Διαφημίσεις

Η τουρκική Αεροπορία κατέρριψε συριακό επιθετικό ελικόπτερο Mil Mi-24 στα σύνορα των δύο χωρών, “καθώς σημειώθηκε παραβίαση του τουρκικού εναέριου χώρου”, όπως δήλωσε ο Tούρκος αναπληρωτής πρωθυπουργός Μπουλέτ Αρίτς.

Aπό την πλευρά της Συρίας υποστηρίζετε ότι τα τουρκικά μαχητικά βρισκόταν στην όριο γραμμή με την Συρία όταν κατέρριψαν το ελικόπτερο το οποίο εκινείτο εντός του συριακού εναέριου χώρου.

Προηγούμενες αναφορές έλεγαν πως το ελικόπτερο εξερράγη στον αέρα και ότι η έκρηξη ήταν ορατή από την περιοχή Χατάι Γιαλανταγί.

Δύο πιλότοι φέρεται να εκτινάχθηκαν από το αεροσκάφος πριν την έκρηξη, αλλά έχασαν τη ζωή τους από τις δυνάμεις της αντιπολίτευσης μετά την προσγείωση τους με ασφάλεια στο έδαφος, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Doğan.

Φυσικά είναι αδύνατον να … “εκτινάχθηκαν” από το ελικόπτερο αφού κάνενα ελικόπτερο της συριακής Αεροπορίας, ούτε καν τα Mil Mi-24, όπως το συγκεκριμένο που καταρρίφθηκε έχουν την δυνατότητα αυτόματης εκτίναξης.

defencenet.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

18 σχόλια στο “ΣΚΟΤΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΠΙΛΟΤΟΙ Θερμό επεισόδιο προκάλεσε η Τουρκία: Κατέρριψε συριακό Mil Mi-24 Hind”
  1. Στρειντζερ ολοι φακελωμενοι δεν ειναι ? Τι φοβασαι και δεν βγαζεις προσωπο ?

  2. οι τουρκοι μονο εκει ξερουν να κανουν τους μαγκες με τις πλατες των αμερικανων παντα. η συρια ομως θα ειναι εκει και μετα την κριση αυτην, τοτε θα καλοπερασουν.

  3. ΟΙ ΤΟΥΚΟΙ ΣΕΒΟΝΤΑΙ FYR ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΔΕΝ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΥΥΝ ΠΟΤΕ ΜΟΝΟ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΝΤΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΤΟ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ jiannhs kozani

  4. ΕΓΩ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΕΧΩ ΣΤΟ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΟΙ 2 ΠΙΛΟΤΟΙ ΗΤΑΝ ΣΥΡΙΟΙ Η ΡΩΣΣΟΙ ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΣΥΡΙΟΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΔΕΝ ΑΣΤΕΙΕΥΕΤΑΙ jiannhs kozani

  5. ΕΩΣ ΝΑ ΚΙΝΗΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΠΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΟΝΟΝ ΘΑ ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ
    ΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ=1745=ΕΩΣΦΟΡΟ

  6. ρε jiannhs kozani αλήθεια, τούρκος είσαι;

    γιατι κρύβεσαι ρε παιδάκι μου; οι Ελληνες δεν κρύβονται.

    Να πας στην πατρίδα σου, να πας,! επειδή είσαι και θαρραλέο παιδί, να βρείς και τους συμπατριώτες σου.

    Γιατί εδώ θα σε λέγανε δειλό, τσάμπα μάγκα, και χειρότερα.
    Να πας στους ομοίους σου, ως άτιμοι της υφηλίου υπάρχετε και το γνωρίζουν και οι "φίλοι σας".

    Καλό ταξίδι….johny!

  7. …ας ξεκαθαρισει καπως το συμβαν για να καταλαβουμε τι ακριβως εγινε.Παντως και απο αλλα περιστατικα ,καποιοι δεν θελουν παυση εχθροπραξιων στη Συρια των Ορθοδοξων!

  8. ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
    θεωρώ ότι είναι μια πολύ επικίνδυνη εξέλιξη στη γειτονιά μας.Αν τελικά επιβεβαιωθεί ότι το κατέρριψαν τούρκοι.

  9. Δεν σταματάει… έρχεται χωρίς φρένα. Για τους άλλους είναι χειρότερα. Μόνο από ένστικτο/διαίσθηση. Δεν είμαι μάντης, ούτε μέντιουμ..ούτε Κασσάνδρα. Χωρίς φόβο παραμένουμε, μόνο με σύνεση και αλληλεγγύη. Το έχω ξαναγράψει λίγο διαφορετικά αλλά το νόημα είναι το ίδιο. Δεν έχει σημασία καν εάν είναι σήμερα, ή αύριο, είναι στην δική μας εποχή, στον τωρινό χρόνο. Ακόμη δεν έχει σημασία το πώς. Αυτό ψάχνουν τόσες μέρες.

  10. Το απλο….

    Σουλειμαν πασας…..

    Ραγιαδες ….με ρασα…ραγιαδες που πιστευουν αντιθετα απο. Εμας
    .αυτοι με την πιστη τουςστον αγωνα ξεβρακωτοι χωρις οπλα σηκωθηκαν και μας εδιωξαν..

    Αυτο δεν το χωραει ο νους μου…..

    Στειλαμε τους καλυτερους και μας τους τελειωσαν.

    Αυτο που πρεπει να γινει με αυτους ειναι να τους χτυπησουμε με τα ιδια τους τα οπλα.

    ΑΣΕ ΓΡΑΦΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ…

    Να ορισουμε παπα με προνομια… εδω στην ανατολη και οταν τον χωνεψουν για προεστο τοτε να βαλουμε δικο μας στρατιωτη που θα γινει παπας μεγαλος και ουλοι θα τον υπολογιζουν τοτε αυτος να καμει τουτο:θ
    Nα τους ενωσει με τους δυτικους. Να τους δωσει στην δυση.

    Και να ειστε σιγουροι οτι οταν προσκυνησουν εκει τοτε η δυση θα μας ξαναδωσει το κρατος τους διοτι θα τους σκανδαλιζει η πιστη του λαου τους.

    Και τοτε οι γκιαουρηδες θα πληρωσουν ολα οσα εκαναν.

    Και παει ο γκριζολυκος να φαει τον παπα..εκει….

    ΠΟΥ ΠΑΣ ΡΕ ΚΑΡΑΜΗΤΡΟΟΟΟΟΟ

    ΘΑ ΠΑΩ ΠΑΡΑΚΑΤΩ
    Ο εορτασμος της ελευθερης θρακης ειναι ενας θεσμος για αυτους που θα τον μεταφερουν στην πρωτευουσα της μολις επιτυχουν το σχεδιο τους.

    Μαλλον το σκεφτωνται για την επομενη -α. χρονια.

    Ρε τουρκογυφτοι …. γλαρο απο το Ικαριο εχετε φαει?
    Κανει ωραια σουπα……
    ΕΙΣΤΕ ΧΕΣΤΕΣ Η ΣΤΡΑΤΙΑ ΑΙΓΑΙΟΥ ΤΟ 1987 ΗΤΑΝ 1ΠΡΟΣ 10. …τοτε…..ΤΙΠΟΤΑ…

    Και για το εσωτερικο.
    Προς τους ανημπορους πολιτευτες των μασωνικων στοων με τις γραβατες τα κουστουμακια τα καπικια και τα μποξερακια τα διαμπερη…

    Οτι εκαναν για την αοζ του μαρμαρα αυτοι να ισχυσεικαι στο Αιγαιον…

    Οτι εκαναν στα παλικαρια Ισαακ,και Σολωμου να ισχυσει για καθε κατασκοπο που φωτογραφιζει η βαζει φωτια στην πατριδα μας.Για καθε εναν που σηκωνει σημαια στις βραχονησιδες μας.Μαλιστα προτεινω πρωτα να κουρευτει
    Πενηντα ποντους η βραχονησιδα και μετα να τοποθετουμε την σημαια μας.

    Οτι εκαναν στην Συρια με θεση γραμμη συνορων να ισχυσει και στο Αιγαιον. Οχι τα πολεμικα τους οπλισμενα να τα παρακαλατε να φυγουν απο το Σουνιο.

    Τελος ας θεσουμε θεμα και ερωτηση στον κυριο Πουτιν. ομπαμα.σανταμ.μπαμπακι μουν. αντε και στην ρεπουση .

    γιατι η Τουρκια εχει θαλασσια στενα με τις δυο τους ακτες να ανηκουν σε αυτην σε αντιθεση με το. διεθνες δικαιο.
    Το παραμυθι της ευρωπαικης τουρκιας στους χαρτες του δημοτικου ηθελε να με κανει να μην το ψαξω.

    Απο αλλου ξεκινησα και δες που εφτασα……
    Τελος … δεν περιγραφω αλλο….

    ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ..

  11. οι μεμετηδες σεβονται την …τακτικη τους !!!!

    τωρα που εχουν εσωτερικα προβληματα πρεπει οπωσδηποτε να τα εξαγουν
    για να μην διαλυθουν αυτοι…

    αρα πρεπει να βρουν εναν αδυναμο γειτωνα ( ΕΛΛΗΝΙΚΗ Κυπρο/ σπαρασσομενη Συρια / Κουρδους…) για δημιουργησουν το αντιπαλο δεος που θα τους
    συσπειρωσει…

    η Τουρκια ξερει να σεβετε την τακτικη της
    ( και εμεις ξερουμε επισης να ξεπουλαμε την ΕΛΛΑΣ σε καθε δυσκολια μας…)

  12. Οι πιλοτοι ηταν συριοι"και ελεος το συγκεκριμενο τυπου ελικοπτερο δεν διαθετη καθσματα αυτοματης εκτιναξης"
    οτι γουσταρουνε λενε.
    ΟΡΦΕΑΣ

  13. ΦΙΛΕ ΟΡΦΕΑ ΤΟ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΜΑΘΕΣ ΣΕ ΡΩΤΑΩ ΓΙΑΤΙ ΠΙΑΝΩ TURKSAT KAI ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΤΑΙΝΙΕΣ ΚΑΙ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΕΞΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΤΟΥΣ ΟΤΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΑΝΕ ΝΑ ΤΑ ΒΡΟΥΝ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΠΟΥ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΚΡΥΒΟΜΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΚΑΙ ΜΗ ΜΕ ΞΑΝΑΑΠΟΚΑΛΕΣΕΙ ΜΟΓΓΟΛΟ ΦΙΛΕ ΕΓΩ ΤΟ ΕΙΠΑ ΕΙΡΩΝΙΚΑ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΧΟΛΙΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΠΟΟΟΟΤΕ ΔΕΝ ΕΚΡΥΨΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΑΣΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΨΕΥΤΟΕΛΛΗΝΝΑΡΑΔΕΣ ΜΕ ΕΦΑΓΑΝ ΠΙΣΩΠΛΑΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΜΕ ΑΥΤΟ ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΩΡΑ ΕΓΙΝΑ ΔΕΚΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΑΝ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΟΡΤΕΣ jiannhs kozani

  14. ΣΕ ΤΟΠΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ ΕΝΑΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΑΝ ΟΛΗ ΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΣΥΡΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΕΛΛΗΝΟΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΚΑ ΛΙΓΑ ΜΕΡΗ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΟΥΡΔΟΙ ΚΑΙ ΥΠΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΑΣΣΑΝΤ ΟΛΕΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΣΤΟ ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ ΠΑΝΕ ΟΙ ΓΙΑΝΚΗΔΕΣ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙΑ ΟΤΙ ΔΗΘΕΝ ΑΥΤΟΙ ΠΑΝΕ ΕΚΕΙ ΓΙΑΤΙ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΧΗΜΙΚΩΝ ΟΙ ΑΡΧΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΩΡΕ ΠΟΥ ΠΑΜΕ jiannhs kozani

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *