Διαφημίσεις

Μια ακόμη απώλεια μετρά ο χώρος του θεάτρου, καθώς ο γνωστός ηθοποιός Μιχάλης Γιαννάτος άφησε χθες το βράδυ την τελευταία του πνοή.

Ο Μιχάλης Γιαννάτος γεννήθηκε στην Κωνσταντινούπολη το 1941 και το 1965 πήγε στη Δραματική Σχολή του Ντίνου Δημόπουλου. H πρώτη επαγγελματική του εμφάνιση ήταν στην ταινία «Οι στιγματισμένοι», του Γιώργου Ζερβουλάκου, με πρωταγωνιστές τους Φούντα και Κοντού ενώ όταν ήταν μαθητής ακόμα, έπαιξε με τον Κατράκη στο θεατρικό «Καπετάν Μιχάλης».

Ο γνωστός ηθοποιός δεν πέρασε απαρατήρητος στο εξωτερικό όπως πιστοποιούν και οι 27 ξένες κινηματογραφικές παραγωγές στις οποίες έχει παίξει μεταξύ των οποίων το “Εξπρές του Μεσονυκτίου”, το “Μαντολίνο του Λοχαγού Κορέλι”, το “Μόναχο”, κ.α.

Όπως αναφέρει το star, ο Μιχάλης Γιαννάτος μιλούσε πέντε γλώσσες και ήταν ο αγαπημένος του Θόδωρου Αγγελόπουλου που τον είχε επιλέξει σε όλες τις ταινίες του. Έπαιξε επίσης στην «Πολίτικη κουζίνα» τού Μπουλμέτη, στην ευρωπαϊκή συμπαραγωγή «Ο τελευταίος άρχοντας των Βαλκανίων» και συνολικά σε 100 ταινίες (ελληνικές και ξένες) και σε περίπου 100 σειρές.

iefimerida.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

10 σχόλια στο “Πέθανε ο Έλληνας ηθοποιός Μιχάλης Γιαννάτος”
  1. Καλο παραδεισο να εχει . Πριν ενα χρονο τον ειχα δει σε μια σταση λεωφορειου και δεν θα ελεγα πως μου ηταν ευχαριστο αυτο που ειδα . Καλο του ταξιδι.

  2. Πολύ αγαπητός ηθοποιός και επίσης από όσο το είχα δει μέσα από το χώρο της τηλεοράσης και του κινηματογράφου, πολύ συμπαθής και σαν άνθρωπος.

  3. aionia tou h mnhmh. to ellhniko theatro ftwxeine akoma perisootero meta apo afth thn apwleia. efyge enas ekseretikos hthopoios o opoios apasxolhse ton kosmo kai ta mesa mono mesa apo thn douleia tou kai afth einai h megalyterh magkia gia ton kathe anthropo. kai na mhn ksexasoume to gegonos oti einai apo tous elaxistous ellhnes hthopoious pou epaiksan se taineies tou ekswterikou. kai pali aiwnia tou h mnhmh.

  4. 4.13
    ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!!!
    ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΑΞΙΔΙ ΒΕΒΑΙΑ, ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, ΚΟΝΤΕΨΑ ΝΑ ΤΗΝ ΣΠΑΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ!!! ΜΙΛΟΥΣΕ ΦΟΒΕΡΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ!!!!

  5. ΔΕΝ ΘΑ ΠΩ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ…..ΕΠΕΙΔΗ ΠΕΘΑΝΕ……ΘΑ ΠΩ ΚΑΤΙ ΓΕΝΙΚΑ…..ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΦΩΣ…..ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΑΛΗΘΕΙΑ……ΠΟΙΑΝΟΥ ΦΩΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΝΕ…….ΕΩΣΦΟΡΙΚΟ ΦΩΣ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΗΘΟΠΟΙΟΣ…..ΓΙΑΤΙ ΠΟΥΛΑΝΕ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΛΕΕΙ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΟΥΣ…..ΚΑΙ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΙΔΙΟΥΣ ΣΑΝ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΟΥΣ…..ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ…..ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΡΟΛΟΙ ΤΟΥΣ…..ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΡΝΟ….ΓΚΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΩΡΑΙΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΠΟΥΛΑΝΕ…..ΚΑΙ ΣΤΟ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΤΕΧΝΗ ΑΥΤΟ……ΚΑΙ ΑΜΑ ΤΟΥΣ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ?…..ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΟΤΙ ΚΑΠΩΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΤΟ ΨΩΜΙ ΜΟΥ…..ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΤΙ ΘΑ ΠΟΥΝ ΣΤΟΝ ΘΕΟ?…..ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΑ ΠΟΡΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΩ?……ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΣΑΣ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΡ (ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΛΕΝΕ ΣΤΑΡ ΤΥΧΑΙΑ)…..ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΑΥΜΑΖΕΤΕ ΚΙΟΛΑΣ…..ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΕΧΕΤΕ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ….ΑΛΛΑΞΤΕ ΜΥΑΛΑ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΕΣΑΣ….ΝΑ ΘΑΥΜΑΖΕΤΕ ΤΟΝ ΘΕΟ……ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΘΥΣΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ….ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΜΑΣΚΑΡΑΔΕΣ ΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΣΑΣ ΠΟΥΛΗΣΑΝ

  6. ΔΕΝ ΘΑ ΠΩ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ…..ΕΠΕΙΔΗ ΠΕΘΑΝΕ……ΘΑ ΠΩ ΚΑΤΙ ΓΕΝΙΚΑ…..ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΦΩΣ…..ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΑΛΗΘΕΙΑ……ΠΟΙΑΝΟΥ ΦΩΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΝΕ…….ΕΩΣΦΟΡΙΚΟ ΦΩΣ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΗΘΟΠΟΙΟΣ…..ΓΙΑΤΙ ΠΟΥΛΑΝΕ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΛΕΕΙ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΟΥΣ…..ΚΑΙ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΙΔΙΟΥΣ ΣΑΝ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΟΥΣ…..ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ…..ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΡΟΛΟΙ ΤΟΥΣ…..ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΡΝΟ….ΓΚΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΩΡΑΙΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΠΟΥΛΑΝΕ…..ΚΑΙ ΣΤΟ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΤΕΧΝΗ ΑΥΤΟ……ΚΑΙ ΑΜΑ ΤΟΥΣ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ?…..ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΟΤΙ ΚΑΠΩΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΤΟ ΨΩΜΙ ΜΟΥ…..ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΤΙ ΘΑ ΠΟΥΝ ΣΤΟΝ ΘΕΟ?…..ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΑ ΠΟΡΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΩ?……ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΣΑΣ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΡ (ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΛΕΝΕ ΣΤΑΡ ΤΥΧΑΙΑ)…..ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΑΥΜΑΖΕΤΕ ΚΙΟΛΑΣ…..ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΕΧΕΤΕ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ….ΑΛΛΑΞΤΕ ΜΥΑΛΑ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΕΣΑΣ….ΝΑ ΘΑΥΜΑΖΕΤΕ ΤΟΝ ΘΕΟ……ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΘΥΣΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ….ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΜΑΣΚΑΡΑΔΕΣ ΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΣΑΣ ΠΟΥΛΗΣΑΝ….ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΙΔΙΟΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ

  7. Λυπαμαι παρα πολυ για τον σπουδαιο αυτον ηθοποιο.Καλο του ταξιδι και να ειναι ελαφρη το χωμα που θα τον σκεπασει.Ξερετε καμια φορα, η αληθεια ειναι πικρη.Μερικοι ανθρωποι αναγκαζονται να μιλησουν 'απαξιωτικα'για κατι, για να μας βαλουν να σκεφτουμε την ουσια,να γινουμε καλυτεροι και να διορθωσουμε τα λαθη μας.Ακομα αρκετοι ξενοι αγαπουν περισοτερο την χωρα μας απο εμας τους ιδιους.Εαν αγαπαμε τον Θεο, δεν πρεπει να βγαζουμε την κακια μας σε εναν ανθρωπο που εφυγε,οι Αρχαιοι Ελληνες τιμουσαν τον νεκρο ο οποιος ηταν εχθρος.Οσο για την τεχνη, ειμαστε ελευθερη να αποφασιζουμε για εμας δεν χρειαζετε να μας παρασυρει κανενας ειμαστε ελευθεροι,ο Θεος μας εδωσε ελευθερη βουληση για να κρινουμε και να πρατουμε.

  8. οραΚαλο ταξιδι Μιχαλη!! καλο παραδεισο να εχεις!!! Μενω στα Ανω ιλισια και απειρες φορες σε συναντουσα και μιλαγαμε για διαφορα και δεν μπορω να πιστεψω οτι δεν θα σε ξαναδω ηταν ξαφνικο πολυ ξαφνικο..θα σε θυμαμαι παντα σαν εναν γλυκο ανθρωπο και εναν πολυ καλο ηθοποιο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *