙΟ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ… ΤΙ ΨΑΧΝΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ?

    ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΠΑΠΑΓΑΛΙΕΣ… ΦΗΜΕΣ.. ΛΟΓΙΑ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΙΚΗ… ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ… ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΛΑΟ ΠΟΥ ΨΗΦΗΖΕΙ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ… 70 ΧΡΟΝΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ… 70 ΧΡΟΝΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!… ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΔΩ ΚΑΙ 3 ΜΟΛΙΣ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΤΑΪΖΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΣΑΡΚΕΣ ΤΩΝ ΕΠΟΜΕΝΩΝ ΓΕΝΕΩΝ… ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!!!

    ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΤΕ.. ΟΤΙ ΘΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΟ ΤΕΜΕΝΕΝΟΣ ΤΟΥ ΟΜΑΡ Κ.Λ.Π.

    ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ? ΕΣΥ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ? Ο ΓΕΙΤΟΝΑΣ ΣΟΥ?

    ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΟΙ Η.Π.Α.?

    ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΝΩΣΗ ΤΟΥΣ ΣΟΥΝΙΤΕΣ ΤΗΣ ΑΛ ΚΑΪΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΙΪΤΕΣ ΤΗΣ ΧΕΖΜΠΟΛΑΧ ΑΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ!! ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΝΩΣΗ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΑΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ!… ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΘΟΛΙΚΟΙ… ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΒΟΥΔΙΣΤΕΣ!

    Η ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΑΙΡΕ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ…

    ΣΕ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΩΡΑ.. ΙΣΩΣ… ΕΑΝ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ… ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ… ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΟΪΜΠΛΕ.. ΜΕΡΚΕΛ… ΤΟΜΣΕΝ… ΝΤΑΪΣΕΜΠΛΟΥΜ… ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΣΕ ΜΠΛΟΥΜ.

    ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΣΑΣ.. ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟ ΘΗΡΙΟ ΣΑΣ… ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΥΚΑΣΟ.

    ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ?

  9. 1:03 ΑΜΠΕΛΟΦΙΛΟΣΟΦΙΕΣ ΤΟΥ ΓΛΟΥΤΟΥ.ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΨΗΦΙΖΑΜΕ ΑΥΤΟΥΣ?ΤΑ ΚΟΥΒΑΔΑΚΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ ΝΑ ΦΙΛΟΣΟΦΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΠΡΟΣΒΑΛΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΘΑ ΦΑΝΕΙΣ ΕΥΦΥΕΣΤΕΡΟΣ!ΟΥΑΟΥ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΙΠΕΣ?ΕΙΣΑΙ ΘΕΟΣ!

  10. 3:39… ΟΥΑΟΥ ΤΟΥ.. ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΘΕΜΑ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ ΓΙΑ ΘΕΟ… ΕΛΑ!.. ΗΣΟΥΝ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΤΩΝ 3ων ΙΕΡΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ? ΛΥΠΑΜΑΙ! ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΕ ΔΕΙΞΩ.

  11. Από ό,τι καταλαβαίνω, ψοφάτε να δείτε τον αντίχριστο φαντάρο μου φαίνεται…

    Αριστοφάνης από το Bahrain (ελλ. Τύλος).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *