Διαφημίσεις

Στο βίντεο (23/8) θα δείτε δύο σκάφη σε σχήμα πούρου να είναι σε τροχιά με τον κομήτη ISON (C/2012 S1). Δεν υπάρχουν και πολλά περιθώρια αμφισβήτησης.

Τα συμπεράσματα δικά σας

Disclose.tvWarning: new ISON footage! Ufos are real!



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

10 σχόλια στο “Απίστευτο βίντεο με δύο πουροειδή σκάφη που είναι σε τροχιά με τον κομήτη ISON”
  1. —ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ—

    ΜΙΚΡΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΚΕΙΜΕΝΟ 7 Σεπτεμβρίου 2013 – 1:06 π.μ.
    ΣΤΟ http://www.katohika.gr/2013/09/seismos-4-2-stin-kriti.html

    ΧΜΜΜ…. ΤΩΡΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ; ΗΞΕΡΑΝ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΣΤΟΧΕΥΣΑΝ ΕΚΕΙ; δύο ενωμένα σώματα; έτσι είναι ο δεύτερος αστεροειδής στην Ιστορία τον οποίο επισκέφθηκε τεχνητό αντικείμενο και ο ΠΡΩΤΟΣ του οποίου ανακαλύφθηκε φυσικός δορυφόρος, ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΔΟΡΥΦΟΡΟΣ ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο «Δάκτυλος», που περιφέρεται γύρω από την Ίδη;
    ΧΜΜΜΜ….ΚΥΒΕΛΗ Η (ΔΙΑΖ) ΡΕΑ Ρέα = αυτή που ρέει, η μητέρα των θεών, ήταν μητέρα του θεού Δία, Συμμάχησε με τον μικρότερο γιο της τον Δία, για την καθαίρεση του Κρόνου ΔΙΑΣ, ΙΔΗ ΤΡΟΦΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑ, ΧΜΜΜ… ΑΜΑΛΘΕΙΑ… ΛΙΘΟΣ; ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΙΡΟ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΤΡΩΑΣ (Τ + ΡΟΗ;) (λιθώδεις)…(ΛΙΘΟΣ;) Ίδη (243 Ida) ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο «Δάκτυλος» φύλαξη του πατέρα των θεών, του Δία, όταν αυτός ήταν βρέφος και μεγάλωνε στο Ιδαίο Άντρο, επισκέφθηκε τεχνητό αντικείμενο και ο ΠΡΩΤΟΣ του οποίου ανακαλύφθηκε φυσικός δορυφόρος.
    ΤΙ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΣΕ ΟΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΧΕΣΗ ΣΥΓΚΕΧΥΜΕΝΗ ΑΧΝΗ ΚΑΙ ΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΗ.
    ΑΑ… ΞΕΧΑΣΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΜΗΤΗ ISON ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ; ΕΦΤΑΣΕ ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΟΝ ΑΡΗ; ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΤΑ ΕΔΩ ΣΤΟ ΕΣΩ ΗΛΙΑΚΟ ΣΑΝ ΛΙΘΟΣ ΦΩΤΟΣ;
    ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Ο κομήτης παρατηρήθηκε ξανά τις 12 Αυγούστου 2013, περίπου δύο εβδομάδες πριν το αναμενομένο. Οταν αρχίσει να γίνεται ορατός στον πρωϊνό ουρανό, μπορεί να μοιάζει με το μεγάλο κομήτη του 1880 ή του 1887.

    ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ:
    ΧΜΜΜ ΒΛΕΠΩ ΠΑΛΙ 8ΑΡΙΑ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΣΣΟ……

    ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ
    7 Σεπτεμβρίου 2013 – 1:06 π.μ.
    ———————————————————-

    ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΤΑ ΕΔΩ ΣΤΟ ΕΣΩ ΗΛΙΑΚΟ ΣΑΝ ΛΙΘΟΣ ΦΩΤΟΣ;
    ΧΜΜΜ…. ΤΩΡΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ; ΗΞΕΡΑΝ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΣΤΟΧΕΥΣΑΝ ΕΚΕΙ; δύο ενωμένα σώματα;

    ΞΑΝΑΒΛΕΠΩ ΠΑΛΙ 8ΑΡΙΑ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΣΣΟ

    ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ

  2. τα πούρα δεν είναι τα βρομοφιδα? Τα βριλ τα στρογγυλά και τα δικά μας είναι τα βιμανας.. ? Πως πάει?

  3. Δεν υπάρχει τηλεσκόπιο που να δείχνει με τέτοια λεπτομέρια κάτι που ειναι τόσο μακρυά,ακόμα περιμένουμε τις εικόνες απο το humble(λενε).Δείτε και την πηγή…

  4. τηλεπικοινωνιακός δορυφόρος πήρε εικόνες τέτοιας ευκρίνειας από κομήτη; απάτη!

  5. ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΕΙΧΑΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ ΡΩΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΡΚΑΔΕΣ…ΤΟΥΣ(ΠΡΟ ΣΕΛΗΝΕΙΟΥΣ)

  6. God Code Matrix 188…. Δεν μπορώ να το συνδέσω.. Η είσοδος του στον έσω ηλιακό χώρο εκτός ανθρώπινου υπολογισμού χρονοδιαγράμματος θα ενεργοποιήσει τί και πού? Θα εκτονωθεί ενέργεια…. Δεν γνωρίζω σχεδόν τίποτε, μπορώ μόνο να διαισθάνομαι. Ερώτηση: Θα μπορούσε π.χ. να λειτουργεί όπως το μπιλιάρδο? Χτυπάω αυτό το μπαλάκι γιατί έχω στοχεύσει το επόμενο που τελικά θα συγκρουστεί με το τελευταίο και τελικά θα μπει στην τρύπα….

  7. ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ, ΕΑΝ ΛΑΒΟΥΜΕ ΥΠ΄ ΟΨΙΝ ΜΑΣ ΩΣ ΑΛΗΘΕΣ ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΤΟΥ ΗΛΙΑΚΟΥ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Ο.Ε.Α. http://hellasleaks.blogspot.gr/2013/09/20.html (ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΑΛΩΣΤΕ, ΑΦΟΥ ΚΑΙ Η ΕΚΠΛΗΞΗ ΤΗΣ ΝΑΣΑ ΜΕ ΤΑ ΒΟΪΑΤΖΕΡ ΣΧΕΔΟΝ ΤΟ ΑΠΟΔΙΚΝΥΕΙ), ΕΦ΄ ΟΣΟΝ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΠΟΛΟΥΣ ΒΟΡΕΙΟ ΚΑΙ ΝΟΤΙΟ, ΤΟΤΕ ΤΙΠΟΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ.
    ΑΡΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΗΛΙΑΚΟΥ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΟΗΜΩΝ ΤΕΧΝΗΤΟ ή ΗΜΙΤΕΧΝΗΤΟ ΣΩΜΑ.
    ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΙΘΑΝΟ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΚΟΜΗΤΗ – ΦΥΣΙΚΟ ΣΩΜΑ ΝΑ ΤΥΧΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΩΣ ΣΤΟΧΟ ΤΥΧΑΙΑ ΤΟΝ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΕΙ, ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΤΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ.
    ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΔΥΟ ΠΟΛΟΙ ΦΥΛΑΣΣΟΝΤΑΙ!

    ΕΠΙΣΗΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΟΓΙΑ ΚΡΑΤΗΡΩΝ ΑΠΟ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ ΜΕ ΟΥΡΑΝΙΑ ΣΩΜΑΤΑ (ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ Π.Χ.) ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΗΛΙΑΚΟΥ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΔΟΡΥΦΟΡΟΙ ΤΟΥΣ (Π.Χ. ΣΕΛΗΝΗ, ΦΟΒΟΣ, ΔΕΙΜΟΣ, ΓΑΝΥΜΗΔΗΣ,ΕΥΡΩΠΗ Κ.ΛΠ.)
    ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΡΑΤΗΡΕΣ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ Π.Χ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΓΙΝΑΝ ΕΚΤΟΣ ΗΛΙΑΚΟΥ ΜΑΣ ΣΤΥΣΤΗΜΑΤΟΣ …ΚΑΘ΄ ΟΔΟΝ;;;;;

    ΜΗΠΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΔΟΡΥΦΟΡΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΟΣ;;;;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *