Διαφημίσεις

Γειά σου Stranger, είμαι ο Γιώργος Μανιατάκης. Θα ήθελα να μοιραστώ με τους αναγνώστες σου την εμπειρία μου από την επαφή μου και μετέπειτα συνεργασία μου μαζί σου, ως ανταπόδοση στην βοήθεια που μου πρόσφερες για την ανεξαρτητοποίηση μου από το τοκογλυφικό κατεστημένο των τραπεζών.

Θα είμαι συντομως έτσι όπως μου έδειξες , λίγες μέρες πριν ήμουν στην αμφιβολία, κατάφερες να με κάνεις να ακολουθήσω την στρατηγική του http://www.earngold.gr άλλα ακόμα και όταν εγγράφηκα δεν σταμάτησα να έχω αμφιβολία και συγνώμη που στο λέω τώρα ! Μετά από 6 μέρες ο στόχος που συμφωνήσαμε επιτευχθει .Είμαι ήδη μέσα στο πρόγραμμα με δυο νέους εγγραμενους συνεργάτες και αναμένω πληρωμή! Δεν θα επαναπαυτω μην φοβάσαι ,θυμάμαι τις συμφωνίες μας !

Απλά ήθελα να σου πω ένα μπράβο ρε φίλε ,πραγματικά μπράβο!

Μολις κέρδισες ένα συνεργάτη που έχει εντυπωσιαστεί,ενθουσιαστεί και θα είναι δίπλα σου σε αυτό το εγχείρημα μέχρι τέλους!

Θέλω ειλικρινά οι επικριτές σου να μάθουν την πραγματικότητα !

Πριν περάσει μία εβδομάδα, ο Stranger τήρησε την υπόσχεσή του. Είχε ήδη κάνει 2 συστάσεις για μένα! Ήταν κάτι το αναπάντεχο! Το πρόγραμμα θα κλείσει επιτυχώς και θα αποκτήσω ράβδους χρυσού αξίας 7000 ευρώ χωρίς να έχω κάνει καμμία σύσταση από μόνος μου. Φαντάζομαι ότι αυτό θα το έχει κάνει και με άλλους και αυτό είναι εκπληκτικό. Η αλληλεγγύη είναι κάτι που λείπει από τις μέρες μας και είναι αυτό που θα μας κάνει να πάμε μπροστά σαν κοινωνία. Ελπίζω η ομάδα αυτή να μεγαλώσει όσο το δυνατόν περισσότερο και μέσω της αλληλεγγύης να επαναφέρει στον κόσμο το δικαίωμα της ιδιοκτησίας άρα και ατομικής ανεξαρτησίας.

Έχω δημιουργήσει το ιστολόγιο xrisi-kariera.blogspot.gr και περιμένω όλους όσους ενδιαφέρονται να γίνουν ξανά ιδιοκτήτες για να τους βοηθήσω με όποιο τρόπο μπορώ, συνεισφέροντας κι εγώ από την πλευρά μου σε αυτήν την επαναστατική προσπάθεια.
Με εκτίμηση
Γιώργος Μανιατάκης (Αρχαιόπληκτος)

e-mail: xrisi.kariera@gmail.com
skype: xrisi-kariera
ιστολόγιο: http://xrisi-kariera.blogspot.com
Τηλ.: 6972260053
Σύνδεσμος εγγραφής:http://arxaioplhktos-stranger-team.emgoldex.com

Σε ευχαριστώ …πάμε για την μεγάλη αλλαγή!

ΑΠΟ ΕΜΑΙΛ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

7 σχόλια στο “Stranger σε ευχαριστώ ,,..”
  1. parakalo eksigiste ligo pio syntoma kai apla se poious anaferetai kai ti prosferei auto to programma.
    Egw zw sto patriko moy kai h katastash exei ftasei se dyskolo shmeio me thn piesh twn trapezwn. Kindyneyoume na xasoyme to spiti.
    eyxaristw kai sygnwmh gia ta greeklish.

  2. Σίγουρα ΔΕΝ είναι πυραμίδα???
    και όχι mlm????

    …με απλή αριθμητική λέω τα εξής..

    15 (άτομα ομάδα για να πάρει ο πρώτος το κασέρι) Χ 540€ = 8100€
    Τώρα ο καθένας παίρνει πραγματική τελική αξία χρυσού ΚΑΤΩ από 490€ σωστά?

    πάμε λοιπόν…
    15 (άτομα ομάδα)8100€ ΜΕΙΟΝ το χρυσό που ανήκει στην ομάδα 7350€ (15 Χ 490) = μένει ένα υπόλοιπο 750€ στην εταιρία σωστά?
    ΠΩΣ ΛΟΙΠΟΝ ΔΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ 3500€ -από που?- ???
    Και όταν τα δίνει πως εγγυάστε ότι θα τα δώσει σε όλους??
    αφού ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ?

    ΜΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!

  3. ΤΟ ΕΙΔΑ.

    ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΕΝ ΕΙΔΑ!!!
    (εάν κάνω λάθος σε παρακαλώ διαφώτισε με, με Πραγματικούς αριθμούς και ποσοστά, κάνει ή δεν κάνει ΜΠΟΥΜ???)

    Η ερώτηση είναι:
    ΠΩΣ ΛΟΙΠΟΝ ΔΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ 3500€ -από που?- ???
    Και όταν τα δίνει πως εγγυάστε ότι θα τα δώσει σε όλους??
    αφού ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ?

    Απλή αριθμητική είναι ….

  4. Η ιδεα του προγραμματος ειναι η αγορα μιας συλλογης ραβδων χρυσου αξιας 7000€
    Η αγορα μπορει να γινει με δικα μας κεφαλαια Η με κερδισμενους ποντους εφοσον θελει καποιος αρκει να δωσει μια προκαταβολη .
    Ετσι με αυτο τον τροπο μπορει να αποκτησει την συλλογη η ενα μερος της αφου για το αλλο μισο θα "πληρωσει" ειτε με μετρητα ειτε με τους κερδισμενους ποντους του
    Φυσικα μπορει να αποκτησει την συλλογη εξ ολοκληρου με κερδισμενους ποντους οπου ειναι και το σημειο που μας ενδιαφερει Σε καθε περιπτωση ομως μην ξεχνας οτι ολοι ειμαστε αγοραστες εμεις δεν πουλαμε κατι .
    Το συστημα ειναι δυαδικο 1+2
    Εκ των πραγματων τελικα πρεπει να καταλαβεις οτι και η εταιρεια απο καπου πρεπει να εχει κερδος στην περιπτωση που αναφερεις τα 750€ που δεν ειναι τοσα ειναι πολλα περισσοτερα αν αναλογιστεις οτι η προκαταβολη που δινουμε επανεπενδυεται κλπ.
    Ο χρυσος που κερδιζουμε εμεις ειναι απο ποσα που προκυπτουν απο τις αγοραπωλησιες της εταιρειας ενα μερος απο αυτα ειναι τα κοστη που γλυτωνει απο την συμβατικη διαφημηση οποτε και τα δινει στους αγοραστες που της φερνουν νεους πελατες
    Τωρα θα επιμεινω στο να δεις την παρουσιαση παλι ετσι ωστε να καταλαβεις πως λειτουργει το προγραμμα μπονους.
    Δεν θα μπω σε μαθηματικες πραξεις διοτι το θεωρω πολυ οξυμωρο και επιπλεον μπορεις με ενα απλο email να παρεις τις απαντησεις σου απο την ιδια την εταιρεια.
    Επιπλεον μιλαμε για ενα eshop μεγαλης εταιρειας του ειδους (Gold & Silver Physical Metals) —-> κανε την ερευνα σου !
    Επισεις η εταιρεια τα 2 τελευταια χρονια που θα κλεισει συντομα στην Ελλαδα εχει αισθητη παρουσια η τελευταια της επισκεψη ηταν στα Χανια 5-6-7 Ιουλιου και πριν απο αυτο ηταν κοντα μας αλλες 2 φορες οπως και θα ειναι παλι στην Θεσσ/νικη κατα πασα πιθανοτητα μεσα στο Δεκεμβρη, οποτε ιδου η Ροδος ιδου και το πηδημα ! μπορεις απευθειας να θεσεις τα ερωτηματα σου αυτοπροσωπος τα ερωτηματα σου στους ιδιοκτητες
    Τελος δεν μπορω να σου πω εγω ουτε κανεις απο τους συμμετεχωντες εαν και εφοσον η εταιρεια σταματισει να πληρωνει δεν συμφωνεις ? ειναι σαν να ψαχνεις το Αγιο Δισκοποτηρο.
    Παντως σε καθε περιπτωση αυτο που μπορω να σου πω με σιγουρια ειναι οτι η εταιρεια σε αυτο το διαστημα που εχει δραστηριοτητα εκπληρωνει ολες τις συνθηκες των συμβολαιων της προς τους πελατες της (εμας δηλαδη)
    Τελος σου παραθετω οτι χρειαζεσαι για να παρεις αυτο που ζητας αμμεσα απο τους ιδιους καθως και το site οπου στο κατω μερος υπαρχουν οι οροι του συμβλαιου (ελπιζω να γνωριζεις την Αγγλικη γλωσσα)
    http://emgoldex.com/
    Δες τα παντα εκει οπως και το να θεσεις τα ερωτηματα σου πατωντας το "Ask a question"
    Με χαρα περιμενουμε τις απαντησεις που θα λαβεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *