Διαφημίσεις

Σε ευθεία αντίθεση με την αρχική τουλάχιστον προσπάθεια της Χρυσής Αυγής να αποποιηθεί κάθε σχέση με τον δράστη έρχονται πληροφορίες που κατακλύζουν και το διαδίκτυο.
Και σε διανομές τροφίμων της Χρυσής Αυγής ο δράστης

Ήδη το Εθνος στο σημερινό του φύλλο κυκλοφορεί με φωτογραφία – ντοκουμέντο που καταρρίπτει κάθε απόπειρα αποσυσχετισμού του κατηγορούμενου για το φονικό στο Κερατσίνι με τις οργανώσεις και τις δράσεις της Χρυσής Αυγής.
Προθεσμία για να απολογηθεί έλαβε ο δράστης της δολοφονίας [19/09]

Επιπλέον, στο διαδίκτυο κυκλοφόρησε τις πρώτες πρωϊνές ώρες της Πέμπτης βίντεο, στο οποίο σύμφωνα με σχόλια χρηστών και πληροφορίες από αντιφασιστικά κινήματα, εμφανίζεται ο φερόμενος ως δράστης Γ. Ρουπακιάς σε διανομή τροφίμων της Χ.Α στη Νίκαια φορώντας μπλούζα με το λογότυπο της οργάνωσης.

Δείτε το βίντεο:



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

20 σχόλια στο “Βίντεο: Ο Μαχαιροβγάλτης του Φύσσα μοίραζε Τρόφιμα με τη Χρυσή Αυγή”
  1. Όλοι βαλτοί… όλα φτιαχτά κι ένα μάτσο ηλίθιοι να τρέχουν ξοπίσω τους είτε δεξιά, είτε αριστερά, είτε στο κέντρο….. Αντί να ενωθούμε ενώπιον ΕΝΟΣ και μοναδικού εχθρού, για μία ακόμη φορά μας βάζουν να αλληλοσκοτωθούμε…. Πότε θα ξυπνήσετε? Πότε?

  2. 5.23…ετσι κανετε εσεις στην χωρα σας? Και για να μην σας σκοτωσουν μεταναστευετε?

    Γι΄αυτο γεμισαμε σκουπιδια στην Ελλαδα?

    Ελληνες…..αφιστε τις κοματικες παραταξεις και ελευθερωστε την Ελλαδα

  3. Littlepartofsoul συμφωνώ απόλυτα μαζί σου… Σε ότι έχεις σχολιάσει μέχρι τώρα… Δυστυχώς κοιμόμαστε…

  4. Για τα ασθενοφόρα που δεν υπάρχουν
    να σώσουν τους
    πολίτες μουγγά. Και στην περίπτωση 20
    λεπτα ειναι
    θανάσιμα .Οι ευθηνές ειναι οι ίδιες
    και στην
    χρυσή αυγη αλλα στους δηικουντες παρα
    πολι περισοτερες.
    Αραγε ο ΛΑΛΙΣΤΑΤΟΣ Γεοργιαδης γιατι δεν
    κανει μια δηλοση.

  5. Τα προβοκατορικα σκουπιδια του συρριζα που καψανε τους υπαλληλους της μαρφιν ακομα δεν τα μπουζουριασανε. Αλλα βλεπετε επειδη ο δραστης ειχε επαφες με την χρυση αυγη σε λιγες ωρες τον συλλαβανε. Το γεγονος οτι καποιος κακοποιος ανοικε σε μια παραταξη εμενα δεν μου λεει προσωπικα τιποτα για την παραταξη, μην αποδιδετε ευθηνες σε κομματα για την εσφαλμενη πραξη ενος ατομου

  6. δεν καταλαβενω…δηλαδη εαν δουλευε σε μπουρδελο τι θα λεγανε;

    αρε ελληνες ξυλο που θελεται,,,κοιμοσαστε ορθοιοι

  7. Εγω βλεπω οτι παμε καταδιαολου…τα καναλια θελουν την πρωτη ειδιση και αμφιβαλω αν τους ενδιαφερει ο νεος που εχασε τη ζωη του,και σημερα ο αντ1 εβγαλε στο πρωινο μαζι με τους αλλους καλεσμενους τον ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ Ο ''ΑΝΤΑΡΣΙΑ'' ,που μηπως ηταν αυτος που τον ειδαμε να πεταει μολοτοφ στην Marfin ? κριμα για τον νεο και εμενα δεν με ενδιαφερει αν ηταν αριστερος , δεξιος και οτι αλλο θελετε.

  8. 19 Σεπτεμβρίου 2013 – 7:05 μ.μ.

    Εγώ πάλι δε λυπάμαι κανέναν. Καμία δουλειά δεν είχε να βρίσκεται εκεί 34 χρονών γαϊδουρι όφειλε να έχει περισσότερο μυαλό, οι καιροί είναι αυτοί που είναι και ο καθένας οφείλει να είναι συνειδητός.
    Βάλανε ένα φονιά (μάλλον από ότι λέγεται) και σκότωσε έναν χαρακτηριστικό τύπο των κύκλων της underground μουσικής που ακούνε οι ακραία δογματικοί και οι "αντιφασίστες" και λοιποί για να χρησιμοποιηθεί μετά ανάλογα από όλους (κόμματα, κανάλια)
    Ας αρχίσουν να γίνονται όλοι συνειδητοί και υποψιασμένοι. Δεν γίνονται; Θα τους φάει η μαύρη μαρμάγκα, τέλος.
    Το παιχνίδι παγκόσμια βρίσκεται στην τελική του ευθεία και έχει να χυθεί πολύ αίμα για να τους βγουν τα σχέδια.
    Ας φροντίσουμε να μην γίνουμε αναλώσιμοι στα σχέδια τους και να μην παίζουμε τα παιχνίδια τους.

  9. Εχω ενα φιλο που σαν φιλο τον αγαπαω πολυ . Αυτο το φιλαρακι λοιπον , μεχρι να δεσει το γαιδουρακι του το επαιζε πολιτικα δεν ξερω θα δω , ολοι το ιδιο ειναι κλπ … Εχει ψηφισει μεχρι το 2009 τα παντα ( ΝΔ , ΠΑΣΟΚ , ΚΚΕ ) , αναλογα που τον βολευε επαγγελματικα . Απο το 09 και μετα την ειδε ΣΥΡΙΖΑ ( αφου πια εχει αποκατασταθει και απο τους αλλους δεν εχει λαμβανει…). Εγω απο την αλλη ψηφιζα εως το 09 ΠΑΣΟΚ ( εκτος απο τις περιοδους σιμιτη ) απο χαζοαποψη και αποστροφη στη ΝΔ και μονο και χωρις ποτε να ζητησω η να παρω κατι απο αυτο . Ποτε δεν ειπα ουτε στο φιλο μου ουτε σε καποιον αλλο τι να ψηφησει και ουτε θα το κανω ποτε .Αυτος απο τις προηγουμενες εκλογες με πρηξε να ψηφισω ΣΥΡΙΖΑ . Εγω του ειπα θα ψηφισω ΧΑ , του εξηγησα και γιατι και τελος . Ουτε οργανωθηκα εκει , ουτε θα οργανωθω . Αυτος απο τοτε οπου με δει κι οπου με βρει , με προσβαλει , με βριζει και με συστηνει ως εξης : Αυτος καποτε ηταν ανθρωπος και τωρα ειναι φασιστας . Ερωτηση : ΑΝ ΠΑΡΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΝΑΠΟΔΕΣ ΚΑΜΙΑ ΑΣΧΗΜΗ ΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΙΟΣΩ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ ΘΑ ΦΤΑΙΩ ΕΓΩ , Η Χ.Α , ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ , Η Ο ΣΥΡΙΖΑ ;

  10. ΨΕΥΤΙΚΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ!
    ΑΦΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ Ο ΥΠΑΡΧΗΓΟΣ Ο ΚΑΤΣΑΡΙΔΙΑΡΗΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
    ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ?
    ΟΤΙ ΠΕΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ
    ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΙΚΑ,ΕΙΤΕ ΠΕΡΑΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΦΟΤΟΣΟΠ,
    ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΚΛΩΝΟΙ,ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ BLUE BEAM PROJECT.
    ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΡΙΝ ΤΗ ΝΙΡΒΑΝΑ,
    ΠΡΙΝ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΤΡΙΞ Κ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ.
    HEIL ΚΑΤΣΑΡΙΔΙΑΡΗ!
    ΟΙ ΜΕΛΛΟΘΑΝΑΤΟΙ ΣΕ ΧΑΙΡΕΤΟΥΝ
    ΟΥΓΚΚ!!

  11. ολα ειναι στημενα. false flag.. ολα ειναι ψεματα εκτος απο αυτα που λεει ο αρχηγος. ολα τα κομματα λενε ψεματα εκτος το κομα της χα. ελληνες σπαστε τις κομματικες αλυσιδες των αλλων κομματων καιελατε να ενωθουμε ολοι με τους ναζι. για μια καλυτερη ελλαδα οπου θα μπορουμε ελευθερα να μαχαιρωνουμε χωρις φοβο.
    Α και ο δραστης ειναι κκε!

    ΖΩΑ ΟΡΘΙΑ !!!

    (συγνωμη απο καποια ζωα που μπορει να περπατανε ορθια, σε καμια περιπτωση δεν θελω να τα μειωσω στο επιπεδο των χ.α)

  12. 19 Σεπτεμβρίου 2013 – 9:00 μ.μ.

    ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΡΕ ΑΝΘΡΩΠΕ, Ο ΚΛΩΝΟΣ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ?
    ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΕΓΡΑΨΑ ΕΓΩ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΧΑ ΞΕΧΑΣΕΙ!!!!!!!!!!!

    Άκου τι έκανα εγώ. Έχω αποφασίσει καταρχήν ότι δε θέλω να έχω φιλίες και παρτίδες μαζί του για κανένα λόγο (κι όχι μόνο για τα πολιτικά) και έτσι λίγες μέρες τώρα που μου έχει πρήξει τα ούμπαλα στο fb με τις αναρτήσεις περί φασισμού και λοιπές μαλακίες του έκανα καμιά 20 αναφορές για "ρητορική μίσους" που ξεσηκώνει σε εμφύλιο και τον έστειλα στο διάολο (φαντάζομαι ότι του έριξα και το προφίλ).

    Στα παπάρια σου όλοι.

  13. Ναι και ο φυσσας ήταν άγιος τ αθελε ο κολος του μόνος έφαγε το κεφάλι του σε μια συμπλοκή όλα να τα περιμένεις ας μην πήγαινε,επειδή μαλακιζωνται κάποιοι θα βγάλουμε και τη χρυσή αυγή σκαρτη και τι θα πούμε η ν.Δ ΠΑΣΟΚ ΚΚΕ ΣΥΡΙΖΑ είναι κομπλέ βρε ουστ

  14. Φιλε 12.00 εγω προς το παρον γελαω φιλε , γιατι ξερω πως αυτη τη γραμμη τους τη δινουν απο το κομα . Προσπαθεια " διοθρωσης " ψηφου εκει που μπορει να πιασει κι αν δειτε οτι δεν πιανει προσβολες κι αν δεν πιασει κοινωνικη απομονωση . "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ" ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ " ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ " ΤΟΞΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΕΣ… ΩΡΕΣ-ΩΡΕΣ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΡΩΤΟ ΕΤΟΣ ΠΑΝ/ΜΙΟ ΠΟΥ ΠΕΦΤΑΝΕ ΠΑΝΩ ΜΑΣ ΣΑΝ ΑΚΡΙΔΕΣ ΟΙ ΑΙΩΝΙΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΗΣ Π.Σ.Κ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΒΕΒΑΙΑ .

  15. Χιτλερικοι θα πεθανετε οπως το 1945

    οσοι τους σιγονταρετε και λετε οτι ειναι καλα παιδια , θα εχετε ιδια αντιμετωπιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek