Διαφημίσεις

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ, δεύτερος στη διαδοχή του βρετανικού θρόνου, εγκαταλείπει τις ένοπλες δυνάμεις για να επικεντρωθεί στις βασιλικές και φιλανθρωπικές του υποχρεώσεις, όπως ανακοίνωσε σήμερα το παλάτι του Μπάκιγχαμ.
Εγκαταλείπει το στρατό ο πρίγκιπας Γουίλιαμ

Ο Ουίλιαμ, 31 ετών, εργαζόταν ως πιλότος ελικοπτέρων αναζήτησης και διάσωσης στη βρετανική Βασιλική Πολεμική Αεροπορία τα τελευταία 7,5 χρόνια. Στη διάρκεια της θητείας του πήρε μέρος σε 156 επιχειρήσεις στις οποίες παρασχέθηκε βοήθεια σε 149 ανθρώπους, όπως δήλωσε ο διοικητής της μοίρας του.

Η απόφαση αυτή θα επιτρέψει στον πρίγκιπα να συμμετέχει περισσότερο στις βασιλικές υποχρεώσεις, την στιγμή που η γιαγιά του Ελισάβετ Β’, 87 ετών, έχει αρχίσει να μεταβιβάζει όλο και συχνότερα κάποιες από τις υποχρεώσεις της, κυρίως στον γιο της Κάρολο, πατέρα του Ουίλιαμ.

«Πρόκειται για μια μεταβατική χρονιά για εκείνον», δήλωσε η εκπρόσωπος του παλατιού. «Αυτό τον χρόνο θα επικεντρωθεί στο φιλανθρωπικό του έργο, τις βασιλικές του υποχρεώσεις», πρόσθεσε.

«Θα εξακολουθήσει να υποστηρίζει την εργασία της βασίλισσας και της βασιλικής οικογένειες μέσω εμφανίσεων στο εσωτερικό και το εξωτερικό, μαζί με την Δούκισσα του Κέμπριτζ», ανέφερε η εκπρόσωπος του παλατιού, επιβεβαιώνοντας ότι το νεαρό ζευγάρι πρόκειται να μετακομίσει στο παλάτι του Κένσινγκτον στο Λονδίνο μαζί με τον γιο τους, πρίγκιπα Τζορτζ, που γεννήθηκε στις 22 Ιουλίου.

Εξάλλου εδώ και καιρό υπάρχουν εικασίες ότι ο πρίγκιπας Ουίλιαμ μαζί με την σύζυγό του Κέιτ και τον γιο τους θα πραγματοποιήσουν επίσημη επίσκεψη στην Αυστραλία την επόμενη χρονιά.

«Είναι λογικό να εικάσουμε ότι θα περιοδεύσουν το 2014», σημείωσε η εκπρόσωπος του παλατιού, επισημαίνοντας ότι η γέννηση του πρίγκιπα Τζορτζ δεν επηρέασε την απόφαση του Ουίλιαμ να εγκαταλείψει τις ένοπλες δυνάμεις.

ethnos.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

13 σχόλια στο “Εγκαταλείπει το στρατό ο πρίγκιπας Γουίλιαμ”
  1. Αλήθεια γιατί το προηγούμενο αποτελεί είδηση;
    Είναι άξιο διαβάσματος;
    Θα μας προσφέρει γνώσεις κάπου;
    Θα μας κάνει καλύτερους ανθρώπους;
    Στην τελική χεστήκαμε για τον πρίγκηπα,τις αγαθοεργίες του και το σόι του….

  2. Απάντηση σε όλα τα παραπάνω σχόλια που υποβιβάζουν την είδηση: Φαινομενικά φαίνεται ανόητη είδηση για εμάς εκτός εάν δούμε ότι στις αρχές του 2014 παραιτείται η Ελισάβετ (βλέπε πάπας)και αναλάβει ο Ουίλιαμ τον θρόνο, κάτι απίθανο στη κοινή λογική, τότε αλλάζει και το νόημα της είδησης.

  3. Συγγνώμη, και αυτό γιατί να μας ενδιαφέρει; Με το…συμπάθειο δηλαδή, αλλά ..χ@@@@@με για το κάθε βασιλικό σαυρομουνόπανο, το τι κάνει και τι ράνει. Τρώει τα χρήματα του μαλάκα εγγλέζου που τον προσκυνάει και ξύνεται. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ένα σάιτ σαν τα ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ να δημοσιεύει κάτι τέτοιες ηλιθιότητες που δεν ξέρω κάν σε τι και ποιόν εξυπηρετούν.

  4. δε ξέρω τι λέτε, βλέπω ότι το παλικάρι είναι υποψήφιος για δολοφονία, είναι ο μόνος που μπορεί να ενώσει τη δύση εναντίων του εχθρού της ανατολής, αξίζει όσο όλοι οι πύργοι μαζί,το όνομα του αρχίζει απ το ελληνικό όμικρον

  5. το όνομα του αρχίζει απ το ελληνικό όμικρον …

    ΓΙΑΥΤΟ ΓΙΑ ΠΡΟΣΕΧΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟΝ ΟΤΣΑΛΑΝ…!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *